Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις γνωριομαστε απο το 1993.... μια ζωη...

Ειμασταν αθλητες στον ιδιο ομιλο... εγω ποτε δεν τον συμπαθουσα, παντα σε αυτον και στην παρεα του γυριζα την πλατη.. ημουν απο τις καλυτερες αθλητριες τοτε (αχ! νιατα μου) με πολλες επιτυχιες και συνεπης στο σχολειο... ημουνα βεβαια και ενα ψαρωμενο κοριτσακι 13 ετων.. ενω αντιθετα αυτοι μου φαινονταν πολλου αλητες.... ετσι κυλησαν περιπου 6 χρονια οπου και μετα σταματησα τον πρωταθλητισμο και πηγα να σπουδασω... το καλοκαιρι πριν φυγω στην σχολη μου (γυμναστικη ακαδημια) δουλεψα σε μια καφετερια για να παμε διακοπες με τα κοριτσια... ετυχε και ηρθε με την παρεα του πολλες φορες στην καφετερια.. εγω κυρια, ειπα ενα γεια και πηρα παραγγελια... με καψουρευτηκε ομως ο φιλος του... και ερχοταν σε καθε βαρδια που δουλευα.... ουτε που τους εδινα σημασια.. τοτε ειχανε αρχισει να κυκλοφορουνε τα κινητα το 1998... προσπαθουσαμε να τα μαθουμε μια αλλη κοπελα και ειχε ερθει να της δειξει πως θα το χειριζεται... καπου εκει πηρε τον αριθμο του κινητου μου... αλλα δεν ε πηρε τηλεφωνο.... και αφου ειχα φυγει για σπουδες γυρισα παλι χριστουγεννα με χρειαστηκαν για μια βαρδια στη καφετερια... ηρθε τυχαια, εμεινε μεχρι να τελειωσω την βαρδια μου και φευγοντας μου ειπε αν θελω να παμε για ποτο... δεν ξερω ουτε και εγω πως ειπα το ναι... βγηκαε για ποτο, μιλησαμε αλλα εγω πολυ κρυα μαζι του... μετα απο κανα 2 μηνες παλι βρεθηκαμε στην καφετερια αλλα τοτε ειχε ερθει αποφασιμενος.... με περιμενε απο εξω σπο το μαγαζι και οταν εφευγα μου ειπε: σημερα θα βγεις μαζι μου.... και ξετρελαθηκα εγω το χαζο που ητανε τοσο αποφασιστικος... ειμαστε μαζι απο το 1999.. εγω παρατησα την σχολη μου γιατι χρειαστηκε να κανω 2 επεμβασεις στο ποδι μου, εδωσα ξανα εξετασεις και μπηκα σε σχολη κοντα... πηγανα 3 μερες μονο την εβδομαδα στην σχολη, καταφερα και την τελειωσα εναν χρονο νωριτερα για να ειμαι αζι του συνεχεια... και αφου πηρα και το πτυχιο μου και αρχισα να δουλευω το 2004 ειπα απο μεσα μου πως εχει καταλαβει τις θυσιες που εκανα και θα μου ζητησει οπου να 'ναι να μεινουμε μαζι τουλαχιστον.... αλλα τιποτα ο κυριος και εγω τα ειχα παρει στο κρανιο...εκανα τοσα για εσενα και εσυ δεν με βλεπεις σοβαρα? τον Μάρτιου του 2005 του ειπα πως καλυτερα να μην βρισκομαστε πλεον.... τον Απριλιο ενα μεσημερι βοηθουσα την μαμα μου στο φαγητο γιατι περιμεναν φιλους για φαγητο... τηγανιζα κολοκυθακια με τις πιτζαμες και ξενυχτησμενη.... χτυπαει το κουδουνι ανοιγω... ο καλος μου ητανε γονατισμενος με ενα μονοπετρο και απο πισω ολη η οικογενεια του.... εγω επαθα σοκ... του ελεγα σηκω σηκω τι χαζομαρες ειναι αυτες? ας μου το ελεγες να παω κομμωτηριο τουλαχιστον... και ετσι λογοδοθηκαμε.... εγω με πιταμες και αυτος με κουστουμι... εχουμε και βιντεο και ειναι για πολυ γελιο.... μετα απο 6 μηνες αρραβωνιαστηκαμε , το 2007 καναμε πολιτικο, ηρθε Παρασκευη στην δουλεια μου μου ειπε πως πρεπει να παρω αδεια για λιγο και να παμε σπιτι μας... ανησυχησα λιγακι.. πηγα σπιτι και με περιμενε η κομωτρια μου... θα παμε να παντρευτουμε μου λεει.. και αυτην την φορα θα πας κομμωτηριο, θελω μου λεει πριν την εγχειρηση που θα κανεις την Δευτερα να ειμαστε αντρογυνο...... με τα πολλα με τα λιγα εκανα ενα πιστολακι πηγαμε στο δημαρχειο εγω εκλαιγα συνεχεια... και την Δευτερα μπηκα και εκανα την τελευταια εγχειρηση στο ποδι μου οπου και ολα πηγαν καλα... το 2008 καναμε τον θρησκευτικο γαμο... οπου εχω πολλες φωτογραφιες στο fb και μετα ηρθε σιγα σιγα ο μπεμπουλης μας και γιναμε οικογενεια... αχ! τον αγαπαω πολυ τον αντρουλη μου

Maρη συγκινηθηκα μεχρι κι εγω που ειμαι και λιγο χονδροπετσι να το πω...μουλαρα να το πω....δεν κλαιω ευκολα να το πω!!!!

