Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα θα μας διαβαζουν κ θα νομιζουν οτι εχω παντρευτει κανα σουπερ διασημο...ελεγα να δειτε το ονομα του για να μπειτε στη σελιδα του να δειτε τι δουλεια κανει αλλα θα σας πω.σαν φατσα δεν τον ξερετε σιγουρα.συνθετης ειναι ο ανθρωπος γραφει μουσικη κυριως λαικα.τραγουδια του θα ξερετε μαλλον.

Αντε ντεεεεε !!!!! γράψε μας το όνομά του σαν σχόλιο κάτω από την φωτό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια να θεσω κ εγω ενα ερωτημα...για πειτε ολες την ιστορια της γνωριμιας σας με το ετερον ημισυ..(το εκλεψα απο το διαγωνισμο της μενεγακη)χαχα

εμεις γνωριστηκαμε στη δουλεια οπως καταλαβατε,ειμασταν σε αλλες σχεσεις τοτε,περασαν 2 χρονια ξαναβρεθηκαμε χωρισμενοι πια κ καναμε σχεση μαζι.στα 2 χρονια αρραβωνιαστηκαμε κ περσι τον δεκεμβρη παντρευτηκαμε.ειμαστε απο το 2004 μαζι.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγω τον γνωρισα στη σχολή πριν 13 χρονια, στην αρχη ειμασταν φιλοι...αλλα εκεινος απο οτι λεει ηταν ερωτευμενος μαζι μου, δεν εκανε ομως κατι γιατι ειχα αλλη σχεση. Δυο χρονια μετα, εγω στα χωρισματα, αλλα και εκεινος με κοπελα που δεν τον καλυπτε εμεινα για μια μερα στο δωματιο του στην εστια...εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....να μην τα πολυλογω....ενα μηνα μετα γιναμε και επισημα ζευγαρι!!!αχ με θαμπωσε αχχχχχ

Διαφημίσεις

κοριτσια να θεσω κ εγω ενα ερωτημα...για πειτε ολες την ιστορια της γνωριμιας σας με το ετερον ημισυ..(το εκλεψα απο το διαγωνισμο της μενεγακη)χαχα

χα! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά γνωριστήκαμε σαν σήμερα, 9 Μαρτίου του 2003, στο καρναβάλι της Πάτρας μέσω κοινών γνωστών. Η σχέση ήρθε μερικούς μήνες αργότερα, αρραβώνας περίπου στον χρόνο, γάμος ενάμισυ χρόνο μετά τον αρραβώνα και μετα τα παιδάκια μας!:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ο σειρηνακης μαρη προτεινε και σε εμενα...αλλα δεν ήθελα :tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Ναι γιατί έχεις και υψηλό κασέ και δεν έβγαινε να σε πληρώσει!!!!!!!!

γεια σας και από εμάς! τα ίδια είχαμε και εμείς συνέχεια εμέτους μειώσαμε την ποσότητα συνεχισε να βγάζει, αλλάζουμε το γάλα συνεχιζει, μετά μας εδωσε κάτι καψουλες ομοιοπαθητικές lycopodium λεγόταν σταμάτησε να βγάζει και μόλις σταματάω την κάψουλα συνεχίζει ξανα εμετους, τελικά άλλαξα το γάλα (αλλα δεν το είπα στη γιατρό) και καπως έστρωσε!

Εμείς δεν αλλάξαμε γάλα καθόλου...αλλά μάλλον ήταν ήπια η περίπτωσή μας!

Ελίνα αν δε μας πεις θα δημιουργήσουμε γκρουπ στο fb κ θα ξεχυθούμε στους δρομους να μαζεψουμε υπογραφες απαιτώντας να μας το αποκαλύψεις!!!!! :cool::cool::tongue::tongue::D:D

Χαχαχα!!! καλό! Τελικά μας είπε όμως!

Λοιπόν, πήγαμε γιατρό σήμερα. είμαστε 6400, 61,5εκ και κεφάλι 41εκ.

και ναι, τελικά έχουμε μύκητες στο στοματάκι μας!!! στα μάγουλα δε μπορούσα να δω χθες καλά, αλλά δεν πρόσεξα κάτι. είπα το γιατρό να το προσέξει σήμερα και μου είπε ότι είναι γεμάτος, αλλά δεν ενοχλείται. οπότε ξεκινάμε daktarin gel και στη μαμά και στον μπεμπούλη!

Φτου σας, φτου σας!!!

Περαστικά στα μεμέ της μαμάς και στο στοματάκι του γιόκα!!!!

