Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1ξαδερφος του συζυξ..απο κατω μας μενει..οταν ειναι αθηνα βεβαια,εχω και φωτο στο φεις...καλα αρειανος ειναι ο συζυξ σου??εμεις οικογενειακως χανουμακια..

πιο φανατικος δεν γινεται!!!! αφου οταν χανει ο αρης (που συνηθως αυτο γινεται:mrgreen:...) δεν μιλιεται!!!!!

εγω δεν εχω κανεναν γνωστο:tongue:...

baJfp2.png

Κατερινακι δες εδω γιατι βιαζομαι http://www.facebook.com/?sk=messages#!/profile.php?id=633367330

παω γυμναστηριο κοριτσαρες μπας και πεσει ο πατσας ..see you

Μπράβο Μαράκι!!!! τώρα θα το παίξω εξυπνη στον άντρα μου....κ καλα οτι ξερω από μπάλα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

πιο φανατικος δεν γινεται!!!! αφου οταν χανει ο αρης (που συνηθως αυτο γινεται:mrgreen:...) δεν μιλιεται!!!!!

δεν πειράζει Σοφία μου μπορεί να γίνουν τα παιδάκια σου διασημα δεν ξέρεις!!! όπως εγώ ότι κ να σκεφτώ για το μωράκι μου τον σκέφτομαι κάποτε μεγάαααλο κ τρανό κ εγώ από δίπλα να φουσκωνω κ να ψηλώνω απο περηφάνεια!!!! :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αυτη η πεθερα μου ειναι πολυ μπιβ γκαου τελικα...πηρα στην μεταφορικη να δω γιατι δεν εχουν ερθει τα γαλατα και εγινα και ρεζιλι γιατι εχουν ερθει εδω και μιση ωρα και τα παρελαβε η πεθερα μου,επειδη μπερδεψανε τα κουδουνια και δεν ειπε τιποτα,πηγε να τα παρει ο συζυξ κ να την ξεχεσει και λιγο..γιατι εμεις ολη μερα περιμενουμε τα γαλατα και λεμε τι εγινε..ουφ

:-D

Aλεκα ποτε θα σταματησεις να αλλαζεις ψαρια???// μας μπερδευεις!!!!1111111
τι να κανω κοριτσακι μου...μου εκανε παρατηρηση ο αγγελος ε[πειδη δεν εχω βαλει λεει πουθενα τον μπαμπουλη του
εχω κ εγω ενα σχετικα διασημο να καυχηθω η οχι??
εννοειται

ουτε εγω :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ούτε εγώ έχω σόι γνωστό.... αλλά μιας φίλης και γειτόνισσας ο άντρας έχει 2η ξαδέρφη τη Ρένια Λουιζίδου! αλλά δεν πιάνεται, ε? :)

ο άντρας μου έχουν οικογενειακή επιχείρηση εργοστάσιο κουφωμάτων PVC και γυρνάει σπίτι κατά τις 4...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

ουφ γυρισα ,εκανα κ μπανακι , εβαλα κ τις κρεμες μου...μας ψοφησε σημερα! μου ρθε κ περιοδος!

ρε κοριτσια απο αντισυλληψη τι θα κανετε?> προφυλακτικο για μαςδεν παιζει...δε μας αρεσει....ειμαι μεταξυ αντισυλληπτικων κ σπιραλ....για πες ρε Αλεκα εσυ που ειχες σπιραλ...τι λες????

τελικα η ΅Ελινα θα μας σκασει!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

μαρια εγω λεω για αντισυλληπτικα παντως φοβαμαι αρκετα για σπιραλ..να ρωτησω κατι με τα αντισυλληπτικα μπορεις ανετα να κανεις ελευθερα εννοω μεχρι τελους η οχι??:oops::oops:

οταν ρωτησε ο γυναικολογος τη δουλεια κανει ο συζυξ κ ειπε υδραυλικος,του λεει ο γιατρος α καταλαβα τις αλλαξες τους σωληνες..

Ωραίος ο γυναικολόγος!!!!

ο δικός μου δουλεύει μηχανικός πωλήσεων σε εταιρία με θέρμανση ψύξη.

Πολλές τραπεζικούς υπαλλήλους εχει η παρέα μας...α και ενα μοντέλο ξέχασα!!

Καλε ΦΑΜ δεν ειχατε διακοπή;;; αυριο μπορεί να σου ρθω, τι λες

Ινάκι κι εμένα είναι μηχανικός πωλήσεων αλλά σε εταιρεία με όργανα μετρήσεων, συστήματα παρακολούθησης, πομπούς τηλεόρασης και ραδιοφώνου και κεραίες...ουφ όλα τα είπα

Τσακίστηκα να μαγειρέψω 10 το πρωί και τελικά δεν είχαμε διακοπή...

Αύριο περιμένω μαμά με τάπερ!!! Τετάρτη????

Την ημέρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειχε γιορτη ο αντρας μου και του το προσφερα ως δώρο :-P

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!

... ενα παιδακι καναμε στον αντρα μου λεω και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο... το παθατε και εσεις ή να αρχισω να ανησυχω?

Και το καλυτερο σας το αφησα για το τελος... επιτελους...

