Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

inaki, καταρχην περαστικα για το ποδι σου !!

και εγω ξύπνια λόγω πείνας όμως (γουργουραει η κοιλια μου και περιμενω να περασει η ωρα για τις μετρησεις και την ενεσουλα :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααα!!!!!

πηγα εκανα τις δουλιτσες μου κ γυρισα!!!! το ανεκδοτο της ημερας..... παω στα κεπ για μια εξουσιοδοτηση κ προσπερναω το γκισε κ παω απ΄ευθειας στα γραφεια... ρωταω που να παω για το γνησιο της υπογραφης κ με στελνουν στην ουρα... λεω στην κυρια οτι δεν θα περιμενω κ με ρωταει " γιατι εγκυος εισαι??????:shock::shock::shock::shock::shock:"

Κορίτσια γιατί τόσες εξετάσεις αίματος;;; Εμένα ο Χασιάκος μου έκανε στο 1ο τρίμηνο, την καμπύλη σακχάρου και στο 3ο τρίμηνο πάλι της επανέλαβα... Δεν λέω για κοπέλες που έχουν κάποιο θέμα αλλά εξετάσεις ρουτίνας κάθε μήνα πρώτη φορά το ακούω...

εμενα με τις εξετασεις ειναι πονεμενο θεμα!!!! σιγουρα τις περισσοτερες τις εχω κανει λογω διδυμων ( καθε μηνα γενικη αιματος ουρων σαχαρο ουρικο οξυ αντισωμματα cmv κα που δεν θυμαμαι) αλλα ξερω οτι ειναι λιγο ψειρας.... σε ολες τις εγκυες δινει καθε μηνα αλλα σκετη γενικη αιματος κ ουρων...

βρε ΦΑΜ μου αδικα αναλωνεσαι !!!! υποτιθεται οτι ανταλλασουμε αποψεις κ καποιοι θεωρουν οτι πρεπει να συμμεριζομαστε την αποψη τη δικη τους!!!

ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 17/1 -21/1

με το καλο!!!!

κοιλουμπίτσες γεια!!!

πάλι εδώ πρωινή...τώρα έχω και το πόδι που με πονάει όταν γυρίζω πλευρό!! Ευελπιστώ οτι αυτό είναι το διάλειμμα μου απο τον ύπνο και σε λίγο θα ξανακοιμηθώ.

ελεγα κ εγω... δεν θα εκανες εσυ ποδαρικο σημερα???:D;)

περαστικα σου ινακι!!!!

baJfp2.png

ινακι ξανακοιμηθηκα για μιση ωριτσα ομως γιατι περιμενα να ερθει η κοπελα να με βοηθησει με τις δουλειες σήμερα αλλα μόλις το ακύρωσε οποτε άδικα εχασα τον υπνο μου ...

λοιπον, αυτο το βιβλιαράκι που έστειλες μου το είχε κάνει δώρο μια φίλη που μόλις είχε γεννήσει και έιναι αρκετά καλο!! μου άρεσε που τα έλεγε όλα πολύ απλά και ξεκάθαρα σαν να στα λεει μια φίλη! και επίσης ειναι και πολυ αστείος ο τρόπος που γράφει ο συγκεκριμένος συγγραφέας :)

Σοφια καλα σου ειπε η γυναικα εγκυος είσαι μπορει απλως να παραφαγες.Εμενα μαι φορα στον 8 μηνα με ρωτησε μαι πελατισσα Δεν το πιστευω τι έχει η κοιλιτσα μεσα μωρακι?Αποκλειεται.Της απαντησα οχι αερια.Ζωον.

φαμ με εχεις εκνευρισει απο εχτες τι θελεις και χαλας την ζαχαρενια σου για το τι αποψη θα εχει μια αγνωστη που δεν ξερεις καν την μουρη της για εσενα δεν μπορω να το καταλαβω. Αντε και είμαι ψωνιο και το κανω μονο για φιγουρα εσυ τι ζορι τραβας δικα σου λεφτα θα χαλασω?Εγω θελω να τα χα λασω στο ιασω εσυ μπορει να μαζευεις λεφτα 2-3 μηνες για να παρεις μια βιτον για φιγουρα παλι τι με νοιαζει εμενα και τι σε νοιαζει εσενα αν γω σε θεωρω τρελη ψωνιο ή οτιδηποτε αλλο?

