Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μελινακι σου χω πει οτι εχω ποντιοθρακιωτικα πεθερικα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αρα και ο μπουνιτσας μου εχει ριζα ποντιοθρακιωτικη:mrgreen:

λοιπον εγω για τη γνωριμια δεν σας ειπα λεπτομερειες αλλα θα σας πω το πιο μοιραιο περιστατικο...πριν κανουμε σχεση ειπαμε πως ειμασταν με αλλους.ο αντρας μου ηταν με μια συναδελφο μου και μια μερα την πηρε τηλ και ειμασταν διπλα διπλα με κεινη.την ρωτησε ποιος ειναι διπλα της κ ακολουθει ο εξης διαλογος

κοπέλα "-με την Ελινα ειμαι"

αυτος "-για δωστη μου να δω αν ειναι αυτη(εκανε κ ζηλιες:tongue:)

παιρνω εγω το τηλ.κ του απανταω...κ τι μου λεει????

"α εσυ εισαι ενταξει δωσε μου τη γυναικα μου τωρα(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

αργοτερα μου πε πως απο οταν με γνωρισε του αρεσα κ ειχε πει πως μια τετοια θα θελε να ναι η γυναικα του αλλα επειδη ειχα κι εγω κι αυτος σχεση δεν ηθελε να κανει βλακειες.μολις συναντηθηκαμε μετα απο καιρο χωρισμενοι ενω παντα λεγαμε απλα ενα γεια,μολις με ξαναβρηκε.ειχε μια χαρα αλλο πραγμα λες κ ειμασταν κολλητοι χαχα...το ιδιο βραδυ πηγαμε ξημερωματα για φαγητο(αλλες οι ωρες μας εμας)μιλαγαμε για ωρες κ σε μια εβδομαδα μειναμε μαζι κ απο τοτε γενικα "μειναμε"...:mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινα φυσικα και ειναι γνωστος ο αντρας σου, οποιος ασχολειται λιγο παραπανω με την μουσικη, τον ξερει σιγουρα!!

Οσο για την ιστορια αγαπης, νομιζω οτι εχω την πιο αρλεκιν...Συναντηθήκαμε στην Κοπεγχάγη, ταξιδεψαμε μαζι στην Σκανδιναβια, γνωριστήκαμε καλυτερα σε κρουαζιεροπλιο απολαμβανοντας τον ηλιο του μεσονυχτίου, φτασαμε μεχρι τη Ρωσια, αλλα φυσικα χωρια...Εγω ταξιδευα με τους γονεις μου και εκεινος ηταν υπευθυνος της εκδρομης...Εγω ήμουν σε σχεση 8 χρονια και εκεινος μονος, το παλεψε και τελικα κερδισε...Ειμαστε μαζι απο το 2004 και παντρευτήκαμε το 2008.;)[/quote

)

Μπραβο ελινάκι!!!! και ασε μας εμας να λέμε για μπατζανάκια, θειούς και γειτόνους, καλέ ο δικός σου γνωρίζει όλους τους ελληνες τραγουδιστες κ το λες με τόση μετριοφροσύνη...... εμένα κ ο Κουρκούλης μου αρεσει αλλά κ η Θεοδωρίδου μου φαίνεται κυρία με τα όλα της!!!! αλλά γενικά ακούω πιο πολύ ξένη μουσική, ο άντρας μου όμως.....ακόμα κ τωρα τρεχω να τον μαζεψω απο τα μπουζούκια, οταν ήμουν εγκυος πήγε στο καμαρίνι του κουρκουλη κ εδειχνε ο ένας στον αλλο τον υπέρηχο απο τα μωρα τους!!! χαζομπαμπάδες!!!!

