Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω για τα κοπλιμεντα καλε αλλα πλεον να πω την αληθεια δεν βαφομαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ειμαι πιο του φυσικου...περιποιημενη μεν αλλα αβαφτου...σαν τις φωτο στο αλμπουμ του μπουνιτσα που ειναι κ οι πιο προσφατες(οχι με τα μπικουτι στο κεφαλι κ τις μασκες κ τρομαξει ο ερμος ο συζυξ:tongue:)

μελινακι κριμα το σκυλακι με τους ανεγκεφαλους...εχω χασει πολλα ζωακια ετσι αστα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί τί νομίζεις ότι είναι η Τράπεζα...σε τί ανθρώπους θα πέσεις είναι το θέμα, όσο για το φοβερό και τρομερό ωράριο, δύσκολα τηρείται.

Εγώ από τα 8 χρόνια, τα 5 ήμουν σε Κατάστημα και όταν (στα 4,5 χρόνια) πια τόλμησα και έφυγα μετά το πέρας του ωραρίου (εννοείται υπερωρίες δεν πλήρωναν...) πέσαν να με φάνε...

Είναι που θα πέσεις...

Συμφωνώ απόλυτα! Ειδικά στις ιδιωτικές τράπεζες τα πράγματα είναι χειρότερα. Δουλεύεις γιατί έτσι θέλουν οι μεγάλοι.

Εμείς στην Εθνική (που κι αυτη ιδιωτική είναι πλέον, παρεμπιπτόντως, γιατί όλο "δημόσιο υπάλληλο" με λένε) ευτυχώς έχουμε το σύλλογο και τα πράγματα είναι καλύτερα. αλλά φίλοι σε άλλες τράπεζες μιλάνε για τρελές συνθήκες. και φυσικά, όπως λέει η ΦΑΜούλα, οι υπερωρίες έμεναν απλήρωτες...:evil::evil::evil:

15y6xxxv0qx3picm.png

enτωμεταξυ ειστε πολυ ξελογιαστρες ..απο το πρωι δεν εχω κανει τιποτα! ευτυχως εφτιαξα πρωι πρωι ενα πρασορυζο για να χουμε να φαμε!

Μαρινααααα που εισαι καλε?? σε κοψαν παλι???? στειλω μου με pm διεθυνση να στειλω τη φανελα....Κυριακη γυρναει η μαμα...αντε αρμενικη την εκανε!!! Αφου με πηρε ο αδερφος μου και λεει αντε παρε τηλ την μαμα να της πεις να γυρισει....100 κιλα θα γινω μεχρι να φυγει :D:D:D EΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Σοφάκι!! Δεν πειράζει για την πίτσα, αφού ξανασυνεχίζεις...

Προτείνω (αν σας αρέσει και αν επιτρέπεται φυσικά) να τρώτε ταχίνι εσεςί με τη διατροφή...Είναι πολύ χορταστικό!

Και το έκοψες μαχαίρι???

Ας είχαν τη ζωντάνια σου και την όρεξή σου για ζωή οι μισές εικοσάρες Σοφού μου και θα σου έλεγα εγώ!!! Και φυσικά είσαι πανέξυπνη και αυτό φαίνεται από την συμπεθέρα που διάλεξες!!!!

Ευχαριστώ που ρωτάς για το τιμημένο το αυχενίδιο μου!!!! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς...με παυσίπονα φυσικά, αλλά ΟΚ!!!

Πολλή μετριοφροσύνη έχει πέσει...καλέ κι εσύ μια κουκλάρα είσαι!!!!

Εγώ Κατερίνα μου ήμουν μια δυστυχής τραπεζική υπάλληλος (από το 2001), που ναι μεν μου άρεσε το αντικείμενό μου (Εμπλοκές), αλλά υπέφερα από κακιασμένες διευθύντριες, γελοίο μισθό, πολλές ευθύνες και άγχος και .....παραιτήθηκα, αφού το συζήτησα με τον άντρα μου βέβαια.....μερικές ημέρες μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος!!!! Πέρασα μια εγκυμοσύνη χωρίς να βλέπω τα μούτρα τους και να ακούω τις κουλαμάρες τους και πιστεύω ότι έκαναν καλό στο μωράκι μου...Έτσι κι αλλιώς μόλις γεννούσα θα την άφηνα τη δουλειά γιατί θα έπρεπε να πληρώνω γυναίκα να μου κρατάει το μωρό, η οποία σίγουρα θα έπαιρνε περισσότερα από τα γελοία (το ξαναλέω) λεφτά που μου έδιναν στην τράπεζα...