μπορεις να μην ασχολεισαι?Σε παρακαλω?Εδω έιμαστε να πουμε καμια χαζομαρα ή να βοηθησει ημια την αλλη σε ενα θεμα που μπορει να γνωριζει ως εκει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsakia!

Exasa epeisodia x8es vlepw e?

FAM mhn asxoleisai me vlakeies se parapalw polu. Ama arxisoume na akoume to konto kai to makru tou ka8enos 8a trella8oume. Kaneis den exei to dikaiwma na mas krinei gia tis epiloges mas, allo pou oloi kaigodai na deixtoun kai na vgoun apo panw. Eisai exupnh kopela kai oti epiloges exeis kanei, tis exeis kanei suneidhta kai gia sugkekrimenous logous. Den 8a perimeneis twra na se epivevaiwsei o ka8e asxetos..Ante xekolla kai mh xaliesai gia vlakeies!

Epishs..ta eida ola shmera to prwi. Hpia ena xumo kai phra mia fera pswmi me meli sto xeri alla sta misa ths diadromhs me epiasan kati skotodines, kati zalades..san thn arxh ena pragma. Mou vghke h psuxh na ftasw sto grafeio. Mallon ir8e o kairos na katalavw pws den eimai opws prin kai na stamathsw tous hrwismous kai ta treloprogrammata.

Makia zouzounitses!

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κορίτσια έχετε όλες τόσο δίκιο...νιώθω ΚΑΤΑΧΑΖΗ που καθόμουν και στενοχωριόμουν χθες...

Νομίζω ότι βολεύει να το αποδώσω στην κατάστασή μου...Αλήθεια εσάς σας πιάνει παράπονο??? Μιλάμε όμως για παράπονο, του στυλ αν δεν φάω μες στην επόμενη ώρα το τάδε φαί θα βάλω τα κλάματα, ή αν κου πει κάποιος την παραμικρή κουβέντα θα καταστενοχωρηθώ, ή αν δεν κυλήσει το απόγευμά μου όπως το είχα σχεδιάσει θα σκάσω!!!! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν παιρνάει αμέσως - πρέπει να ξημερώσει η επόμενη μέρα και να συνηδειτοποιήσω ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΧΘΕΣ!!!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ?!?!?!?!?!

Λες και είμαι κανένα κακομαθημένο που τα είχα όλα...Αλοίμονο!!!

Τέλοσπάντων, σας ευχαριστώ όλες πολύ!!!!

Ινάκι δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωσή σου αλλά υπάρχουν στα φαρμακεία κάτι έτοιμα...πώς να τα πω τώρα (δεν λέγονται νάρθηκες νομίζω γιατί είναι μαλακά)...σαν ελαστική γάζα, αλλά έτοιμο στο σχήμα του ποδιού που κρατάει έξω δαχτυλάκια και φτέρνα (ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΛΤΣΑ) και αγκαλιάζει μεν μαλακα τον αστράγαλο αλλά τον κρατάει και λίγο σταθερό...και πιάνει και με σκρατς για να ελέγχεις εσύ πόσο το σφίγγεις... Μήπως σε βοηθήσει, ειδικά στον ύπνο, αλλά πρώτα θα πρέπει να διασταυρώσεις με γιατρό ότι επιτρέπεται αυτή η έστω μικρή πίεση στο αστραγαλάκι...

Σοφία_Μ με είχε ρωτήσει κι εμένα ένας πανέξυπνος που ήμαστε σε ένα ασανσέρ μικροσκοπικό αυτός, εγώ και στη μέση η κοιλάρα (σχεδόν τον ακουμπούσε), "έγκυος, έγκυος???"