Λοιπόν η δική μας ιστορία δεν εχει κ πολύ καιρό που ξεκίνησε, τον Αυγουστο του 2008 κάποιος ΧΡΙΣΤΟΝ Ν. με φωτο ένα διαμάντι μου εστελνε συνέχεια αιτηματα φιλίας στο fb εγώ όμως επειδή δεν ειχε φωτο ούτε όνομα ολόκληρο τον απέρριπτα (αφου του λέω 6 χυλόπιτες εφαγες λίγο εγωισμό δεν έχεις?!) κάποια στιγμή αφού βαρεθηκα να κάνω ιγκνορ τον δέχτηκα με σκοπό να δω ποιος ειναι αφου ε[ιμένει κ να τον σβησω!

μόλις τον δέχομαι μου στελνει ενα μηνυμα και καλά οτι λάμπω σαν διαμαντι κλπ. σκεφτομαι εγω τι ξενερωτος κ γλοιωδης θεε μου, χωρίς να εχει φωτο δικη του!) καποια στιγμη μου στελνει μην ονλαιν κ με ρωταει αν συνεχιζω να δουλευω στην τράπεζα! εκει τσιμπησα κ εγω λεω αρα ειναι γνωστος, απο τη βαρεμαρα κ την περιεργεια μου αρχιζω να γραφω κ τελικά μου αρεσε η κουβέντα μαζι του, μιλούσαμε γυρω στο 3ωρο κ ολο γελούσα ειχε πολύ χιούμορ, συζήτηση στη συζήτηση μου λέει το όνομα του και τελικά ΄του αποκαλύπτω οτι όταν ήμουν στις αρχες λυκειου πήγαμε με την μαμά μου να πάρουμε δωρο στον πατερα μου κ τον ειδα και μου αρεσε αλλά ο αδερφος μου μου ειχε πει.....ασ'τον αυτον εχει πολλά χρόνια σχεση κ πάει σοβαρά!!! τον ξέχασα κ εγω τοσα χρόνια που πέρασαν!!!! τελικά δώσαμε ραντεβου 3 μέρες μετα κ ηρθε με πήρε απο την τραπεζα να πάμε για καφέ κ το βράδυ ξαναβγήκαμε , μου είπε οτι με εβλεπε να περναω με τους φακέλους της τραπεζας μπροστα από το μαγαζί του κ εψαξε στα γκρουπ της περιοχής στο fb κ με βρήκε στη σελίδα του χωριού μου 1 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα γνωριμίας 03 σεπτεμβρίου μου εστειλε μηνυμα οτι θέλει να μιλήσουμε σοβαρά.... εγώ κατάλαβα οτι το πήγαινε για σχεση κ έλεγα στη φιλη μου "ρε συ δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του, ωραίος είναι αλλά θελω να είμαι ελευθερη για να βρώ πρωτα δουλεια να μην με δεσμευει κάτι!!!!" ελα μωρε μου λεει η φιλη μου ΛΕΣ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ!!!! βγαίνουμε λοιπόν αρχιζω εγω τα μα και τα μου κ τελικά μου λέει "σκέψου το και αποφασισε αλλά οτι αποφαση κ να πάρεις την ευθύνη θα την εχεις εσυ μην γυρίσεις μετα από χρόνια κ μου πεις εξαιτίας σου δεν έκανα αυτα που ήθελα" μου το'πε με τετοιο δυναμισμό... ετσι με εριξε!!! κ κάθε μέρα με συγκρινε όλο με πολυτιμες πέτρες κ ολο κομπλιμέντα, αυτα που θεωρούσα γλοιωδη αρχισαν να μου αρεσουν! 2 μηνες μετά μου κάνει προταση γάμου δεχτηκα τον Μαιο που πέρασε αρραβωνιαστηκαμε και τον ιουλιο παντρευτηκαμε λόγω εγκυμοσύνης όλα μέσα σ'ενα χρόνο εμεις!

γι'αυτο σας ειπα οτι αυριο μεθάυριο θα ρωταει το παιδί μου μαμα που γνωρισες τον μ παμπα κ θα λεω στο fb!!!!! "i facebooked your dad" βασικά αυτος το έκανε, εγω το επαιζα δύσκολη :tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D

βαρεθήκατε με τόσα που εγραψα ε? προσπάθησα να το συρρικνωσω αλλά ειναι προσφατα κ τα θυμαμαι με λεπτομερειες!