Πριν την τράπεζα δούλεψα σε περιοδικό, σε εισπρακτική εταιρεία και σε ναυτιλιακή...

πρίν την πρακτική ήμουν σε μια ιδιωτική τράπεζα για πολύ πολύ μικρό διαστημα, εκεί το κλίμα ήταν τελειο, ο διευθυντης φίλος με όλους, δεν ήθελα να φύγω με τίποτα επρεπε όμως τελικά κατέληξα εκεί που έκανα πρακτική με μια διευθύντρια σκύλα, δεν έχω ξασναγνωρισει χειροτερο άτομο, στις 6 το απόγευμα φευγΑμε κ φυσικά καμία δεν πληρωνόταν υπερωρίες κ υποτίθεται είναι δημόσιο, είναι τελικά σε τι άτομο θα πέσεις αλλά απο το να γίνονται τα νευρα σου κρόσια από τη δουλειά καλύτεςρα ανεργη!

Kaι για πειτε τι δουλεια κανον τα στεφανια σας?????εμενα ειχε καφετερεια δεκα χρονια και εχει 2 χρονια τωρα που την δωσαμε και δουλευει υπαλληλος στον Καρελια και γιναμε ανθρωποι γιατι τα ωραρια της καφετερειας δεν ειναι για οικογενεια!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κατερινακι οι γονεις του συζυγου εχουν φουρνο στην επαρχια...

εμας οι δουλειες μας δεν ειναι αυτο που λες συνηθισμενες...δηλ.εγω δεν δουλευω πια άλλα ο συζυγος φυσικα...

καλά εσύ αν δούλευες θα δούλευες μοντελο, οχι κ τόσο συνηθισμένη δουλεια!!! :D

εμενα ειναι υδραυλικος,οποτε αν χρειαστητε κατι μην διστασετε...

οταν ρωτησε ο γυναικολογος τη δουλεια κανει ο συζυξ κ ειπε υδραυλικος,του λεει ο γιατρος α καταλαβα τις αλλαξες τους σωληνες..

:-D

Διαφημίσεις

εμενα ειναι υδραυλικος,οποτε αν χρειαστητε κατι μην διστασετε...

οταν ρωτησε ο γυναικολογος τη δουλεια κανει ο συζυξ κ ειπε υδραυλικος,του λεει ο γιατρος α καταλαβα τις αλλαξες τους σωληνες..

χαχαχα καλο!!!

καλέ είσαι και μακρυα και χρειαζομαι κ υδραυλικό βούλωσε μάλλον το σιφώνι από το μπάνιο κ όποτε βάζω πλυντήριο η πλένω το μωρό πλημμυρίζει το πάτωμα!!!

xaxa αννια χιουμορ ο γυναικολόγος!!

ο δικός μου δουλεύει μηχανικός πωλήσεων σε εταιρία με θέρμανση ψύξη.

Πολλές τραπεζικούς υπαλλήλους εχει η παρέα μας...α και ενα μοντέλο ξέχασα!!

Καλε ΦΑΜ δεν ειχατε διακοπή;;; αυριο μπορεί να σου ρθω, τι λες

θα τον στειλω με κουριερ χαχα...αστα αυτη η δουλεια τωρα εχει ολιγον νεκρα..ευτυχως εχουμε κανει τα κουμαντα μας...εν το μεταξυ ακομα δεν εχουν ερθει τα γαλατα

:-D

εγω δουλευω εδω και 6 μιση χρονια στο ελ.βενιζελος σε ενα καταστημα με βαλιτσες και ο συζηγος στην ολυμπιακη την οποια ακομα δεν εχουμε εκμεταλλευτει οπως πρεπει για ταξιδακια:P:p:p:p.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...