Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν γραφει ωραια???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:να παινεψω το σπιτι μου χαχα

εχει κ καποια πιο παλια που εχουν μεινει ακομη κ τωρα.της θεοδωριδου κυριως.

Συγγνώμη, αλλά είμαι και πάλι άσχετη με τον χώρο...Μόνο αν ακούσω τίτλουε τραγουδιών και αν..:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελπιζω να μην εκανα καμια γκαφα,τραγουδιστες ανεφερα..

οχι βρε τι γκαφα σιγα!!εισαι του πολυ λαικου εσυ!!!καλα ο κουρκουλης ειναι πολυ καλος και γενικα σαν παιδι και σαν φωνη.δουλεψα και μαζι του εχει τρομερο γελιο φαινεται αλλωστε.εγινε και μπαμπας τωρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Συγγνώμη, αλλά είμαι και πάλι άσχετη με τον χώρο...Μόνο αν ακούσω τίτλουε τραγουδιών και αν..:rolleyes:[/quote

χα χα κι εγω πια μη νομιζεις ασχετη ειμαι μονο του συζυγου ξερω:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ με τον αντρούλη μου γνωριστήκαμε τον Οκτώβρη του 2003 στη Χίο,όπου εγώ μόλις είχα πάει για τη σχολή και ο Γιώργος ήρθε για μετεκπαίδευση στο στρατό.

5 Οκτωβρίου βρεθήκαμε για φαγητό σε σπίτι κοινών γνωστών,εκείνος με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά,εγώ λέω τέτοιος κούκλος αποκλείεται να είναι ελεύθερος κι έτσι ήμουν τελείως χαλαρή και το έπαιζα υπεράνω.8 Οκτωβρίου πάμε για καφέ οι 2 μας (οι μόνοι Αθηναίοι ανάμεσα στους Χιώτες που είχαμε γνωρίσει),δε μιλούσε πολύ,του λέω είσαι καλά,έχεις κάτι?Και εκεί μου το πετάει ότι του αρέσω,ότι θέλει να με γνωρίσει καλύτερα,εκεί καταλαβαίνω ότι έχω δαγκώσει κι εγώ τη λαμαρίνα για τα καλά και από τότε είμαστε μαζί.Παντρευτήκαμε τον Ιούλιο του 2005!

oCxsp2.png

και εγω ετσι ελεγα τετοις κουκλος και μονος??αποκλειετε..επισης οταν βγηκαμε 2μας την πρωτη φορα δεν εγινε τιποτα ουτε ενα χερι να μου ποιασει κατι τελος παντων να καταλαβω αν με θελει..ειδικα οταν μου ειπε οτι αν καταλαβει απο μια κοπελα που δεν του αρεσει οτι τον γουσταρει το κοβει εδω...και ελεγα εγω απο μεσα μου μετα...Ιωαννα προσεχε τι θα πεις..

:-D

ελα ντε:P:p

ειχαμε ερθει πριν κανα 2βδομαδες απο τα μερη σου..πηγαμε στην αγ.τριαδα..

γενικα βγαινουμε συχνα εκει προς τα πανω..παμε πολυ στον κουκο και στους ιωνες..

:-D

να σας πω κι εγω η βρωμιτσα (που λεει και η Αλεκα).... εμενα λοιπον το 2000 επαιζε ο αδερφος μου μπαλα στην Καλαματα...εκει τα ειχε με μια κοπελα... ε εγω παντρευτηκα τον αδερφο της :):D ο αδερφος μου χωρισε μετα απο 4 χρονια , εμεις παντρευτηκαμε....οσο ειμασταν ζευγαρια παντως ηταν πολυθ ωραια γιατι ειμασταν ολοι μαζι ολη μερα...ε μετα που χωρισαν αυτοι ,ηταν λιγο κουλο το ολο θεμα...ε τωρα εχει περασει καιρος και ειμαστε μια χαρα!! εμεις γνωριστικαμε το 2001...ανεβοκατεβαινα μεχρι να τελειωσω τη σχολη...το 2005 παντρευτηκαμε!

Μαρινα δε το λεει μονο ο αντρας σου οτι την εκανε αρμενικη αλλα και ο αδερφος μου!!1 Απλα επειδη δεν πηγαινει συχνα οταν παει καθεται κανα μηνα! Δε σας ξεχασα ομως τν εχει παρει τη φανελα και την εχει στην βαλιτσα...να μου στειλεις πμ που να σου τν στειλω..

