Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ χρονια μας πολλα!!!!

mamageor πολυχρονη!!! να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

ελινακι μαμα κ γιος κουκλοι!!!!!

κοριτσια ψαχνω κειμενα για τα προσκλητηρια μιας κ θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι..τι λετε για αυτο??

Αγαπη ειναι...

να βλεπω τον μπαμπα μου να παντρευεται με τη μαμα μου μετα απο τοοοσο καιρο και να αισθανονται το ιδιο ερωτευμενοι!!!

Ευτυχια ειναι...

να εχουν κι εμενα διπλα τους, επιτιμο καλεσμενο και πρωταγωνιστη, αφου αμεσως μετα θα ακολουθησει το Ιερο Μυστηριο της Βαπτισης μου!!!

Χαρα μας θα ειναι να ειστε ολοι διπλα μας σ¨αυτη τη μερα γιορτης για την οικογενεια μας!!!

Σας περιμενουμε λοιπον το Σαββατο 14-02-2009 και ωρα 17,30 στον Ιερο Ναο....

Μετα τα Μυστηρια μη φυγετε!! Θα το καψουμε στο....

Εγω τηλ. δεν εχω ακομα αλλα εσεις που δε θα ερθετε τηλεφωνηστε στον μπαμπα μου στο 69........ η στη μαμα μου στο 69...... και εκεινοι θα με ενημερωσουν!!!

Φιλακια..μπεμπης!!

παρα πολυ ωραιο!!!!! αντε με το καλο!!!

τσαααα. Σας ελειψα???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

σοφακι καλα ειστε?η μικρη σου πινει 50 και 80 μλ μονο?δηλαδη ο δικος μου εχει γινει γαργαντουας?πες μου κατι αν ξερεις σε παρακαλω,37,2 ειναι πυρετος?τι κανω σε αυτη την περιπτωση?εχτες το πρωι ειχε το ιδιο και το βραδυ ειχε 36,7.σημερα ολη μερα ηταν οκ και τωρα το βραδυ ξαναπηγε 37,2.τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

η παιδιατρος μας μας ειπε οτι πανω απο 38 θεωρειται πυρετος κ δινω ντεπον... αλλιως τιποτα!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ! Ο μπεμπης για δωρο μου κανει σημερα μια απιστευτη γκρινια!!

Ελινα ειδα τις καινουριες σου φωτο.....εισαι κουκλαρα!! φτου σου

το λευκο σκυλακι τι ρατσα ειναι??

χρονια πολλα καταρχην κυρια μου:P:p

κ τα δυο μου σκυλακια (το ενα σκυλαρος βεβαια)ειναι Ακιτα το λευκο ειναι θηλυκο Ακιτα γιαπωνεζικο ινου κ το αλλο αρσενικος ψιλοτεραστιος αμερικανικο Ακιτα.(ο οποιος εχει καλαζααρ δυστυχως αλλα τον παλευουμε κ παει καλυτερα)

τα ονοματα ειναι η θηλυκια Σιντζου(μαργαριταρι στα γιαπωνεζικα)κ ο αρσενικος ειναι ο Σακαι (φυλακας)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα μητερούλες !!!!

Σήμερα με τέτοιο κιτρινο-καιρό που θα βολτάρω σήμερα ???? Όχι τίποτε άλλο αλλά καλόμαθα στις βόλτες εδώ στην Αθήνα !!!

Συμπεθέρα πώς τα πας με το αυχενικό? Είσαι καλύτερα?

Μαράκι να τα εκατοστήσεις !!!!

Μελίνα μου...χαρούμενα μηνογενέθλια !!!

Ελίνα και Κατερινάκι κούκλες και οι δύο !!!

Ινάκι άσε τα μήλα και πιάσε το ψωμάκι γιατί θα στουμπώσει το μητσάκι και θα κλαίς ....

Μαρίνααααα μπήκες σαν τον Φαντομά και ξαναχάθηκες....

..... Γενικα εχει ωραιες κοπελες ο Δεκεμβρης αλλα εμενα μου κανει εντυπωση και το μικρον της ηλικιας!!!! Αυτη η φρεσκαδουρα που εχετε με ξετρελαινει....

