Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω δουλέψει καλοκαιρινές σαιζόν 2003-04-08-09 σε μια ναυτιλιακή πρακτορειακή εταιρεία στον Πειραιά,αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο μπερδεμένο απ'ό,τι ακούγεται...Δούλευα με βάρδιες,Σαββατοκύριακα,αργίες,τη νύχτα με κινητό και blackberry για ό,τι γινόταν και είμασταν εκτός γραφείου.Πολύ τρέξιμο,πολύ άγχος,πολλή γκρίνια από τους παραπάνω,από τους πελάτες,από τους συνεργάτες,από τις εταιρείες στο εξωτερικό...Το θέμα είναι ότι έπαιρνα καλά λεφτά,πληρωνόμουν παραπάνω για τις εβδομάδες που είχα το κινητό της εταιρείας και οι κοπέλες από το τμήμα που δούλευα ήταν όλες πελάτισσες της μαμάς μου και η προισταμένη μου (που αποδείχθηκε μεγάλο νούμερο-τσόκαρο) οικογενειακή φίλη εδώ και 14 χρόνια...

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να ξαναδουλέψω αλλά με το μισθό του συζύγου δε βγαίνει.....Ελπίζω σε κάτι καλό γιατί πραγματικά θέλω να κάτσω και να μεγαλώσω τα παιδάκια μου.Δε με ενοχλεί καθόλου ο τίτλος της χαρωπής νοικοκυράς,κι ας με πρήζει η μάνα μου να πάρω το πτυχίο και να δουλέψω σε τράπεζα......

oCxsp2.png

καλά έγραψες!!!! κόπηκα στα γέλια!!!! σίγουρα μας δουλεύουν αρνούμαι να αναγνωρίσω οτι είναι ψηλότερες από μενα ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ :D:D:D:tongue:

βρε δε λες καλά που δε θα είμαστε σαν τους Ντάλτον??? :D:D:D

καλά λες Κατερινάκι!

Εγώ δουλεύω στην Εθνική Τράπεζα. επιστρέφω τον Φεβρουάριο του 2011. παίρνω το μειωμένο όλο μαζεμένο και βγαίνει 15 μήνες μαζί με τις άδειες. και όταν επιστρέψω θα βάλω μπρος για το 2ο!!!!! :D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση με ιατρικα ειδη...

Κατερινακι και εγω ξεφευγω λιγο που ερχομαι αλλα να αναλαβω πληρως υποχρεωσεις δεν μπορω γιατι θηλαζω και η μικρη δεν θελει μπιμπερο!

το γουεστι ειναι σαν τον ιντεφιξ απο το αστεριξ και οβελιξ! Το εχω στο σπιτι και ειναι ο καλυτερος φιλος των παιδιων μου :):)

λοιπον εβαλα να δεις την ασπρη μου σκυλιτσα καλυτερα κ τον μπουνταλα τον αρσενικο:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγώ έχω πολύυυυυυυ μεγαλη εργασιακή εμπειρία..... 6 μηνες πρακτική στην ΑΤΕ και μετά δούλευα στους γονείς μου πωλήτρια, έχούν φούρνο!!!! σε κανα μήνα θα ορκιστώ κ θα πάρω το πτυχιο μου αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ για δουλεια, μάλλον με βλέπω πάλι στους γονεις μου τουλαχιστον να έχω κ το μωρό κ να βγάζω κ το χαρτζιλίκι μου! ο άντρας μου δουλεύει με τους γονείς του έχουν κοσμηματοπωλείο, εκεί να δεις κρίση που έχει!!! από τη μια σκεφτομαι οτι δεν θέλω να χάσω τα ΄ρώτα χρόνια του μωρού αλλά απο την αλ΄λα κλεισμένη μεσα στο σπίτι με πιανει μια μελαγχωλια κ εχω κάτι νευρα!

εγώ έχω πολύυυυυυυ μεγαλη εργασιακή εμπειρία..... 6 μηνες πρακτική στην ΑΤΕ και μετά δούλευα στους γονείς μου πωλήτρια, έχούν φούρνο!!!! σε κανα μήνα θα ορκιστώ κ θα πάρω το πτυχιο μου αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ για δουλεια, μάλλον με βλέπω πάλι στους γονεις μου τουλαχιστον να έχω κ το μωρό κ να βγάζω κ το χαρτζιλίκι μου! ο άντρας μου δουλεύει με τους γονείς του έχουν κοσμηματοπωλείο, εκεί να δεις κρίση που έχει!!! από τη μια σκεφτομαι οτι δεν θέλω να χάσω τα ΄ρώτα χρόνια του μωρού αλλά απο την αλ΄λα κλεισμένη μεσα στο σπίτι με πιανει μια μελαγχωλια κ εχω κάτι νευρα!

κατερινακι οι γονεις του συζυγου εχουν φουρνο στην επαρχια...

εμας οι δουλειες μας δεν ειναι αυτο που λες συνηθισμενες...δηλ.εγω δεν δουλευω πια άλλα ο συζυγος φυσικα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!

κοιμηθηκα κοριτσια!!!!κοιμηθηκα!!!

εκανα παρασπονδια χτες και εφαγα 2 κομματια πιτσα(η μηπως ηταν 3:twisted:?)αλλα σημερα ειναι μια αλλη μερα και συνεχιζουμε κανονικα.

Μπράβο Σοφάκι!! Δεν πειράζει για την πίτσα, αφού ξανασυνεχίζεις...

