Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ πότε έγινε αυτό?Έχει η Μαστροκώστα καρκίνο??

εμένα μου το ειπε ο κομμωτης μου πριν από πολύ καιρό, είναι φίλος με τον σαμαρά κ κάποια στιγμή της χτένιζε την περούκα, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν τον πίστεψα νόμιζα οτι υπερβαλλει!

μ΄ράβο της πάντως που το ξεπέρασε, όπως είπες αλέκα μου τα μωράκια μας να'ναι καλά κ εμεις για να τα μεγαλώσουμε!

Καλημερα μανουλιτσες.....

συγκινηθηκα πολυ απο τις ιστοριες σας για το πως γνωριστηκατε.... παιρνανε τα χρονια και οταν εισαι καλα με τον αντρουλη σου ουτε που καταλαβαινεις πως περασαν....

Πριν σας πω και την δικη μας ιστορια θελω να με βοηθησετε σε 2 προβληματακια μου...

Το πρωτο και βασικο ειναι πως ο μικρος ε το που του δινω το μπουκαλι στο στομα αρχιζει να κλαει... με λυγμους.... τον αφηνω δεν τον πιεζω να φαει αλλα το δακρυ συνεχιζεται.... μετα τον παιρνει ο υπνος και μετα απο καμια ωριτσα που θα ξυπνησει θελει να φαει αλλα παλι κλαιει πριν πιασει καλα το μπουκαλι... χθες τον πηγα στην γιατρο γιατι στα ουλα φανηκαν οι κυνοδοντες του κατω δεξια και αριστερα, ευτυχως δεν βγαζει ακομη δοντια αλλα ετοιμαζεται μου ειπε η γιατρος... της ειπα οτι κλαει πριν το φαγητο και μου ειπε πως μαλλον κανει παραπονακια... σας εχει τυχει εσας?

Και το δευτερο προβλημα μου ειναι πως σχεδον καθε απογευμα η κουνιαδα μου (αν θυμαστε που τωρα εκανε το 3ο παιδι και ολο κουραζεται......) μου στελνει τον μεγαλο της γιο, 6 ετων, γιατι λεει οτι θελει να ερχεται στον θειο του... το παιδακι το υπεραγαπαω αλλα δεν πορω βρε κοριτσια καθε απογευμα, αυτη και σε μενα να μην το στειλει το στελνει αλλου... τι να κανω? πως μπορω διακριτικα χωρις να στεναχωρηθει ο μικρουλης να μην ερχεται συνεχεια... και ο φοβος μου ειναι πως το καημενο το παιδακι απο τοτε που γεννηθηκε το 2ο αδερφακι του και αρχισαν να τον παραμελουν και συνεχεια να τον στελνουν απο εδω και εκει δεν εχει παρει με καλο ματι ουτε το δικο μας μωρακι... τον αγαπαει λεει αλλα βαρεθηκα τα μωρα λεει θεια μου... και επισης οταν το βραδυ ειναι να φυγει, εννοειται πως εμεις τον παμε ουτε λογος να ερθουν να τον παρουν, φευγει και κλαει... φωναζει δεν θελω να παω σπιτι μου θελω να μεινω μαζι σας... προσπαθουμε να του εξηγησουμε πως πρεπει να κοιμαται με την μαμα του και τον μπαμπα του το βραδυ αλλα παλι κλαει... τι κανω????

Επισης οποιο καλο κοριτσακι εχει την καλοσυνη να ου στειλει την διευθυνση να παραγγειλω γαλα aptamili γιατι την ειχα αποθηκευμενη στον η/υ που πηγε για σερβις...

Και τελευταιο γιατι δεν περνετε τα μωρακια σας και δεν ερχεστε καμια βολτιστα καστορια? εχει χιονι και θα το ευχαριστηθητε.... αντε ελατε να σας γνωρισουμε....

ΜΑΧΗ μου και εμένα το έκανε ο μικρούλης αυτό κ τελικά μας είπε η γιατρός πως το λαιμουδάκι του είναι ερεθισμένο παρενέργια απο το εμβόλιο

Εμεις γνωριομαστε απο το 1993.... μια ζωη...

