Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Είδα ότι συζητούσατε τι κάνατε πριν μάθετε ότι είστε έγκυος... Η μία έπινε, η άλλη κάπνιζε...:) Λοιπόν, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν καπνίζω και σπάνια θα πιω κανένα ποτηράκι, αλλά επειδή προσπαθούσα να μείνω έγκυος είχα πάρει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Δηλαδή, δεν έπαιρνα φάρμακα κανενός είδους, δεν έβαφα τα μαλλιά μου κτλ... Συμπεριφερόμουν σαν να είμαι ήδη έγκυος... Η μόνη παρασπονδία που έκανα, είναι ότι έφυγα ταξίδι τη Μ.Πέμπτη (η μέρα όπου και έκανα το τεστ εγκυμοσύνης!:)

Σε ποια ήρθε αναπάντεχα η εγκυμοσύνη??? Ρωτάω γιατί εμένα ήταν εντελώς προγραμματισμένες και οι 2 εγκυμοσύνες...

Όσο για τα γεύματα, είναι εντελώς ακανόνιστα και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα ml παίρνει ημερησίως, γιατί θηλάζω κιόλας. Αυτό που είναι στάνταρ είναι ότι παίρνει περίπου 350ml ξένο γάλα το 24ωρο...

Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα mamageor!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! Να χαίρεσαι βεβαίως και τα παιδάκια σου!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακια ..ναι εχω γενεθλια....27 παει μεγαλωσα κι εγω!

μια μουνταδα εντωμεταξυ ενα κρυο αλλο πραγμα1!!

ψηλο φορουμ ειμαστε παντως! φευγωωωω κλαι ει ο φουσκας

27 ????? Χμμμ... Καλύτερα να μην αναφέρω τα πόσα θα κλείσω και εγώ σε λίγες μέρες...:rolleyes:

Δεν ξέρω αν είναι ψηλό το φόρουμ, εγώ πάντως ρίχνω τον μέσο όρο...:rolleyes:

βρε κοριτσακια δεν ξεκινάμε μια συζήτηση? π.χ. οι κοπελες που δουλεύουν να μας πουν τι δουλειά κάνουν, οι κοπέλες που δουλευαν πριν γεννήσουν να μας πουν τι δουλειά έκαναν ετσι να δούμε με τι ασχολειται ο κόσμος! λογικά εσεις βέβαια που συνανυτηθήκατε θα τα έχετε πει αλλά ετσι να μπούμε κ οι υπόλοιπες στο κλίμα!!!

Λοιπόν, εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος (με άδεια τώρα) και ασχολούμαι με οικονομικά ας πούμε θέματα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εχει και το jumbo και δεν κανουν πανω απο 5 ευρω.

όπως είπα και σε προηγούμενες σελίδες ναι και εγώ πήρα από τα jumbo κάτι καλτσάκια ελεφαντακια που είναι κουδουνίστρες και επίση μας έφεραν από τα jumbo κατι τις playskool http://cgi.ebay.com/Playskool-Piggie-Play-Foot-Rattles-Baby-Toys-New-Birth-/220553596967

εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειχα κανει μονοημερο ταξίδι στη μυτιλήνη μόνη μου και ειχα ριξει πολύ περπάτημα,ειχα πιει και 2-3 ουζάκια. Την ημέρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειχε γιορτη ο αντρας μου και του το προσφερα ως δώρο :-P

Αλοίμονο αν δεν είμαι εγώ όμορφη τότε ποια είναι....ειδικά αν με δεις αβαφη και όπως κυκλοφορώ στο σπίτι θα δεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ εκει να δεις φρεσκαδούρα!!! :tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσακια δεν ξεκινάμε μια συζήτηση? π.χ. οι κοπελες που δουλεύουν να μας πουν τι δουλειά κάνουν, οι κοπέλες που δουλευαν πριν γεννήσουν να μας πουν τι δουλειά έκαναν ετσι να δούμε με τι ασχολειται ο κόσμος! λογικά εσεις βέβαια που συνανυτηθήκατε θα τα έχετε πει αλλά ετσι να μπούμε κ οι υπόλοιπες στο κλίμα!!!

το ότι εισαι μικρο κοριτσακι ειναι αρκετο απο μονο του να σε κανει ομορφη και φρεσκια....

Εγω δουλευω σε ναυτιλιακη, με τον πατερα μου εχω ξαναπει. Εχω κανει ΄όμως πολλες δουλειες απο τα 17 μου που εφυγα, ...Αρχιζω...

