Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμε αμε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον παντρευτηκε πριν απο 4 χρονια μια κοπελα που ηταν μαζι 10 χρονια και ειχε ερθει και αυτη στη Σινα μπορει και να τη ξερεις τη ντινα και χωρισαν μετα απο 3 μηνες γιατι αυτος δεν μπορουσε να τη δει ερωτικα και τον ενοχλουσε που οποτε ηθελε να ειναι μονος του ηταν και αυτη στο σπιτι:shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον παντρευτηκε πριν απο 4 χρονια μια κοπελα που ηταν μαζι 10 χρονια και ειχε ερθει και αυτη στη Σινα μπορει και να τη ξερεις τη ντινα και χωρισαν μετα απο 3 μηνες γιατι αυτος δεν μπορουσε να τη δει ερωτικα και τον ενοχλουσε που οποτε ηθελε να ειναι μονος του ηταν και αυτη στο σπιτι:shock::shock:

ελα ρε!!!!!!!!!!!!θυμαμαι οτι ειχε χωρισει μεσα σε χρονο ρεκορ αλλα τον λογο ποτε δεν τον εμαθα,αλλα οτι θα το μαθαινα απο την μαρινα?ποιος θα μου το ελεγε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:?

ελα ρε!!!!!!!!!!!!θυμαμαι οτι ειχε χωρισει μεσα σε χρονο ρεκορ αλλα τον λογο ποτε δεν τον εμαθα,αλλα οτι θα το μαθαινα απο την μαρινα?ποιος θα μου το ελεγε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:?

Η ντινα παντρευτηκε τα Χριστουγεννα ειχα παει και στο γαμο τον πρωτο και προσπαθουσαμε να τα ξαναβρουν ερχεται παντως αυτος στο μαγαζι συνεχεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

και κατι αλλο οοοοοοοοοοολα τα ξερει η Μαρινα οοοοοοοολα αρκει να ειναι σε μορφη κουτσομπολιου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΤΑΩ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ..:oops:

καλε δεν θα ηταν ωραιο αν ηθελε το Αννια να πηγαιναμε οοοολες χωρις μωρα σε μια προβα νυφικου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Ελίνα δεν έχει φου μπου...

Άννια μου εγώ πώς νόμιζα ότι είσαι παντρεμένη???Λάθος...

Αχ είναι πολύ ωραίο όταν πας και δοκιμάζεις νυφικά,πολλή πλάκα,αρκεί να είσαι με τα σωστά άτομα!!Εγώ μόνο στο Demetrios πήγα και με τη μια βρήκα αυτό που ήθελα.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΙ..ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ..ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΤΙ ΝΑΠΩ...(ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΘΝΗΘΩ)ΧΑΧΑ

:-D

Η ντινα παντρευτηκε τα Χριστουγεννα ειχα παει και στο γαμο τον πρωτο και προσπαθουσαμε να τα ξαναβρουν ερχεται παντως αυτος στο μαγαζι συνεχεια

αρα η κοπελα φταιει που χωρισανε,μα να ειναι συνεχεια σπιτι οποτε εκεινος ηθελε να ειναι μονος?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ετσι ειναι οι γαμοι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...