Έτσι ακριβώς Αλεκάκι.....κι εγώ πρωτοστάτης.....και πάνω απ'όλα η νεότερη !!!!;););)

Δεν θυμάμαι άλλα για να σας απαντήσω...είχατε γράψει και πολλά.....

Α! καλτσο-κουδουνίστρες δεν βρήκα και πήρα από μαγαζί με ραπτικά κουδουνάκια και θα τα ράψω πάνω σε ένα ζευγάρι καλτσούλες..... Πως με βρίσκετε ? εκτός από ''μικρούλα'' δεν είμαι και πανέξυπνη ????:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Πανέμορφη οικογένεια!!!!

ευχαριστούμε πολύ!!!

καλε εδω στην ενοτητα του θηλασμού λένε σε περιπτωση υπερπαραγωγής να δίνεις το ιδιο στηθος για καποιες ωρες...και ο ποιητης μας λεει να δινουμε και τα 2 σε ΚΑΘΕ θηλασμο;;;;

μαμαγεορ χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρες...

ουφ δεν ξερω τι να κανω σημερα...να παω στο γραφειο να κανω μια δουλεια που εχω αφησει στη μεση; δεν θελωωωω ομως ολο την αναβαλλω

μαμαγεορ χρονια πολλά και χαρούμενα!!!

κορίτσια μη με βρίσετε αλλά σας ζηλεύω που έχετε τη δουλίτσα σας κ βγαίνετε λιγάκι απ'το σπίτι βλέπετε κ κανεναν άνθρωπο!

Χρόνια πολλά σε όλες μας(σήμερα δεν είναι)??!!!!Πατέρας-γιος κοιμούνται.Μάνα σέρνεται απο καναπέ σε καναπέ.Χιονίζει και θέλω τσιγάρο(παλεύω να το ξανακόψω!!!)

Χρόνια μας πολλά! εδώ το έχει στρώσει με 15 πόντους χιόνι, και πρωτη φορά είδα χιονι πορτοκαλοκοκκινο!!!

χαχα, κακιστρω :-P

πολυ χαλια ο καιρος!!!!!και δεν μπαινει και στο μετεο να δω πως θα ειναι η εβδομαδα....

θα παω γραφειο, το σκεφτηκα. Η μικρη εκανε κακακια πρωι πρωι και το εχει ριξει στον υπνο οποτε ειναι ευκαιρια να κανω καμια δουλεια χωρις να αγγαρεψω καποιον να την κραταει

μπ΄ηκα εγω κ τι κατάλαβα? για την περιοχή μας μεχρι το Σαββατο χιονια

Δε θελω να σ'απογοητευσω αλλα κι εγω 1,84 ειμαι!!!!Χαχαχαχαχ!

Δε θέλεις αλλά μας απογοητευεις!!!!!! :twisted::D:D:D

Inaki, κι εμένα για καντινίαση μου φάνηκε, αλλά μόνο φαγούρα έχω. και σήμερα μου φαίνεται ότι είναι καλύτερα.

ο μπέμπης δεν έχει τίποτα στο στόμα του. καθαρός είναι. αύριο θα πάμε για εμβόλιο και θα ρωτησω και το γιατρό.

σήμερα κλείνουμε τους 3! άντε, να τους χιλιάσουμε!!! :)

Μαράκι χρόνια πολλά!!!!! και, φυσικά, σ' όλες μας ανεξαιρέτως!!!!

χαρούμενα μηνογεννέθλια κ σ'εσας!!!

α, καλά!!!! καλέ, θα μας κοροϊδεύουν!!! :) κατερινάκι ακούς???? σαν τον Σβαρτζενέγκερ με τον Ντε Βίτο!!!

εμείς κάναμε χθες μετά από 8 μέρες!!!

εχεις και κοκκινίλα στο σημείο που πονάει? μήπως είναι μαστίτιδα? κάνε ζεστές κομπρέσες. εγώ την είχα πατήσει έτσι...

