Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα...Ινακι, ευχαριστω...

ποιος με μουτζωσε και δεν κοιμαμαι τα βραδυα μου λετε???? Ο μικρος εχει τα δοντια του και του φευγει η πιπιλα και τη ζηταει στον υπνο του...

Σημερα θα κοιμηθω με τις κοτες για αν ανπληρωω γιατι θα τεζαρω...εφυυυυγαααααα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Τον χαίρομαι!!!!!:DΤο τέκνο έλιωσε στον ύπνο!!!απο τις 11:30 έως τις 9 κοιμόταν και όταν ξύπνησε ήταν τόσο πειναλέων που μας άκουσε όλη η γειτονιά!!!!!Τουλάχιστον με άφησε και χάρηκα τον μπαμπούλη του χθές το βράδυ:oops:Σήμερα περιμάνουμε επισκέψεις:cry:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

μπράβο στον μικρούλη της Δήμητρας που άφησε τη μαμά και το μπαμπά να χαρούν τον έρωτά τους!!! :)

μόλις διάβασα ένα άρθρο που λέει ότι το αλκοόλ μειώνει το γάλα...:confused::confused::confused:

ακόμα και στη μπύρα, έχει τα ίδια αποτελέσματα... στην κλινική γιατί μας έδιναν μπύρα με 4,5% αλκοόλ??? :?:?:? και λέει ότι ακόμα και 4 ώρες μετά που πίνει αλκοόλ η μαμά, το μωρό πίνει πολύ μικρότερη ποσότητα απ' ό,τι συνήθως... κοίτα να δεις!!!

αν σας άρεσε η διαφήμιση με τις κατσίκες, τα γυρίσματα θα σας αρέσουν ακόμα περισσότερο!!!! ακούς εκεί statistics???!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Δεν έχω προλάβει φυσικά να διαβάσω τα μηνύματά σας,μα καλά,τι σας πιάνει τα απογεύματα???

Εμείς χτες πήγαμε στα πεθερικά μου,καθίσαμε μέχρι τις 10 και μετά σπίτι μας.

Όλη τη νύχτα η μικρή γκρίνιαζε,αφήστε που ξύπναγε κάθε 2-3 ώρες...Μου τα χαλάει πάλι...

Κι εγώ στο γκρουπ της μυωπίας!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

λες να συναντηθουμε???? ειχαμε πει κ με την Σοφια αλλα δεν μιλησαμε...
Σοφια για απογευμα λετε για mall? γιατι μετα τις 5 εχω κανονισει να παω στους κουμπαρους... αντε να δουμε τι καιρο θα κανει παλι αυριο!!!

Πάμε mall????????

καλημερα..ποιος με μουτζωσε και δεν κοιμαμαι τα βραδυα μου λετε???? Ο μικρος εχει τα δοντια του και του φευγει η πιπιλα και τη ζηταει στον υπνο του...

Σημερα θα κοιμηθω με τις κοτες για αν ανπληρωω γιατι θα τεζαρω...εφυυυυγαααααα....

Ελπίζω να ξεκουραστείς απόψε!!!

Καλημέρα!!!

Είμαι ελαφρώς κρυωμένη εδώ και κάνα 2 μέρες...:( Με πιάνει ένας ελαφρύς ξερόβηχας, όταν μιλάω πολύ, κυρίως το βράδυ και νωρίς το πρωί... Όταν δεν μιλάω είμαι μια χαρά! :P:confused::confused::confused:

Να ζήσετεεεεε!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Άσχετο:ο αντρούλης μου έχει γενέθλια σήμερα και είναι στην κοσμάρα του!!:PΜεγάλωσε λέει και σοβάρεψε!!!:mrgreen:

Χρόνια του πολλά! Να τον χαίρεσαι!!!

να κανω μια μπεμποερωτηση; οταν ακουνε εναν θορυβο τα μπεμπονια σας ψαχνουν απο που ηρθε;;

Τη δική μου φωνή την ψάχνει πάντα... Τώρα για άλλους θορύβους, εξαρτάται από την περίπτωση...

Angie ωραία ιστορία με αίσιο τέλος!!!:P Εμένα η δική μου ιστορία είχε πολλές ίντριγκες και συνομωσίες, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Τώρα έχω τα κοριτσάκια μου και δεν με νοιάζει τίποτα... Πάντως να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Λίγοι είναι οι πραγματικοί φίλοι...

