Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, little miracle είπε:

παντως με την εξωσωματικη δυστυχως οι πιθανοτητες αυξανονται. οποτε δεν μπορει απο μονο του να αποτελεσει αυτο τον λογο για εξωσωματικη. ειδικα απ τη στιγμη που μενεις φυσιολογικα εγκυος. ουτε ο φοβος του αντρα σου ειναι λογος σαφεστατα. φοβος προφανως και θα υπαρχει. το θεμα ειναι να γνωριζεις και τα πραγματικα δεδομενα κι οτι η εξωσωματικη ουτε πανακεια ειναι ουτε κανει θαυματα σε αυτες τις περιπτωσεις.

Expand  

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

1 hour ago, κολοκυθάκι είπε:

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

Expand  

Η γυναικολόγος αυτή όταν πήγα και μου βρήκε το εξωμητριο μας είπε πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και να το αφήσουμε πίσω μας ,της έλεγα να κάνω σαλπιγγογραφια και μ έλεγε όχι την είδα την σαλπιγγα σου είναι μια χαρά, με δική μου λοιπόν πρωτοβουλία έκανα και βγήκαν τα αποτελέσματα που σας έγραψα πιο πάνω, όταν λοιπόν εγώ διάβασα τα διαβατη και αυτά από την εξέταση λέμε με τον άντρα μου μια χαρά ωραία πάμε από εκεί που το αφήσαμε. Βλέπει η γυναικολόγος την εξέταση κ την προβλημάτισε αυτή η ήπια κατακρατηση ,δεν μας είπε απευθείας για εξωσωματική, ρωτάει ο άντρας μ τι πιθανότητες έχουμε για εξωμητριο ξανά ( έχοντας πει βέβαια πως δεν είναι αυξημένος ο κίνδυνος στην εξωσωματική) και του απαντάει ένα 5% να γίνει. Η ιστολογικη της σάλπιγγας μου δεν εδειξε συμφησεις ,λοίμωξη, περίεργη μορφολογία και τα λοιπά. Έκανα τεστ παπ, καλλιέργεια όλα καλά. Και τότε λέει ο άντρας μου πάμε για εξωσωματική δεν το ρισκάρω με τόσο ποσοστό εδώ μας έγινε το 1 στα διακόσια είπε. Και απαντάει η γυναικολόγος ναι μπορείτε να πάτε σε εξωσωματικη με φυσικό κυκλο χωρίς πολλά η καθόλου φάρμακα. Έτσι έγιναν τα πράγματα, νομίζω πως πιο πολύ εμείς μιλήσαμε για την εξωσωματικη πάρα εκείνη, έχοντας στο μυαλό μας βέβαια αυτό που είχε πως δεν υπάρχει τόσο κίνδυνος με αυτό το τρόπο.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ειναι ποδοσφαιριστης κκαι παιζει στον αρη..αραβιδης λεγετε...επαιζε στην εθνικη ελπιδων,πανιωνιο και εθνικο αστερα πριν παει στον αρη..οι θεσσαλονικιες θα τον ξερετε..

ντορακι στον γκρατσια δουλευει ο αντρας σου??

:-D

Lucy είπε:
άντε πες και εσύ...:)

mamageor εκανα την έρευνά μου και βρήκα άκρη...:) Δυστυχώς είμαι εντελώς άχετη από ποδόσφαιρο...

xixi ναι βρε Lucy ποδοσφαιριστης ειναι ο αδερφος μου στην Αγγλια ...αλλα αν δεν ασχολεισαι λιγο χλωμο να τον ξερεις!

Αυτη η Μαρινα που χαθηκε!!!???!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

mamageor είπε:
καλε ελινα στειλε κι εμενααα

Ελίνα δεν το γραφεις στο αλμπουμ που είναι κ πριβέ να το δούμε όλες!!!! ? :tongue::tongue::tongue:

Τώρα είδα στο fb οτι δημιουργησαν γκρουπ που λεγεται "Σε μερικά χρόνια"Μαμα που γνωρισες τον μπαμπά" απαντηση "στο facebook" "

πάντως το παιδί μου θα είναι ενα από αυτα τα παιδιά!!!!

doraki είπε:
Εμένα ο άντρας μου δουλεύει σε αντιπροσωπεία VW-Audi στο τμήμα των ανταλλακτικών.Είναι και μακριά από το σπίτι...σχολάει και 16:30...αφήστε τα...

ελα βρε ! ποσο μακρυα? εμενα καθε μερα παει ταναγρα κ τα εχει παιξει!!!!

ελινααααα θελω κ εγω!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

annia είπε:
ειναι ποδοσφαιριστης κκαι παιζει στον αρη..αραβιδης λεγετε...επαιζε στην εθνικη ελπιδων,πανιωνιο και εθνικο αστερα πριν παει στον αρη..οι θεσσαλονικιες θα τον ξερετε..

τι σου ειναι βρε αυτος??? ο αντρας μου ειναι φανατικος αρειανος (πελοποννησιο σκουλικι εχετε ξαναδει?????)

baJfp2.png

mamageor είπε:
xixi ναι βρε Lucy ποδοσφαιριστης ειναι ο αδερφος μου στην Αγγλια ...αλλα αν δεν ασχολεισαι λιγο χλωμο να τον ξερεις!

Αυτη η Μαρινα που χαθηκε!!!???!!

καλέ πως τον λένε? με τόση μπάλα που βλέπει ο αντρας μου κοντευω να γίνω διαιτητης!!!!

εχουμε κ εμεις διασημο στο σοι δηλαδή οχι εγώ ο αντρας μου, τον Νιοπλια τον προπονητη του ΠΑΟ, είναι θείος του! και ο πεθερός μου είναι πολύ φίλος του Βοσκόπουλου αλλά δεν τον γνώρισα!!! Ελίνα και εσυ λογικά θα τον ξέρεις ε? συναδελφος :tongue::tongue::tongue: σε πειραζω :cool::tongue:

ca_te_rinaki είπε:
καλέ πως τον λένε? με τόση μπάλα που βλέπει ο αντρας μου κοντευω να γίνω διαιτητης!!!!

εχουμε κ εμεις διασημο στο σοι δηλαδή οχι εγώ ο αντρας μου, τον Νιοπλια τον προπονητη του ΠΑΟ, είναι θείος του! και ο πεθερός μου είναι πολύ φίλος του Βοσκόπουλου αλλά δεν τον γνώρισα!!! Ελίνα και εσυ λογικά θα τον ξέρεις ε? συναδελφος :tongue::tongue::tongue: σε πειραζω :cool::tongue:

Κατερινακι δες εδω γιατι βιαζομαι http://www.facebook.com/?sk=messages#!/profile.php?id=633367330

παω γυμναστηριο κοριτσαρες μπας και πεσει ο πατσας ..see you

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...