Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα!!!! Ακου να δεις...η αδερφη μου η μεγαλη ειναι Βιοχημικος με διδακτορικο στη Γενετικη και στη Μοριακη Βιολογια...Τα λευτα που παιρνει το μηνα, τα επαιρνε την εβδομαδα όταν ηταν τραγουδιστρια σε μπουζουξιδικο στην Αγγλια. Ερασιτεχνικα εννοειται. Απο τα 20 μεχρι τα 25....μετα ειπε να το γυρισει στην επιστημη.

Όλα καλα ειναι ρε κοριτσακια, όλα χρειαζονται....

Δεν σε πιστεύω!!!Και ο αδερφός μου ειναι βιοχημικός και κάνει διδακτορικό στην βιοπληροφορική!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρομεο αρχικα,θαλασσα,θεα,απολλωνα,fever,γκαζι σε ολα απο πολλες σεζον.ααυταααα...

ε τοτε καπου θα σε ειχαμε πετυχει....

η αληθεια ειναι πως ειναι πολλα τα λεφτα αρη..:P:p:p

βασικα ηταν τωρα πια περνανε κριση κ δουλευουν διημερα ενω εγω σε μεγαλα μαγαζια τοτε δουλευα πενθημερα κ ασταματητα τη μια σεζον μετα την αλλη.αντε να μπειτε κ στη σελιδα του συζυγου στο φεις μπουκ να δειτε κ τη δικη του δουλεια:tongue:

αντε μαρη πες...με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν σε πιστεύω!!!Και ο αδερφός μου ειναι βιοχημικός και κάνει διδακτορικό στην βιοπληροφορική!!!

ναι Λουσυ μου, αλλα η δικη μου δεν ειναι ευχαριστημενη γιατι τα λευτα λεει δεν ειναι καλα...Εχει τελειωσει το διδακτορικο της το 2001 και απο τοτε ειναι σε φαρμακοβιομηχανια.

Ο αδερφος σου πρεπει να ειναι πιο μικρουλης ε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπράβο Ελίνα! Και με καλή φωνή λοιπόν!!! :-)

:oops::oops::oops:Αυταααα...τι αλλα?εγω σε λιγο φευγω για τον παιδιατρο να παω το παιδακι μου να δουμε πως παει με την αλλεργια...σας αφηνω προς το παρον φιλακια:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

ε τοτε καπου θα σε ειχαμε πετυχει....

αντε μαρη πες...με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε??

ρε θα με περασουν για βλαμμενη ειναι κ δημοσια ολα εδω σου στελνω πμ να μπεις να δεις;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κατερινακι αληθεια ειναι καλος φωτογραφος? περναω συνεχεια εξω απο το μαγαζι του και δεν εδωσα σημασια... εμενα 1300 ευρω μου ζητησε για την βαφτιση ο φωτογραφος.... και ναι μου φανηκαν πολλα...

κοριτσια βοηθεια.............

πως εινα τα δοντια οταν βγαινουν?:confused:

εγώ έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένη πάντως, μπορείς να πας και να δεις δουλειες που έχει κάνει και σε βαφτίσια! τωρα για τη βάφτιση δεν ξέρω ποσα θα ζητήσει αλλά απο τη στιγμή που εδωσα 600 στο γάμο τα 1300 για βάφτιση μου φαίνονται πάρα πολλά, εμένα μου τον σύστησε μια φίλη μου που έχει ξενοδοχείο εκει και διοργανωνε το γαμο της επι 1,5 χρονο και τα είχε ψαξει πάρα πολυ καλα! μόλις μου ειπε για 600 Ε λέω ποιος ξέρει κανα παρακμιακό φωτογραφείο θα είναι με κανενα παππου φωτογραφο αλλά τελικα έκανα λάθος! πάνε ρίξε μια ματια δεν εχεις να χάσεις κατι ίσα ίσα δεν είναι κρίμα να δωσεις τόσα λεφτά?

υ.γ. οι τιμές που σου είπα δεν είναι για ψηφιακό αλμπουμ είναι για το κανονικό αλλά είναι ετσι επεξεργασμένες οι φωτο που μπορείς να το κάνεις ψηφιακό όποτε θες, και μας έκανε και κατι ωραία μονταζ στις φωτο, πάρα πολυ ωρα'ια, μόνο ένα παράπονο εχω από αυτον του είπα να κάνει μονταζ στη μυτη μου να μην φαινεται και μου την αφησε οπως είναι!!!!ω:tongue::tongue::tongue:

καλέ ποιανης Μαρίας ο αδερφός είναι διασημος? να μαθαίνουμε και εμείς!!!

ναι Λουσυ μου, αλλα η δικη μου δεν ειναι ευχαριστημενη γιατι τα λευτα λεει δεν ειναι καλα...Εχει τελειωσει το διδακτορικο της το 2001 και απο τοτε ειναι σε φαρμακοβιομηχανια.

Ο αδερφος σου πρεπει να ειναι πιο μικρουλης ε??

Ο αδερφός μου είναι 30χρονών και τώρα τελειώνει το διδακτορικό του..Θα δείξει πως θα τα πάει με την εύρεση εργασίας...

Διαφημίσεις

καλε ελινα στειλε κι εμενααα

εσυ πρωτα να πεις για τον αδερφο σου :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

τι να πω για τον αδερφο μου ...θα τον ξερουν μονο αυτοι που ασχολουντε με μπαλα ( οπως η Μαρινα :) ) να σας πω κουτσομπολια αν θελετε....ο αντρας μου ειναι 1ος ξαδερφος με τον Χατζη που εχει παντρευτει την Καρτσωνα..πηγαμε και στον γαμο στο νασιουτζικ , εκει να δεις χλιδα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

τι να πω για τον αδερφο μου ...θα τον ξερουν μονο αυτοι που ασχολουντε με μπαλα ( οπως η Μαρινα :) ) να σας πω κουτσομπολια αν θελετε....ο αντρας μου ειναι 1ος ξαδερφος με τον Χατζη που εχει παντρευτει την Καρτσωνα..πηγαμε και στον γαμο στο νασιουτζικ , εκει να δεις χλιδα

α, καλά... Σώθηκα τώρα... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...