χαχα κατερινακι κι εσενα ειχε τη μοιραια φραση η ιστορια:tongue::tongue::tongue:

για τους καλλιτεχνες που λες ναι οντως τους γνωριζουμε κ καποιους ειδικα πολυ καλα αφου συνεργαζομαστε αλλα κι εγω κι ο αντρας μου ειμαστε ποοοολυ χιμα με τετοια αλλα και πολλοι απο αυτους ειναι φοβερα παιδια με πολυ γελιο κ πολυ απλοι οπως ο κουρκουλης δεν υπαρχει αυτο το ατομο:tongue: κ η θεοδωριδου επισης...;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εβαλα κι αλλες φωτογραφιουλεςςςςςςςςςςς

καλέ στη φωτο με τον αδερφό σου ειστε σαν το παιχνιδι spot the difference!!!! ολοιδιοι!!!! καλέ τι τοχάσαμε το κορμί???? ακόμα κ 2-3 κιλάκια να σου μεινανε εχεις το πόδι το 2μετρο που σε βγαζει ασπροπροσωπη!!!

Διαφημίσεις

Καλέ τί όμορφες ιστορίες, αλλά η Μαρία (maliv) παίρνει το έπαθλο!!!!!!

Εμένα κορίτσια την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε στην παρέα με πήγε σπίτι και δεν μου ζήτησε το τηλ.....κι όταν συναντηθήκαμε 2η φορά σε έξοδο της "παρέας" με βούτηξε...ΚαταλαβΑΊνετε????

δεν γραφει ωραια???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:να παινεψω το σπιτι μου χαχα

εχει κ καποια πιο παλια που εχουν μεινει ακομη κ τωρα.της θεοδωριδου κυριως.

Μπράβοοοοο μπαμπούλη του μπουνίτσα!!!!!!

Ευχαριστώ!!! Πριν λίγες μέρες είχαμε επέτειο γάμου και σήμερα επέτειο γνωριμίας... :):)

Να ζήσετεεεεε!!!!!!

Εβαλα κι αλλες φωτογραφιουλεςςςςςςςςςςς

Τέλειες!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

χαχα κατερινακι κι εσενα ειχε τη μοιραια φραση η ιστορια:tongue::tongue::tongue:

για τους καλλιτεχνες που λες ναι οντως τους γνωριζουμε κ καποιους ειδικα πολυ καλα αφου συνεργαζομαστε αλλα κι εγω κι ο αντρας μου ειμαστε ποοοολυ χιμα με τετοια αλλα και πολλοι απο αυτους ειναι φοβερα παιδια με πολυ γελιο κ πολυ απλοι οπως ο κουρκουλης δεν υπαρχει αυτο το ατομο:tongue: κ η θεοδωριδου επισης...;)

χαχαχα ναι πραγματικά κ η δική σου φραση κ η δική μου περίπτωση ρε παιδί μου!!!! πώς τα φερνει καμια φορά η ατιμη η ζωη!!!

εγώ ήμουν κιόλας της αποψης οτι μέχρι τα 28-30 θα κοιταξω πρωτα να στρωσω τα επαγγελμ ατικά (επίδοξη καριερίστα....... αλλά ο θεος οταν τα έλεγα ετριβε τα χέρια του!) εντάξει καμιά φορά μπορει να με πιάνει μια μελαγχολία, ζηλεύω λιγο (εως πολύ!!! :tongue::tongue:) το ινακι και την αλέκα που δουλεύουν αλλά από την άλλη το ζουζουνι μου τα καλύπτει όλα, απλά περιμενω να ανοιξει λίγο ο καιρος κ να πάω να δουλέψω στους γονεις μου, μόνο για να ξεφευγω λίγο κ για τα προσωπικά έξοδα να μην ζητάω συνεχεια από τον άντρα μου!

