Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε ΦΑΜ μου θα κοκκινησω με τα κοπλιμεντα...:oops::oops::oops:

Καλέ μη ντρέπεσαι!!! Μοιάζεις λίγο στην Μαρία Κορινθίου ή μου φαίνεται???

... Πέντε γινονται διγουρα όταν μπουν και οι κρεμες.

Είσαι δίγουρη???? Τα 5 δηλ. είναι τα κλανονικά???

κοριτσια ψαχνω κειμενα για τα προσκλητηρια μιας κ θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι..τι λετε για αυτο??

Αγαπη ειναι...

να βλεπω τον μπαμπα μου να παντρευεται με τη μαμα μου μετα απο τοοοσο καιρο και να αισθανονται το ιδιο ερωτευμενοι!!!

Ευτυχια ειναι...

να εχουν κι εμενα διπλα τους, επιτιμο καλεσμενο και πρωταγωνιστη, αφου αμεσως μετα θα ακολουθησει το Ιερο Μυστηριο της Βαπτισης μου!!!

Χαρα μας θα ειναι να ειστε ολοι διπλα μας σ¨αυτη τη μερα γιορτης για την οικογενεια μας!!!

Σας περιμενουμε λοιπον το Σαββατο 14-02-2009 και ωρα 17,30 στον Ιερο Ναο....

Μετα τα Μυστηρια μη φυγετε!! Θα το καψουμε στο....

Εγω τηλ. δεν εχω ακομα αλλα εσεις που δε θα ερθετε τηλεφωνηστε στον μπαμπα μου στο 69........ η στη μαμα μου στο 69...... και εκεινοι θα με ενημερωσουν!!!

Φιλακια..μπεμπης!!

Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Μόνο που δεν αναφέρεται πουθενά η Μαρία...

τσαααα. Σας ελειψα???

Όσο δεν φαντάζεσαι!!!!!!

σωστά τα λές Μαρίνα για τις εκδρομές, τώρα πρέπει να κάνουμε που είναι πιο εύκολα τα μωρούλια...μπορώ να έχω ένα ταξιδάκι στη Ρώμη, ενα διήμερο στην λίμνη Πλαστήρα, 3 μέρες στην Καστοριά και ενα τετραήμερο στο Λονδίνο παρακαλώ;;;;

Δεν ζητάς πολλά!!! Σε πάω γιατί είσαι ολιγαρκής!!!

Είσαι δίγουρη???? Τα 5 δηλ. είναι τα κλανονικά???

!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...βρωμιτσα....θα περιμενω το επομενο λαθος σου!!!!!:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αχ βρε φαμ μου ειναι αντιγραφη,και εγω το σκεφτηκα πως να το κανω ωστε να μην ειναι αδικημενη η μικρη..

Πάντως είναι εκπληκτικό και σίγουρα πρωτότυπο!!!! Και πολύ ωραία επίσης η μπομπονιέρα της Μαρίας!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...βρωμιτσα....θα περιμενω το επομενο λαθος σου!!!!!:P

Χιχιχιχιχιχι!!!!!

Γεια σαςςςς μολις κοιμησα τον φουσκα!! Ρε κοριτσια τωρα το βραδι εφαγε 240!!!! θα σκασει αυτο το παιδι!!! συνηθως τρωει 180 και κανει 7 γευματα...τι να πω....πρωτογνωρα πραγματα για μενα που το αλλο μου παιδι ειναι το αλλο ακρο..!!! Η αληθεια ειναι οτι μολις εμαθα οτι ειμαι εγγυος ειπα γερο παιδι και να τρωει...γιατι η αλλη μας ειχε βγαλει το λαδι!!

Εγω ημουν εγγυος και δεν το ηξερα περισυ το Πασχα πηγαμε Κωνσταντινουπολη και το τι ναργιλε καναμε και το τι ποδαροδρομο δε λεγετε!!! Γι αυτο βγηκε μπουνταλας ο αλλος μαλλον!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κοριτσια εγω οταν ημουν εγκυος στο μπεμπη και δεν το ηξερα παντρευοτανε η κουνιαδα μου..και ειχαμε παει για μπατσελορ σε μπουζουκια και ειχα γινει τυφλα..