Ήθελα να του απαντήσω "μ@λ@κ@ς, μ@λ@κ@ς???" (Από παλιό σκετσάκι των ΑΜΑΝ)!!!!!

Τελικά του είπα ότι απλά έφαγα φασόλια!!!!

Σοφάκι1978 πολύ γέλασα που περίμενες να δεις αν θα απαντουσα... ΧΑΧΑΧΑ!!!

Σήμερα το απόγευμα πάμε στον γιατρούλη να του πούμε κιόλας ότι θα έχει την τιμή να μας κάνει καισαρική!!!

Πήρα και εξετάσεις αίματος και ούρων και είναι όλα καλά εκτός από το ζάχαρο στα ούρα (2+)...δεν ξέρω τί ακριβώς σημαίνει αυτό...

Πάντως στο αίμα η γλυκοζηλιόμενη αιμοσφαιρίνη (ή όπως την λένε) είναι φυσιολογική (5,4)...

έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο???

ΥΓ Πάλι κολλημένο είναι το τικεράκι μου ΓΚΡΡΡΡ!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Κοριτσια καλημερα, φτανει ο καιρος και ηθελα να σας ρωτησω(κυριως εσας που ειναι η πρωτη φορα) αν εχετε αρχισει να εχετε αγχος για τη γεννα, αν ολα πανε καλα, να' ναι το μωρακι καλα και αλλα τετοια....Σας πιανουν κι εσας τετοια;;;;;;;

Κοριτσια καλημερα, φτανει ο καιρος και ηθελα να σας ρωτησω(κυριως εσας που ειναι η πρωτη φορα) αν εχετε αρχισει να εχετε αγχος για τη γεννα, αν ολα πανε καλα, να' ναι το μωρακι καλα και αλλα τετοια....Σας πιανουν κι εσας τετοια;;;;;;;

Ναι όντως είναι λίγο πιο έντονο το άγχος της γέννας όσο πλησιάζει η ώρα....πιο πριν το σκεφτόμουν που και που, αλλά με μεγάλη ψυχραιμία, τώρα όμως που μπορέι να συμβεί και άυριο (κυριολεκτικά) μένει η σκέψη λίγο παραπάνω εκεί και τρέχει το μυαλό...

Αλήθεια έχω μεγάλη απορία για τις δευτερομανούλες το άγχος γενικά μει'ωνεται??? Είστε πιο άνετες????

ΦΑΜ για το "πρηξιμο" της κοιλιας , εγω απανταω οτι ειναι απο τις μπυρες:tongue::tongue::tongue:!!! ε, μα πια!!!! απο τι θα ηταν η κοιλια????

όσο για το παραπονο , εμενα με πιανει σε οτι αφορα συναισθηματα... ενα βραδυ κοιταγα τον αντρα μου κ ειχα βουρκωσει γιατι σκεφτομουν τι τραβαει με εμενα τωρα που καποια πραγματα δεν μπορω να τα κανω + οτι μπορει να του εχει ερθει ξαφνικο ολο αυτο κ να με παρατησει+ πως νοιωθει που θα εχει 2 κορες και αλλες τετοιες σκεψεις...οποτε μπολις με πηρε ειδηση οτι τον κοιταγα, με ρωτησε τι εχω κ εβαλα τα κλαματα:lol::lol::lol:!!!! ε, μετα πως να μην με περασει για τρελλη!!!!!

για την εξεταση τι εννοεις????

mvarela εγω εχω αγχωθει οχι με την γεννα αλλα με το αν θα καταφερω να μεγαλωσω σωστα τα παιδια!!!!!!!:?:?:?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ΦΑΜ για το "πρηξιμο" της κοιλιας , εγω απανταω οτι ειναι απο τις μπυρες:tongue::tongue::tongue:!!! ε, μα πια!!!! απο τι θα ηταν η κοιλια????

