Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!

Εγω παλι κοιμηθηκα απο τις 11:30 μεχρι τις 7:00!!! Αυτο δεν εχει ξαναγινει!!! Βεβαια, ο μικρος χθες μου εβγαλε την πιστη, δεν κοιμηθηκε ουτε ενα τεταρτο μεσα στην ημερα, οποτε επεσε ξεθεωμένος...Αντε να δουμε τι θα γινει σημερα! Τουλαχιστον εφτιαξε η ατμοσφαιρα, θα δω μηπως τον βγαλω για καροτσάδα!

Αμάν κι αυτός ο μικρός,δηλαδή τι τον πειράζει άμα είναι μπρούμυτα?????Δεν μπορεί να τα κάνει έτσι???? :)

ελα ντε....απο την αλλη σκεφτομαι καλυτερα ετσι γιατι ετσι ηταν και ο Αγγελος και ειχα δυο καλα: πρωτον, ειχε συγκεκριμενη ωρα που τα εκανε, οπότε όταν πηγαιναμε καπου ουτε λερωνονταν, ουτε μετα που ειχε βγαλει την πανα επρεπε να παει σε ξενη τουαλεττα. Και δευτερον, επειδη δεν ειχε συνηθισει να μενει καθολου χεσμενος, εκοψε πολυ νωρις την πανα. Ευελπιστω να κανει και ο δευτερος το ιδιο.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσια μου καλημερα σας!Να σας ρωτησω, εσας μεσα στην ημερα μετα τα γευματα κοιμουνται τα μωρα σας;Γιατι εγω μετα το γευμα που την κραταω να ρευτει την βαζω στην κουνια οπου καθεται για 15-20 λεπτακια και μετα αρχιζει να γκρινιαζει οποτε την παιρνω στον μαρσιππο κι αρχιζουμε τις βολτες πανω κατω στο διαδρομο για να κοιμηθει, σε κεινη τη φαση αρχιζει συνηθως να κλαιει!Και μετα το κλαμα σε καποια φαση την παιρνει ο υπνος και οσο την εχω πανω μου ειναι καλα, μολις την ακουμπησω στο κρεββατι - ΞΥΠΝΑΕΙ κι αρχιζει το κλαμα παλι.

Διαφημίσεις

Καλή δύναμη για το τσιγάρο!

Όσο για την παλλινδρόμηση γιατί έδωσε κατευθείαν φάρμακο? Είναι τόσο δύσκολη περίπτωση? Εμείς δεν πήραμε καθόλου φάρμακο, απλά μας είπε μικρότερα και συχνότερα γεύματα, να μην καταπίνει αέρα όσο γίνεται και 45 λεπτά πέψιμο μετά από κάθε γεύμα...

Θα του το δώσεις το φάρμακο???

Ο δικός μου έπινε ούτως ή άλλως λίγο γάλα τον τελευταίο μήνα, να του αλλάξω γάλα δεν παίζει γιατί τον θηλάζω και φυσικά μετά από κάθε τάισμα τον είχα 1 ώρα αγκαλιά για να χωνέψει. Και το στρώμα στην κούνια όρθιο 30ο. Του το έδωσα το πρωί. Α επίσης έκανε πάλι αιμετό το πρωί.:(

Σιδερένιος ο μπαμπάς Μαρίνα.

Τώρα τελευταία βουλώνει η μυτούλα της προς τα ξημερώματα...

Μήπως είναι από τα καλοριφέρ? Στεγνώνουν την ατμόσφαιρα και ξερένεται η μυτούλα τους και η δική μας μαζί! Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, βάλε μια πετσέτα βρεγμένη πάνω στο καλοριφέρ, θα κάνει καλό στην μυτούλα του μωρού σου.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλημεραααα!

