Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες σας...

Εγω ειμαι μεσα στο αγχος απο τη στιγμη που μπηκα στο μηνα μου,συνεχεια μεσα στον υπνο μου ελεγα πρεπει να σηκωθω να μαζεψω,να στρωσω το δωματιο του μωρου,γενναω ερχεται και κατι τετοια οτι απο στιγμη σε στιγμη θα γεννησω...Ξυπνησα πριν λιγο(φυσικα ηταν ο 2ος γυρος γιατι ημουν ορθια απο τα χαραματα...)και εχω και ψιλοπονακια περιοδου...Εντωμεταξυ αυτο το πμωρο πρεπει να ναι πολυ χαμηλα ρε κοριτσια γιατι οταν κουνιεται τωρα νιωθω πιεση και σαν να με κλωτσαει κατι μπροστα και πισω στον π...ο....Καταλαβατε...

Την αλλη δευτερα εχω γιατρο για να δουμε τι θα μου πει...Δεν τον βλεπω να βγαινει παντως στην πητ μου,εχω μια αισθηση οτι θα ναι νωριτερα...

Αχ Ελινα Ζ κι εγω την ιδια αισθηση εχω οτι θα' ρθει πιο νωρις αλλα μαλλον ειναι λογω του αγχους!Εγω εχω ραντεβου στον γιατρο το Σαββατο και μου ειπε οτι θα μου πει αν παμε για φυσιολογικο ή καισαρικη αναλογα με τον πλακουντα μου, οποτε περιμενω εναγωνιως!!!!Κατα τ' αλλα εχω κι εγω πονους πολλες φορες και κυριως χαμηλα αλλα και στη μεση μου. Το δωματιο ειναι ακομα στη διαδικασια τακτοποιησης και θ' αρχισω αυτη την εβδομαδα να πλενω τα ρουχαλακια του γιατι μαλλον εχω αργησει!!!Αλλα με τις ουρολοιμωξεις που'χω περασει και τους πονους στη μεση δεν ημουν και σε θεση ουτε σε φαση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες σας...

Εγω ειμαι μεσα στο αγχος απο τη στιγμη που μπηκα στο μηνα μου,συνεχεια μεσα στον υπνο μου ελεγα πρεπει να σηκωθω να μαζεψω,να στρωσω το δωματιο του μωρου,γενναω ερχεται και κατι τετοια οτι απο στιγμη σε στιγμη θα γεννησω...Ξυπνησα πριν λιγο(φυσικα ηταν ο 2ος γυρος γιατι ημουν ορθια απο τα χαραματα...)και εχω και ψιλοπονακια περιοδου...Εντωμεταξυ αυτο το πμωρο πρεπει να ναι πολυ χαμηλα ρε κοριτσια γιατι οταν κουνιεται τωρα νιωθω πιεση και σαν να με κλωτσαει κατι μπροστα και πισω στον π...ο....Καταλαβατε...

Την αλλη δευτερα εχω γιατρο για να δουμε τι θα μου πει...Δεν τον βλεπω να βγαινει παντως στην πητ μου,εχω μια αισθηση οτι θα ναι νωριτερα...

Έτσι χαμηλά τον νιώθω κι εγώ τον μπουμπούκο βρε Ελίνα και είναι ένας λόγος που στενοχωριέμαι που δεν θα γεννήσω φυσιολογικά....αφού έχει πάρει θέση και είναι και τόσο χαμηλά...

Έτσι χαμηλά τον νιώθω κι εγώ τον μπουμπούκο βρε Ελίνα και είναι ένας λόγος που στενοχωριέμαι που δεν θα γεννήσω φυσιολογικά....αφού έχει πάρει θέση και είναι και τόσο χαμηλά...

μην στεναχωριεσαι ομως βρε ΦΑΜ μου,να σκεφτεσαι οτι το καλυτερο για σενα ειναι να γινει με καισαρικη για να σαι κι εσυ ασφαλης...