γκαρσονα, μπαρ γουμαν, σε φαστ φουντ, δασκαλα ελληνικων χορων :tongue:, δημοσιες σχεσεις σε κλαμπ, μοντελακι, δασκαλα ελληνικων, σε ναυτιλιακη στην Αγγλια, καθηγητρια σε κολλεγιο και στο γραφειο μας που ειμαι απο το 2001!!

Δεν θεωρω τον εαυτο μου καριεριστρια, ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα δε νομιζω να μπορουσα χωρις να δουλευω....εστω 3-4 ωρες την ημερα.

Παντως απο τα 17 μου που πηγα Αγγλια (εκει τελειωσα την τριτη λυκειου), δεν περασε ποτε πανω απο δεκαπενθημερο που δεν δουλέυα...

εγω πλεον δεν δουλευω εχω σταματησει εδω κ 3 χρονια κ ειμαι χαρωπη νοικοκυρα:tongue:

ναι καλο μου αλλα τι εκναες πριν??

βρε δε λες καλά που δε θα είμαστε σαν τους Ντάλτον??? :D:D:D

καλά λες Κατερινάκι!

Εγώ δουλεύω στην Εθνική Τράπεζα. επιστρέφω τον Φεβρουάριο του 2011. παίρνω το μειωμένο όλο μαζεμένο και βγαίνει 15 μήνες μαζί με τις άδειες. και όταν επιστρέψω θα βάλω μπρος για το 2ο!!!!! :D:D:D

και πολυ καλα θα κανεις ;)

εγω δεν προλαβα να δουλεψω μπουχαχα:lol::lol::lol:
αυτο ελειπε, να ειχες προλαβει να δουλεψεις κι όλας...
Kaι για πειτε τι δουλεια κανον τα στεφανια σας?????εμενα ειχε καφετερεια δεκα χρονια και εχει 2 χρονια τωρα που την δωσαμε και δουλευει υπαλληλος στον Καρελια και γιναμε ανθρωποι γιατι τα ωραρια της καφετερειας δεν ειναι για οικογενεια!!!

εμενα ειναι ηλεκτρολογος μηχανικος αλλα καμια σχεση με το επαγγελμα!! Εχει ναυτιλιακη και αυτος, σε αλλο κλαδο απο τον δικο μας.

καλά εσύ αν δούλευες θα δούλευες μοντελο, οχι κ τόσο συνηθισμένη δουλεια!!! :D

ενω εσυ?? Πολυ μετριοφρων εισαι...

εγω δουλευω εδω και 6 μιση χρονια στο ελ.βενιζελος σε ενα καταστημα με βαλιτσες και ο συζηγος στην ολυμπιακη την οποια ακομα δεν εχουμε εκμεταλλευτει οπως πρεπει για ταξιδακια:P:p:p:p.

ελα βρε??/ Λες να εχουμε συναντηθει??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσακια καλησπερα σας....

Ειδα φωτογραφιες σας απο την συνταντηση και μπορω να πω οτι ζηλεψα λιγακι.... γιατι δεν κανονιζουε και μια συναντηση εμεις που ειμαστε εκτος Αθηνων? να περιμενουμε βεβαια να στρωσει ο καιρος γιατι με το χιονι που εχει ριξει σημερα ουτε στο φουρνο δεν μπορω να παω... και ειναι απο κατω μας να φανταστειτε... πολυ χιονι.... ειχα πολλα χρονια να δω τοσο χιονι.... αποκλειστικαμε κυριολεκτικα....

Εγω χαθηκα λιγες μερες... εκανε ο πεθερος μια επεμβαση στο ματι και ειχαμε τρεχαματα αλλα ολα καλα...

Και για να δικαιολογησψ το ξανθο μαλλι μου εκανα μια χονδρη μ@λ@κ@@....

Σάββατο βράδυ και ειχε ερθει η κολλητη μου να με δει..... και αρχιναει να μου λεει για το περιοβητο DVD της Τζούλιας.... καλε δεν το ειδες μου λεει? οχι λεω εγω.... εδω δεν βρισκω χρονο να κανω μπανιο... την Τζουλια θα εχω στο μυαλο μου... με τα λιγα με τα πολλα με επεισε να το δουμε στον Η\Υ για να μην μεινω πισω... και το βρηκαμε και το κατεβασαμε (ναι θελαμε να το εχουμε και για επομενη φορα) και μολις παει να ξεκινησει να το δουμε... τσουπ ενα βαμπιρ (ιος) μπηκε στον Η\Υ και παει..... τα επαιξε το μηχανημα.... αχ! ατιη Τζουλια... και να το εβλεπα τουλαχιστον θα ελεγα αντε χαλαλι της..... ερχεται και ο αντρουλης και αντε τωρα να του εξηγησουμε τι έγινε και γιατι τα επαιξε ο Η\υ.... ακομη με κοροιδευουνε.... και τωρα απο το λαπ τοπ σας τα γραφω... θελει καμια βδομαδα ο τεχνικος για να τον κανει και πρεπει να χαθηκαν και αρχεια μου.... καλα να παθω τι τα ηθελα μανα πραγμα τα πονηρα τα βιντεο... με τιμωρησε ο θεος....

