Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοπελιες τι μου κανετε χρονια μας πολλα..!μαμαγεοργ πολυχρονη...εγω εδω περιμενω να μου φερουν τα γαλατα αντε να δουμε που θα τα βαλω 10κουτια πρεπει να κανω χωρο..εν το μεταξυ εριξε μια βροχη εδω σκετη λασπη κ εχουν γινει ολα σκ@τ# κ την προηγουμρνη βδομαδα ειχα κανει τις βεραντες γμτω

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!

κοιμηθηκα κοριτσια!!!!κοιμηθηκα!!!

απο τις 2 μεχρι τις δεκα και μιση!!!!!ξυπνησε η μικρη στις 5 για να φαει αλλα μεχρι να γυρισω ειχα ξανακοιμηθει και ξυπνησε στις 8 οπου την ανελαβε ο συζηγος που ηταν ξυπνιος και συνεχισα εγω τον υπνο μου.......ωραια ηταν,ποτε θα τα ξαναζησω αραγε???????

εκανα παρασπονδια χτες και εφαγα 2 κομματια πιτσα(η μηπως ηταν 3:twisted:?)αλλα σημερα ειναι μια αλλη μερα και συνεχιζουμε κανονικα.

mamageor χρονια πολλα!!!!χιλιοχρονη και να δεις τα παιδια σου οπως επιθυμεις!οταν ειδα τις φωτο σου απο κωνσταντινουπολυ και ειδα και ημερομηνια λεω να δεις που ηταν εγκυος τοτε αφου ημουν και εγω.και ολο ελεγα να σε ρωτησω αλλα μας το ειπες χτες....πολυταξιδεμενα τα πουλακια μας απο τα μικρατα τους:D:D:D:D.

να ρωτησω τις δευτερομανουλες...τα παιδικα καρεκλακια φαγητου ειναι το μαξιλαρι τους απο ενα υλικο σαν πλαστικο,βινυλ?????ετσι ειναι ολα,δεν εχει υφασματινα????

εμενα σοφακι ετσι ειναι,ειναι της brevi νομιζω υπαρχουν κ υφασματινα αλλα εμενα αυτο με βολεψε γιατι καθαριζετε πανευκολα..

κι εγώ παλι τα εκοψα τα γαλακτοκομικα...μηπως επανελθει η μικρη γιατι δεν την παλευω μια βδομαδα τωρα, μονο την μερα που κανει κακακια κοιμομαστε (ναι, την Πεμπτη ειχε κανει γιαυτο την ειδατε ησυχη!!!) Ελινα βλέπω το εχεις ριξει στις μαρμελαδες!!!! εγω οταν εκανα αποχη ετρωγα πολυ ψωμι γιατι δεν χορταινα με τιποτα, τωρα λεω να το ριξω στα μηλα, εχω 4-5 κιλα στο σπιτι ακομα :-P

Melsas χαρουμενα μηνογεννεθλια!!!!

επισης στην πρωτη εγκυμοσυνη καπνιζα αρκετα μπορω να πω αλλα δεν το ηξερα οτι ειμαι εγκυος:oops:,επισης με επιασε το στομαχι μου καθε μερα μια ανακατωσουρα αλλο πραγμα αλλα λέω αποκλειετε να ειμαι εγκυος γιατι απο τοτε που ειχα ερθει αθηνα η περιοδος ερχοτανε και με 15-20μερες καθυστερηση..εκεινο τον καιρο αποφασισα να παω βολο να δω τους δικους μου αλλα με επιασε παλι το στομαχι μου κ πηγα με την μανα μου σε γαστρεντερολογο μου εδωσε κατι ζαλεδακια για το στομαχι χαλια χειροτερα ειχα γινει..την επομενη μερα παλι το ιδιο μου λεει η μανα μου σηκω παμε νοσοκομειο..παμε που λετε γαστρεντερολογος δεν υπηρχε (ατιμο δημοσιο)..παμε μια βολτα απο την μαιευτικη κανω τεστ ουρων και μετα απο 1-1,5ωρα(ειχαν τοκετο)ερχετε η νοσοκομα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια θετικο ειναι....τεζα η Ιωαννα στις καρεκλες

Αχ βρε inaki μου,δεν ξέρω με τι να χορτάσω...Με μήλα???Δε θα μου κάνουν τίποτα...

Ευτυχώς η μικρή έχει πάει 4750,150 γραμ σε μια βδομάδα,κάτι είναι κι αυτό,απλά το πήρα απόφαση ότι θα είναι μικροκαμωμένη!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

αχ αννια πως σε ζηλευω που πηρες τα γαλατα!!!!εμενα δεν με αφηνει ο συζηγος!!!!

