Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmeroydia..Μαρακι εχεις γεννεθλια?? Πολυχρονο καλο μου.....Ρε παιδια τι καιρος ειναι τουτος??? Σαπιλα σκετη...

Ινακι να πας στο γραφειο (ετσι για να μαθεις..μονο εγω θα πηγαινω??)

Καλη εβδομαδα σε όλες.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χαχα, κακιστρω :-P

πολυ χαλια ο καιρος!!!!!και δεν μπαινει και στο μετεο να δω πως θα ειναι η εβδομαδα....

θα παω γραφειο, το σκεφτηκα. Η μικρη εκανε κακακια πρωι πρωι και το εχει ριξει στον υπνο οποτε ειναι ευκαιρια να κανω καμια δουλεια χωρις να αγγαρεψω καποιον να την κραταει

κι εμένα δεν κρατιεται, αλλά ούτε τον μπεμπη πολυκραταει, οπότε είμαι κομματια συνήθως. και τη 2η φορα ψιλοπονεσα, ένα τσουξιμο εσωτερικο, όχι πολύ εσωτερικό... λεω μηπως ειναι τα ραμματα που μ' ενοχλουν.

και κάτι που θέλω να το σχολιάσω μέρες, αλλά ξεχνάω!!! ca_te_rinaki και mvarela, σας υπενθυμιζω ότι η mamageor ειναι 1,84!!! εγώ με το 1,65 πού πάω????? δεν εχω τόοοοοσο ψηλά τακούνια! αν και, Μαρακι, για να σε φτασω, δε χρειαζομαι απλά τακούνια, κοθόρνους θέλω!!!

εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε 8,5 ώρες σερί!!!!! αφού το στήθος μου έγινε τούμπανο και ξύπνησα τελείως μούσκεμα!!!!! το βράδυ, κατα τις 12 παρά, τον θήλασα από το ένα και πήγα να τον βάλω και από το άλλο και δεν ήθελε, αλλά σκέφτηκα ότι αποκλείεται να χόρτασε γιατί έφαγε λίγη ώρα, οπότε ετοιμάσαμε 100μλ από τα οποία έφαγε τα 70μλ και γέμισε το ντεπόζιτο!!! και σήμερα, ξυπνήσαμε, παίξαμε, φάγαμε και τώρα μας πήρε ο υπνος στην αγκαλιά της μαμάς!!! :)

Υ.Γ. Έβαλα και φωτο στο γκρουπάκι μας στο fb και στο προφιλ μου, εδώ!!!

Δε θελω να σ'απογοητευσω αλλα κι εγω 1,84 ειμαι!!!!Χαχαχαχαχ!

Χρονια Πολλα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!Εμεις χθες καναμε κακακια μετα απο 3 μερες αυτη τη φορα(αντε να δουμε) και ειμασταν σχετικα ησυχες το ΣΚ, χωρις πολλες γκρινιες.Κοριτσια το δεξι μου στηθος με ποναει σε ενα συγκεκριμενο σημειο σαν να εχει πρηστει ενας αδενας, το'χετε παθει;

Διαφημίσεις

χαχα, κακιστρω :-P

πολυ χαλια ο καιρος!!!!!και δεν μπαινει και στο μετεο να δω πως θα ειναι η εβδομαδα....

θα παω γραφειο, το σκεφτηκα. Η μικρη εκανε κακακια πρωι πρωι και το εχει ριξει στον υπνο οποτε ειναι ευκαιρια να κανω καμια δουλεια χωρις να αγγαρεψω καποιον να την κραταει

όταν πας γραφειο ποιος την κραταει???

μαρη??? Και εσυ??? Και ελεγα ότι ειμαι ψηλη αλλα απο ό,τι βλεπω στην ομαδα του Δεκεμβρη πλει μεικερ θα ειμαι...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ευχαριστω πολυ κοριτσακια ..ναι εχω γενεθλια....27 παει μεγαλωσα κι εγω!

μια μουνταδα εντωμεταξυ ενα κρυο αλλο πραγμα1!!

