Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Expand  

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειμαι μεσα στην τσαντιλα αφηστε...ειμαι σημερα πολυ κουρασμενη ο μικρος μεσα στη γκρινια με καποιες αναλαμπες αλλα κατα τα αλλα δεν με αφηνει λεπτο τον εχω ολο αγκαλια και θελει κ ολο να κουνιεται πουθενα δε βολευεται ελεος.παω να τον αλλαξω κ να του κοψω τα νυχακια κ κουνηθηκε τη στιγμη που δεν επρεπε και του κοψα κ λιγο απο το δερματακι του κ το αιμα δεν σταματαγε...αμαν ρε παιδια δηλαδη ολα μαζι.να κλαιει αυτος κ να του κραταω με ενα βαμβακι το δαχτυλακι να σταματησει το αιμα κ απο την αλλη να προσπαθω να τον αλλαξω με ενα χερι.στεναχωρηθηκα πολυ.τωρα κοιμηθηκε νομιζω σταματησε και το αιμα τοση ωρα τον κραταγα.τι να πω πια μεσα στα νευρα ειμαι ποσο πια να αντεξω ολη μερα ποναει η πλατη μου κ το βραδυ εδω κ 3 μερες μου κανει νουμερα.δεν τρωω με την αποχη,δεν μπορω να κουνηθω ολη την ημερα με το μπεμπη αγκαλια βοηθεια μηδεν και καθε φορα εχω κ το αγχος εαν κλαιει απο φυσικου του η αν εχει κατι με την αλλεργια...αμαν τοση ωρα κλαιω απο τα νευρα μου.

Μαρη Μαρινα δεν εχω φεις μπουκ εγω,εδω εχω βαλει κατι φωτο.αμα θες γινε φιλη μου και μπες στο προφιλ μου να με δεις.να δεις κ το μπεμπη...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

annia μου αρέσει πιο πολύ το 2ο...

Ελίνα μου κι εγώ το έπαθα αυτό με την μπέμπα,πήγα πρωί πρωί και χωρίς τα γυαλιά μου να της κόψω το μικρό νυχάκι και της έκοψα λίγο το δάχτυλο...έκλαιγε χωρίς σταματημό...αλλά μόλις την έβαλα να βυζάξει,σταμάτησε...

Τώρα την έχω με το φανελάκι τυλιγμένη με κουβερτούλα στη θαυματουργή κούνια,έκλαιγε σαν τρελό πριν που την είχα ντυμένη και όντως ηρέμησε.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ΦΑΜ είπε:
Γεια σου Μαρινάκι!!

Μόλις έφυγε το Ινάκι και το Μητσινάκι!!!! Αχ τι γλυκιά παρέα!!! Τί καλά που θα ήταν να μέναμε πιο πολλές κοντά...

Απρίλιο του 1976!!!

και εγω !! τι ημερομηνια?

doraki είπε:
annia μου αρέσει πιο πολύ το 2ο...

Ελίνα μου κι εγώ το έπαθα αυτό με την μπέμπα,πήγα πρωί πρωί και χωρίς τα γυαλιά μου να της κόψω το μικρό νυχάκι και της έκοψα λίγο το δάχτυλο...έκλαιγε χωρίς σταματημό...αλλά μόλις την έβαλα να βυζάξει,σταμάτησε...

Τώρα την έχω με το φανελάκι τυλιγμένη με κουβερτούλα στη θαυματουργή κούνια,έκλαιγε σαν τρελό πριν που την είχα ντυμένη και όντως ηρέμησε.

εχω βαλει κι εγω στο ματι μια κουνια της φισερ πραις η οποια ειναι τετοια φαση σαν τη δικια σου κ λεμε να την παρουμε μπας κ κατσει καθολου...

