Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

SOS!!!

ρε κορίτσια, κάτι έπαθα! έβγαλα στη μισή θηλή και στη μισή eurovision μικρά μικρά σπυράκια και έχει ψιλοκοκκινίσει η περιοχή. δε με ενοχλεί στο θηλασμό, αλλά ξύνεται το στήθος. τι να κάνω? είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία?

επίσης, ξέρει καμία τι είναι αυτό?... http://www.llli.org/FAQ/thrush.html

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφακι καλα ειστε?η μικρη σου πινει 50 και 80 μλ μονο?δηλαδη ο δικος μου εχει γινει γαργαντουας?πες μου κατι αν ξερεις σε παρακαλω,37,2 ειναι πυρετος?τι κανω σε αυτη την περιπτωση?εχτες το πρωι ειχε το ιδιο και το βραδυ ειχε 36,7.σημερα ολη μερα ηταν οκ και τωρα το βραδυ ξαναπηγε 37,2.τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

γεια σου εριαντον...37.2 δεν ειναι πυρετος για νεογεννητο...μηπως ζεσταινεται????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

SOS!!!

ρε κορίτσια, κάτι έπαθα! έβγαλα στη μισή θηλή και στη μισή eurovision μικρά μικρά σπυράκια και έχει ψιλοκοκκινίσει η περιοχή. δε με ενοχλεί στο θηλασμό, αλλά ξύνεται το στήθος. τι να κάνω? είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία?

μελινακι μου εγω δεν ξερω τα περι θηλασμου....Μεχρι να σιγουρευτεις όμως νομιζω να μηντον θηλαζες απο εκει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σου εριαντον...37.2 δεν ειναι πυρετος για νεογεννητο...μηπως ζεσταινεται????

δεν νομιζω γιατι τον εχω με ενα φορμακι εσωρουχο και τυλιγμενο στην κουβερτουλα του.τα δεκατα δεν ειναι ασχημα για το μωρο?

4ywWp2.png

σοφακι καλα ειστε?η μικρη σου πινει 50 και 80 μλ μονο?δηλαδη ο δικος μου εχει γινει γαργαντουας?πες μου κατι αν ξερεις σε παρακαλω,37,2 ειναι πυρετος?τι κανω σε αυτη την περιπτωση?εχτες το πρωι ειχε το ιδιο και το βραδυ ειχε 36,7.σημερα ολη μερα ηταν οκ και τωρα το βραδυ ξαναπηγε 37,2.τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

γεια σου ειρηνη μου,ναι η κορη μου κανει διαιτα συμπαρασταση στην μαμα της:P:p:p.

μωρε 37,2 δεν ειναι πυρετος,εχει δικιο η αλεκα.οριακα δεκατα ειναι.depon μετα το 38,2 θα δωσεις αλλα δεν νομιζω να εχει κατι.η διαθεση του μωρου πως ειναι????εχει αλλαξει????

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι ησυχο τρωει και κοιμαται.ααα!!! και κακακια σημερα δεν ειχαμε καθολου

οποτε δεν εχεις δει καποια αλλαγη.να μην εχει πολυ ορεξη δηλαδη.τι θερμομετρο εχεις???τον εχεις μετρησει με 2 διαφορετικα??????τα κακακια δεν πειραζει,μεχρι και 4-5 μερες ειναι οκ.

εγω ξερω ότι μεχρι 37.2 ειναι ΟΚ....Παρε αυριο την παιδιατρο αλλα πιστευω ότι δε συμβαινει κατι

221882cb0gkyh7q4.gif

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας καλες μου.

με ηλεκτρονικο ειχε 36.9 και με του υδραργυρου 37,2.και σε μενα που τα τσεκαρα 0,3 ηταν η διαφορα τους.ειχε 2 μερες που εβγαζε πρασινα πολυ μαλακα πασαλειβοταν ολο το κωλακι του και κανα 2 μερουλες ηταν καφε παλι πολυ μαλακα.4 μερες μου φαινεται πολυ γιατι τρωει 6 7 γευματα απο 120μλ μεχρι 150 και αν εχω θηλασει πριν 60μλ εως 90.

