Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ινακι εισαι κουκλακι...ειλικρινα, ο Δεκεμβρης εχει πολυ ωραιες μανουλες.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε εσενα....τουλαχιστον ετσι φαινεται με την πρωτη ματια...σιγουα θα εχει παρει κα κατι απο τον μπαμπουλη της

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

να κανω μια μπεμποερωτηση; οταν ακουνε εναν θορυβο τα μπεμπονια σας ψαχνουν απο που ηρθε;; εμενα δεν το κανει ακομα ...

Δημητρα να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!!!

συνηθως ναι... οχι παντα...

μα ξεθεωθηκα λεμε σημερα.....αλλα...ηρθε το καινουριο μου σαλοοοονιιιιιιιι!!!!!! Οοοοεεεεεοοοοοοο!!!! Ειναι πολυ ωραιο...αχ τι καλα!!!!!!!

Ελινα, τα 18 κιλα για το υψος μας δεν ει ναι πολλα...Τα 34 που πηρα ειναι :tongue::tongue:

Εγω τον αντρουλη μου τον γνωρισα το Σεπτεμβριο του 1995!!! Βρωμογεροι....ημασταν φοιτητες στο Λιβερπουλ, ειχαμε κοινους γνωστους , κατι μου ειπε, τσακωθηκαμε και δεν ξαναμιλησαμε για τρια χρονια....Δεν με χωνευε με τιποτα και ελεγε σε όλους ότι απορει τι μου εβρισκαν :tongue::tongue::tongue:...και εγω ελεγα ότι απορω που το βλεπουν το καλο παιδι....Το Σεπτεμβριο του 1998 η τοτε κοπελα του μεσολαβησε να τα ξαναβρουμε για να δουλεψω στο μπαρ που ειχε χαχα....Απο το Νοεμβρη του 98 και μετα ο Νικολακης εγκατασταθηκε στη ζωη μου....

Παντρευτηκαμε το 2003 , μετα απο 5 χρονια που συζουσαμε, το 2006 καναμε το αγγελακι μας και τωρα το μπεμπακι μας....Μεγαλωσαμε μαζι και ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαστε μαζι σχεδον δωδεκα χρονια ... καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε με κοιταζει με λατρεια....ελπιζω να ειναι ετσι παντα....

αχ βρε Αλεκα!!! εχεις εναν τροπο να τα λες.... (σνιφ)

καλοριζικο το σαλονι!!!!

φτου μας!

εγω αλλο θελω να μου πείς, το μητσακι σε ποιον μοιαζει; :-P

μ΄αρεσει που ρωτας!!!! ιδιες εισαστε!!!!!

baJfp2.png

Σας περιμένω όλες!!!!!Η γαμοβάφτιση θα γίνει Τρίκαλα

να τον χαίρεσαι!!!!

θα είμαι Τρίκαλα 17/4 για γάμο! εμείς θα έχουμε γαμοβάφτιση 25/9!!! επίσης, όλες καλεσμένες!!!

να κανω μια μπεμποερωτηση; οταν ακουνε εναν θορυβο τα μπεμπονια σας ψαχνουν απο που ηρθε;; εμενα δεν το κανει ακομα ...

από 40 ημερών το έψαχνε, αλλά ο δικός μου είναι πολύ κουτσομπόλης, πολύ όμως!!!!!

φτου μας!

σίγουρα σε σένα!!! τουλάχιστον προς το παρόν...:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Σας περιμένω όλες!!!!!Η γαμοβάφτιση θα γίνει Τρίκαλα

Η ώρα η καλή και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

τι κακούργα μάνα που είμαι.... εβγαλε το μικρούλι μου σαλια και πήρα μια σαλιαρα να τον σκουπήσω και είχε σκρατς και τον γρατσουνησα στο μαγουλάκι και στα χειλάκια και μάτωσε, με μαυρο δάκρυ εκλαψε το μωράκι μου!:(:(:(

Καλά εγώ τη μέρα της συνά;ντησης τον κοπάνισα στην αλλαξιέρα και του έκανα καρουμπαλάκι.... Πιο πολύ ώρα έκλαιγα εγώ όμως από τον μπεμπούλη μου...

Το κάνει, αλλά όχι πάντα...

μα ξεθεωθηκα λεμε σημερα.....αλλα...ηρθε το καινουριο μου σαλοοοονιιιιιιιι!!!!!! Οοοοεεεεεοοοοοοο!!!! Ειναι πολυ ωραιο...αχ τι καλα!!!!!!!

Μεγαλωσαμε μαζι και ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαστε μαζι σχεδον δωδεκα χρονια ... καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε με κοιταζει με λατρεια....ελπιζω να ειναι ετσι παντα....

Με γεια το σαλόνι...και αυτή η τελευταία φράση σου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει!!! Να είστε καλά εσείς και τα αγοράκια σας!!!!!

φτου μας!

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!!! Σ εσένα!!! 3-0

Πάμε καροτσάδα αύριο????

γεια σας ιντερνετικες φιλεναδες !