ναι εγω ειμαι :) καντε με φιλη σας

τρεχω, σας διαβαζω αλλα τρεχω γιατι 4 ατομα απο την οικογενεια κολλησαν γαστρεντεριτιδα και εγω ημουν στο τρεξιμο μπας και γλιτωσω εγω και το μωρο

θα σας τα πω σε λιγο τα πολλα πολλα γιατι πρπεει να ταισω τον μικροθλη

φιλακια

Τους απομόνωσες όλους, ε???

Γεια σας και απο εμάς.Σήμερα πήγαμε παιδίατρο για αυτό δεν διαβασα ακόμα τίποτα!!!Είμαστε 4750 και 59 ύψος.Μας βρήκε πολύ καλά και απο 15 Μαρτίου θα ξεκινήσουμε ένα γεύμα την ημέρα με κρέμα.Τον φαντάζομαι να τρώει την κρεμούλα και να γίνεται χάλια!!!:P

Πρώτοι σε όλα!! Κι εμείς θα ξεκινήσουμε από τον 4ο μήνα τις δοκιμές να φάει κρεμούλα για να ξεκινήσει κανονικά τον 5ο να τρώει!!

κοριτσια να δειτε πως παιζει ο Δημητρακης μου με τον Μανωλακη ειναι ξαπλωμενοι και οι δυο ο Δημητρης εχει μια κουδουνιστρα και το χαζεψει το μικρο και αυτος ξεκατινιαζεται στο γελιο.Τα ατιμα θα τα φαω.

Δάγκωσε και ζούπηξε και εκ μέρους μου!!!!

μαρινακι σε ζητησε και εσενα ο σειρηνακης οπως την αλεκα αλλα δεν δεχτηκες ε??:tongue::tongue:

Χαχαχαχα!!!!

ΥΓ Εμείς γνωριστήκαμε επειδή ήταν κουμπάρος στον γάμο της αδερφής μιας φίλης μου που ήμασταν συμμαθήτριες στο Δημοτικό και είχαμε χαθεί από τότε, αλλά έγινε ένα εκπληκτικό reunion και ξαναβρεθήκαμε στα 30 μας... Σας μπέρδεψα????

Επεξεργάστηκαν by nnm005

ναι εγω ειμαι :) καντε με φιλη σας

τρεχω, σας διαβαζω αλλα τρεχω γιατι 4 ατομα απο την οικογενεια κολλησαν γαστρεντεριτιδα και εγω ημουν στο τρεξιμο μπας και γλιτωσω εγω και το μωρο

θα σας τα πω σε λιγο τα πολλα πολλα γιατι πρπεει να ταισω τον μικροθλη

φιλακια

περαστικουλια σε ολους, ευχομαι να γλυτωσετε!!

Διαφημίσεις

ελινακι καλε αυτος ειναι αρκετα γνωστος..ξερω πολλα κομματια του αλλα δεν θα τα πω...

δεν γραφει ωραια???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:να παινεψω το σπιτι μου χαχα

εχει κ καποια πιο παλια που εχουν μεινει ακομη κ τωρα.της θεοδωριδου κυριως.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

δεν λες καλυτερα ΠΩς γνωρισες τον αντρα σου;;;;

Ξεχασα Να προσθεσω οτι ειμαστε παντρεμενοι 4 χρονια!!

Λουσι να ζησετε!!!

Ευχαριστώ!!! Πριν λίγες μέρες είχαμε επέτειο γάμου και σήμερα επέτειο γνωριμίας... :):)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

λοιπον εγω γνωριστηκα με τον συζυξ 17/8/2006..στο χωριο μου,ειναι και αυτος απο το ιδιο χωριο αλλα ωιμε δεν ειχαμε συναντηθει ποτε..ενα απογευμα που λετε βγηκα μια βολτιτσα με τις ξαδερφες μου κ ολες μου λεγανε για αυτον και να δεις τι ωραιος που ειναι κ τι γλυκος κ μπλα μπλα μπλα..ο κακομοιρης δεν ηξερε κανενα στο χωριο παρα μονο μια ξαδερφη μου η οποια τον καλεσε να ερθει εκει που ημασταν για καφε..να μην πολυλογω ηρθε τον ειδα με ειδε(εν το μεταξυ εγψ χαλια,αβαφτη με τζην μαλλια ανακατεμμενα σπορτεξ γιατι ειναι κατσαβραχα εκει πανω..μας βαλανε κ κατσαμε διπλα-διπλα κι ολας στο μαγαζι ε δεν ηθελε κ πολυ μου ζητησε το τηλ μου και μετα απο 2μερες βγηκαμε τα 2μας και αυτο ητανε για 6μηνες πηγαινοερχομασταν αθηνα-βολο κ τον γεναρη του 2007ηρθα μονιμα αθηνα,τελειωσα εδω το λυκειο και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι..αχ τα θημυθηκα και συγκινηθηκα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...