Ειμασταν αθλητες στον ιδιο ομιλο... εγω ποτε δεν τον συμπαθουσα, παντα σε αυτον και στην παρεα του γυριζα την πλατη.. ημουν απο τις καλυτερες αθλητριες τοτε (αχ! νιατα μου) με πολλες επιτυχιες και συνεπης στο σχολειο... ημουνα βεβαια και ενα ψαρωμενο κοριτσακι 13 ετων.. ενω αντιθετα αυτοι μου φαινονταν πολλου αλητες.... ετσι κυλησαν περιπου 6 χρονια οπου και μετα σταματησα τον πρωταθλητισμο και πηγα να σπουδασω... το καλοκαιρι πριν φυγω στην σχολη μου (γυμναστικη ακαδημια) δουλεψα σε μια καφετερια για να παμε διακοπες με τα κοριτσια... ετυχε και ηρθε με την παρεα του πολλες φορες στην καφετερια.. εγω κυρια, ειπα ενα γεια και πηρα παραγγελια... με καψουρευτηκε ομως ο φιλος του... και ερχοταν σε καθε βαρδια που δουλευα.... ουτε που τους εδινα σημασια.. τοτε ειχανε αρχισει να κυκλοφορουνε τα κινητα το 1998... προσπαθουσαμε να τα μαθουμε μια αλλη κοπελα και ειχε ερθει να της δειξει πως θα το χειριζεται... καπου εκει πηρε τον αριθμο του κινητου μου... αλλα δεν ε πηρε τηλεφωνο.... και αφου ειχα φυγει για σπουδες γυρισα παλι χριστουγεννα με χρειαστηκαν για μια βαρδια στη καφετερια... ηρθε τυχαια, εμεινε μεχρι να τελειωσω την βαρδια μου και φευγοντας μου ειπε αν θελω να παμε για ποτο... δεν ξερω ουτε και εγω πως ειπα το ναι... βγηκαε για ποτο, μιλησαμε αλλα εγω πολυ κρυα μαζι του... μετα απο κανα 2 μηνες παλι βρεθηκαμε στην καφετερια αλλα τοτε ειχε ερθει αποφασιμενος.... με περιμενε απο εξω σπο το μαγαζι και οταν εφευγα μου ειπε: σημερα θα βγεις μαζι μου.... και ξετρελαθηκα εγω το χαζο που ητανε τοσο αποφασιστικος... ειμαστε μαζι απο το 1999.. εγω παρατησα την σχολη μου γιατι χρειαστηκε να κανω 2 επεμβασεις στο ποδι μου, εδωσα ξανα εξετασεις και μπηκα σε σχολη κοντα... πηγανα 3 μερες μονο την εβδομαδα στην σχολη, καταφερα και την τελειωσα εναν χρονο νωριτερα για να ειμαι αζι του συνεχεια... και αφου πηρα και το πτυχιο μου και αρχισα να δουλευω το 2004 ειπα απο μεσα μου πως εχει καταλαβει τις θυσιες που εκανα και θα μου ζητησει οπου να 'ναι να μεινουμε μαζι τουλαχιστον.... αλλα τιποτα ο κυριος και εγω τα ειχα παρει στο κρανιο...εκανα τοσα για εσενα και εσυ δεν με βλεπεις σοβαρα? τον Μάρτιου του 2005 του ειπα πως καλυτερα να μην βρισκομαστε πλεον.... τον Απριλιο ενα μεσημερι βοηθουσα την μαμα μου στο φαγητο γιατι περιμεναν φιλους για φαγητο... τηγανιζα κολοκυθακια με τις πιτζαμες και ξενυχτησμενη.... χτυπαει το κουδουνι ανοιγω... ο καλος μου ητανε γονατισμενος με ενα μονοπετρο και απο πισω ολη η οικογενεια του.... εγω επαθα σοκ... του ελεγα σηκω σηκω τι χαζομαρες ειναι αυτες? ας μου το ελεγες να παω κομμωτηριο τουλαχιστον... και ετσι λογοδοθηκαμε.... εγω με πιταμες και αυτος με κουστουμι... εχουμε και βιντεο και ειναι για πολυ γελιο.... μετα απο 6 μηνες αρραβωνιαστηκαμε , το 2007 καναμε πολιτικο, ηρθε Παρασκευη στην δουλεια μου μου ειπε πως πρεπει να παρω αδεια για λιγο και να παμε σπιτι μας... ανησυχησα λιγακι.. πηγα σπιτι και με περιμενε η κομωτρια μου... θα παμε να παντρευτουμε μου λεει.. και αυτην την φορα θα πας κομμωτηριο, θελω μου λεει πριν την εγχειρηση που θα κανεις την Δευτερα να ειμαστε αντρογυνο...... με τα πολλα με τα λιγα εκανα ενα πιστολακι πηγαμε στο δημαρχειο εγω εκλαιγα συνεχεια... και την Δευτερα μπηκα και εκανα την τελευταια εγχειρηση στο ποδι μου οπου και ολα πηγαν καλα... το 2008 καναμε τον θρησκευτικο γαμο... οπου εχω πολλες φωτογραφιες στο fb και μετα ηρθε σιγα σιγα ο μπεμπουλης μας και γιναμε οικογενεια... αχ! τον αγαπαω πολυ τον αντρουλη μου

