Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mamageor πολύχρονη!!!!

Καλή επιτυχία με το τσιγάρο...εγώ η τρελή βγήκα στο πορτοκαλί αγιάζι να καπνίσω και κόντεψαν να πάρουν φωτιά τα μαλλιά μου.. :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Πόσες φορές το είχα πάθει!!!!

Μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος το έκοψα το τσιγάρο αλλά με τη γέννα με τα ζόρια που τράβηξα 1 μήνα στο νοσοκομείο το ξαναάρχισα αλλά πιο χαλαρά.Και τώρα λέω να το ξανακόψω γιατί το βαρέθηκα το μπαλκόνι!!!!!

Έχω να το βάλω στο στόμα μου από 2 Μαϊου. Και μπορεώ να πω ότι μου λείπει! Είπα όμως ότι δεν θα το αρχίσω ξανά! Άντε να δούμε....

Πήγαμε χθες στην παιδίατρο. Παλινδρόμηση έχει και ο μικρούλης μου (είχε και η Αγγελική) και γι'αυτό δεν τρώει. Θα του δίνω ένα συροπάκι (ml) λεπτά πριν τον θηλάσω για ημέρες. Ελπίζω να του περάσει σύντομα γιατί αυτό το πράγμα με τους αιμετούς δεν πάει άλλο. Στις 3 το βράδυ κάναμε μπάνιο, άλλαξα σεντόνια... Παρόλο όμως που τρώει λίγο είναι 5800 και 65cm ύψος.

Μόλις ξύπνησε. Πάμε για γαλατάκι....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!!!!!! Μαυρος υπνος...μια ο ενας ...μια ο αλλος....κλαψ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Βρε Μελινα μου ψαχνεις να βρεις τροπους που ισως τον νυσταζουν?κουνα τον στο καροτσι βαλε του ενα πανακι στα ματακια του και κουνα στο ρηλαξ στο καροτσι στο πολυφωτο για προσπαθησε διαφορα να βρεις τι τον μαστουρωνει.Εγω βρηκα τον σκεπαζω μεχρι να φουσκωσει σαν τσουρεκι

ποιό καρότσι και ποιά κούνια... με το που τον οριζοντιώνω γκρινιάζει!!!! αγκαλιά στο σκοτάδι τον κοιμίζω συνήθως χτυπώντας του την πλάτη, αλλά χθες έβαλα τα μεγάλα μέσα, τον έβαλα στο μάρσιπο στη 1:40 και κοιμήθηκε στις 2. κάτι ήταν κι αυτό!!!

καλημερουδια!!!!!!!! Μαυρος υπνος...μια ο ενας ...μια ο αλλος....κλαψ!
Στις 3 το βράδυ κάναμε μπάνιο, άλλαξα σεντόνια...

τελικά, πρέπει να είχε κάτι το χθεσινό βράδυ... έναν ανάδρομο Ερμή, έναν Κρόνο, κάτι βρε αδερφέ!!! δεν εξηγείται αλλιώς!!! πρώτη φορά κοιμήθηκε μετά τη μία από τότε που έστρωσε. και είχε και κάτι κέφια!!!:)

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρααααααααααααααα!!!!

Σήμερα περιμένω τη μανούλα να έρθει αγκαλιά με γεμάτα τάπερ!!! Τί καλά!!!

Επίσης χθες μου ήρθε η 2η περίοδος μετά τη γέννα (30 ημέρες μετά την πρώτη)..παλιά είχα 25 ημέρες κύκλο...άραγε μεγάλωσε (μακάρι) ή δεν έχει στρώσει ακόμα το σύστημα?????? Για πείτε οι δευτερομανούλες την εμπειρία σας!!

γυρισαμε απο παιδιατρο ολα καλα συνεχιζει 2 μερες τη θεραπεια κ μετα περιμενουμε να δουμε πως θα παει...

μπουνιτσας 6980 κ 63,5 ποντους ολα μια χαρα α κ το κεφαλι μας 43.

Γίγαντας ο μπουνίτσας!!! Δηλαδή άλλες 2 ημέρες διατροφή και μετά τρως κανονικά??? Θα μας πεις τι δουλειά κάνει ο άντρας σου? Μήπως είναι ο Σειρηνάκης?!?!?!?!

...μας εμεινε το προφυλακτικό, αλλά του ειπα οτι δεν εμπιστευομαι τον αντρα μου σε αυτο το θέμα και μου είπε ότι με δικαιολογητικό χαρτί απο τον γιατρό του δίνει άδεια να βρεί γκόμενα!!! :tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Ωραίς ο γιατρός!!!!