μα εχω εκνευριστει σημερα,κανω υπομονη αλλα ωρες ωρες φρικαρω ποναω πια παντου στενα

χωριεμαι κ που κλαιει,πειναω κιολας κ τρωω ολο τα ιδια κ τα ιδια ε καποια στιγμη νευριαζει ο ανθρωπος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινα Ζ. είπε:
Ειμαι μεσα στην τσαντιλα αφηστε...ειμαι σημερα πολυ κουρασμενη ο μικρος μεσα στη γκρινια με καποιες αναλαμπες αλλα κατα τα αλλα δεν με αφηνει λεπτο τον εχω ολο αγκαλια και θελει κ ολο να κουνιεται πουθενα δε βολευεται ελεος.παω να τον αλλαξω κ να του κοψω τα νυχακια κ κουνηθηκε τη στιγμη που δεν επρεπε και του κοψα κ λιγο απο το δερματακι του κ το αιμα δεν σταματαγε...αμαν ρε παιδια δηλαδη ολα μαζι.να κλαιει αυτος κ να του κραταω με ενα βαμβακι το δαχτυλακι να σταματησει το αιμα κ απο την αλλη να προσπαθω να τον αλλαξω με ενα χερι.στεναχωρηθηκα πολυ.τωρα κοιμηθηκε νομιζω σταματησε και το αιμα τοση ωρα τον κραταγα.τι να πω πια μεσα στα νευρα ειμαι ποσο πια να αντεξω ολη μερα ποναει η πλατη μου κ το βραδυ εδω κ 3 μερες μου κανει νουμερα.δεν τρωω με την αποχη,δεν μπορω να κουνηθω ολη την ημερα με το μπεμπη αγκαλια βοηθεια μηδεν και καθε φορα εχω κ το αγχος εαν κλαιει απο φυσικου του η αν εχει κατι με την αλλεργια...αμαν τοση ωρα κλαιω απο τα νευρα μου.

Μαρη Μαρινα δεν εχω φεις μπουκ εγω,εδω εχω βαλει κατι φωτο.αμα θες γινε φιλη μου και μπες στο προφιλ μου να με δεις.να δεις κ το μπεμπη...

Ηρέμησε Ελίνα μου...Είναι κάποιες ώρες που και εμένα με πιάνει υστερία από την απελπισία μου και όλα πάνε στραβά...

Με το πονεμένο μου στήθος δεν θα μου συμπαρασταθεί καμία???:(:(:(:(:(

Την έβαλα τελικά και θήλασε μισή ώρα από εκεί, αλλά δεν είδα διαφορά... Με πονάει πολυ διαρκώς (στο πάνω μέρος) και έχει γίνει σκληρό σαν πέτρα (πάλι στο πάνω μέρος)... Τί είναι πάλι τούτο? Μαστίτιδα? Έχω ξαναπάθει κάτι παρόμοιο, αλλά ήταν όλο σκληρό και ψιλοανακουφιζόμουν με το θηλασμό... Τώρα όσο περνάει η ώρα γίνεται χειρότερα...:?

Μου αρέσει πολύ το πρώτο νυφικό. Sposa Moda προφανώς! Και εγώ από εκεί είχα πάρει το νυφικό μου. Με το που πήγα στη sposa moda ακύρωσα όλα τα άλλα ραντεβού που είχα για πρόβα...:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΕΚΕΙ..ΣΤΟΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΙΡΝΩ ΙΔΕΕΣ...ΛΟΥΣΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ..

:-D

Διαφημίσεις

Έλα καλέ που αγχώνεσαι...Δεν είναι τίποτα...Τη μέρα του γάμου μου,ήμουν πααααααάρα πολύ χαλαρή,είχαν έρθει φίλες μου στο σπίτι,φάγαμε,γελάσαμε,έκανα μπάνιο και σιγά σιγά άρχισα να ετοιμάζομαι.Μέχρι που μπήκα στο αμάξι (με πήγε ο κολλητός του Γιώργου,πολύ καλό παιδί),εκεί τα είδα όλα,δεν μπορούσα να πάρω ανάσα από την αγωνία μου,να έχω και το παρανυφάκι να θέλει να του βάλω κολώνια...Ε μετά μόλις φτάσαμε στην εκκλησία,έρχεται ο φωτογράφος (φίλος κι αυτός) και μου λέει "είσαι θεά,μη μασάς",χαλάρωσα αμέσως και το απόλαυσα πάρα πολύ!!Για πολύ καιρό όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου έλεγαν ότι ήμουν η πιο γελαστή νύφη που είχαν δει ποτέ!!