Πολύ ωραία η ιστορία σας! μπράβο να τον αγαπάς κ να σε αγαπάει μια ζωη! να είστε ευτυχισμένοι με το μωρακι σας

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙς ΧΤΕς ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑ ΧΑΛΙΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2ΩΡΕς...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕς ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

χρονια του πολλά να τον χαίρεσαι!!!!

κορίτσια εγώ σήμερα όλο το πρωι εκανα βόλτες! πήγα στο κομμωτήριο, έκανα ανταυγειες κουρευτηκα κ λιγο με το νυχοκόπτη :tongue::tongue::tongue::tongue: κ μετά πήγα για ψώνια, πήρα σταράκια από τα benetton για τις πιο ροκ εμφανίσεις του "λουκουμά" μου :-D:-D:-D θα βάλω αργότερα φωτο να τα δείτε! πήρα κ μια τσαντούλα για μένα κ μια χαρά έφτιαξε κ η διαθεση μου, πήγα να χτυπήσω κ μια καπαρντίνα μπεζ για οοοοοοοοοοοοταν ανοιξει ο καιρός αλλά μου ήταμ λίγο μεγάλη κ ήταν το μικρότερο νούμερο κριμα κ ταιριαζε πολύ με την τσαντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι και ομως!!!!!!!!!!!!εκει εκπαιδευτηκα!και τωρα που ειδα τις φωτο του αντρα σου κατι μου θυμιζει αλλα στο λιγο πιο αδυνατο:mrgreen:.ε απο το 2001 πανε και 9 χρονια..........αν ηταν στο μαγαζι τοτε που ηταν και η γωγω χρυσανθοπουλου ε τοτε αυτος ειναι,ρωτα τον αν την θυμαται....ααααααχ πολυ πολυ μικρος ο κοσμος......

τη θυμαμαι τη Γωγω ηταν απο τα εβερεστ μαζι και τον χωριατελη αυτος ειναι 20 κιλα πιο πανω ειχες και εναν Βασιλη ψηστη?η τον Τολη γιατι ο Βασιλης ειναι τωρα υπαλληλος μας.ΑΑ και ξερεις καποιον Πετρο?χοντρο τον φωναζαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ την άκουσα όλη την περιπέτειά της σήμερα στο alter,τι πέρασε και τι περνάει και πόσες ακόμα γυναίκες που δεν είναι γνωστές έχουν περάσει τα τρις χειρότερα....

annia μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

marina μου δηλαδή με τη φίλη σου γνωρίζεστε από.....0 ετών????Με το που γεννήθηκες,κολλήσατε εεεεε????

ναι τη γνωρισα στο μαιευτηριο εχεις κανενα προβλημα?Διπλα διπλα ηταν τα πυρεξακια μας και ανταλαξαμε τηλεφωνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι ποτέ δεν ήμουν πολύ του έξω,τώρα όμως που αναγκαστικά μένω στο σπίτι λόγω μπεμπέ,μου τη βαράει και θέλω να βγαίνω όσο το δυνατόν περισσότερο,έστω κι αν είναι να πάω σούπερ μάρκετ ή στο τζάμπο...

oCxsp2.png

πες του Δημητράκη να πάει να παίξει με κανένα αεροπλανάκι και να αφήσει το πάλεντ ήσυχο...................ακούς εκεί?????