καλα πολυ ιπποτης ο αντρας σου!!!! φτου σας!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαχη μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!! πολυ συγκινηθηκα!!!!

οσο για το ανηψακι σου... τι να πω???? ειναι περιεργη κατασταση.... κ η κουνιαδα σου γαϊδουρα!!!! συγνωμη κιολας.... αλλα ενταξει, εσενα δεν σε σκεφτεται, αλλα το παιδακι της????

baJfp2.png

Ευχαριστω κοριτσακια..... ναι οπως λενε και οι φιλοι μας ... εδω ειναι ενας ερωτας μεγαλος... και ευχομαι να ειμαστε πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια μαζι....

Καλε λετε να την στειλω στην Μενεγακη μπας και κερδισω κανα δωρο?

Αλλα τωρα εχω αγχωθει με τον μπεμπακο μου... αχ! θα ποναει ο καημενος και δεν μπορει να μου πει που ποναει....

a84026bdda.png

μαχη μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!! πολυ συγκινηθηκα!!!!

οσο για το ανηψακι σου... τι να πω???? ειναι περιεργη κατασταση.... κ η κουνιαδα σου γαϊδουρα!!!! συγνωμη κιολας.... αλλα ενταξει, εσενα δεν σε σκεφτεται, αλλα το παιδακι της????

σοφακι Ευχαριστω αλλα το ξαναλεω δεν μπορω να της πω τιποτα...

Ετσι για να δειτε τι θα πει στραβη κουνιαδα...:rolleyes:

a84026bdda.png

Ευχαριστω κοριτσακια..... ναι οπως λενε και οι φιλοι μας ... εδω ειναι ενας ερωτας μεγαλος... και ευχομαι να ειμαστε πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια μαζι....

Καλε λετε να την στειλω στην Μενεγακη μπας και κερδισω κανα δωρο?

πολύ ωραία ιστορία!!! στειλ'την στειλ'την!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Μαχη να ειστε παντα ετσι, αγαπημένοι!!!

ΦΑΜ Τριτη και 13 γεννηθηκα και γω, Ιουλιο του 76, εσυ ποιο μηνα εισαι;

Ο μικρος μου μας ειχε αυπνιες χθες (αφου κοιμοταν ολη τη μερα μετα την προχθεσινη κρεπαλη) και τον πηρε ο υπνος στις 2 και ξυπνησε στις 8!!! Αφησε ετσι και τη μανουλα να κοιμηθει λιγακι...Μακαρι να στρωνει το προγραμμα του, αφου σηκωνομουνα τη νυχτα να δω εαν ειναι καλα...

Πονάει ξαφνικά το αριστερό μου στήθος και είναι ψιλοπρησμένο... και η μικρή μου δεν θέλει να θηλάσει.. :-( Δεν νομίζω ότι είναι από γάλα το πρήξιμο... Να έπαθα καμιά μόλυνση? Αυτό μου έλειπε τώρα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπες μου??Σοφακι αν δουλευες ΣτονΓρηγορη τοτε πιθανον σε εχει εκπευδευσει ο αντρας μου στη Σινα και εκεινος ηταν που ανοιξε το αεροδρομιο την πρωτη μερα (το Γρηγορη εννοειτε)μαζι με Βλασση και αλους.Διαβασα οτι λετε για τις ιστοριες του ερωτα σας.εμεις γνωριστηκαμε 15 ιουλιου 2 μερες πριν τη γιορτη μου στις 17 ειχα κανονισε να φυγω κρητη με εναν πρωην μεγαλο ερωτα που ειχα κολησει ηταν ολα ετοιμα εισητηρια βαλιτσες και με περιμενε στη σταση λιγο πιο περα απο το σπιτι (ο πρωην)στις 5 το θυμαμαι καλα με περνει τηλεφωνο κατα τις 5.30 να με ρωησει που ημουν και λεω Αχ ξεχασα να σου πω δεν θα ερθω τελικα γνωρισα καποιον και θα κατσουμε εδω.Πως τον γνωρισα σε ενα παρτι που πηγα απελπισμενη γιατι ειχα ραντεβου με τον πρωην και με εστησε και ετσι βρεθηκα εκει να ξεπερασω ον πονο μου.Ειμαστε μαζι 10 χρονια απο 12 χρονων δηλαδη κοριτσακι.Αλλα κοριτσια εγω δεν ειχα ιστοριες ποτε με φιλες γιατι δεν ειχα ποτε φιλες πολλες μια ειχα εχω μενει θεσσαλονικη τωρα πια γνωριζομαστε 22 χρονια και ολα αυτα που λετε δεν μου εχουν περασει καν απο το μυαλο.Ξεχασα να πω οτι ο πρωην με παρατησε γιατι του ειπε ο αδερφος του με κατι προβληματα που ειχα γυναικολογικα οτι δεν θα κανω παιδια:lol: :lol::lol:καιιιιιι πολλα αλλα.Λες και θα τον παντρευομουν