Απο κιλα πως τα πατε μανουλες? εγω σε ολη την εγκυμοσυνη μια χαρα δεν ειχα παρει ουτε 10 στο συνολο, μετα την γεννα εχασα 17 αρα ημουν -7 απο τοτε που εμεινα εγκυος και τωρα η ζυγαρια μου εχει αρχισει να ανεβαινει... ολη μερα σπιτι, τρωω οτι προλαβαινω με το μωρο και συνηθως βλακειες.. αχ! τι θα κανω? με εχει πιασει απελπισια... προσπαθω να τρωω οσο γινεται σωστα αλλα θελει χρονο το μαγειρεμα... και οσο για το θεμα με τον χρονο ειναι ενα αλλο ζητουμενο... πριν δουλευα καθε μερα 8 με 10 ωρες, ειχα παντα φαγητο μαγειρενο και σαλατουλα και γλυκακια, το σπιτι στην εντελεια και ολο βολτες ημουνα... τωρα ενα φαγητο και αυτο δεν μπορω καθε μερα να το κανω... κανω κατι λαθος? ενα παιδακι καναμε στον αντρα μου λεω και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο... το παθατε και εσεις ή να αρχισω να ανησυχω?

Κατι πηρε το ματι μου για βολτουλα στα μερη μου στην Καστορια... μην τολμησει καμια σας να ερθει προς τα εδω και δεν βρεθουμε... την εφαγα... κανονιστε...

Βρε Κατερινουλα εδω θα ερθετε να κλεισετε φωτογραφο? και εγω τρεχω θεσσαλονικη? ειδες τελικα οτι εχεις δεν το εκτιμας... αν επιτρεπεται ποιον?

Και το καλυτερο σας το αφησα για το τελος... επιτελους...

922373twrl2uil2q.gif

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Είδα ότι συζητούσατε τι κάνατε πριν μάθετε ότι είστε έγκυος... Η μία έπινε, η άλλη κάπνιζε...:) Λοιπόν, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν καπνίζω και σπάνια θα πιω κανένα ποτηράκι, αλλά επειδή προσπαθούσα να μείνω έγκυος είχα πάρει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Δηλαδή, δεν έπαιρνα φάρμακα κανενός είδους, δεν έβαφα τα μαλλιά μου κτλ... Συμπεριφερόμουν σαν να είμαι ήδη έγκυος... Η μόνη παρασπονδία που έκανα, είναι ότι έφυγα ταξίδι τη Μ.Πέμπτη (η μέρα όπου και έκανα το τεστ εγκυμοσύνης!:)

Σε ποια ήρθε αναπάντεχα η εγκυμοσύνη??? Ρωτάω γιατί εμένα ήταν εντελώς προγραμματισμένες και οι 2 εγκυμοσύνες...

Λοιπόν, εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος (με άδεια τώρα) και ασχολούμαι με οικονομικά ας πούμε θέματα.

και εγω προγραμματισα και τις δυο εγκυμοσυνες μου...Τον ενα μηνα εβγαζα το σπιραλ και τον αλλο μηνα εμενα εγκυος....Καπνιζα όμως, και το εκοβα με το που το μαθαινα. Ποτα δεν πινω γενικοτερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αμαν κατι πυροτεχνηματα μας τυφλωσανε καλε...αλεκακι δουλεψα μονο 2καλοκαιρια σε μπουζουκια σαν λουλουδου αλλα δεν το συμπεραλαμβανω σαν δουλεια..

και ναι φαμ μου το εχω κοψει απο τοτε το καπνισμα

:-D

Εμενα μου ηρθε αναπαντεχα, ακομα απορρω πως εμεινα εγκυος με τοσες προφυλαξεις...Πρεπει να ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...Ειχαμε κανονισει ενα μεγαλο ταξιδι στην Αμερικη για το καλοκαιρι, ειχαμε βγαλει μεχρι και τα εισιτηρια και υπολογιζαμε να ξεκιναγαμε προσπαθειες για παιδι απο τον Σεπτεμβρη...Λογαριαζαμε ομως χωρις τον ξενοδοχο...Το ταξιδι βεβαια μας εμεινε απωθημενο και θα το κανουμε σιγουρα με το μωρακι μας οταν θα μπορει να καταλαβει και κεινος!