:-D

Βρε κορίτσια μου, εμάς έτρωγε 5 γεύματα των 180 και μας είπε η παιδίατρος να τα αυξήσουμε, οπότε πήγαμε στα 200, αλλά τώρα τρώει 4, αφήστε που καμιά φορά πίνει λιγότερο από 200, με αποτέλεσμα να τρώει συνολικά την ίδια ή ακόμη και λιγότερη ποσότητα από πριν...

Σας μπερδεψα??? Έχει χαλάσει τελειώς το πρόγραμμα που είχε αρχίσει να φτιάχνει...

Έχει τ'υχει σε καμία να αυξήσει την ποσότητα ανά γεύμα και να χαλάσει το πρόγραμμα του παιδιού?

ΥΓ Εμείς πέρσυ 25η Μαρτίου (που δεν ξέραμε για την εγκυμοσύνη) είχαμε πάει σε ταβερνάκι και ήπιαμε κρασί και καπνίσαμε σαν να μην υπάρχει αύριο... Και ανησυχούσα μη μου βγει ελλιποβαρής ο χοντρέλας!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

εμενα Φαμ ο γιατρος μου λεει ότι δεν τον νοιαζει ποσο πινει αρκει να παιρνει το απαιτουμενο βαρος. Ουτε για αριθμο γευματων μου λεει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εμενα Φαμ ο γιατρος μου λεει ότι δεν τον νοιαζει ποσο πινει αρκει να παιρνει το απαιτουμενο βαρος. Ουτε για αριθμο γευματων μου λεει.

Μωρέ κι εμένα αυτό μου λέει, αλλά αφού το παιδί μεγαλώνει και τρώει το ίδιο (ή ίσως και λίγο λιγότερο) φοβάμαι ότι δεν θα πάρει βάρος...Θα τον ζυγίσω τώρα που θα τον ξυπνήσω να δω...Κοιμάται σερί από τις 6.30 κι έχει να φάει από τις 5......:confused::confused::confused::confused:

Μωρέ κι εμένα αυτό μου λέει, αλλά αφού το παιδί μεγαλώνει και τρώει το ίδιο (ή ίσως και λίγο λιγότερο) φοβάμαι ότι δεν θα πάρει βάρος...Θα τον ζυγίσω τώρα που θα τον ξυπνήσω να δω...Κοιμάται σερί από τις 6.30 κι έχει να φάει από τις 5......:confused::confused::confused::confused:

Βρε Φαμ μου πολλες ωρες δεν κοιμαται για απογευμα??? Θα εχει παρει τον βραδινο υπνο αυτος τωρα για να κοιμαται τοσες ωρες....σε βλεπω ξημερωματα ορθια εσενα και τον μπεμπη να θελει παιχνιδια! εγω δεν τον αφηνω να κοιμαται τοσο το απογευμα....δεν το ξυπναω αλλα φροντιζω κι εχω φωτα ανοιχτα...τηλεοραση..εμεις να μιλαμε κανονικα ...και οταν ειναι να κοιμηθει για βραδι κανουμε μπανιο μασαζ τρωμε με φωτακι ελαφρυ και νανι...καθε βραδυ κανουμε το ιδιο και μας παει πολυ καλα!! Τωρα πια κοιμαται το βραδυ περιπου 10 30 σηκωνετε 5 τρωει ξανακοιμαται και σηκωνεται 8-9...μετα δεν ξανακοιμαται ωρες πολλες μονο το μεσημερι κατα της 3 κοιμαται κανενα 2 ωρο ενω την υπολοιπη μερα κοιμαται τεταρτα! Γενικα μπορω να πω το εχει φτιαξει μια χαρα το προγραμμα του ο μπεμπης1

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

caterinaki οκ γυρισες ελλαδα?????:D:D:D:D

ρωμη πηγα τον απριλιο για 4 μερες με μια φιλη μου αλλα ημουνα ψιλοχαλια....σηκωνομουνα το πρωι,επλενα το προσωπο μου δεν ενιωθα καλα και ξαπλωνα μεχρι να συνελθω.τον καφε στο πρωινο ουτε που το πλησιαζα,περπαταγα δεκα λεπτα και ηθελα μιση ωρα ξεκουραση.αα και σηκωσα και πυρετο!!!!!ναι βρε εγκυος ημουνα αλλα δεν το ηξερα:D:D:D:D:D:D.πηγα με 7 μερες καθυστερηση αλλα δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο οτι ειμαι εγκυος γιατι 2 μηνες πιο πριν ειχα 27! μερες καθυστερηση οποτε θεωρησα οτι συνεβη παλι το ιδιο.αλλα ΟΧΙ,ηταν το ζουζουνι μου:tongue:.ε το πρωτο πραγμα που εκανα μολις προσγειωθηκαμε ηταν να παω στο φαρμακειο του αεροδρομιου να παρω τεστ(ειχαν περασει και εντεκα μερες πια!)