Εγω παλι κοιμηθηκα απο τις 11:30 μεχρι τις 7:00!!! Αυτο δεν εχει ξαναγινει!!! Βεβαια, ο μικρος χθες μου εβγαλε την πιστη, δεν κοιμηθηκε ουτε ενα τεταρτο μεσα στην ημερα, οποτε επεσε ξεθεωμένος...Αντε να δουμε τι θα γινει σημερα! Τουλαχιστον εφτιαξε η ατμοσφαιρα, θα δω μηπως τον βγαλω για καροτσάδα!

Και το στήθος σου βρε Μαράκι πως είναι? Βγάζεις το γάλα με θήλαστρο το βράδυ? Είναι πολλές οι ώρες!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

εμενα γενικα κοιμαται....Κοιμαται κανα τριωρο κατα την διαρκεια της ημερας (σπαστα εννοειται) και μετα κανα 12ωρο τη νυχτα....με διαλειμματα για να φαει....ε, πόσο πια να κοιμηθει και αυτο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κοριτσια...μαρινακι σιδερενιος ο μπαμπας σου...εγω χτες ειχα τρομερο πονο στην κοιλια και μαλλον ηταν απο το βαρος μιλαμε πεθανα σαν δυνατες συσπασεις ηταν..εγω τον ταισα 12και ξυπνησε στις 6,30το καμαρι μου για μαμ...αλλα ρε κοριτσια εγω εχω κ την μαρια που ξυπναει μεσα στη νυχτα για γαλα..5,15ξυπνησε το φαντασμα..τα εχω δοκιμασει ολα..πινει σχεδον 1λιτρο γαλα τη νυχτα ελεος..

φαμ ποιος ειναι ο σηρεινακης??:confused:

:-D

καλημερα κοριτσακια :P

τον σεισμο τον καταλαβατε στις 5 τοπρωι η μονο εγω η φοβιτσιαρα πεταχτηκα?

ΦΑΜ ο μπουνιτσας τελειωνει τη θεραπεια αυριο αλλα εγω θα συνεχισω την αποχη μεχρι να σταθεροποιηθει ...

Ο άντρας μου τον κατάλαβε, εγώ τίποτα...

Καλή σταθεροποίηση λοιπόν στον Μπουνίτσα!!!

για την περιοδο που λετε εμενα μια φορα πριν ενα μηνα μου ηρθε λιγο αιμα σταγονες για κανα δυο ,μερες κ μετα τιποτα.τωρα δεν ξερω ειναι που θηλαζω κιολας.

Κι εμένα έτσι ήταν η πρώτη, η δεύετρη όμως τώρα....χείμαρρος...

Κοριτσια μου καλημερα σας!Να σας ρωτησω, εσας μεσα στην ημερα μετα τα γευματα κοιμουνται τα μωρα σας;Γιατι εγω μετα το γευμα που την κραταω να ρευτει την βαζω στην κουνια οπου καθεται για 15-20 λεπτακια και μετα αρχιζει να γκρινιαζει οποτε την παιρνω στον μαρσιππο κι αρχιζουμε τις βολτες πανω κατω στο διαδρομο για να κοιμηθει, σε κεινη τη φαση αρχιζει συνηθως να κλαιει!Και μετα το κλαμα σε καποια φαση την παιρνει ο υπνος και οσο την εχω πανω μου ειναι καλα, μολις την ακουμπησω στο κρεββατι - ΞΥΠΝΑΕΙ κι αρχιζει το κλαμα παλι.

Δύσκολη περίπτωση...

Εγώ μετά το φαγητό αναγκαστικά περιμένω 45 λεπτά -λόγω παλλινδρόμισης- με το παιδί στη στάση ρεψίματος ή τώρα τελευταία τον καρτάω 20 και τα υπόλοιπα 25 τον βάζω στο ρηλάξ, αλλά είμαι από πάνω του!!