πριν δουλευα καθε μερα 8 με 10 ωρες, ειχα παντα φαγητο μαγειρενο και σαλατουλα και γλυκακια, το σπιτι στην εντελεια και ολο βολτες ημουνα... τωρα ενα φαγητο και αυτο δεν μπορω καθε μερα να το κανω... κανω κατι λαθος? ενα παιδακι καναμε στον αντρα μου λεω και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο... το παθατε και εσεις ή να αρχισω να ανησυχω?

Κατι πηρε το ματι μου για βολτουλα στα μερη μου στην Καστορια... μην τολμησει καμια σας να ερθει προς τα εδω και δεν βρεθουμε... την εφαγα... κανονιστε...

ειναι αρχη και ειναι λογικο να πελαγωνεις...θα τους βρεις τους ρυθμους...όλες τα περασαμε....

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα δεν νομιζω να εχουμε συναντηθει αν και γενικα δουλευω αεροδρομιο απο το 2001,απο την ημερα που ανοιξε.και στο λεω με σιγουρια γιατι

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΜΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Διαφημίσεις

εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειχα κανει μονοημερο ταξίδι στη μυτιλήνη μόνη μου και ειχα ριξει πολύ περπάτημα,ειχα πιει και 2-3 ουζάκια. Την ημέρα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειχε γιορτη ο αντρας μου και του το προσφερα ως δώρο :-P

Τέλειο δώρο!!!:P

το ότι εισαι μικρο κοριτσακι ειναι αρκετο απο μονο του να σε κανει ομορφη και φρεσκια....

Εγω δουλευω σε ναυτιλιακη, με τον πατερα μου εχω ξαναπει. Εχω κανει ΄όμως πολλες δουλειες απο τα 17 μου που εφυγα, ...Αρχιζω...

γκαρσονα, μπαρ γουμαν, σε φαστ φουντ, δασκαλα ελληνικων χορων :tongue:, δημοσιες σχεσεις σε κλαμπ, μοντελακι, δασκαλα ελληνικων, σε ναυτιλιακη στην Αγγλια, καθηγητρια σε κολλεγιο και στο γραφειο μας που ειμαι απο το 2001!!

Δεν θεωρω τον εαυτο μου καριεριστρια, ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα δε νομιζω να μπορουσα χωρις να δουλευω....εστω 3-4 ωρες την ημερα.

Παντως απο τα 17 μου που πηγα Αγγλια (εκει τελειωσα την τριτη λυκειου), δεν περασε ποτε πανω απο δεκαπενθημερο που δεν δουλέυα...

Ξέχασα να πω για τις προηγούμενες δουλειές μου... Λοιπόν, ήταν 4 χρόνια σε ασφαλιστική εταιρεία και ένα χρόνο σε εταιρεία τηλεματικής. Μετά ήρθε η ωραιότατη πρόσληψη!:)

Κοριτσακια καλησπερα σας....

Ειδα φωτογραφιες σας απο την συνταντηση και μπορω να πω οτι ζηλεψα λιγακι.... γιατι δεν κανονιζουε και μια συναντηση εμεις που ειμαστε εκτος Αθηνων? να περιμενουμε βεβαια να στρωσει ο καιρος γιατι με το χιονι που εχει ριξει σημερα ουτε στο φουρνο δεν μπορω να παω... και ειναι απο κατω μας να φανταστειτε... πολυ χιονι.... ειχα πολλα χρονια να δω τοσο χιονι.... αποκλειστικαμε κυριολεκτικα....

Σάββατο βράδυ και ειχε ερθει η κολλητη μου να με δει..... και αρχιναει να μου λεει για το περιοβητο DVD της Τζούλιας.... καλε δεν το ειδες μου λεει? οχι λεω εγω.... εδω δεν βρισκω χρονο να κανω μπανιο... την Τζουλια θα εχω στο μυαλο μου... με τα λιγα με τα πολλα με επεισε να το δουμε στον Η\Υ για να μην μεινω πισω... και το βρηκαμε και το κατεβασαμε (ναι θελαμε να το εχουμε και για επομενη φορα) και μολις παει να ξεκινησει να το δουμε... τσουπ ενα βαμπιρ (ιος) μπηκε στον Η\Υ και παει..... τα επαιξε το μηχανημα.... αχ! ατιη Τζουλια... και να το εβλεπα τουλαχιστον θα ελεγα αντε χαλαλι της..... ερχεται και ο αντρουλης και αντε τωρα να του εξηγησουμε τι έγινε και γιατι τα επαιξε ο Η\υ.... ακομη με κοροιδευουνε.... και τωρα απο το λαπ τοπ σας τα γραφω... θελει καμια βδομαδα ο τεχνικος για να τον κανει και πρεπει να χαθηκαν και αρχεια μου.... καλα να παθω τι τα ηθελα μανα πραγμα τα πονηρα τα βιντεο... με τιμωρησε ο θεος....

