Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ki egw nomizw pws 8a er8ei nwritera autos o bobiras koritsia! Ton niw8w kuriolektina na sprwxnei me to kefalaki tou sto epimaxo meros! Exw megalh periergeia ti 8a pei h giatros thn allh Deutera padws..Ston Oresth, gia 3 evdomades ekova voltes me 2cm diastolh..

Na teleiwsw apo th douleia 8elw kai meta as erthei opote 8elei!

Auto me to melomakarono me tsakise! Atimes glukatzoudes edw mesa :)

κι εγω την αλλη δευτερα εχω γιατρο και θελω να δω τι θα μου πει!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mh skas vre koritsaki, eilikrina. Molis deis tis matares tou na se koitane 8a ta ksexaseis ola :)

χαχα Εβιτάκι...άλλο ένα ηλίθιο άγχος...μη φύγει ο φακός από τη θέση του και δεν βλέπω καθαρά να διακρίνω το παιζάκι μου

χαχα Εβιτάκι...άλλο ένα ηλίθιο άγχος...μη φύγει ο φακός από τη θέση του και δεν βλέπω καθαρά να διακρίνω το παιζάκι μου

Ρε ελινα τι δουλειες καθε μερα τι μένει?Εσυ πρεπει να εχεις λιωσει τουλαχιστον 2 ποντους τα πατωματα.Θελω να μου πεις τι δουλειες θα σκασω.Και εγω σημερα εκαν φαγητο σκουπισμα σφουγγαρισμα τα μπανια το μπαλκονι τελος Τι κανεις θα σκασω σου λεω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα..αμαν βρε ελινακι με τα μελομακαρονα μου ανοιξες την ορεξη..αληθεια βρε κοριτσια υπαρχει πουθενα κανενα ζαχαροπλαστειο που να εχει μελομακαρονα η ειναι ακομα νωρις??

:-D

Ρε ελινα τι δουλειες καθε μερα τι μένει?Εσυ πρεπει να εχεις λιωσει τουλαχιστον 2 ποντους τα πατωματα.Θελω να μου πεις τι δουλειες θα σκασω.Και εγω σημερα εκαν φαγητο σκουπισμα σφουγγαρισμα τα μπανια το μπαλκονι τελος Τι κανεις θα σκασω σου λεω

Μια περιέργεια όλοι την έχουμε τί κάνει κάθε μέρα ΟΟΟΟΟΟΟΟλη μέρα...

Αλλά κι εμένα με α΄φησες με την περιέργεια: Ποιούς καρπούυυυυυυυυυς????

Αννια έχουν ξεκινήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!!

Το εφαγα το μελομακαρονακι μου ειχα κανει κι αλλα προχθες εκατσα μεχρι τις 12.30 και εφτιαχνα..Εκανα τα κανονικα και εκανα και με επικαλυψη σοκολατα γαλακτος...

Μπορει να χουν βγαλει κι απο τωρα δεν ειμαι σιγουρη,εγω παντως τα χω τσακισει απο τωρα....

Και να μωρε τι δουλειες,εχω σιδερωματα,σκουπισματα σφουγγαρισματα,θελω να κανω και βεραντες αλλα μου εβαλε χερι και η μανα μου και μου πε πριν λιγο που μιλησαμε να μη με πιανει αγχος με τις δουλειες το πολυ πολυ εαν παω να γεννησω καποια στιγμη θα γτην πεταξει ο αντρας μου σπιτι και θα σιγυρισει λεει αυτη οτι δεν θα ναι ενταξει και θα τα βρω ετοιμα...Αλλα εγω το βιολι μου....Αγχωνομαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αννια ο βενετης εχει φερει στο λεω με σιγουρια

φαμ τους καρπους απο το φαρμ κατι

Ελινα τι κανεις καθε μερα θα σκασωωωωωωωωωω

και που ειναι αυτος???εγω μενω μενιδι θα ειναι μακρια ε?κλαψ!:-(

:-D

Διαφημίσεις

Το εφαγα το μελομακαρονακι μου ειχα κανει κι αλλα προχθες εκατσα μεχρι τις 12.30 και εφτιαχνα..Εκανα τα κανονικα και εκανα και με επικαλυψη σοκολατα γαλακτος...

Μπορει να χουν βγαλει κι απο τωρα δεν ειμαι σιγουρη,εγω παντως τα χω τσακισει απο τωρα....

Και να μωρε τι δουλειες,εχω σιδερωματα,σκουπισματα σφουγγαρισματα,θελω να κανω και βεραντες αλλα μου εβαλε χερι και η μανα μου και μου πε πριν λιγο που μιλησαμε να μη με πιανει αγχος με τις δουλειες το πολυ πολυ εαν παω να γεννησω καποια στιγμη θα γτην πεταξει ο αντρας μου σπιτι και θα σιγυρισει λεει αυτη οτι δεν θα ναι ενταξει και θα τα βρω ετοιμα...Αλλα εγω το βιολι μου....Αγχωνομαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ωραια αφου τακανεις καθε μερα ποση ωρα σου περνουν αυτα απο τη στιγμη που ειναι ηδη καθαρα?Να σε ρωτησω κατι προσωπικο μηπως λεω μηπως εισαι ψυχοπαθης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αννια ο βενετης εχει φερει στο λεω με σιγουρια

φαμ τους καρπους απο το φαρμ κατι

Ελινα τι κανεις καθε μερα θα σκασωωωωωωωωωω

Αχ εντάξει ε΄γω το γλίτωσα το σκάσιμο!!!

Ε ναι λοιπόν εγώ κάνω βόλτες και τρώω ότι βρω στις φάρμες και γενικώς!!!!

Μιμούμαι την πραγματική ζωή!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Αχ εντάξει ε΄γω το γλίτωσα το σκάσιμο!!!

Ε ναι λοιπόν εγώ κάνω βόλτες και τρώω ότι βρω στις φάρμες και γενικώς!!!!

Μιμούμαι την πραγματική ζωή!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

οχι γιατι μας κανει και τον κουνελο μετα. εγω?ποιυς καρπους?παλιοβλαχοκλεφτρονι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...