Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σήμερα λεω να ξανακοιμηθω στο δωματιο μας επειτα απο τοσες μερες. ελπιζω να εχει φυγει ο ιος απο εδω .. εκανα και γενικη σημερα ανοιξα φουλ και παραθυρα ημαρτον αν ειναι ακομη εδω ο ιος την εκατσα ,,, θα ξερετε σε λιγες μερες τι εγινε ...... ο θεος βοηθος

Διαφημίσεις

angie περαστικα κ μακρυα απο εσας!!!!

sofou μεχρι ποτε θα εισαι ν.σμυρνη????

φαμ κ εγω θελω να παμε αυριο στο mall αλλα ειδα οτι ο καιρος θα ειναι χαλια:cry:....

αααα! κ εγω στους γκαβους !!! αλλα στους λιγο:tongue:......

baJfp2.png

Τελικά είμαστε αρκετές στραβούλες!

σήμερα λεω να ξανακοιμηθω στο δωματιο μας επειτα απο τοσες μερες. ελπιζω να εχει φυγει ο ιος απο εδω .. εκανα και γενικη σημερα ανοιξα φουλ και παραθυρα ημαρτον αν ειναι ακομη εδω ο ιος την εκατσα ,,, θα ξερετε σε λιγες μερες τι εγινε ...... ο θεος βοηθος

Μέχρι και ο ιός της νέας γρίπης πεθαίνει μετά από 8 ώρες και αφού αέρισες μην φοβάσαι.

φαμ κ εγω θελω να παμε αυριο στο mall αλλα ειδα οτι ο καιρος θα ειναι χαλια:cry:....

Να σου πω την αλήθεια εννοούσα καροτσάδα στη γειτονιά μας, αλλά τώρα που το λες αν είναι χάλια ο καιρός καλύτερα να πάμε mall που θα είμαστε και προστατευμένοι!!!

Να σου πω την αλήθεια εννοούσα καροτσάδα στη γειτονιά μας, αλλά τώρα που το λες αν είναι χάλια ο καιρός καλύτερα να πάμε mall που θα είμαστε και προστατευμένοι!!!

λες να συναντηθουμε???? ειχαμε πει κ με την Σοφια αλλα δεν μιλησαμε...

baJfp2.png

γεια σας κοριτσάκια...

καλε αλεκα δεν σου ειπα μεγειά!!!

Angie μου πολύ συγκινητική η ιστορία σου...αχχχχχχ

Σοφια για απογευμα λετε για mall? γιατι μετα τις 5 εχω κανονισει να παω στους κουμπαρους... αντε να δουμε τι καιρο θα κανει παλι αυριο!!!

Διαφημίσεις

ινακι ααααν παμε θα ειναι το πρωι... αλλα βλεπω τον καιρο χαλια....

σοφου ρωτησα γιατι υπαρχει μια περιπτωση σκ να παμε στο πατρικο μου στο π.φαληρο...

δημητρα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!

baJfp2.png

ινακι ααααν παμε θα ειναι το πρωι... αλλα βλεπω τον καιρο χαλια....

σοφου ρωτησα γιατι υπαρχει μια περιπτωση σκ να παμε στο πατρικο μου στο π.φαληρο...

δημητρα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!

α ωραια, ελπιζω να σας δουμε! κρυο θα εχει με λιγη συννεφια :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...