Απο κιλα πως τα πατε μανουλες? εγω σε ολη την εγκυμοσυνη μια χαρα δεν ειχα παρει ουτε 10 στο συνολο, μετα την γεννα εχασα 17 αρα ημουν -7 απο τοτε που εμεινα εγκυος και τωρα η ζυγαρια μου εχει αρχισει να ανεβαινει... ολη μερα σπιτι, τρωω οτι προλαβαινω με το μωρο και συνηθως βλακειες.. αχ! τι θα κανω? με εχει πιασει απελπισια... προσπαθω να τρωω οσο γινεται σωστα αλλα θελει χρονο το μαγειρεμα... και οσο για το θεμα με τον χρονο ειναι ενα αλλο ζητουμενο... πριν δουλευα καθε μερα 8 με 10 ωρες, ειχα παντα φαγητο μαγειρενο και σαλατουλα και γλυκακια, το σπιτι στην εντελεια και ολο βολτες ημουνα... τωρα ενα φαγητο και αυτο δεν μπορω καθε μερα να το κανω... κανω κατι λαθος? ενα παιδακι καναμε στον αντρα μου λεω και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο... το παθατε και εσεις ή να αρχισω να ανησυχω?

Ζηλεύω!!! Θέλω πολύ να δω χιόνι!!! Αλλά μόνο λάσπη βλέπω σήμερα...:evil: Πάνε οι βεράντες και τα τζάμια...:evil::evil:

Βρε ήταν φυσικό ότι θα έβρισκαν ευκαιρία οι χάκερς να εκμεταλλευτούν τον ντόρο με το dvd της Τζούλιας... Πώς την πάτησες έτσι??? Πάντως το Σάββατο το μεσημέρι που βγήκα, διαπίστωσα ότι όλοι οι "μαύροι" εκτός από τα γνωστά cd που πουλάνε, είχαν πρώτη μούρη το dvd!

Μην ανησυχείς... Όλοι πιστεύω το πάθαμε... Ειδικά στο πρώτο παιδί, τον πρώτο καιρό δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο, αλλά ούτε και διάθεση... Τώρα επίσης νιώθω ότι δεν προλαβαίνω τίποτα, αλλά έχω τη δικαιολογία ότι έχω 2 παιδιά:):) Θα μπεις σιγά σιγά σε ρυθμούς...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εμείς προγραμματισμένα το κάναμε το τέκνο!!!Πριν την μετάθεση του Χρήστου δούλευα σε ιατρείο(έγραφα τα φάρμακα και τις εξετάσεις των ασφαλισμένων και άλλα)Ο Χρήστος απο οτι καταλάβατε είναι στρατιωτικός

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

αλεκα δεν νομιζω να εχουμε συναντηθει αν και γενικα δουλευω αεροδρομιο απο το 2001,απο την ημερα που ανοιξε.και στο λεω με σιγουρια γιατι

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΜΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

σιγαα...πφ....όλες οι γυναικες ειναι όμορφες και εντυπωσιακες όταν θελουν....

Εγω παλια ημουν πολυ ματαιοδοξη...σε ηλιθιο βαθμο θεωρω ...τωρα ειμαι πολυ καλυτερα , πιο 'ανθρωπινη'. Εξαλλου ειμαι 33 χρονων, εχω δυο παιδακια, με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 12 χρονια....μια αξιοπρεπη εμφανιση αξιωνω και τιποτα παραπανω.

Με εκνευριζουν κατι μεγαλωμενες που δε λενε να το παρουν αποφαση ότι δε μπορουν να ειναι 20 χρονων. Προς Θεου, δε λεω να παραιτηθουν....αλλα ρε κοριτσακια...αυτη η φρεσκαδουρα, ειναι αλλο πραγμα.

Παντως στο αεροδρομιο ερχομουν συχνα πριν κανω τον Αγγελο για αυτο το λεω.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος το έκοψα το τσιγάρο αλλά με τη γέννα με τα ζόρια που τράβηξα 1 μήνα στο νοσοκομείο το ξαναάρχισα αλλά πιο χαλαρά.Και τώρα λέω να το ξανακόψω γιατί το βαρέθηκα το μπαλκόνι!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...