Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα πολυ γελασα ρε σεις:P:pδεν ειναι κανας διασημος τυπου ηθοποιος κτλ απλα ισως να ξερετε τη δουλεια του.στη σελιδα του στο φεις μπουκ πρεπει να χει δειγματα εχει κ μια αλλη αλλα ειναι υπο κατασκευη τωρα γιατι την αλλαζει...πως να το γραψω στο αλμπουμ δηλ?σε φωτο?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισαμε απο παιδιατρο ολα καλα συνεχιζει 2 μερες τη θεραπεια κ μετα περιμενουμε να δουμε πως θα παει...

μπουνιτσας 6980 κ 63,5 ποντους ολα μια χαρα α κ το κεφαλι μας 43.

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Το σπιράλ το φοβάμαι βρε Μαράκι και τα αντισυλληπτικά αποκλείονται γιατί καπνίζω (έχω μια φίλη που έπαθε σοβαρή θρόμβωση και βασανιζίταν 1 χρόνο και μια παλιά συνάδελφο που έπαθε εγκεφαλικό)...

Προφυλακτικά μας βλέπω κι ας μην μας αρέσουν ούτε εμάς...

Για πες βρε Αλέκα την εμπειρί από το σπιράλ...

Μαρή Ελίνα τί είναι ο άντρας σου? Μ΄'ηπως είναι ο Αιβάζης?????

εγώ είπα τον γιατρο για να βαλω σπιραλ ή διαφραγμα και δεν με εφηνει μου είπε οτι είναι νωρίς ακόμα, του είπα να πάρω αντισυλληπτικά αλλά μου είπε αν είναι να τα πάρω να μην τα πάρω για χρόνια (γιατι του είπα οτι θελω το 2ο παιδι να το κανω μετα απο 5 χρονια!!!) οπότε μας εμεινε το προφυλακτικό, αλλά του ειπα οτι δεν εμπιστευομαι τον αντρα μου σε αυτο το θέμα και μου είπε ότι με δικαιολογητικό χαρτί απο τον γιατρό του δίνει άδεια να βρεί γκόμενα!!! :tongue::tongue::tongue:

καλέ και εγώ το σκέφτηκα΄λεω κποιτα να δεις για να μην λεει αυτην καναν διασημο θα έχει και αφήνει εμάς να λέμε για θειους για μπατζανακιδες και γείτονες!!! :tongue::tongue:

ο

ρε κοριτσια απο αντισυλληψη τι θα κανετε?> προφυλακτικο για μαςδεν παιζει...δε μας αρεσει....ειμαι μεταξυ αντισυλληπτικων κ σπιραλ....για πες ρε Αλεκα εσυ που ειχες σπιραλ...τι λες????

κ εγω αυτο το θεμα σκεφτομαι τελευταια.... αλλα μαλλον προς το πρωτο κλεινω... τα επαιρνα προ 10ετιας για 4 χρονια για να ρυθμισω τον κυκλο μου κ δεν ειχα κανενα προβλημα... ουτε ως προς την αντισυλληψη...

μαρια εγω λεω για αντισυλληπτικα παντως φοβαμαι αρκετα για σπιραλ..να ρωτησω κατι με τα αντισυλληπτικα μπορεις ανετα να κανεις ελευθερα εννοω μεχρι τελους η οχι??:oops::oops:

εγω μεχρι τελους κ δεν ειχα προβλημα.... μπορει να ηταν κ τυχαιο δεν ξερω.... βεβαια σου λενε 99% καλυψη....

Τανάγρα μένει η μαμά μου μόνιμα!!!! το είχαμε πει νομίζω στην πρώτη συνάντηση, ε?

ναι!!!! βεβαια εγω μια φορα εχω παει κ με βλεπω φετος να ξαναπηγαινουμε οικογενειακως στην γιορτη της αεροπορειας!!!!! θα τις βαλω να πεταξουν:tongue::tongue::tongue:!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μαρια εγω λεω για αντισυλληπτικα παντως φοβαμαι αρκετα για σπιραλ..να ρωτησω κατι με τα αντισυλληπτικα μπορεις ανετα να κανεις ελευθερα εννοω μεχρι τελους η οχι??:oops::oops:

ναι βρε...κανονικα.

Για πες βρε Αλέκα την εμπειρί από το σπιράλ...

?

...σε εμενα μια χαρα πηγε. Το ειχα 22 χρονων μεχρι 29 που εμεινα εγκυος , μετα αλλα δυο χρονια, και τωρα θα το εχω μεχρι την κλιμακτηριο ;). Τα αρνητικα ειναι οι βαριες περιοδοι και τα θετικα ότι ειναι η πιο απλη μεθοδος γιατι όσο να'ναι και τα αντισυλληπτικα, ορμονες ειναι...

γυρισαμε απο παιδιατρο ολα καλα συνεχιζει 2 μερες τη θεραπεια κ μετα περιμενουμε να δουμε πως θα παει...

μπουνιτσας 6980 κ 63ποντους ολα μια χαρα α κ το κεφαλι μας 43.

μια χαρα φτου φτου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πωπω κουβαλησα κατι κουτες και με επιασε η κοιλια μου,αντιο κοιλιακοι για σημερα τι το θελα γαμωτο..οποτε θα ξεκινησω κανα αντισυλληπτικο γιατι δεν θελω 3αμεσα..