ψηλο φορουμ ειμαστε παντως! φευγωωωω κλαι ει ο φουσκας

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερα κοριτσακια κι εγω εδω με την προεκταση μου τον μπουνιτσα αγκαλια(καλα μονιμα με το ενα χερι γραφω τρωω κτλ..)

σημερα μου εβγαλε το λαδι στον υπνο του γιατι ηθελε να κανει κακα του κ στριφογυρναγε,17 φορες τον πηρα αγκαλια να τον κοιμισω...

εμεις μετα τα θρυλικα ξενυχτια κ τα αναποδα ωραρια φτιαξαμε προγραμμα,11.30 με 12 πεφτει για υπνο κ οταν δεν εχει τρελη φαγουρα ξυπναει ανα 3ωρα κ τον ταιζω εως κ τις 9.30 περιπου.κοιμαται σχεδον αμεσως μετα τα γευματα αλλα εαν εχει φαγουρες κτλ(παλιοαλλεργια)ξυπναει μια φορα μετα απο 2-3 ωρες κ τις υπολοιπες μπορει κ ανα μια μιαμιση,τον μπουκωνω κ ξανακοιμαται αμεσως οποτε δεν με κουραζει το ξυπνημα εχουμε πλεον συγχρονιστει.ελπιζω να κρατησει γιατι με ξεθεωνει την ημερα σχεδον ολη επανω μου τη βγαζει κ το βραδυ πεφτω ξερη...

εγω οταν ημουν εγκυος κ δεν το χα παρει χαμπαρι ακομη,εκανα τρελη γενικη βεραντες, αυλες, χωρο σκυλιων κ αρχισε να με ποναει εκεινη την ωρα τρελα η μεση μου κ ναχω μια κουραση κ μια νυστα ανευ προηγουμενου,πηγα πηρα τεστ κ εδειξε αμεσως κ να φανταστειτε πριν να εχω καθυστερηση το εκανα,2-3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο.(ασχετο τρωω ψωμι με μαρμελαδα κ ολα τα ψιχουλα τα ριξα πανω στο παιδι μου:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

ΦΑΜ μου το χουν ξαναπει αυτο που λες επειδη ειμαστε στο ιδιο στιλ μελαχρινες με μακρια μαλλια:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Inaki, κι εμένα για καντινίαση μου φάνηκε, αλλά μόνο φαγούρα έχω. και σήμερα μου φαίνεται ότι είναι καλύτερα.

Ο μπέμπης έχει ασπρίλες στο στόμα του ή στη γλώσσα του??????

ο μπέμπης δεν έχει τίποτα στο στόμα του. καθαρός είναι. αύριο θα πάμε για εμβόλιο και θα ρωτησω και το γιατρό.

σήμερα κλείνουμε τους 3! άντε, να τους χιλιάσουμε!!! :)

Μαράκι χρόνια πολλά!!!!! και, φυσικά, σ' όλες μας ανεξαιρέτως!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

α, καλά!!!! καλέ, θα μας κοροϊδεύουν!!! :) κατερινάκι ακούς???? σαν τον Σβαρτζενέγκερ με τον Ντε Βίτο!!!

Χρονια Πολλα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!Εμεις χθες καναμε κακακια μετα απο 3 μερες αυτη τη φορα(αντε να δουμε) και ειμασταν σχετικα ησυχες το ΣΚ, χωρις πολλες γκρινιες.Κοριτσια το δεξι μου στηθος με ποναει σε ενα συγκεκριμενο σημειο σαν να εχει πρηστει ενας αδενας, το'χετε παθει;

εμείς κάναμε χθες μετά από 8 μέρες!!!

εχεις και κοκκινίλα στο σημείο που πονάει? μήπως είναι μαστίτιδα? κάνε ζεστές κομπρέσες. εγώ την είχα πατήσει έτσι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

τι μεγαλωσες μαρη?? 27 εγω παντρευτηκα!!!!!!!!!!!!