ουφ τωρα λιγο ηρεμισα .. πολυ κουραση κορίτσια. που να σας τα λεω

πεμπτη γυρναει ο αντρας απο δουλεια αρων αρων με 39 πυρετο εμμετους και διαρροια .. επιτοπου τον στελνω στην μαμα του και κανω απολυμανση ολο το σπιτι. ερχεται την αλλη μερα η μαμα μου για βοηθεια - στο μεταξυ ο αντρας μου κολλαει τον μπαμπα του και μπαινει και εκεινο το στπιτι σε καραντινα (με αλλα λογια η πεθερα μου) . το σαββατο πρωι παω να δω τον αντρα μου εστω απο μακρια για μιση ωρα και μεχρι να γυρισω σπιτι ειναι η μαμα μου με εμετους και διαρροια !! την στελνω πισω στο σπιτι της, μενω μονη στο σπιτι μου εγω με το μωρο και μεχρι να παει η μαμα μου σπιτι της μαθαινω πως και η αδερφη μου εχει τα ιδια !!

με αλλα λογια - ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ 1 ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟς ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Ή ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Ή ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΟΒΟΙ

δραμα ..

να σας πω και την δικη μου ιστορια αρλεκιν ή αργησα πολυ ? :(

Όχι πάντα

... καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε με κοιταζει με λατρεια....ελπιζω να ειναι ετσι παντα.....

Στο εύχομαι Αλεκάκι μου με όλη μου την καρδιά.

το μητσακι σε ποιον μοιαζει; :-P

Από εδώ και μπρος να το λέτε μητσinaki ;)

Διαφημίσεις

Από εδώ και μπρος να το λέτε μητσinaki ;)

Χαχα!! Πολύ πετυχημένο!!! Πού αλώνιζες σήμερα συμπεθερούλα???

γεια σας ιντερνετικες φιλεναδες !

ουφ τωρα λιγο ηρεμισα .. πολυ κουραση κορίτσια. που να σας τα λεω

πεμπτη γυρναει ο αντρας απο δουλεια αρων αρων με 39 πυρετο εμμετους και διαρροια .. επιτοπου τον στελνω στην μαμα του και κανω απολυμανση ολο το σπιτι. ερχεται την αλλη μερα η μαμα μου για βοηθεια - στο μεταξυ ο αντρας μου κολλαει τον μπαμπα του και μπαινει και εκεινο το στπιτι σε καραντινα (με αλλα λογια η πεθερα μου) . το σαββατο πρωι παω να δω τον αντρα μου εστω απο μακρια για μιση ωρα και μεχρι να γυρισω σπιτι ειναι η μαμα μου με εμετους και διαρροια !! την στελνω πισω στο σπιτι της, μενω μονη στο σπιτι μου εγω με το μωρο και μεχρι να παει η μαμα μου σπιτι της μαθαινω πως και η αδερφη μου εχει τα ιδια !!

με αλλα λογια - ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ 1 ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟς ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Ή ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Ή ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΟΒΟΙ

δραμα ..

να σας πω και την δικη μου ιστορια αρλεκιν ή αργησα πολυ ? :(

Μακρυά από εσένα και το μωράκι η παλιοίωση!!!!

Πες μας, πες μας!!!!!!

Με τον αγαπημενο μου γνωριστήκαμε το 2003 είμασταν συναδελφοι στην ιδια εταιρια από το 2003-2006. Σε εκεινο το διαστημα, συνεργαζομασταν σχεδον κάθε μερα, εγω όμως ήμουν σε μια σοβαρή σχέση τοτε και εκεινος μου φεροταν τοσο σνομπ που μονιμως τον εκραζα ότι είναι ψώνιο και σνομπ και οτι μονο με χαζογκομενιτσες εκανε χωριο. (εκ των υστερων εμαθα ότι ολο εκεινο το διαστημα ήταν καψουρης μαζι μου αλλα κολλαγε να μου μιλησει επειδη ήξερε πως ειχα σχεση)

Το 2004, προχωρησε η σοβαρη σχεση που ειχα σε γαμο .. και εκεινος απομακρυνθηκε όπως καταλαβαινετε τελειως και για την ακριβεια δεχτηκε και αλλαξε δουλεια και εφυγε για 3 χρονια στο εξωτερικο. Στο μεταξυ, δυστυχως ο γαμος μου ήταν ένα μεγαλο λαθος, με αποτελεσμα να τελειωσει επειτα από λίγο καιρο .. ετσι το 2006 και ενώ ήταν στο εξωτερικο αρχίσαμε να μιλαμε στο τηλεφωνο και με μειλς .. στην αρχη με βοηθησε να ξεπερασω το διαζύγιο και σιγα σιγα δεθηκα μαζι του και όχι μονο αυτό αλλα καταλαβα ότι αυτος ο ανθρωπος ήταν το άλλο μου μισο .. με συμπληρωνε σε όλα …. Μου εδινε τα παντα πριν καν τα ζητησω. Για περιπου έναμισι χρόνο΄, καθε παρασκευη βραδυ μετα την δουλεια του, επαιρνε το αεροπλανο, ερχοταν ελλαδα και μεναμε μαζι μεχρι κυριακη ξημερωματα οποτε ξαναεπαιρνε το αεροπλανο και γυρνουσε πίσω στο εξωτερικο .. εννοειται εκανα και εγω το ιδιο που και που. η αγαπη μας χτίστηκε μεσα απο δυσκολιες πολλες .. δυστυχως είχα πολλα προβήματα (μπορείτε να φανταστείτε τι είδους) και μεχρι να ξεμπλεξω και να καταφερουμε να είμαστε ελευθεροι να ζήσουμε τον ερωτα μας περασαμε πολλα ...

την ημερα που παντρευτηκαμε είναι η καλύτερη της ζωής μου .. και αυτο ολοκληρώθηκε με την ημερα που γέννησα τον γιο μας ....

ειναι ο ανθρωπος μου και ειναι αυτος με τον οποιο ονειρευομαι να γερασω μαζί του ..

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...