όσο για το παραπονο , εμενα με πιανει σε οτι αφορα συναισθηματα... ενα βραδυ κοιταγα τον αντρα μου κ ειχα βουρκωσει γιατι σκεφτομουν τι τραβαει με εμενα τωρα που καποια πραγματα δεν μπορω να τα κανω + οτι μπορει να του εχει ερθει ξαφνικο ολο αυτο κ να με παρατησει+ πως νοιωθει που θα εχει 2 κορες και αλλες τετοιες σκεψεις...οποτε μπολις με πηρε ειδηση οτι τον κοιταγα, με ρωτησε τι εχω κ εβαλα τα κλαματα:lol::lol::lol:!!!! ε, μετα πως να μην με περασει για τρελλη!!!!!

για την εξεταση τι εννοεις????

mvarela εγω εχω αγχωθει οχι με την γεννα αλλα με το αν θα καταφερω να μεγαλωσω σωστα τα παιδια!!!!!!!:?:?:?

Sofia_m, αυτο το αγχος μαλλον θα παρει τη σκυταλη απο αυτο ου περιγραφω για τη γεννα και να' ναι καλα το μωρο υποθετω αν και υπαρχει λιγο πιο μεσα ...

Πρεπει να παραδεχτω οτι εχω γινει κι εγω λιγακι παραπανω συναισθηματικη και κλαιω και πιο ευκολα!!!Καλα με τις ταινιες τις αισθηματικες δε το συζηταω...

Koritsakia egw arxizw na exw trello stress padws!

Prospa8ousa na me psuxologisw tis proales kai isws einai epeidh eixa mia kalh prwth ebeiria opou ola phgan opws ta h8ela kai twra agwniw an 8a einai to idio. Xwria pou exw trellh ennoia ton Oresth kai an me eixan afhsei 8a gennousa spiti eidika gia na mhn prepei na ton afhsw mono tou. Trello kollhma..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

καλημερα σε ολες σας...

Εγω ειμαι μεσα στο αγχος απο τη στιγμη που μπηκα στο μηνα μου,συνεχεια μεσα στον υπνο μου ελεγα πρεπει να σηκωθω να μαζεψω,να στρωσω το δωματιο του μωρου,γενναω ερχεται και κατι τετοια οτι απο στιγμη σε στιγμη θα γεννησω...Ξυπνησα πριν λιγο(φυσικα ηταν ο 2ος γυρος γιατι ημουν ορθια απο τα χαραματα...)και εχω και ψιλοπονακια περιοδου...Εντωμεταξυ αυτο το πμωρο πρεπει να ναι πολυ χαμηλα ρε κοριτσια γιατι οταν κουνιεται τωρα νιωθω πιεση και σαν να με κλωτσαει κατι μπροστα και πισω στον π...ο....Καταλαβατε...

Την αλλη δευτερα εχω γιατρο για να δουμε τι θα μου πει...Δεν τον βλεπω να βγαινει παντως στην πητ μου,εχω μια αισθηση οτι θα ναι νωριτερα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Koritsakia egw arxizw na exw trello stress padws!

Prospa8ousa na me psuxologisw tis proales kai isws einai epeidh eixa mia kalh prwth ebeiria opou ola phgan opws ta h8ela kai twra agwniw an 8a einai to idio. Xwria pou exw trellh ennoia ton Oresth kai an me eixan afhsei 8a gennousa spiti eidika gia na mhn prepei na ton afhsw mono tou. Trello kollhma..

Αχ ναι αυτό το λένε όλες οι μανούλες, πώς θα αποχωριστούν το πρωτότοκο βλασταράκι....

Όλα καλά όμως θα σου πάνε Εβιτούλα και γρήγορα θα έχεις δύο μπουμπούκια να αγκαλιάζεις!!!

Σοφία_μ εννοώ σχετικά με τις εξετάσεις: το αίμα να δείχνει ΟΚ για το ζάχαρο και τα ούρα να μη δείχνουν ΟΚ για το ζάχαρο...

Θα μάθω βέβαια το απόγευμα από τον γυναικολόγο, αλλά ρωτάω μήπως έτυχε σε καμιά άλλη και τί υπερισχύει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...