σημερα μου εβγαλε το λαδι στον υπνο του γιατι ηθελε να κανει κακα του κ στριφογυρναγε,17 φορες τον πηρα αγκαλια να τον κοιμισω...

:mrgreen:

και εμενα βρε ελινα μου, σημερα με εσκασαν και τα δυο τους....καλα να ειναι βεβαια αλλα δεν κοιμηθηκα όλο το βραδυ.

Μπραβο κοριτσακι. Οι τρεις μηνες ειναι οροσημο...όλα καλα..φτου φτου...

Μαράκι χρόνια πολλά!!!!! και, φυσικά, σ' όλες μας ανεξαιρέτως!!!!

Κατερινακι εισαι πολυ ομορφο κοριτσακι το ξερεις ε?? Αλιμονο. Αν δεν το ξερεις εσυ τοτε ποιος το ξερει?? ;). Γενικα εχει ωραιες κοπελες ο Δεκεμβρης αλλα εμενα μου κανει εντυπωση και το μικρον της ηλικιας!!!! Αυτη η φρεσκαδουρα που εχετε με ξετρελαινει....

221882cb0gkyh7q4.gif

όταν πας γραφειο ποιος την κραταει???

η πεθερα μου που δουλευει μαζι μας, αν ειναι στο γραφειο γιατι εχει και εξωτερικες δουλειες

27?? :tongue::tongue:

ουφ...

εγω οταν ημουν εγκυος κ δεν το χα παρει χαμπαρι ακομη,εκανα τρελη γενικη βεραντες, αυλες, χωρο σκυλιων κ αρχισε να με ποναει εκεινη την ωρα τρελα η μεση μου κ ναχω μια κουραση κ μια νυστα ανευ προηγουμενου,πηγα πηρα τεστ κ εδειξε αμεσως κ να φανταστειτε πριν να εχω καθυστερηση το εκανα,2-3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο.

χαχα,τι πρωτοτυπο :twisted: Εδω εκανες γενικες κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης,δεν θα εκανες πριν;

Βρε θα μπει η Μαρίνα και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει....πανύψηλες, πανέμορφες και 27:ποιά μεγάλωσε???? Θα τρελλαθούμεεεε??? Κλείνω τα 34 σε 1 μήνα...

Mamageor πολύχρονη!!!!

καλε εδω στην ενοτητα του θηλασμού λένε σε περιπτωση υπερπαραγωγής να δίνεις το ιδιο στηθος για καποιες ωρες...και ο ποιητης μας λεει να δινουμε και τα 2 σε ΚΑΘΕ θηλασμο;;;;

Τί να πω Ινάκι μου, μάλλον καλύτερα ακολούθα το ένστικτό σου και τις οδηγίες από ΕΝΑ-ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ που εμπιστεύεσαι...αλλιώς θα τρελαθείς!!!

Χρόνια πολλά σε όλες μας(σήμερα δεν είναι)??!!!!Πατέρας-γιος κοιμούνται.Μάνα σέρνεται απο καναπέ σε καναπέ.Χιονίζει και θέλω τσιγάρο(παλεύω να το ξανακόψω!!!)

Καλή επιτυχία με το τσιγάρο...εγώ η τρελή βγήκα στο πορτοκαλί αγιάζι να καπνίσω και κόντεψαν να πάρουν φωτιά τα μαλλιά μου...

Ρε παιδια τι καιρος ειναι τουτος??? Σαπιλα σκετη...

Δεν είναι όλα σαν παλιά κιτρινισμένη φωτογραφία???

Καλή δουλίτσα λοιπόν!!!

Κοριτσια το δεξι μου στηθος με ποναει σε ενα συγκεκριμενο σημειο σαν να εχει πρηστει ενας αδενας, το'χετε παθει;

Ναι το είχα πάθει και με βοήθησε πολύ το ζεστό νεράκι και το μασαζάκι, αν όμως έχεις πυρετούλη μήπως είναι μαστίτιδα?