καλά έγραψες!!!! κόπηκα στα γέλια!!!! σίγουρα μας δουλεύουν αρνούμαι να αναγνωρίσω οτι είναι ψηλότερες από μενα ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ :D:D:D:tongue:

τι μεγαλωσες μαρη?? 27 εγω παντρευτηκα!!!!!!!!!!!!

και εμενα βρε ελινα μου, σημερα με εσκασαν και τα δυο τους....καλα να ειναι βεβαια αλλα δεν κοιμηθηκα όλο το βραδυ.

Κατερινακι εισαι πολυ ομορφο κοριτσακι το ξερεις ε?? Αλιμονο. Αν δεν το ξερεις εσυ τοτε ποιος το ξερει?? ;). Γενικα εχει ωραιες κοπελες ο Δεκεμβρης αλλα εμενα μου κανει εντυπωση και το μικρον της ηλικιας!!!! Αυτη η φρεσκαδουρα που εχετε με ξετρελαινει....

Αλοίμονο αν δεν είμαι εγώ όμορφη τότε ποια είναι....ειδικά αν με δεις αβαφη και όπως κυκλοφορώ στο σπίτι θα δεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ εκει να δεις φρεσκαδούρα!!! :tongue::tongue::tongue:

η πεθερα μου που δουλευει μαζι μας, αν ειναι στο γραφειο γιατι εχει και εξωτερικες δουλειες

27?? :tongue::tongue:

ουφ...

χαχα,τι πρωτοτυπο :twisted: Εδω εκανες γενικες κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης,δεν θα εκανες πριν;

βρε κοριτσακια δεν ξεκινάμε μια συζήτηση? π.χ. οι κοπελες που δουλεύουν να μας πουν τι δουλειά κάνουν, οι κοπέλες που δουλευαν πριν γεννήσουν να μας πουν τι δουλειά έκαναν ετσι να δούμε με τι ασχολειται ο κόσμος! λογικά εσεις βέβαια που συνανυτηθήκατε θα τα έχετε πει αλλά ετσι να μπούμε κ οι υπόλοιπες στο κλίμα!!!

το καναδεζικο λυκοσκυλο τελειο...το αλλο δεν ξερω ακριβως πως ειναι αλλα αυτα ειναι χαριτωμενα πολυ τα μικρακια...:P

το γουεστι ειναι σαν τον ιντεφιξ απο το αστεριξ και οβελιξ! Το εχω στο σπιτι και ειναι ο καλυτερος φιλος των παιδιων μου :):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εγω δουλευα στον Λαναρα στην lannet... εφυγα τον Δεκεμβριο του 8 με επισχεση μεχρι τον Νοεμβρη που μας περασε κ τωρα θεωρουμαι κ επισημως απολυμενη κ ανεργη:tongue:!!!!! ηταν να δουλεψω σε μια χρηματηστηριακη το περασμενο καλοκαιρι αλλα λογω εγκυμοσυνης ακυρωθηκε...

κατερινακι σου εχω στειλει πμ! θελω κ εγω φωτο!!!!!

baJfp2.png

το γουεστι ειναι σαν τον ιντεφιξ απο το αστεριξ και οβελιξ! Το εχω στο σπιτι και ειναι ο καλυτερος φιλος των παιδιων μου :):)

ππωπω αυτο ειναι??τρελαινομαι το χα βαλει στο ματι αλλα ο αντρας μου δεν θελει μικρα σκυλακια ομως αυτο του ειχε αρεσει πολυ κ αν δεν ειχαμε 2 ηδη θα τον εψηνα να παιρναμε...:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσακια δεν ξεκινάμε μια συζήτηση? π.χ. οι κοπελες που δουλεύουν να μας πουν τι δουλειά κάνουν, οι κοπέλες που δουλευαν πριν γεννήσουν να μας πουν τι δουλειά έκαναν ετσι να δούμε με τι ασχολειται ο κόσμος! λογικά εσεις βέβαια που συνανυτηθήκατε θα τα έχετε πει αλλά ετσι να μπούμε κ οι υπόλοιπες στο κλίμα!!!

Εγώ έχω μαγαζί στο κάστρο με χειροποίητα αντικείμενα, κάτι σαν τεχνοχώρος, αλλά μετά τη γέννα πηγαίνω πολύ λίγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...