επισης νεα υορκη εχω γεννηθει κατερινουλα,8 χρονων ηρθαμε ελλαδα(ναι πολυ εξυπνο που γυρισαν οι γονεις μου,τι να πω!!).ε απο τοτε πηγαινω(η μαλλον πηγαινα)μια φορα το χρονο,κανω τα ψωνια μου και γεμιζω μπαταριες.

απο καστορια εισαι????νομιζα κοζανη.......

annia πολυ ωραιο κειμενο!!!!!!!η μπομπονιερα η πορτοκαλι ποσο κοστιζει????????

βρε σοφια για να κλαψεις πηγες ναυπλιο??????σε καταλαβαινω παντως,και εγω την πρωτη φορα που βγηκα εξω για καφε με την αδερφη μου ενιωσα τυψεις,σαν να εγκατελειψα το παιδι μου.ααααχ δεν ειμαστε ετοιμες για αποχωρισμους ουτε για λιγο.......πως ειναι ο αντρας σου?

καλά νόμιζες από Κοζάνη είμαι και μένω σε μια πόλη που λέγεται Σιάτιστα η Καστοριά είναι πολύ κοντά ούτε πάνω από 20 λεπτά!!!!

εγώ επειδή είχα πάντα πολύ ότι να'ναι κύκλο να φανταστείτε μου ερχόταν περίοδος κάθε 2 μήνες , άρχησα λοιπόν να έχω συνέχεια χαλασμένο στομάχι , μόνο ψάρι έτρωγα αλλά δεν πήγε το μυαλό μου οτι μπορεί να είμαι εγκυος γιατι λίγο καιρό πριν εκανα ενα τεστ και ήταν αρνητικο, παιρνω λοιπον ενα γιατρο τηλ κλείνω και ραντεβου για γαστροσκόπηση, αφού με ρωτούσαν όλοι μήπως είμαι εγκυος και έλεγα εγώ αποκλείεται (τις μέρες που επρεπε να έχω περιοδο είχα λίγο αίμα) και όλα καλά πηγαίνουμε και στα μπουζούκια Μακρόπουλο και πρώτη φορά στη ζωή μου που ήπια ουισκι (παραδόξως το στομάχι έστρωσε) τις επόμενες μέρες επειδή έπρεπε να πάω σε ένα δερματολόγο και έπρεπε να είμαι σίγουρη για το αν είμαι εγκυος η όχι λέω καλού κακου δεν κάνεις ένα.... εντελώς τυχαία (ίσως και υποσυνείδητα!!!!) και βγαίνει αμέσως θετικό.... τι με θες εμένα τότε ανοιξε πέτρα να διαβώ ένα πράμα πάω και στον γυναικολόγο την επόμενη μέρα και μου λέει οτι είμαι 5.5 εβδομάδων!!!

ζήλεψα και εγώ και έβαλα φωτο από την οικογένεια μας στο προφίλ μου!!!!

εμενα ειναι ακομα πιο χαλια τα γραμμαρια της......6 γευματα απο τα οποια καποιες φορες μπορει να ειναι 50 ml το ενα γευμα....80ml το επομενο....ειμαι περιεργη να δω στις 20 του μηνα ποσο βαρος θα εχει παρει.

και εχεις και την αννια να αναρωτιεται αν ειναι ενταξει το βαρος του μωρου,που ειναι 2 εβδομαδες μικροτερος και η δικη μου ειναι 5200:-D:-D:-D:-D:-D:-D.φτου σου μαρη,δεν τα πετανε ετσι αυτα........:P.τι να πει και το ινακι??????

σοφακι καλα ειστε?η μικρη σου πινει 50 και 80 μλ μονο?δηλαδη ο δικος μου εχει γινει γαργαντουας?πες μου κατι αν ξερεις σε παρακαλω,37,2 ειναι πυρετος?τι κανω σε αυτη την περιπτωση?εχτες το πρωι ειχε το ιδιο και το βραδυ ειχε 36,7.σημερα ολη μερα ηταν οκ και τωρα το βραδυ ξαναπηγε 37,2.τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...