Κι εγω που θα παω πρωτα ο θεος με φυσιολογικο εως τωρα που μιλαμε,εχω αρχισει και αγχωνομαι με τα κλασσικα,πως θα γινει τι θα γινει,κι αν σπασουν τα νερα που θα μαι πως θα μαι τι θα φοραω για ναμην λερωνομαι,θα πλημμυρισω,δε θα πλημμυρισω,θα καταλαβω ποτε ηρθε η ωρα,θα ποναω πολυ...κτλ κτλ...και παθαινω κατι που τα σκεφτομαι ολα...Γιατι απλα δεν θα υπαρχει ενα προγραμμα και πρεπει να ειμαι σε αναμονη...Ωχ αγχωθηκα θα φαω ενα μελομακαρονο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσάκια μου.Και εγω το ιδιο νιωθω ενα πονα χαμηλα σαν να εχει πρηστει το...... δεν μπορω να κατσω δεν μπορω να περπατησω αισθανομαι οτι μου πεφτει ενω στον γιο μου τιποτα για αυτο εφαγα και την καισαρικη φοβαμαι σε αυτον μην μου σπασουν τιποτα νερα και τρεχω να προλαβω ολομοναχη με ενα μωρο.Ασε οι κλωτσιες δεν το εχω ξανανιωσει φτανω σε σημειο να σηκωνομαι ορθια απο τον πονο Τι διαολο τον Χαριστεα θα γεννησω ?Λες να σηκωσει την κουπα το παιδι μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου.Και εγω το ιδιο νιωθω ενα πονα χαμηλα σαν να εχει πρηστει το...... δεν μπορω να κατσω δεν μπορω να περπατησω αισθανομαι οτι μου πεφτει ενω στον γιο μου τιποτα για αυτο εφαγα και την καισαρικη φοβαμαι σε αυτον μην μου σπασουν τιποτα νερα και τρεχω να προλαβω ολομοναχη με ενα μωρο.Ασε οι κλωτσιες δεν το εχω ξανανιωσει φτανω σε σημειο να σηκωνομαι ορθια απο τον πονο Τι διαολο τον Χαριστεα θα γεννησω ?Λες να σηκωσει την κουπα το παιδι μου?

Χαχαχαχα!Μαρινακι κι εγω λεω πολλες κλωτσιες ρε παιδι μου τρωω δεν υποτιθεται οτι τωρα μικραινει ο χωρος και δεν μπορουν να κινουνται τοσο?Εμας γιατι βαρανε αλυπητα?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Χαχαχαχα!Μαρινακι κι εγω λεω πολλες κλωτσιες ρε παιδι μου τρωω δεν υποτιθεται οτι τωρα μικραινει ο χωρος και δεν μπορουν να κινουνται τοσο?Εμας γιατι βαρανε αλυπητα?

εσενα ειναι φυσιολογικο τσακωνεται το μωρα με μελομακαρονα το εχεις μποκωσει εκει μεσα που να βρει χωρο να κατσει το παιδι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

φαμουλα μου μη στεναχωριεσαι για την καισαρικη δεν ειναι κατι τρομερο σκεψου οτι θα τον παρεις αγκαλιτσα πολυ γρηγορα και δεν θα ζησεις το αγχος με τις ατελειωτες ωρες.ΟΣΟ για τους καρπους που κλεβεις ξανα καντο και θα στα κοψω τα κουλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φαμουλα μου μη στεναχωριεσαι για την καισαρικη δεν ειναι κατι τρομερο σκεψου οτι θα τον παρεις αγκαλιτσα πολυ γρηγορα και δεν θα ζησεις το αγχος με τις ατελειωτες ωρες.ΟΣΟ για τους καρπους που κλεβεις ξανα καντο και θα στα κοψω τα κουλα.

Ποιούς καρπούς??? :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

εσενα ειναι φυσιολογικο τσακωνεται το μωρα με μελομακαρονα το εχεις μποκωσει εκει μεσα που να βρει χωρο να κατσει το παιδι?

χαχαχα!!!Τι να κανω αφου μαρεσουν...!!!

Ζαχαροπλαστης ο μπεμπης λες ΦΑΜ?Δεν το χα σκεφτει,θα γινουμε η βεφα και ο γιος ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ki egw nomizw pws 8a er8ei nwritera autos o bobiras koritsia! Ton niw8w kuriolektina na sprwxnei me to kefalaki tou sto epimaxo meros! Exw megalh periergeia ti 8a pei h giatros thn allh Deutera padws..Ston Oresth, gia 3 evdomades ekova voltes me 2cm diastolh..

Na teleiwsw apo th douleia 8elw kai meta as erthei opote 8elei!

Auto me to melomakarono me tsakise! Atimes glukatzoudes edw mesa :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Mh skas vre koritsaki, eilikrina. Molis deis tis matares tou na se koitane 8a ta ksexaseis ola :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...