κι εγώ παλι τα εκοψα τα γαλακτοκομικα...μηπως επανελθει η μικρη γιατι δεν την παλευω μια βδομαδα τωρα, μονο την μερα που κανει κακακια κοιμομαστε (ναι, την Πεμπτη ειχε κανει γιαυτο την ειδατε ησυχη!!!) Ελινα βλέπω το εχεις ριξει στις μαρμελαδες!!!! εγω οταν εκανα αποχη ετρωγα πολυ ψωμι γιατι δεν χορταινα με τιποτα, τωρα λεω να το ριξω στα μηλα, εχω 4-5 κιλα στο σπιτι ακομα :-P

Προτείνω (αν σας αρέσει και αν επιτρέπεται φυσικά) να τρώτε ταχίνι εσεςί με τη διατροφή...Είναι πολύ χορταστικό!

επισης στην πρωτη εγκυμοσυνη καπνιζα αρκετα μπορω να πω αλλα δεν το ηξερα οτι ειμαι εγκυος:oops:

Και το έκοψες μαχαίρι???

Συμπεθέρα πώς τα πας με το αυχενικό? Είσαι καλύτερα?

εκτός από ''μικρούλα'' δεν είμαι και πανέξυπνη ????:D:D:D

Ας είχαν τη ζωντάνια σου και την όρεξή σου για ζωή οι μισές εικοσάρες Σοφού μου και θα σου έλεγα εγώ!!! Και φυσικά είσαι πανέξυπνη και αυτό φαίνεται από την συμπεθέρα που διάλεξες!!!!

Ευχαριστώ που ρωτάς για το τιμημένο το αυχενίδιο μου!!!! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς...με παυσίπονα φυσικά, αλλά ΟΚ!!!

Αλοίμονο αν δεν είμαι εγώ όμορφη τότε ποια είναι....ειδικά αν με δεις αβαφη και όπως κυκλοφορώ στο σπίτι θα δεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ εκει να δεις φρεσκαδούρα!!! :tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσακια δεν ξεκινάμε μια συζήτηση? π.χ. οι κοπελες που δουλεύουν να μας πουν τι δουλειά κάνουν, οι κοπέλες που δουλευαν πριν γεννήσουν να μας πουν τι δουλειά έκαναν ετσι να δούμε με τι ασχολειται ο κόσμος! λογικά εσεις βέβαια που συνανυτηθήκατε θα τα έχετε πει αλλά ετσι να μπούμε κ οι υπόλοιπες στο κλίμα!!!

Πολλή μετριοφροσύνη έχει πέσει...καλέ κι εσύ μια κουκλάρα είσαι!!!!

Εγώ Κατερίνα μου ήμουν μια δυστυχής τραπεζική υπάλληλος (από το 2001), που ναι μεν μου άρεσε το αντικείμενό μου (Εμπλοκές), αλλά υπέφερα από κακιασμένες διευθύντριες, γελοίο μισθό, πολλές ευθύνες και άγχος και .....παραιτήθηκα, αφού το συζήτησα με τον άντρα μου βέβαια.....μερικές ημέρες μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος!!!! Πέρασα μια εγκυμοσύνη χωρίς να βλέπω τα μούτρα τους και να ακούω τις κουλαμάρες τους και πιστεύω ότι έκαναν καλό στο μωράκι μου...Έτσι κι αλλιώς μόλις γεννούσα θα την άφηνα τη δουλειά γιατί θα έπρεπε να πληρώνω γυναίκα να μου κρατάει το μωρό, η οποία σίγουρα θα έπαιρνε περισσότερα από τα γελοία (το ξαναλέω) λεφτά που μου έδιναν στην τράπεζα...

Πριν την τράπεζα δούλεψα σε περιοδικό, σε εισπρακτική εταιρεία και σε ναυτιλιακή...

κουκλιά τα σκυλάκια σας!!! εγώ είχα ένα λύκο με χάσκι, με ένα μάτι μελί και ένα γαλάζιο, αλλά μας έριξαν φόλα... τι να πεις... το θυμάμαι και στεναχωριέμαι... Ραούλ τον έλεγαν

ραουλ λενε κ τον δικο μου!!!!!

κουκλια ελινα...με το εναχερι ταιζω....

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

...Δε με ενοχλεί καθόλου ο τίτλος της χαρωπής νοικοκυράς,κι ας με πρήζει η μάνα μου να πάρω το πτυχίο και να δουλέψω σε τράπεζα......

Γιατί τί νομίζεις ότι είναι η Τράπεζα...σε τί ανθρώπους θα πέσεις είναι το θέμα, όσο για το φοβερό και τρομερό ωράριο, δύσκολα τηρείται.

Εγώ από τα 8 χρόνια, τα 5 ήμουν σε Κατάστημα και όταν (στα 4,5 χρόνια) πια τόλμησα και έφυγα μετά το πέρας του ωραρίου (εννοείται υπερωρίες δεν πλήρωναν...) πέσαν να με φάνε...

Είναι που θα πέσεις...

στο περιοδικο εκανες το μοντελο να φανταστω? :):D

:lol::lol::lol: Καλά με πέθανες!!! Ναι, ήμουν το ΠΡΙΝ σε διαφήμιση Ινστιτούτου Αδυνατίσματος!!!! Χαχαχαχα!!! Παραγωγή διαφήμισης έκανα...που σημαίνει πουλούσα διαφημιστικό χώρο σε εταιρείες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...