ναι!!!! βεβαια εγω μια φορα εχω παει κ με βλεπω φετος να ξαναπηγαινουμε οικογενειακως στην γιορτη της αεροπορειας!!!!! θα τις βαλω να πεταξουν:tongue::tongue::tongue:!!!!

Πότε είναι??? Μήπως κανονίσω να είμαι εκεί να έρθετε σπίτι Τανάγρας!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου. Είστε καλά; Εγώ δυστυχώς όχι. Μάλλον κόλλησα ίωση και είμαι από χθές με 38.5 πυρετό και πόνους στις αρθρώσεις. Τώρα το απογευματάκι κάπως συνήλθα και πήρα λίγο τα πάνω μου. Και εννοείται πώς κυκλοφορώ με την μάσκα μέσα στο σπίτι...... Ευτυχώς έρχεται η μητέρα μου και κρατάει την μικρή μου και δεν έρχομαι σε πολύ επαφή μαζί της, μόνο όταν την θηλάζω.

Αυτά τα νέα μας. Φιλάκια σε όλες.

Περαστικούλια Νατασούλα!!! Ευτυχώς έχεις βοήθεια μαμάς!!!!

γεια κοριτσακια μου δεν μπορεσα να μπω πιο πριν γιατι ειχα στον μπαμπα που βγαηκε σημερα απο εντατικη ειναι καλυτερα αλλα μιλαμε για τρελη μαστουρα τι τον εχουν ποτισει τον φουκαρα και βλεπει οτι φανταστεις.

Ειδα οτι μιλαγατε για δουλειες εγω ημουν αισθητικος και σε μεγαλα κεντρα και σε μικροτερα με ενα μεγαλο καταληξαμε στα δικαστηρια γιατι τολμησε απο την Μαρινα να φαει ενσημα με ενα μεγαλο παι ξαμε ξυλο με τον διευθυντη γιατι τολμησε παλι απο την Μαρινα να φαει ποσοστα μετα δουλεψα σε μυχια τρελα λεφτα εκει κυριολεκτικα ομως και σουπερ αφεντικα για 5-6 χρονια μετα ηρθε ο Δημητρακης μου και προτιμησα να γινω μανουλα αφου δουλευα 14 -16 ωρες γιατι δουλευα και μονη μου μετα σε μια σχολη πολη γνωστη διδασκα το επαγγελμ εκει εγινε πολεμος γιατι καθυστερουσαν να με πληρωσουν και δρομο και απο εκει και μετα ανοιξαμε το μαγαζι γιατι σκεφτηκε ο αντρας μου οτι με εμενα δεν βγαινει η ιστορια ολο τσακωμους του ελεγα και ειπα οτι ετσι και τολμησει να κανει στα παιδια αυτα που εκαναν σε εμενα θα του το κλεισω.Αυτα ειμαι περηφανη ομως που εχω τσακωθει με τοσα πολλα αφεντικα μπραβο μου

Σιδερένιος ο μπαμπάς!! Πότε με το καλό πάει σπίτι?? Όσο για τους τσακωμούς σου, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!! Και μακάρι να είχαν όλοι οι υπάλληλοι το τσαγανό σου, γιατί οι εργοδότες ΒΡΙΣΚΟΥΝ και τα κάνουν, γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!!

Έχω να το βάλω στο στόμα μου από 2 Μαϊου. Και μπορεώ να πω ότι μου λείπει! Είπα όμως ότι δεν θα το αρχίσω ξανά! Άντε να δούμε....

Πήγαμε χθες στην παιδίατρο. Παλινδρόμηση έχει και ο μικρούλης μου (είχε και η Αγγελική) και γι'αυτό δεν τρώει. Θα του δίνω ένα συροπάκι (ml) λεπτά πριν τον θηλάσω για ημέρες. Ελπίζω να του περάσει σύντομα γιατί αυτό το πράγμα με τους αιμετούς δεν πάει άλλο. Στις 3 το βράδυ κάναμε μπάνιο, άλλαξα σεντόνια... Παρόλο όμως που τρώει λίγο είναι 5800 και 65cm ύψος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλή δύναμη για το τσιγάρο!

Όσο για την παλλινδρόμηση γιατί έδωσε κατευθείαν φάρμακο? Είναι τόσο δύσκολη περίπτωση? Εμείς δεν πήραμε καθόλου φάρμακο, απλά μας είπε μικρότερα και συχνότερα γεύματα, να μην καταπίνει αέρα όσο γίνεται και 45 λεπτά πέψιμο μετά από κάθε γεύμα...

