Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτός που έχει την εταιρεία πορνοταινιών ΣΕΙΡΗΝΑ, που έκανε την ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου...

Ελίνα ελπίζω να μη παρεξηγήθηκες...πλάκα κάνω...πάντως αφού δεν θες να πει δεν θα επιμείνω περισσότερο...αλλά κι εσύ με τη περιέργεια θα μας αφήσεις????;););)

+φωνω με ΦΑ>Μ

δηλαδη μονο η Αλεκα ξερει τι κανει ο αντρας της Ελινας????

επειδη εχω κι εγω προβλημα με καλοριφερ που ξηραινουν την ατμοσφαιρα κ βουλωνει η μυτη του μπεμπεκιου χθες εφερα τον βραστηρα στ δωματιο κ τον εβαλα με ανοιχτο καπακι να βραζει για κανενα 10 λεπτα....νομιζω ειδα μια μικρη διαφορα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και από εμάς! τα ίδια είχαμε και εμείς συνέχεια εμέτους μειώσαμε την ποσότητα συνεχισε να βγάζει, αλλάζουμε το γάλα συνεχιζει, μετά μας εδωσε κάτι καψουλες ομοιοπαθητικές lycopodium λεγόταν σταμάτησε να βγάζει και μόλις σταματάω την κάψουλα συνεχίζει ξανα εμετους, τελικά άλλαξα το γάλα (αλλα δεν το είπα στη γιατρό) και καπως έστρωσε!

βρε κορίτσια ειναι τα μικρά σας νευρικά κ πονηρά???? ο δικός μου πολύ νευρο τσιρίζει από τα νευρα του κ δεν σταματάει μετά, και τώρα που γράφω κ δεν τον παίζω (τον μικρο πονηρουλες :tongue::tongue::tongue:) κάνει ψέματα οτι βήχει για να τραβήξει την προσοχή!!!!

και κάτι ασχετο.... επιτέλους εκλεισα ραντεβου στο κομμωτήριο να γίνω κ εγώ λίγο άνθρωπος!

ΜΑΧΗ ποιά έχετε παιδίατρο κοζάνη ή καστοριά?

κι εγω ξερω!!

Ελίνα αν δε μας πεις θα δημιουργήσουμε γκρουπ στο fb κ θα ξεχυθούμε στους δρομους να μαζεψουμε υπογραφες απαιτώντας να μας το αποκαλύψεις!!!!! :cool::cool::tongue::tongue::D:D

Επεξεργάστηκαν by ca_te_rinaki

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα σας!Να σας ρωτησω, εσας μεσα στην ημερα μετα τα γευματα κοιμουνται τα μωρα σας;Γιατι εγω μετα το γευμα που την κραταω να ρευτει την βαζω στην κουνια οπου καθεται για 15-20 λεπτακια και μετα αρχιζει να γκρινιαζει οποτε την παιρνω στον μαρσιππο κι αρχιζουμε τις βολτες πανω κατω στο διαδρομο για να κοιμηθει, σε κεινη τη φαση αρχιζει συνηθως να κλαιει!Και μετα το κλαμα σε καποια φαση την παιρνει ο υπνος και οσο την εχω πανω μου ειναι καλα, μολις την ακουμπησω στο κρεββατι - ΞΥΠΝΑΕΙ κι αρχιζει το κλαμα παλι.
Εμένα δεν κοιμάται μετά από κάθε γεύμα, αλλά ούτε κάνω προσπάθεια να την κοιμήσω... Αρχίζω και καταλαβαίνω πότε νυστάζει (γκρινιάζει κάπως περίεργα) και μόνο τότε προσπαθώ να την κοιμήσω...

Κι εμένα κάπως σαν της Lucy κάνει. τρώει κανονικά, μπορεί να τον πάρει ο ύπνος στο στήθος, οπότε τον κοιμίζω. αν δε νυστάζει τριγυρνάμε λίγο και όταν αρχίσει τη νυστο-γκρίνια τον βαζω στο μάρσιπο για να κοιμηθεί. συνήθως τα πρωινά τον βάζω στο μάρσιπο και χωρίς να γκρινιάξει, για να κάνω καμιά δουλειά, αλλά πάλι τον παίρνει ο ύπνος!!!

βρε κορίτσια ειναι τα μικρά σας νευρικά κ πονηρά???? ο δικός μου πολύ νευρο τσιρίζει από τα νευρα του κ δεν σταματάει μετά, και τώρα που γράφω κ δεν τον παίζω (τον μικρο πονηρουλες :tongue::tongue::tongue:) κάνει ψέματα οτι βήχει για να τραβήξει την προσοχή!!!!

Ναι, είναι νευρικός και πονηρός! όπως τα λες. εγώ αν τον αφήσω πάνω από 5λεπτο (τώρα τελευταία, γιατί μέχρι πρόσφατα στο δίλεπτο ακουγόταν!!!) ψευτογκρινιάζει για αγκαλιά. το κακό είναι ότι αν τον αφήσω, η ψευτογκρίνια θα γίνει κανονικό κλάμα!!!