Ναι Μελίνα μου πήρα στο Ιπποκράτειο και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν.Έχω και μια γνωστή εκεί και θα με έχει στα υπόψην της.Ευχαριστώ για το πμ.Άσχετο:ο αντρούλης μου έχει γενέθλια σήμερα και είναι στην κοσμάρα του!!:PΜεγάλωσε λέει και σοβάρεψε!!!:mrgreen:Εμείς γνωριστήκαμε καταλάθος!!Έκανα παρέα με μια ξαδέρφη του και είχαμε κανονίσει για καφεδάκι αλλά αυτή μπερδεύτηκε και είχε κανονίσει και με το Χρήστο.Εφόσον είχε έρθει ήδη απο τη Λάρισα(εκεί υπηρετούσε το2003) έκανα πέτρα την καρδιά μου και βγήκαμε και οι τρείς.Αυτό ήταν!!!!!Με το που τον είδα τον ερωτεύτηκα αλλά το έπαιξα και λίγο δύσκολη!!!:DΣχέση 18/0/03 αρραβώνας 12/08/07(αργήσαμε λίγο)πολιτκός γάμος 17/04/08 καιγαμοβάφτιση 22/08/10!!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

χαχαχα ναι πραγματικά κ η δική σου φραση κ η δική μου περίπτωση ρε παιδί μου!!!! πώς τα φερνει καμια φορά η ατιμη η ζωη!!!

εγώ ήμουν κιόλας της αποψης οτι μέχρι τα 28-30 θα κοιταξω πρωτα να στρωσω τα επαγγελμ ατικά (επίδοξη καριερίστα....... αλλά ο θεος οταν τα έλεγα ετριβε τα χέρια του!) εντάξει καμιά φορά μπορει να με πιάνει μια μελαγχολία, ζηλεύω λιγο (εως πολύ!!! :tongue::tongue:) το ινακι και την αλέκα που δουλεύουν αλλά από την άλλη το ζουζουνι μου τα καλύπτει όλα, απλά περιμενω να ανοιξει λίγο ο καιρος κ να πάω να δουλέψω στους γονεις μου, μόνο για να ξεφευγω λίγο κ για τα προσωπικά έξοδα να μην ζητάω συνεχεια από τον άντρα μου!

α εγω το χαιρομαι τρελα που καθομαι ισως γιατι με αυτη τη δουλεια που εκανα δουλευα πολυ κ ολο το χρονο ασταματητα καθε φορα δηλ.ποτε διακοπες, ποτε χριστουγεννα, ποτε πασχα οικογενειακα ολα στο μαγαζι τα περναγα συν οτι ηταν κ ψυχοφθορα.τωρα πια χαλαρωνω κ φεεεεετα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Μελίνα μου πήρα στο Ιπποκράτειο και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν.Έχω και μια γνωστή εκεί και θα με έχει στα υπόψην της.Ευχαριστώ για το πμ.Άσχετο:ο αντρούλης μου έχει γενέθλια σήμερα και είναι στην κοσμάρα του!!:PΜεγάλωσε λέει και σοβάρεψε!!!:mrgreen:Εμείς γνωριστήκαμε καταλάθος!!Έκανα παρέα με μια ξαδέρφη του και είχαμε κανονίσει για καφεδάκι αλλά αυτή μπερδεύτηκε και είχε κανονίσει και με το Χρήστο.Εφόσον είχε έρθει ήδη απο τη Λάρισα(εκεί υπηρετούσε το2003) έκανα πέτρα την καρδιά μου και βγήκαμε και οι τρείς.Αυτό ήταν!!!!!Με το που τον είδα τον ερωτεύτηκα αλλά το έπαιξα και λίγο δύσκολη!!!:DΣχέση 18/0/03 αρραβώνας 12/08/07(αργήσαμε λίγο)πολιτκός γάμος 17/04/08 καιγαμοβάφτιση 22/08/10!!!!!!