Θα του το δώσεις το φάρμακο???

Επίσης χθες μου ήρθε η 2η περίοδος μετά τη γέννα (30 ημέρες μετά την πρώτη)..παλιά είχα 25 ημέρες κύκλο...άραγε μεγάλωσε (μακάρι) ή δεν έχει στρώσει ακόμα το σύστημα?????? Για πείτε οι δευτερομανούλες την εμπειρία σας!!

Θα μας πεις τι δουλειά κάνει ο άντρας σου? Μήπως είναι ο Σειρηνάκης?!?!?!?! ???

:mrgreen::mrgreen: εισαι τρελη μαρη!!!!!!!!

Λοιπόν, και εμενα σημερα μου ηρθε η δευτερη περιοδο απο τη γεννα. Μετα την πρωτη γεννα όλα δουλευαν ρολοι...μετα την δευτερη κατι εχει παθει το συστημα...Μαλλον ορμονολογικο θα ειναι και αυτο. Εχω ακουσει ότι μετα την 5ή-6η περιοδο επανερχεται ο οργανισμος...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κι εγω με την περιοδο ενα μυστηριο...χτες μετα το γυμναστηριο ειχα λιγα καφε-ροζ στο σκουπισμα....σημερα τιποτα!!!

χαχαχα ακους εκει ο Σειρηνακης.......εγραψες ΦΑΜ

Μαρινα περαστικα

καλημερααααα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

γεια κοριτσακια μου δεν μπορεσα να μπω πιο πριν γιατι ειχα στον μπαμπα που βγαηκε σημερα απο εντατικη ειναι καλυτερα αλλα μιλαμε για τρελη μαστουρα τι τον εχουν ποτισει τον φουκαρα και βλεπει οτι φανταστεις.

Σιδερένιος!!

χαχα το ειδαμε στην πραξη αυτο με το τσουρεκι!!!!

καλημέρα μανουλιτσες, επιτελους εφυγε η σκονη απο την ατμόσφαιρα!!!

Δεν έφυγε ακριβώς... Εϊναι όλη πάνω στις βεράντες και τα τζάμια μου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Και εμένα είχε παλινδρόμηση η "μεγάλη", αλλά απλώς της είχαμε αλλάξει γάλα και ψιλοέστρωσε.

Όσο για την περίοδο που λετε, μετά την πρώτη γέννα νομίζω ότι έστρωσε στη δεύτερη φορά και μετά πήγαινε ρολόι όπως και πρώτα (κάθε 26 μέρες). Τώρα δεν μου έχει έρθει ακόμα και ελπίζω να μην μου έρθει γιατί βλέπω ότι μειώνεται το γάλα μου...:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα κοριτσακια :P

τον σεισμο τον καταλαβατε στις 5 τοπρωι η μονο εγω η φοβιτσιαρα πεταχτηκα?

Μαρινακι μου σιδερενιος ο μπαμπας σου.

ΦΑΜ ο μπουνιτσας τελειωνει τη θεραπεια αυριο αλλα εγω θα συνεχισω την αποχη μεχρι να σταθεροποιηθει ειπε ο γιατρος κ μετα θα βαζω σιγα σιγα τροφες,μετα αν βλεπω κατι θα ξανασυνεχιζω αποχη κ παει λεγοντας μεχρι να εξαλειφθει η αλλεργια.βεβαια εκεινος μιλαει για τα γαλακτοκομικα κ ουσιαστικα μου ειπε να μην κανω τοσο αυστηρη αποχη απο ολα αλλα εγω φοβαμαι θα περιμενω λιγο ακομη κ βλεπουμε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κατάλαβε ο άντρας μου τον σεισμό και μου λέει:

- μόλις έγινε σεισμός!

- α, ναι??? λέω εγώ και γυρνάω πλευρό!!! :-) Νύσταζα πολύ βρε παιδιά... Με ξυπνάει 2 φορές τη νύχτα η μικρή μου για μαμ...

Διαφημίσεις

καλα εισαι 2 φορες:P:pεμενα που με ξυπναει 3-4 κ εδω κ 2 μερες ανα μια ωρα???αστα....βεβαια αυτος ξυπναει κυριως εαν δεν εχει κανει κακα πριν κοιμηθει η αν φαγουριζεται λογω αλλεργιας.μπουκωνει ομως το στηθος κ ξανακοιμαται...:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!Έχω τη μικρή να λαγοκοιμάται στα πόδια μου,αλλά ευτυχώς έχω τα χέρια ελεύθερα και μπορώ να γράψω μια φορά σαν άνθρωπος.