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μαρινακι καλη αναρρωση να εχει ο μπαμπας σου!!!

Πότε είναι??? Μήπως κανονίσω να είμαι εκεί να έρθετε σπίτι Τανάγρας!!!!

Τον Σεπτεμβριο... στον Αρχαγγελο!!!

Sofia_m,καλά,δεν το συζητώ,η Τανάγρα είναι πολύ πιο μακριά,αλλά είχε συνηθίσει το αγόρι μου να δουλεύει δίπλα στο Χαϊδάρι και ξαφνικά βρέθηκε Ν.Φιλαδέλφεια,και να διασχίζει την Εθνική κάθε μέρα....

η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις μαθει κοντα, ειναι μανικι ακομα κ οταν πας 10 λεπτα παραπανω διαδρομη!!!!

χαχα θα μας διαβαζουν κ θα νομιζουν οτι εχω παντρευτει κανα σουπερ διασημο...ελεγα να δειτε το ονομα του για να μπειτε στη σελιδα του να δειτε τι δουλεια κανει αλλα θα σας πω.σαν φατσα δεν τον ξερετε σιγουρα.συνθετης ειναι ο ανθρωπος γραφει μουσικη κυριως λαικα.τραγουδια του θα ξερετε μαλλον.

ααααα! το ειδα!!! βεβαια εγω καθ΄ότι ασχετη δεν το θυμομουν το ονομα:oops: αλλα ξερω τα τραγουδια!!!!!

κοριτσια να θεσω κ εγω ενα ερωτημα...για πειτε ολες την ιστορια της γνωριμιας σας με το ετερον ημισυ..(το εκλεψα απο το διαγωνισμο της μενεγακη)χαχα

εμεις γνωριστηκαμε σε παραλιακο κλαμπ του αγ.κωνσταντινου κ ελενης... γιορταζε μια κοινη μας φιλη κ βρεθηκαμε στην ιδια παρεα! βεβαια εγω ημουν στην κοσμαρα μου κ δεν εβλεπα ουτε μπροστα στην μυτη μου! ο κυριος μου την επεσε κ αφου μου ζητησε να βγουμε , εκανε 2 βδομαδες να με παρει!!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

να σας πω κι εγω η βρωμιτσα (που λεει και η Αλεκα).... εμενα λοιπον το 2000 επαιζε ο αδερφος μου μπαλα στην Καλαματα...εκει τα ειχε με μια κοπελα... ε εγω παντρευτηκα τον αδερφο της :):D ο αδερφος μου χωρισε μετα απο 4 χρονια , εμεις παντρευτηκαμε....οσο ειμασταν ζευγαρια παντως ηταν πολυθ ωραια γιατι ειμασταν ολοι μαζι ολη μερα...ε μετα που χωρισαν αυτοι ,ηταν λιγο κουλο το ολο θεμα...ε τωρα εχει περασει καιρος και ειμαστε μια χαρα!! εμεις γνωριστικαμε το 2001...ανεβοκατεβαινα μεχρι να τελειωσω τη σχολη...το 2005 παντρευτηκαμε!

ωχ... δεν έχουν πρόβλημα οι επόμενες κοπέλες του αδερφού σου??? εννοώ που αναγκαστικά έχει κοινωνικές επαφές με την πρώην του... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ωχ... δεν έχουν πρόβλημα οι επόμενες κοπέλες του αδερφού σου??? εννοώ που αναγκαστικά έχει κοινωνικές επαφές με την πρώην του... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οι πιο πολλες εχουν!! Απλα επειδη ειναι Αγγλια δεν ερχεται συχνα εδω οποτε κοινωνικες επαφες δεν εχουν ιδιαιτερες...αντε να συναντηθουν 1-2 φορες το χρονο.....η τελευταια κοπελα του που ειναι και αγγλιδα δεν εχει κανενα προβλημα!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ελινα φυσικα και ειναι γνωστος ο αντρας σου, οποιος ασχολειται λιγο παραπανω με την μουσικη, τον ξερει σιγουρα!!