Λοιπόν, πήγαμε γιατρό σήμερα. είμαστε 6400, 61,5εκ και κεφάλι 41εκ. με το που πήγε ο γιατρός να τον σηκώσει ρίξαμε τρελό κλάμα και δεν ξέρω γιατί!!! ηρέμησε μόνο όταν τελειώσαμε και τον πήρα αγκαλιά... κάναμε και το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου. τσίριξε λίγο, αλλά με την αγκαλιά της μανούλας, όλα καλά!!!

και ναι, τελικά έχουμε μύκητες στο στοματάκι μας!!! στα μάγουλα δε μπορούσα να δω χθες καλά, αλλά δεν πρόσεξα κάτι. είπα το γιατρό να το προσέξει σήμερα και μου είπε ότι είναι γεμάτος, αλλά δεν ενοχλείται. οπότε ξεκινάμε daktarin gel και στη μαμά και στον μπεμπούλη!

Κατερινάκι, έχω σόι στο Μανιάκι!!!! και στη Διποταμία, αλλά επειδή είπες για Μανιάκι, το θυμήθηκα. αυτό λεγόταν κάπως αλλιώς???

15y6xxxv0qx3picm.png

Ο άντρας μου τον κατάλαβε, εγώ τίποτα...

Καλή σταθεροποίηση λοιπόν στον Μπουνίτσα!!!

ΥΓ Angie που είσαι??? Εσύ είσαι η νέα μας φίλη στο facebook????????????

ναι εγω ειμαι :) καντε με φιλη σας

τρεχω, σας διαβαζω αλλα τρεχω γιατι 4 ατομα απο την οικογενεια κολλησαν γαστρεντεριτιδα και εγω ημουν στο τρεξιμο μπας και γλιτωσω εγω και το μωρο

θα σας τα πω σε λιγο τα πολλα πολλα γιατι πρπεει να ταισω τον μικροθλη

φιλακια

Διαφημίσεις

λοιπον εγω εχω να πω ότι τωρα καταλαβαινω τον καυμο της Ελινας που ειχε με τα κιλα της στην εγκυμοσυνη...εσκαγε μπας και παρει παρα πανω, τα ακουγα και εγω η ορκα και ελεγα, 'μα γιατι κανει ετσι?'...:)

Αλλα αμα παιδακι μου εχεις μαθει στις πιστες, πώς να δεχτεις και 2-3 παραπανω κιλακια??:tongue:....εχεις και κοινο ...να μην το αφησεις παραπονουμενο ;);).

Χωρις πλακα τωρα, αν εχεις μαθει μια ζωη να σε θαυμαζουν πώς να το 'παρεις' ηρεμα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κι εμένα κάπως σαν της Lucy κάνει. τρώει κανονικά, μπορεί να τον πάρει ο ύπνος στο στήθος, οπότε τον κοιμίζω. αν δε νυστάζει τριγυρνάμε λίγο και όταν αρχίσει τη νυστο-γκρίνια τον βαζω στο μάρσιπο για να κοιμηθεί. συνήθως τα πρωινά τον βάζω στο μάρσιπο και χωρίς να γκρινιάξει, για να κάνω καμιά δουλειά, αλλά πάλι τον παίρνει ο ύπνος!!!

Ναι, είναι νευρικός και πονηρός! όπως τα λες. εγώ αν τον αφήσω πάνω από 5λεπτο (τώρα τελευταία, γιατί μέχρι πρόσφατα στο δίλεπτο ακουγόταν!!!) ψευτογκρινιάζει για αγκαλιά. το κακό είναι ότι αν τον αφήσω, η ψευτογκρίνια θα γίνει κανονικό κλάμα!!!

Λοιπόν, πήγαμε γιατρό σήμερα. είμαστε 6400, 61,5εκ και κεφάλι 41εκ. με το που πήγε ο γιατρός να τον σηκώσει ρίξαμε τρελό κλάμα και δεν ξέρω γιατί!!! ηρέμησε μόνο όταν τελειώσαμε και τον πήρα αγκαλιά... κάναμε και το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου. τσίριξε λίγο, αλλά με την αγκαλιά της μανούλας, όλα καλά!!!

και ναι, τελικά έχουμε μύκητες στο στοματάκι μας!!! στα μάγουλα δε μπορούσα να δω χθες καλά, αλλά δεν πρόσεξα κάτι. είπα το γιατρό να το προσέξει σήμερα και μου είπε ότι είναι γεμάτος, αλλά δεν ενοχλείται. οπότε ξεκινάμε daktarin gel και στη μαμά και στον μπεμπούλη!

Κατερινάκι, έχω σόι στο Μανιάκι!!!! και στη Διποταμία, αλλά επειδή είπες για Μανιάκι, το θυμήθηκα. αυτό λεγόταν κάπως αλλιώς???

και εμένα στην αρχή γκρίνια και άμα τον αφήσω πλαντάζει στο κλάμα!!!

δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια γιατί τα τελευταία δυο χρόνιΑα την γνώρησα την περιοχή.... ίσως η Μάχη να ξέρει που είναι από Καστοριά!

δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια γιατί τα τελευταία δυο χρόνιΑα την γνώρησα την περιοχή.... ίσως η Μάχη να ξέρει που είναι από Καστοριά!

έχω και για σενα!!! έχω σοι και στο Μαυροδεντρι! η γιαγιά μου ειναι από τα Σέρβια και ο παππούς από τα Ίμερα! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...