να τον χαιρεσαι κ με το καλο τα γαμοβαφτισια:P:p:p

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χρονια του πολλά να τον χαιρεσαι και η ώρα η καλή!!!:-D:-D

τι κακούργα μάνα που είμαι.... εβγαλε το μικρούλι μου σαλια και πήρα μια σαλιαρα να τον σκουπήσω και είχε σκρατς και τον γρατσουνησα στο μαγουλάκι και στα χειλάκια και μάτωσε, με μαυρο δάκρυ εκλαψε το μωράκι μου!:(:(:(

τι κανετε μπουμπουκες; γλωσσα δεν βαλαμε μεσα σημερα!!! πολύ ωραιες οι ιστοριες σας!!!!

εμεις πηγαμε μια βολτουλα με την κοριτσαρα μας και τωρα κανει μααααααμ!

να κανω μια μπεμποερωτηση; οταν ακουνε εναν θορυβο τα μπεμπονια σας ψαχνουν απο που ηρθε;; εμενα δεν το κανει ακομα ...

Δημητρα να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Επεξεργάστηκαν by inaki

μα ξεθεωθηκα λεμε σημερα.....αλλα...ηρθε το καινουριο μου σαλοοοονιιιιιιιι!!!!!! Οοοοεεεεεοοοοοοο!!!! Ειναι πολυ ωραιο...αχ τι καλα!!!!!!!

Ελινα, τα 18 κιλα για το υψος μας δεν ει ναι πολλα...Τα 34 που πηρα ειναι :tongue::tongue:

Εγω τον αντρουλη μου τον γνωρισα το Σεπτεμβριο του 1995!!! Βρωμογεροι....ημασταν φοιτητες στο Λιβερπουλ, ειχαμε κοινους γνωστους , κατι μου ειπε, τσακωθηκαμε και δεν ξαναμιλησαμε για τρια χρονια....Δεν με χωνευε με τιποτα και ελεγε σε όλους ότι απορει τι μου εβρισκαν :tongue::tongue::tongue:...και εγω ελεγα ότι απορω που το βλεπουν το καλο παιδι....Το Σεπτεμβριο του 1998 η τοτε κοπελα του μεσολαβησε να τα ξαναβρουμε για να δουλεψω στο μπαρ που ειχε χαχα....Απο το Νοεμβρη του 98 και μετα ο Νικολακης εγκατασταθηκε στη ζωη μου....

Παντρευτηκαμε το 2003 , μετα απο 5 χρονια που συζουσαμε, το 2006 καναμε το αγγελακι μας και τωρα το μπεμπακι μας....Μεγαλωσαμε μαζι και ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαστε μαζι σχεδον δωδεκα χρονια ... καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε με κοιταζει με λατρεια....ελπιζω να ειναι ετσι παντα....

όλα μπορεις να τα κανεις αν θες....θα κουραστεις λιγο παραπανω αλλα αξιζει τον κοπο. Εγω, μετα απο δυο παιδια, εχω λειψει απο το γραφειο μου συνολικα, δυο εβδομαδες μετα τη γεννα του καθε παιδιου. Και δεν πιστευω ότι τους λειπω, ειλικρινα....πιστευω στον ουσιαστικο χρονο που αφιερωνεις σε καποιον.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

όλα μπορεις να τα κανεις αν θες....θα κουραστεις λιγο παραπανω αλλα αξιζει τον κοπο. Εγω, μετα απο δυο παιδια, εχω λειψει απο το γραφειο μου συνολικα, δυο εβδομαδες μετα τη γεννα του καθε παιδιου. Και δεν πιστευω ότι τους λειπω, ειλικρινα....πιστευω στον ουσιαστικο χρονο που αφιερωνεις σε καποιον.

εχεις απολυτο δικιο!!!

εφτιαξα νεο αλμπουμ αμε να δειτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...