Οσο για την ιστορια αγαπης, νομιζω οτι εχω την πιο αρλεκιν...Συναντηθήκαμε στην Κοπεγχάγη, ταξιδεψαμε μαζι στην Σκανδιναβια, γνωριστήκαμε καλυτερα σε κρουαζιεροπλιο απολαμβανοντας τον ηλιο του μεσονυχτίου, φτασαμε μεχρι τη Ρωσια, αλλα φυσικα χωρια...Εγω ταξιδευα με τους γονεις μου και εκεινος ηταν υπευθυνος της εκδρομης...Εγω ήμουν σε σχεση 8 χρονια και εκεινος μονος, το παλεψε και τελικα κερδισε...Ειμαστε μαζι απο το 2004 και παντρευτήκαμε το 2008.;)

Μελίνα τελείως άσχετο!!!!Αν μπορείς βάλε το σαιτ που βρήκες για το βιβλιάριο του παιδιού γιατί και εγώ ακόμα με τις φωτοτυπίες είμαι

πήγες στο Ιπποκράτειο και δεν είχαν?

το λινκ σου το στελνω με πμ

καλα ο κουρκουλης ειναι πολυ καλος και γενικα σαν παιδι και σαν φωνη.δουλεψα και μαζι του εχει τρομερο γελιο φαινεται αλλωστε.εγινε και μπαμπας τωρα...

εννοείται ότι ειναι καλό παιδί! πόντιος δεν είναι??? :-D:-D:-D

γεια σου ρε ελινάκι!!! ταλεντοζευγάρι!!!! καλά ε, οι μανούλες Δεκεμβρίου (και μία Ιανουαρίου ;)) σκίζουν!!!

εμείς γνωριστήκαμε σε δουλειά 5/2/2004 στη Θεσσαλονίκη. εγώ τοπογράφος, αυτός τέλειωσε GIS και βρεθήκαμε σ' ένα γραφείο. αυτός δούλευε εκεί, εγώ πήγα αργότερα. και πριν πάω με κορόιδευαν κιόλας!!! "ε, παιδιά, έρχεται μία καινούρια που τη λένε Μελανία" αχαχαχαχα! γελάσαμε...:) την πρώτη μέρα που δεν είχα και την κούπα μου, μου έδωσε την κούπα του για καφέ. αυτός μου έδειξε τον τρόπο δουλειάς, οπότε την πρώτη μέρα ήταν συνέχεια δίπλα μου και τις επόμενες ό,τι ήθελα τον ρωτούσα. κατευθείαν νιώσαμε ότι ταιριάζουμε. έχουμε και οι δύο πολύ χιούμορ της ίδιας συνομοταξίας! :D αυτός μετά από λίγο τα'φτιαξε με μία από τη δουλειά που παιζόταν κάτι για καιρό (αλλά ήταν κρυφό), εγώ τα είχα μ' έναν μ@$%^@$ . ένα μήνα μετά εγώ χώρισα. αυτός ακόμα... η κοπέλα σταμάτησε τη δουλειά νωρίτερα κι εμείς συνεχίσαμε τη συνεργασία. εγώ του είχα πει πώς αισθανόμουν (πήρα την κατάσταση στα χέρια μου, σιγά μην κάτσω να περιμένω...) και τότε έμαθα ότι τα είχε με την άλλη... ΚΕΡΑΥΝΟΣ!!! το καλοκαίρι η δουλειά τελείωσε (ήταν σύμβαση έργου) οπότε δε βλεπόμασταν κάθε μέρα. εγώ γύρισα Βέροια, αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όσο και να το'θελα δε θα τον έπαιρνα τηλ. με την άλλη χώρισαν εκείνο τον καιρό. οπότε τα άφησα τα πράγματα φλου. είπα ότι αν θέλει θα πάρει αυτός γιατί δεν ήθελα να νιώσει ότι τον πιέζω. αν του λείπω, θα με πάρει τηλ, αν όχι, έχει καλώς... τι να γίνει...

με επαιρνε τηλ πολύ συχνά, και 2-3 φορές τη μέρα. εγώ είχα ακόμα το σπίτι στη Θεσ/νίκη και πήγαινα και βρισκόμασταν. από τον 15αύγουστο του 2004 είμαστε μαζί. 22/5/2009 κάναμε πολιτικό γάμο. αυτά τα ολίγα!! ο θρησκευτικός μαζί με τα βαφτίσια!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...