ελινα οποτε τρωω φακες εσενα θυμαμαι,θυμασαι ποσο πολυ τις ετρωγες στην εγκυμοσυνη?:P

ινακι να προσεχεις τα μηλα επειδη θηλαζεις(εκτος και αν τρως ηδη πολλα και δεν πειραξαννε το μιτσακι),η φιλη μου που θηλαζε οταν αρχισε να τρωει μηλα και ενω ο γιος της δεν ειχε προβλημα με κακακια δεν μπορουσε να κανει,ε μολις το σταματησε επανηλθε.στουμπωσε το παιδακι:cry:.

doraki δες το απο την θετική πλευρά, δεν θα σε πονάει η μέση σου για να την σηκώσεις :-D ... επίσης να σου υπενθυμίσω το βαρος της δικιας μου για να παρεις κουράγιο...4300 ηταν την παρασκευή!

Καλα και εγω δεν θα αντεξω πολυ με τα μηλα, μεγιστο 2 μερες, μετα παλι στο ψωμι θα το ριξω...με μαρμελαδα με μελι, κατι για να γλυκαθούμε :-P

Λοιπον ειμαι στο γραφειο, αλλα εχω ξεχάσει ενα εργαλείο στο σπίτι και δουλειά δεν μπορώ να κάνω...βαριέμαι όμως να πάω να το παρω!!! παλι για αυριο την αφηνω αυτη τη δουλεια-βραχνα....

αχ αννια πως σε ζηλευω που πηρες τα γαλατα!!!!εμενα δεν με αφηνει ο συζηγος!!!!

ελινα οποτε τρωω φακες εσενα θυμαμαι,θυμασαι ποσο πολυ τις ετρωγες στην εγκυμοσυνη?:P

ινακι να προσεχεις τα μηλα επειδη θηλαζεις(εκτος και αν τρως ηδη πολλα και δεν πειραξαννε το μιτσακι),η φιλη μου που θηλαζε οταν αρχισε να τρωει μηλα και ενω ο γιος της δεν ειχε προβλημα με κακακια δεν μπορουσε να κανει,ε μολις το σταματησε επανηλθε.στουμπωσε το παιδακι:cry:.

ωχ μην μου λες τέτοια, πάνε και τα μήλα...

Καλέ ναι,αυτό σκέφτομαι και χαίρομαι!!Επίσης,είναι και κοριτσάκι,πρέπει δηλαδή να είναι 7 κιλά???Ε όχι!!

Αχ μην το αφήνεις,όσο το αφήνεις τόσο χειρότερα και πιο πολύ θα βαριέσαι...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερεεεες και απο μας!

Τι μου θυμήσατε τωρα, περισυ το Πασχα ειμαστε στο εξοχικο και καναμε ποδηλαταδες καθε μερα 10 χλμ με το καινουργιο μου ποδηλατο...Η περιοδος αφαντη και γω με κατι μαυρους κυκλους, χαλια...Αλλα απο ενεργεια μια χαρα...Οσπου γυρισαμε και εκανα το τεστ και βγηκε θετικο...Θυμαμαι πως ειχα πει πως αφου δεν απεβαλα με τοσο ποδηλατο, ολα θα πανε καλα στην εγκυμοσυνη μου!!!

Και φυσικα το ποδηλατο ειναι στην αποθηκη απο τοτε...:rolleyes:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ! Ο μπεμπης για δωρο μου κανει σημερα μια απιστευτη γκρινια!!

Ελινα ειδα τις καινουριες σου φωτο.....εισαι κουκλαρα!! φτου σου

το λευκο σκυλακι τι ρατσα ειναι??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

βρηκα πως βαζουν φωτο τωρα κ αρχισα να βαζω αβερτα ....χεχε

εβαλα κ κατι αλλες βεβαια του 2007 γιατι προσφατες στο πισι δεν εχω και γενικα δεν πολυεχω,θα βαλω ομως κ νεες του μπουνιτσα αυτες τις μερες...

ινακι το ριξα στη μαρμελαδα γιατι εχει φοβηθει το ματι μου με τον μπουνιτσα κ εκοψα κ το μελι...κ η μαρμελαδα οχι φραουλα:?:-?:?με τα μηλα δε βγαινει ρε συ...δεν μπορω θελω κατι να με πιασει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σοφακι ναι εγω ειχα τρελαθει στις φακες κ τωρα λεω να φτιαξω αλλα χωρις ντοματα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...