Επεξεργάστηκαν by Lucy

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

και εμεις ειχαμε διαφορες ιντριγκες...παραλληλα με τον αντρα μου με ηθελε και..ο κολλητος του, για 2-3 χρονια δεν μιλουσαν μεταξυ τους εξαιτιας μου...και αργοτερα μια αλλη φιλη ηθελε να μας χωρισει και ελεγε οτι ειχε σχεση με τον αντρα μου!!! τα θυμαμαι και γελαω τωρα

αν σας άρεσε η διαφήμιση με τις κατσίκες, τα γυρίσματα θα σας αρέσουν ακόμα περισσότερο!!!! ακούς εκεί statistics???!!!

χα χα πολυ καλο.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και εμεις ειχαμε διαφορες ιντριγκες...παραλληλα με τον αντρα μου με ηθελε και..ο κολλητος του, για 2-3 χρονια δεν μιλουσαν μεταξυ τους εξαιτιας μου...και αργοτερα μια αλλη φιλη ηθελε να μας χωρισει και ελεγε οτι ειχε σχεση με τον αντρα μου!!! τα θυμαμαι και γελαω τωρα

Ωχ, παρόμοια ιστορία και εμείς... Αυτοί οι δήθεν κολλητοί και κολλητές... άσε... θα μπορούσα να γράψω βιβλίο και να γυρίσω ταινία...:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

τέλος καλό, όλα καλά για μας και τους αντρούληδές μας, όμως! τα παλιά μένουν πίσω και όπως είπε και το inaki, τα θυμόμαστε και γελάμε!!! :)

Βρε μήπως, αντί να πούμε ποιές είμαστε γκαβές, να πουνε τα κορίτσια που βλέπουν καλά??? πιο λίγες είναι!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

εμεις δεν ειχαμε καμια ιντριγκα...όταν εμαθε ο κοσμος ότι τα φτιαξαμε (γιατι ειμασταν γρηγοροι και ξαφνικοι :D), τελειωσε το θεμα.....απλα σταματησε να εχει πολυ κοσμο το μαγαζι...χαχα!!! Επισης σταματησε να χτυπαει και το κινητο μου όλη την ωρα 'οι νυμφιοι χαθηκαν' :P...Επισης, η τοτε κοπελα του Νικου τον σκυλοβρισε και εβριζε και εμενα σε όλον τον κοσμο. Αλλα φυσικα την διακιολογουσα. Προς τιμην της όμως εβγαλα Ντεπυ (ετσι την ελεγαν) τη γατουλα μου....να υπαρχει και μια ντεπυ στη ζωη μας ;);)

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερααααα!

τι εγινε ρε παιδια??τυφλο ειναι το καφεδακι μας??και εγω μυωπας!!!!:P

η δικη μου κοιμηθηκες στις 12 το βραδυ μεχρι τις 7 οποτε και εμεις χαρηκαμε τον ερωτα μας:D:D:D:D.

λεγατε για το πως ανθησε ο ερωτας ε???εγω τον αντρα μου τον γνωρισα στο αεροδρομιο(που αλλου?τοσες ωρες εκει!)οταν δουλευα στα γρηγορης μικρογευματα,ερχοταμν το χρυσο μου να παρει μπουγατσα:P:p.καθε φορα που ερχοταν σκεφτομουνα"μα τι γλυκο παιδακι ειναι αυτο?"αλλα ποτε δεν ειχα φανταστει οτι με αυτο τον ανθρωπο θα κανω σχεση ποσο μαλλον να τον παντρευτω κιολας.ο ερωτας ηρθε πολυ πιο μετα,απο το 2001 που τον γνωρισα το 2006 τα ψιλοφτιαξαμε.και λεω τα ψιλοφτιαξαμε γιατι ηταν λιγο στον κοσμο του ο αντρουλης,ημασταν 8 μηνες μαζι αλλα πολυ στο φλου,μπορει να εμενε σπιτι μου 3-4 μερες και μετα για 3-4 μερες εξαφανιζοταν.ουτε ενα τηλεφωνο,παρολο που περναγαμε τελεια μαζι.ε καποια στιγμη αφου γυριζω απο ταξιδι και ειχαμε πει να βρεθουμε σπιτι μου τον παιρνω τηλεφωνο να δω αν ειναι σπιτι μου και μου λεει"δεν θα ερθω και δεν θεωρησα οτι πρεπει να σε ενημερωσω",καπως ετσι τελοςπαντων εεεεε τα πηρα στο κρανιο και μια ωρα μετα την θεικη δηλωση τον πηρα τηλεφωνο και τον διαολοστειλα τον κυριο.ε ενα μηνα μετα μου ειπε οτι με αγαπαει:mrgreen:,και ενα μηνα μετα απο αυτη την συγκλονιστικη δηλωση μου εκανε προταση γαμου(μεσω μηνυματος,εγω αμερικη αυτος ελλαδα,πολυ ρομαντικο ε?)παντως αυτο που εκανε τον συζηγο να ειναι μαζι μου για 8 μηνες που το ρεκορ του ηταν 2 μηνες ηταν το οτι ποτε μα ποτε δεν τον ζαλισα,δεν τον πηρα ποτε τηλεφωνο εγω να βρεθουμε,ποτε δεν τον ρωτησα που ησουνα η γιατι δεν βρεθηκαμε τιποτα απολυτως και φυσικα ποτε καμια νυξη για γαμο.αυταααααααα!