Μετά το 45λεπτο, ανάλογα: ή στο ρηλάξ τον βάζω όπου μιλάμε, γελάμε και παίζουμε ή αν ψιλογκρινιάζει ή γέρνει τον βάζω για νάνι. Κουράστηκα πολύ στην αρχή αλλά ευτυχώς έμαθε να κοιμάται μόνος του χωρίς αγκαλιές και πέρα-δώθε...ελπίζω να το διατηρήσουμε. Πάντως έτσι όπως είμαι με τον αυχένα δεν έπαιζε πέρα-δώθε στην αγκαλιά γιατί μετά εμένα ποιός θα με πηγαινοέφερνε αγκαλιά??? Οεο???

ΥΓ Angie που είσαι??? Εσύ είσαι η νέα μας φίλη στο facebook????????????

Διαφημίσεις

φαμ ποιος ειναι ο σηρεινακης??:confused:

Αυτός που έχει την εταιρεία πορνοταινιών ΣΕΙΡΗΝΑ, που έκανε την ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου...

Ελίνα ελπίζω να μη παρεξηγήθηκες...πλάκα κάνω...πάντως αφού δεν θες να πει δεν θα επιμείνω περισσότερο...αλλά κι εσύ με τη περιέργεια θα μας αφήσεις????;););)

Αυτός που έχει την εταιρεία πορνοταινιών ΣΕΙΡΗΝΑ, που έκανε την ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου...

Ελίνα ελπίζω να μη παρεξηγήθηκες...πλάκα κάνω...πάντως αφού δεν θες να πει δεν θα επιμείνω περισσότερο...αλλά κι εσύ με τη περιέργεια θα μας αφήσεις????;););)

ο σειρηνακης μαρη προτεινε και σε εμενα...αλλα δεν ήθελα :tongue::tongue::tongue::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμένα δεν κοιμάται μετά από κάθε γεύμα, αλλά ούτε κάνω προσπάθεια να την κοιμήσω... Αρχίζω και καταλαβαίνω πότε νυστάζει (γκρινιάζει κάπως περίεργα) και μόνο τότε προσπαθώ να την κοιμήσω...

Μήπως είναι από τα καλοριφέρ? Στεγνώνουν την ατμόσφαιρα και ξερένεται η μυτούλα τους και η δική μας μαζί! Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, βάλε μια πετσέτα βρεγμένη πάνω στο καλοριφέρ, θα κάνει καλό στην μυτούλα του μωρού σου.

Ευχαριστώ, το έμαθα πρόσφατα... Τη μια είναι το καλοριφέρ που ξεραίνει την ατμόσφαιρα και την άλλη είναι η υγρασία (όταν έχω χαμηλά το καλοριφέρ). Προσπαθώ να βρω την χρυσή τομή...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Mamageor πολύχρονη!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Πόσες φορές το είχα πάθει!!!!

Έχω να το βάλω στο στόμα μου από 2 Μαϊου. Και μπορεώ να πω ότι μου λείπει! Είπα όμως ότι δεν θα το αρχίσω ξανά! Άντε να δούμε....

Πήγαμε χθες στην παιδίατρο. Παλινδρόμηση έχει και ο μικρούλης μου (είχε και η Αγγελική) και γι'αυτό δεν τρώει. Θα του δίνω ένα συροπάκι (ml) λεπτά πριν τον θηλάσω για ημέρες. Ελπίζω να του περάσει σύντομα γιατί αυτό το πράγμα με τους αιμετούς δεν πάει άλλο. Στις 3 το βράδυ κάναμε μπάνιο, άλλαξα σεντόνια... Παρόλο όμως που τρώει λίγο είναι 5800 και 65cm ύψος.

Μόλις ξύπνησε. Πάμε για γαλατάκι....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

γεια σας και από εμάς! τα ίδια είχαμε και εμείς συνέχεια εμέτους μειώσαμε την ποσότητα συνεχισε να βγάζει, αλλάζουμε το γάλα συνεχιζει, μετά μας εδωσε κάτι καψουλες ομοιοπαθητικές lycopodium λεγόταν σταμάτησε να βγάζει και μόλις σταματάω την κάψουλα συνεχίζει ξανα εμετους, τελικά άλλαξα το γάλα (αλλα δεν το είπα στη γιατρό) και καπως έστρωσε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...