Για τη Γωγω το ηξερα ειχε ακουστει στο μαγαζι γιατι ερχοταν με τουρμπανι και δεν φαινοταν οτι μεσα ειχε μαλια ηταν πολυ αδειο και καπια στιγμη προσεξαμε οτι δεν ειχε βλεφαριδες εν το μεταξυ την εδειχναν τα περιοδικα με μαλι πολυ και αφελειες (περουκα)και λεγαμε μα που το κρυβει και ετσι βγηκε βρωμα απο εκει γυρω οτι η κοπελα ειχε καρκινο και μας το επιβαιβεωσε μετα στον αντρα μου ενας ποδοσφαιριστης της Εθνικης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου Μαρινάκι!!

Μόλις έφυγε το Ινάκι και το Μητσινάκι!!!! Αχ τι γλυκιά παρέα!!! Τί καλά που θα ήταν να μέναμε πιο πολλές κοντά...

ΦΑΜ Τριτη και 13 γεννηθηκα και γω, Ιουλιο του 76, εσυ ποιο μηνα εισαι;

Απρίλιο του 1976!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕς ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Να τον χαίρεσαι Άννια μας!!!!

καλησπερα αγαπες μου??Σοφακι αν δουλευες ΣτονΓρηγορη τοτε πιθανον σε εχει εκπευδευσει ο αντρας μου στη Σινα και εκεινος ηταν που ανοιξε το αεροδρομιο την πρωτη μερα (το Γρηγορη εννοειτε)μαζι με Βλασση και αλους.Διαβασα οτι λετε για τις ιστοριες του ερωτα σας.εμεις γνωριστηκαμε 15 ιουλιου 2 μερες πριν τη γιορτη μου στις 17 ειχα κανονισε να φυγω κρητη με εναν πρωην μεγαλο ερωτα που ειχα κολησει ηταν ολα ετοιμα εισητηρια βαλιτσες και με περιμενε στη σταση λιγο πιο περα απο το σπιτι (ο πρωην)στις 5 το θυμαμαι καλα με περνει τηλεφωνο κατα τις 5.30 να με ρωησει που ημουν και λεω Αχ ξεχασα να σου πω δεν θα ερθω τελικα γνωρισα καποιον και θα κατσουμε εδω.Πως τον γνωρισα σε ενα παρτι που πηγα απελπισμενη γιατι ειχα ραντεβου με τον πρωην και με εστησε και ετσι βρεθηκα εκει να ξεπερασω ον πονο μου.Ειμαστε μαζι 10 χρονια απο 12 χρονων δηλαδη κοριτσακι.Αλλα κοριτσια εγω δεν ειχα ιστοριες ποτε με φιλες γιατι δεν ειχα ποτε φιλες πολλες μια ειχα εχω μενει θεσσαλονικη τωρα πια γνωριζομαστε 22 χρονια και ολα αυτα που λετε δεν μου εχουν περασει καν απο το μυαλο.Ξεχασα να πω οτι ο πρωην με παρατησε γιατι του ειπε ο αδερφος του με κατι προβληματα που ειχα γυναικολογικα οτι δεν θα κανω παιδια:lol: :lol::lol:καιιιιιι πολλα αλλα.Λες και θα τον παντρευομουν

Για τη Γωγω το ηξερα ειχε ακουστει στο μαγαζι γιατι ερχοταν με τουρμπανι και δεν φαινοταν οτι μεσα ειχε μαλια ηταν πολυ αδειο και καπια στιγμη προσεξαμε οτι δεν ειχε βλεφαριδες εν το μεταξυ την εδειχναν τα περιοδικα με μαλι πολυ και αφελειες (περουκα)και λεγαμε μα που το κρυβει και ετσι βγηκε βρωμα απο εκει γυρω οτι η κοπελα ειχε καρκινο και μας το επιβαιβεωσε μετα στον αντρα μου ενας ποδοσφαιριστης της Εθνικης

ναι και ομως!!!!!!!!!!!!εκει εκπαιδευτηκα!και τωρα που ειδα τις φωτο του αντρα σου κατι μου θυμιζει αλλα στο λιγο πιο αδυνατο:mrgreen:.ε απο το 2001 πανε και 9 χρονια..........αν ηταν στο μαγαζι τοτε που ηταν και η γωγω χρυσανθοπουλου ε τοτε αυτος ειναι,ρωτα τον αν την θυμαται....ααααααχ πολυ πολυ μικρος ο κοσμος......

Κι εγώ την άκουσα όλη την περιπέτειά της σήμερα στο alter,τι πέρασε και τι περνάει και πόσες ακόμα γυναίκες που δεν είναι γνωστές έχουν περάσει τα τρις χειρότερα....

annia μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

marina μου δηλαδή με τη φίλη σου γνωρίζεστε από.....0 ετών????Με το που γεννήθηκες,κολλήσατε εεεεε????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...