βρε κοριτσια πολυ στενοχωρεθηκα με την μαστροκωστα:cry:,3 ημερων ηταν η κορη της οταν εμαθε οτι εχει καρκινο........

ελπιζω να φτιαξει ο καιρος απο βδομαδα....σε μια εβδομαδα πεταω για πρεβεζα,δεν θελω να εχει χαλια καιρο:cry::cry::cry::cry:

καλημερααααα!

τι εγινε ρε παιδια??τυφλο ειναι το καφεδακι μας??και εγω μυωπας!!!!:P

η δικη μου κοιμηθηκες στις 12 το βραδυ μεχρι τις 7 οποτε και εμεις χαρηκαμε τον ερωτα μας:D:D:D:D.

λεγατε για το πως ανθησε ο ερωτας ε???εγω τον αντρα μου τον γνωρισα στο αεροδρομιο(που αλλου?τοσες ωρες εκει!)οταν δουλευα στα γρηγορης μικρογευματα,ερχοταμν το χρυσο μου να παρει μπουγατσα:P:p.καθε φορα που ερχοταν σκεφτομουνα"μα τι γλυκο παιδακι ειναι αυτο?"αλλα ποτε δεν ειχα φανταστει οτι με αυτο τον ανθρωπο θα κανω σχεση ποσο μαλλον να τον παντρευτω κιολας.ο ερωτας ηρθε πολυ πιο μετα,απο το 2001 που τον γνωρισα το 2006 τα ψιλοφτιαξαμε.και λεω τα ψιλοφτιαξαμε γιατι ηταν λιγο στον κοσμο του ο αντρουλης,ημασταν 8 μηνες μαζι αλλα πολυ στο φλου,μπορει να εμενε σπιτι μου 3-4 μερες και μετα για 3-4 μερες εξαφανιζοταν.ουτε ενα τηλεφωνο,παρολο που περναγαμε τελεια μαζι.ε καποια στιγμη αφου γυριζω απο ταξιδι και ειχαμε πει να βρεθουμε σπιτι μου τον παιρνω τηλεφωνο να δω αν ειναι σπιτι μου και μου λεει"δεν θα ερθω και δεν θεωρησα οτι πρεπει να σε ενημερωσω",καπως ετσι τελοςπαντων εεεεε τα πηρα στο κρανιο και μια ωρα μετα την θεικη δηλωση τον πηρα τηλεφωνο και τον διαολοστειλα τον κυριο.ε ενα μηνα μετα μου ειπε οτι με αγαπαει:mrgreen:,και ενα μηνα μετα απο αυτη την συγκλονιστικη δηλωση μου εκανε προταση γαμου(μεσω μηνυματος,εγω αμερικη αυτος ελλαδα,πολυ ρομαντικο ε?)παντως αυτο που εκανε τον συζηγο να ειναι μαζι μου για 8 μηνες που το ρεκορ του ηταν 2 μηνες ηταν το οτι ποτε μα ποτε δεν τον ζαλισα,δεν τον πηρα ποτε τηλεφωνο εγω να βρεθουμε,ποτε δεν τον ρωτησα που ησουνα η γιατι δεν βρεθηκαμε τιποτα απολυτως και φυσικα ποτε καμια νυξη για γαμο.αυταααααααα!

βρε κοριτσια πολυ στενοχωρεθηκα με την μαστροκωστα:cry:,3 ημερων ηταν η κορη της οταν εμαθε οτι εχει καρκινο........

ελπιζω να φτιαξει ο καιρος απο βδομαδα....σε μια εβδομαδα πεταω για πρεβεζα,δεν θελω να εχει χαλια καιρο:cry::cry::cry::cry:

καλα του εκανες του αντρουλη σου για να μαθει να το παιζει μποεμ!!! :-D Και εγω ετσι του λεω τωρα. 'Θυμασαι που ρωταγες τι μου βρισκουν? Σε τιμωρησε ο Θεος βρε και εγινα ετσι, για να αναρρωτιουνται οι αλλοι τωρα' χαχα!! Και αυτος γελαει....

Τι εγινε με την Μαστροκωστα? Δεν ξερω..για πες..

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...