αλεκα ειχα παρει χτες και μου ειπε απο 37.5 και πανω θα του δωσω 2,5μλ ντεπον και αν ειναι πολυ ανησυχος να του εδινα ετσι κι αλλιως.τελικα γκρινιαζε επειδη ειχε παραζεσταθει.τωρα που του ξαναεβαλα εχει 37 ακριβως

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας καλες μου.

με ηλεκτρονικο ειχε 36.9 και με του υδραργυρου 37,2.και σε μενα που τα τσεκαρα 0,3 ηταν η διαφορα τους.ειχε 2 μερες που εβγαζε πρασινα πολυ μαλακα πασαλειβοταν ολο το κωλακι του και κανα 2 μερουλες ηταν καφε παλι πολυ μαλακα.4 μερες μου φαινεται πολυ γιατι τρωει 6 7 γευματα απο 120μλ μεχρι 150 και αν εχω θηλασει πριν 60μλ εως 90.

αλεκα ειχα παρει χτες και μου ειπε απο 37.5 και πανω θα του δωσω 2,5μλ ντεπον και αν ειναι πολυ ανησυχος να του εδινα ετσι κι αλλιως.τελικα γκρινιαζε επειδη ειχε παραζεσταθει.τωρα που του ξαναεβαλα εχει 37 ακριβως

τα μωρα που θηλαζουν κανουν και εβδομαδα χωρις κακα,ετσι γραφει εδω στο φορουμ.μωρε αν δεν εχει πυρετο γιατι να δωσεις ντεπον οπως "ετσι κι αλλιως" σου ειπε η γιατρος?απο ανησυχια και μονο?κριμα ειναι να δινουμε ντεπον ετσι:cry::cry:.

τελικα ειχαν μια μικρη διαφορα τα 2 θερμομετρα.....

κορίτσια διάβαζα τα κειμενα που εχει στο βιβλιάριο υγείας και μου κάνε εντύπωση αυτο:

σελ 11 στης οδηγιες θηλασμού γραφει: Σε περιπτωση που η παραγωγη γαλακτος είναι πολύ μεγάλη, πρεπει το παιδί να θηλάσει και απο τους 2 μαστούς ωστε να επιτευχθεί μερική ελάττωση της παραγωγής γάλακτος.

(μπαρδόν??????)

και για τον πυρετο που συζητούσαμε

σελ 15 πυρετός είναι όταν:

-θερμοκρασια μασχάλης >37,2

-ορθού >38

-τυμπανικής μεμβράνης >38

-στωματος >37,8

επίσης Μελίνα βρηκα και αυτό http://www.lactnews.com/products/sorenipples

Επεξεργάστηκαν by inaki

Καλημέρα!Τι κάνετε?Εμίς γυίσαμε αγά χθες απο Θεσ/νίκη και δεν διάβασα τα νέα σας.Ο μικρός ήταν κύριος χθές!!!Ούτε δείγμα γκρίνιας!!!:PΕγώ δεν είμαι και πολύ καλά.Μάλλον κόλλησα απο το μικρό και έχω λίγο συνάχι και μάλλον κρύωμα γιατί τρέχω συνέχεια τουαλέτα:(Ευτυχώς που είναι και ο Χρήστος σπίτι γιατί δεν πολυπλησιάζω τον μικρό:(Γμτ δεν μου αρέσει να γκρινιάζω...

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα σας!!!

Θα έχουμε διακοπή ρεύματος 11 με 5 και θα μου λείψετε...