αλλά να μου πεις αν η μαμά του αντάλλαζε τηλέφωνα όταν ήταν νεογέννητο,τι θα κάνει το παιδί???????τεχνολογία.....

oCxsp2.png

βρε φιλεναδες κατι αλλο τι να κνω με τον Μανωλακο μου?Κοιμαται με τις ωρες δεν εχω προβλημα αλλα μονο στο καροτσι και στο ρηλαξ δεν μπορω να τον βαλω στη κουνια τον μιγιαγγιχτο με τιποτα μολιε τον ακουμπαω ξυπναει και γκριιιιιινια μετα τι κανουμε σε λιγο δεν θα χωραει ασε που δεν πιανετε ολο νυχτα σε μια θεση τι να πω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τη θυμαμαι τη Γωγω ηταν απο τα εβερεστ μαζι και τον χωριατελη αυτος ειναι 20 κιλα πιο πανω ειχες και εναν Βασιλη ψηστη?η τον Τολη γιατι ο Βασιλης ειναι τωρα υπαλληλος μας.ΑΑ και ξερεις καποιον Πετρο?χοντρο τον φωναζαν

ναι η γωγω ηταν απο τα εβερεστ,ακομα μιλαμε και εχουμε επαφες.με τον χωριατελη(και αυτος εβερεστ)δουλεψαμε 3 χρονια μαζι μεχρι που εφυγα,εγινε και διευθυντης στο αεροδρομιο.τα αλλα ονοματα δεν μου θυμιζουν κατι,φατσικα μπορει να τους ξερω.θυμαμαι οτι με ειχε ρωτησει ο αντρας σου που δουλευα πριν παω στον γρηγορη και του λεω στα goody's,α ετσι μου λεει εξηγειται που παιρνεις πρωτοβουλιες.βλεπεις ημουν προισταμενος βαρδιας στα goody's και ηξερα ποτε πρεπει να σκουπισω,ποτε να καθαρισω χωρις να μου το πει κανεις.αλλα τοτε γινοταν Ο πανικος στην σινα απο εκπαιδευομενους.....τον μιχαλη τον σουζη τον ηξερες?νομιζω απο λιβανο ηταν.....

Διαφημίσεις

μαρινα μου κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω,κοιμάται ή στην αγκαλιά μας ή στο κρεβάτι μας ή στην κούνια με τα ψάρια.το πρωί την έβαλα λίγο στο λίκνο για να στρώσω το κρεβάτι κι έγινε πανικός......αλλά έχω ακόμα τη δικαιολογία του θηλασμού,μόλις τελειώσει να σου πω εγώ για πότε θα πάει στο κρεβάτι της,δεν μπορώ άλλο να στριμώχνομαι και να ξυπνάω σαν σίγμα τελικό...

oCxsp2.png

ΧΑΧΑ ΜΑΡΙΝΑ..ΒΑΛΕ ΚΩΔ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ..

ΝΤΟΡΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ Σ.ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ 2ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΤΑΩ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΝ Ε?ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟ Κ@Λ@ΠΑΙΔΟ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΚΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ..ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΩ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ..

:-D

ναι η γωγω ηταν απο τα εβερεστ,ακομα μιλαμε και εχουμε επαφες.με τον χωριατελη(και αυτος εβερεστ)δουλεψαμε 3 χρονια μαζι μεχρι που εφυγα,εγινε και διευθυντης στο αεροδρομιο.τα αλλα ονοματα δεν μου θυμιζουν κατι,φατσικα μπορει να τους ξερω.θυμαμαι οτι με ειχε ρωτησει ο αντρας σου που δουλευα πριν παω στον γρηγορη και του λεω στα goody's,α ετσι μου λεει εξηγειται που παιρνεις πρωτοβουλιες.βλεπεις ημουν προισταμενος βαρδιας στα goody's και ηξερα ποτε πρεπει να σκουπισω,ποτε να καθαρισω χωρις να μου το πει κανεις.αλλα τοτε γινοταν Ο πανικος στην σινα απο εκπαιδευομενους.....τον μιχαλη τον σουζη τον ηξερες?νομιζω απο λιβανο ηταν.....

ναι τον ηξερα τον μιχαλη και τον ρασσια.Επισης εχω κυτο κουτσομπολιο για Χριατελη σας ενδιαφερει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...