Μετά αφού τελείωσε και το τραπέζι και ξαπλώσαμε,σκέφτηκα "τόσους μήνες προετοιμασία για τόοοοοσο λίγη ώρα????" και ξεράθηκα στον ύπνο...

oCxsp2.png

Ελίνα μου εγώ κάθε πρωί εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια πίνω το γάλα μου ή με δημητριακά ή με ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα,αυτό μπορεί να με κρατήσει μέχρι το μεσημεριανό.Αυτές τις μέρες που δεν πίνω το γαλατάκι μου έχω τρελαθεί στο φαγητό,δεν ξέρω με τι να χορτάσω,γυρνάω μες στο σπίτι μες στα νεύρα και ψάχνω κάτι να φάω,τι να μου κάνει για πρωινό ένα μπολάκι βρασμένο σιτάρι με λίγη καστανή ζάχαρη και κανέλλα???

oCxsp2.png

Lucy είπε:
Πονάει ξαφνικά το αριστερό μου στήθος και είναι ψιλοπρησμένο... και η μικρή μου δεν θέλει να θηλάσει.. :-( Δεν νομίζω ότι είναι από γάλα το πρήξιμο... Να έπαθα καμιά μόλυνση? Αυτό μου έλειπε τώρα...

ζεστές κομπρέσες κάνε!!!!! είναι και κόκκινο εκεί που πονάει? βάλε και κανένα θερμόμετρο! αν κι εμένα ο πυρετός είχε ανέβει σε πολύ λίγη ωρα! χαμπάρι δεν πήρα, μέχρι που μ'επιασε ρίγος...

annia είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙς ΧΤΕς ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑ ΧΑΛΙΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2ΩΡΕς...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕς ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

να τον χαίρεσαι!!! τι γίνεται, πολλά γεννέθλια και πολλές επετείους έχουμε!!!

marina mimi είπε:
καλε δεν θα ηταν ωραιο αν ηθελε το Αννια να πηγαιναμε οοοολες χωρις μωρα σε μια προβα νυφικου

ποιό Άννια μαρή???

Ελινα Ζ. είπε:

γιατί δεν του τα κόβεις όταν κοιμάται? εγώ έτσι κάνω γιατί όταν είναι ξύπνιος κουνάει τόσο πολύ τα δάχτυλά του που φοβάμαι μην του πάρω κανένα δάχτυλο!!!

αχ βρε Ελινάκι... λίγη υπομονή ακόμα να στρώσει το μωράκι. εμένα, που τον είχα μονίμως αγκαλιά, σήμερα τον είχα 2 μισάωρα στο ριλάξ με χαζοπαιχνιδάκια που προσπαθούσε να βάλει στο στόμα του. και έβαλα πλυντήριο τα κουκλάκια του γιατί αρχίσαμε να τα βαζουμε στο στόμα!!!

Θα ηρεμήσει ο μπουνίτσας σου, απλά θέλει λίγο χρόνο παραπάνω!

ο δικός μου όταν κλαίει ηρεμεί αν τον έχω αγκαλιά και τον κουνάω ρυθμικά λέγοντας και 1,2,3,4! από μικρός στην αριθμητική!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

doraki είπε:
Ελίνα μου εγώ κάθε πρωί εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια πίνω το γάλα μου ή με δημητριακά ή με ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα,αυτό μπορεί να με κρατήσει μέχρι το μεσημεριανό.Αυτές τις μέρες που δεν πίνω το γαλατάκι μου έχω τρελαθεί στο φαγητό,δεν ξέρω με τι να χορτάσω,γυρνάω μες στο σπίτι μες στα νεύρα και ψάχνω κάτι να φάω,τι να μου κάνει για πρωινό ένα μπολάκι βρασμένο σιτάρι με λίγη καστανή ζάχαρη και κανέλλα???

κόλυβα τρως καλέ???:D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Ελινα υπομονη, ολες μας εχουμε ασχημες μερες...Προσπαθησε να κανεις κατι να ξεφυγεις, πηγαινε μια βολτα με το μικρουλι σου να περπατησεις, θα αλλαξεις παραστασεις...

Λουσυ, δεν ξερω τι ειναι αυτο με το στηθος σου, δεν μου εχει τυχει, δεν παιρνεις τον γυναικολογο σου καλυτερα μηπως πρεπει να ξεκινησεις αντιβιωση;

Αννια, κοιτα και στο www.pronovias.com , εκει εκλεισα το δικο μου και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη!

Κοριτσια εβαλα για πρωτη φορα τον μικρο στο γυμναστηριο και την εχει καταβρει! Παιζει και γελαει μονος του, ειναι απολαυση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...