Βρε Φαμ μου πολλες ωρες δεν κοιμαται για απογευμα??? Θα εχει παρει τον βραδινο υπνο αυτος τωρα για να κοιμαται τοσες ωρες....σε βλεπω ξημερωματα ορθια εσενα και τον μπεμπη να θελει παιχνιδια! εγω δεν τον αφηνω να κοιμαται τοσο το απογευμα....δεν το ξυπναω αλλα φροντιζω κι εχω φωτα ανοιχτα...τηλεοραση..εμεις να μιλαμε κανονικα ...και οταν ειναι να κοιμηθει για βραδι κανουμε μπανιο μασαζ τρωμε με φωτακι ελαφρυ και νανι...καθε βραδυ κανουμε το ιδιο και μας παει πολυ καλα!! Τωρα πια κοιμαται το βραδυ περιπου 10 30 σηκωνετε 5 τρωει ξανακοιμαται και σηκωνεται 8-9...μετα δεν ξανακοιμαται ωρες πολλες μονο το μεσημερι κατα της 3 κοιμαται κανενα 2 ωρο ενω την υπολοιπη μερα κοιμαται τεταρτα! Γενικα μπορω να πω το εχει φτιαξει μια χαρα το προγραμμα του ο μπεμπης1

Πολλές ώρες δεν λες τίποτα....5.40 το πρωί ξεκίνησε να ξυπνάει και μπούκωνα πιπίλα και κοιμόμασταν λίγο και πάλι και πάλι....Έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια με την αλλαγή στην ποσότητα γάλατος...από σήμερα θα προσπαθήσω για πρόγραμμα 8-12-4-8-12... για να δούμε...Εμάς και τούμπανα να βαράνε δίπλα δεν ξυπνάει...Έχεις γενέθλια σήμερα? ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗ!!!!

ζήλεψα και εγώ και έβαλα φωτο από την οικογένεια μας στο προφίλ μου!!!!

Πανέμορφη οικογένεια!!!!

SOS!!!

Ο μπέμπης έχει ασπρίλες στο στόμα του ή στη γλώσσα του??????

κορίτσια διάβαζα τα κειμενα που εχει στο βιβλιάριο υγείας και μου κάνε εντύπωση αυτο:

σελ 11 στης οδηγιες θηλασμού γραφει: Σε περιπτωση που η παραγωγη γαλακτος είναι πολύ μεγάλη, πρεπει το παιδί να θηλάσει και απο τους 2 μαστούς ωστε να επιτευχθεί μερική ελάττωση της παραγωγής γάλακτος.

(μπαρδόν??????)

Εννοεί μήπως ο ποιητής να μην αδειάσει το πρώτο στήθος πριν περάσεις στο επόμενο ώστε να μην ξαναγεμίσει???

Καλημέρα!Τι κάνετε?Εμίς γυίσαμε αγά χθες απο Θεσ/νίκη και δεν διάβασα τα νέα σας.Ο μικρός ήταν κύριος χθές!!!Ούτε δείγμα γκρίνιας!!!:PΕγώ δεν είμαι και πολύ καλά.Μάλλον κόλλησα απο το μικρό και έχω λίγο συνάχι και μάλλον κρύωμα γιατί τρέχω συνέχεια τουαλέτα:(Ευτυχώς που είναι και ο Χρήστος σπίτι γιατί δεν πολυπλησιάζω τον μικρό:(Γμτ δεν μου αρέσει να γκρινιάζω...

Ώχου παλιοίωση...ευτυχώς που θα είναι εκεί ο αντρούλής σου όλη την εβδομάδα να προσέχει τον μπέμπη...κρατήσου όσο μακρυά γίνεται, μασκούλα, αερισμό, πλύσιμο χεριών...

Καλημέρα σας!!!

Εννοεί μήπως ο ποιητής να μην αδειάσει το πρώτο στήθος πριν περάσεις στο επόμενο ώστε να μην ξαναγεμίσει???

καλε εδω στην ενοτητα του θηλασμού λένε σε περιπτωση υπερπαραγωγής να δίνεις το ιδιο στηθος για καποιες ωρες...και ο ποιητης μας λεει να δινουμε και τα 2 σε ΚΑΘΕ θηλασμο;;;;

μαμαγεορ χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρες...

ουφ δεν ξερω τι να κανω σημερα...να παω στο γραφειο να κανω μια δουλεια που εχω αφησει στη μεση; δεν θελωωωω ομως ολο την αναβαλλω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...