:-D

Γεια σας κοριτσάκια μου. Είστε καλά; Εγώ δυστυχώς όχι. Μάλλον κόλλησα ίωση και είμαι από χθές με 38.5 πυρετό και πόνους στις αρθρώσεις. Τώρα το απογευματάκι κάπως συνήλθα και πήρα λίγο τα πάνω μου. Και εννοείται πώς κυκλοφορώ με την μάσκα μέσα στο σπίτι...... Ευτυχώς έρχεται η μητέρα μου και κρατάει την μικρή μου και δεν έρχομαι σε πολύ επαφή μαζί της, μόνο όταν την θηλάζω.

Αυτά τα νέα μας. Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Παιδαρος ο μικρος Ελινα, μπραβο! Εμεις θα μετρηθουμε την Πεμπτη που εχουμε μηνογεννεθλια και θα κανουμε και τα εμβολια μας!

Οσο για την αντισυλληψη, εγω εχω δοκιμασει δυο διαφορετικα χαπια και δεν εμεινα ευχαριστημενη, μου εφερναν φουντωση και πρηζομουνα, ασε που κατι κιλακια που τσιμπισα εκεινη την περιοδο παιζει να ειναι αποτελεσμα τους...Εγω λεω οταν μου ξαναερθει η περιοδος να δοκιμασω το σπιραλ, το προφυλακτικο δεν μας πολυαρεσει...

Νατασουλα περαστικαααα!

εμείς αύριο πάμε για το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου!!!! κι άλλο κλάμα αναμένεται...

για αντισύλληψη, με προφυλακτικά θα τη βγάλουμε. δε θέλω τίποτα άλλο. για αντισυλληπτικά δεν το συζητώ καν! ορμόνες, όπως είπε και η Αλέκα.

Ελινάκι, μια χαρά είστε!

Νατασούλα, περαστικούλια!

Άννια, δεν πιστεύω να πιάστηκε καμιά μέση!!! εσύ μικρούλα είσαι. γιατί εμείς οι μεσόκοπες έχουμε και τέτοια θέματα... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

γεια κοριτσακια μου δεν μπορεσα να μπω πιο πριν γιατι ειχα στον μπαμπα που βγαηκε σημερα απο εντατικη ειναι καλυτερα αλλα μιλαμε για τρελη μαστουρα τι τον εχουν ποτισει τον φουκαρα και βλεπει οτι φανταστεις.

Ειδα οτι μιλαγατε για δουλειες εγω ημουν αισθητικος και σε μεγαλα κεντρα και σε μικροτερα με ενα μεγαλο καταληξαμε στα δικαστηρια γιατι τολμησε απο την Μαρινα να φαει ενσημα με ενα μεγαλο παι ξαμε ξυλο με τον διευθυντη γιατι τολμησε παλι απο την Μαρινα να φαει ποσοστα μετα δουλεψα σε μυχια τρελα λεφτα εκει κυριολεκτικα ομως και σουπερ αφεντικα για 5-6 χρονια μετα ηρθε ο Δημητρακης μου και προτιμησα να γινω μανουλα αφου δουλευα 14 -16 ωρες γιατι δουλευα και μονη μου μετα σε μια σχολη πολη γνωστη διδασκα το επαγγελμ εκει εγινε πολεμος γιατι καθυστερουσαν να με πληρωσουν και δρομο και απο εκει και μετα ανοιξαμε το μαγαζι γιατι σκεφτηκε ο αντρας μου οτι με εμενα δεν βγαινει η ιστορια ολο τσακωμους του ελεγα και ειπα οτι ετσι και τολμησει να κανει στα παιδια αυτα που εκαναν σε εμενα θα του το κλεισω.Αυτα ειμαι περηφανη ομως που εχω τσακωθει με τοσα πολλα αφεντικα μπραβο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε κορίτσια, τι θα τον κάνω? δε λέει να κοιμηθεί με τίποτα! τώρα τον έχω στο κρεβάτι με το αστεράκι του δίπλα και έχει πιάσει κουβέντα κανονικά!!! πού θα πάει η βαλίτσα???? το φελέκι μου μέσα!!!!!

γεια σου ρε Μαρινάκι!!! εννοείται ότι δε ζητούσες πολλά, τα δίκια σου ήθελες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

ρε κορίτσια, τι θα τον κάνω? δε λέει να κοιμηθεί με τίποτα! τώρα τον έχω στο κρεβάτι με το αστεράκι του δίπλα και έχει πιάσει κουβέντα κανονικά!!! πού θα πάει η βαλίτσα???? το φελέκι μου μέσα!!!!!

γεια σου ρε Μαρινάκι!!! εννοείται ότι δε ζητούσες πολλά, τα δίκια σου ήθελες!!!

ουτε α δικια μου αλλα οταν ξεζουμιζεις τον αλλον επαγγελματικα τουλαχιστον να εχεις μια καλη συμπεριφορα μην το παιζεις μαγκας γιατι ποτε δεν ξερεις σε τι τρελη μπορει να πεσεις οταν π@2#ς τον υπαλληλο σου πες και ενα ευχαριστω στο τελος η ατακα αν σου αρεσει δεν παιζει στο αυτι της Μαρινας.

Αντε γιατι ξυπναει η Κανελη μεσα μου.Καλημερα σας ειπα μωρα μου?Καλημερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Μελινα μου ψαχνεις να βρεις τροπους που ισως τον νυσταζουν?κουνα τον στο καροτσι βαλε του ενα πανακι στα ματακια του και κουνα στο ρηλαξ στο καροτσι στο πολυφωτο για προσπαθησε διαφορα να βρεις τι τον μαστουρωνει.Εγω βρηκα τον σκεπαζω μεχρι να φουσκωσει σαν τσουρεκι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...