Πολλά θεματάκια έχετε πιάσει...

Αντισύλληψη:εγώ 2 χρόνια πριν μείνω έγκυος έπαιρνα αντισυλληπτικά,δεν ξέρω αν ευθύνονται αυτά για κάποια κιλάκια ή το ότι τότε άρχισα να τρώω σαν γουρούνα.Τώρα που θηλάζω ο γιατρός μου είπε να μην τα βάλω στο στόμα μου,αν θέλω να συνεχίσω το θηλασμό,επίσης μου είπε για το σπιράλ,αλλά για να μην είναι επώδυνη η τοποθέτησή του,καλύτερα να έχω περίοδο,αλλά εγώ από τις 40 ημέρες και μετά αίμα δεν έχω δει,οπότε προς το παρόν μένουμε στο προφυλακτικό,κι ας μη μας αρέσει καθόλου...

annia μου με τα αντισυλληπτικά μπορείς να κάνεις άνετα μέχρι το τέλος!Κι εγώ δεν ήμουν σίγουρη αλλά έτσι είναι τελικά!!

Μαρινάκι σιδερένιος ο πατερούλης σου,άντε να βγει τελείως από το νοσοκομείο.

melsas εμείς μια χαρά κοιμηθήκαμε!!!Μόνο κατά τις 6 που την πιάνει μια χαζομάρα και κουνιέται ολόκληρη,της έπιασα απαλά τα ποδαράκια για να μην τα κουνάει,την έβαλα στο στήθος και σε 5' κοιμήθηκε.Αυτό με το πανάκι στο πρόσωπο πιάνει και στη δικιά μου κάποιες φορές.

Ούτε εγώ έχω κάποιον άμεσο που να είναι διάσημος.Όμως,μιας θείας μου ο άντρας είναι ξάδερφος με τους Κατσιμιχαίους,ένας χωριανός μου που κάναμε παρέα είναι τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό και ο άντρας της αδερφής του μπατζανάκη μου παίζει μπάσκετ σε μια ομάδα στην Α' Εθνική,αλλά δε θυμάμαι σε ποια!!

Εμένα τα τζάμια ευτυχώς δε λερώθηκαν με τη λασποβροχή (είχα και τη γυναίκα το Σάββατο,θα έκοβα τις φλέβες μου αν λερώνονταν τώρα...),μόνο οι βεράντες,αλλά βαριέμαι και κρυώνω να βγω να τις πλύνω.

Sofia_m,καλά,δεν το συζητώ,η Τανάγρα είναι πολύ πιο μακριά,αλλά είχε συνηθίσει το αγόρι μου να δουλεύει δίπλα στο Χαϊδάρι και ξαφνικά βρέθηκε Ν.Φιλαδέλφεια,και να διασχίζει την Εθνική κάθε μέρα....

oCxsp2.png

καλα εισαι 2 φορες:P:pεμενα που με ξυπναει 3-4 κ εδω κ 2 μερες ανα μια ωρα???αστα....βεβαια αυτος ξυπναει κυριως εαν δεν εχει κανει κακα πριν κοιμηθει η αν φαγουριζεται λογω αλλεργιας.μπουκωνει ομως το στηθος κ ξανακοιμαται...:mrgreen:

2 φορές για μαμ, αλλά και επιπλέον φορές για άσχετους λόγους... Τώρα τελευταία βουλώνει η μυτούλα της προς τα ξημερώματα... Τέλοσπάντων, το ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα, αλλά είχα καλομάθει από την άλλη μου κόρη, που κοιμόταν σερί 8ωρα από την πρώτη στιγμή...

εγω ξυπνησα στις 4, που ξυπνησε ο αγγελος και ηθελε να κοιμηθουμε μαζι....πηγα, δεν κοιμοταν αυτος, όλο μου μιλαγε.....στις 5 πεινασε ο μικρος...τελικα ο Αγγελος κοιμηθηκε στις 6....Και στις 7 ξυπνσει ο μπομπιρας που θελει να τον γυρισω ανασκελα απο μπρουμυτα για να τα κανει χαχα....

Μετα εννοειται ότι δεν ξανακοιμαμι μια που πρεπει να παω και στην δουλεια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...