Μεγάλωσες νομίζεις??? Τότε εγώ κόντυνα!!! Μην ανησυχείς και ρίχνουμε τον μέσο όρο του ύψους στην ομάδα εγώ και κάτι άλλες πανέμορφες πλην κοντούλες...ΧΑχαχα!!!

καλημερα κοριτσακια κι εγω εδω με την προεκταση μου τον μπουνιτσα αγκαλια(καλα μονιμα με το ενα χερι γραφω τρωω κτλ..)

(ασχετο τρωω ψωμι με μαρμελαδα κ ολα τα ψιχουλα τα ριξα πανω στο παιδι μου:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

ΦΑΜ μου το χουν ξαναπει αυτο που λες επειδη ειμαστε στο ιδιο στιλ μελαχρινες με μακρια μαλλια:mrgreen:

Μα είσαι κουκλάρα!!! Και γρήγορα μάζαψε τα ψίχουλα!!! Ακόμα?????

Inaki, κι εμένα για καντινίαση μου φάνηκε, αλλά μόνο φαγούρα έχω. και σήμερα μου φαίνεται ότι είναι καλύτερα.

ο μπέμπης δεν έχει τίποτα στο στόμα του. καθαρός είναι. αύριο θα πάμε για εμβόλιο και θα ρωτησω και το γιατρό.

Χαρούμενα μηνογενέθλια και περαστικά στο μεμέ της μαμάς-Μελίνας!

α, καλά!!!! καλέ, θα μας κοροϊδεύουν!!! :) κατερινάκι ακούς???? σαν τον Σβαρτζενέγκερ με τον Ντε Βίτο!!!

:lol::lol::lol:

Κορίτσια καλημέρα και Χρόνια μας Πολλά!!Να είμαστε καλά πάντα,να μας χαίρονται και να χαιρόμαστε κι εμείς που είμαστε τέτοιες γυναίκες!!

mamageor χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!!Μιλάς για μεγάλωμα κι είσαι μόνο 27...έλεος!!

Τι χάλια καιρός είναι αυτός σήμερα?Ξύπνησα και είδα τον ουρανό πορτοκαλί και μου χάλασε η διάθεση...

Απ'ό,τι φαίνεται το γάλα που πίνω ενοχλεί τη μικρή,ενώ το είχα κόψει,το ξανάρχισα το Σάββατο και από χτες έχει τρομερή γκρίνια.Οπότε πάλι το κόβω...Και γι'αυτό πεινούσα τόσο πολύ τις προηγούμενες μέρες,επειδή δεν έπινα το γάλα μου...

oCxsp2.png

καλημερα!!!!!!!

κοιμηθηκα κοριτσια!!!!κοιμηθηκα!!!

απο τις 2 μεχρι τις δεκα και μιση!!!!!ξυπνησε η μικρη στις 5 για να φαει αλλα μεχρι να γυρισω ειχα ξανακοιμηθει και ξυπνησε στις 8 οπου την ανελαβε ο συζηγος που ηταν ξυπνιος και συνεχισα εγω τον υπνο μου.......ωραια ηταν,ποτε θα τα ξαναζησω αραγε???????

εκανα παρασπονδια χτες και εφαγα 2 κομματια πιτσα(η μηπως ηταν 3:twisted:?)αλλα σημερα ειναι μια αλλη μερα και συνεχιζουμε κανονικα.

mamageor χρονια πολλα!!!!χιλιοχρονη και να δεις τα παιδια σου οπως επιθυμεις!οταν ειδα τις φωτο σου απο κωνσταντινουπολυ και ειδα και ημερομηνια λεω να δεις που ηταν εγκυος τοτε αφου ημουν και εγω.και ολο ελεγα να σε ρωτησω αλλα μας το ειπες χτες....πολυταξιδεμενα τα πουλακια μας απο τα μικρατα τους:D:D:D:D.

να ρωτησω τις δευτερομανουλες...τα παιδικα καρεκλακια φαγητου ειναι το μαξιλαρι τους απο ενα υλικο σαν πλαστικο,βινυλ?????ετσι ειναι ολα,δεν εχει υφασματινα????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...