922373twrl2uil2q.gif

Μπράβο Μάχη!!!! Κι εγώ έτσι νιώθω, όχι ότι ήμουν ποτέ η σούπερ νοικοκυρά, αλλά τώρα μισή δουλειά κάνω και μου φαίνεται βουνό...σαν να μου ρουφλαει όλη την ενέργεια ο Κομπόστας...

και ναι φαμ μου το εχω κοψει απο τοτε το καπνισμα

Μπράβο βρε κοπέλα μου!!! Ελπίζω να το κρατήσεις!!!!

Μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος το έκοψα το τσιγάρο αλλά με τη γέννα με τα ζόρια που τράβηξα 1 μήνα στο νοσοκομείο το ξαναάρχισα αλλά πιο χαλαρά.Και τώρα λέω να το ξανακόψω γιατί το βαρέθηκα το μπαλκόνι!!!!!

Κι εγώ νευριάζω, αλλά δεν λέω να το κόψω...δεν θέλω βασικά...

...Τα λευτα που παιρνει το μηνα, τα επαιρνε την εβδομαδα όταν ηταν τραγουδιστρια σε μπουζουξιδικο στην Αγγλια.....

Ακούγεται αστείο αλλά είναι σκληρό και αληθινό!!!!

ρομεο αρχικα,θαλασσα,θεα,απολλωνα,fever,γκαζι σε ολα απο πολλες σεζον.ααυταααα...

Γουάουυυυυυυυυυυ!!! Όλο και κανένα λουλούδι θα έχεις φάει από τα χεράκια μου!!!!

ρε θα με περασουν για βλαμμενη ειναι κ δημοσια ολα εδω σου στελνω πμ να μπεις να δεις;)

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

ελα βρε ! ποσο μακρυα? εμενα καθε μερα παει ταναγρα κ τα εχει παιξει!!!!

Τανάγρα μένει η μαμά μου μόνιμα!!!! το είχαμε πει νομίζω στην πρώτη συνάντηση, ε?

Ελίνα δεν το γραφεις στο αλμπουμ που είναι κ πριβέ να το δούμε όλες!!!! ? :tongue::tongue::tongue:

Τώρα είδα στο fb οτι δημιουργησαν γκρουπ που λεγεται "Σε μερικά χρόνια"Μαμα που γνωρισες τον μπαμπά" απαντηση "στο facebook" "

πάντως το παιδί μου θα είναι ενα από αυτα τα παιδιά!!!!

Ναι βρε Ελίνα!!

Χαχα...Ωραίο γκρουπ!

αυτη η πεθερα μου ειναι πολυ μπιβ γκαου τελικα...πηρα στην μεταφορικη να δω γιατι δεν εχουν ερθει τα γαλατα και εγινα και ρεζιλι γιατι εχουν ερθει εδω και μιση ωρα και τα παρελαβε η πεθερα μου,επειδη μπερδεψανε τα κουδουνια και δεν ειπε τιποτα,πηγε να τα παρει ο συζυξ κ να την ξεχεσει και λιγο..γιατι εμεις ολη μερα περιμενουμε τα γαλατα και λεμε τι εγινε..ουφ

Το ξέχασε ή έψαχνε αφορμή να την επισκεφτείτε??? Μωρέ, μήπως νιώθει μοναξιά???

ούτε εγώ έχω σόι γνωστό.... αλλά μιας φίλης και γειτόνισσας ο άντρας έχει 2η ξαδέρφη τη Ρένια Λουιζίδου! αλλά δεν πιάνεται, ε? :)

Έλα ρε Μελίνα, με πέθανες!!! Ο γείτονας του μπατζανάκη του ξαδέρφου της νύφης του γείτονα...

μπα επιτηδες το εκανε φαμ..οταν θελει αυτη κατι η θα παρει 20τηλεφωνα η θα χτυπησει 10φορες το κουδουνι η θα ερθει πανω στο σπιτι..αυτο ολοκληρη κουτα το ξεχασε??

ουφ γυρισα ,εκανα κ μπανακι , εβαλα κ τις κρεμες μου...μας ψοφησε σημερα! μου ρθε κ περιοδος!

ρε κοριτσια απο αντισυλληψη τι θα κανετε?> προφυλακτικο για μαςδεν παιζει...δε μας αρεσει....ειμαι μεταξυ αντισυλληπτικων κ σπιραλ....για πες ρε Αλεκα εσυ που ειχες σπιραλ...τι λες????

τελικα η ΅Ελινα θα μας σκασει!!

Το σπιράλ το φοβάμαι βρε Μαράκι και τα αντισυλληπτικά αποκλείονται γιατί καπνίζω (έχω μια φίλη που έπαθε σοβαρή θρόμβωση και βασανιζίταν 1 χρόνο και μια παλιά συνάδελφο που έπαθε εγκεφαλικό)...

Προφυλακτικά μας βλέπω κι ας μην μας αρέσουν ούτε εμάς...

Για πες βρε Αλέκα την εμπειρί από το σπιράλ...

Μαρή Ελίνα τί είναι ο άντρας σου? Μ΄'ηπως είναι ο Αιβάζης?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...