Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον.....περαστικα στο ανηψακι της Μαριας κοκαλωσα δεν μπορω,για λιμνη Πλαστηρα γιατι να μεγαλωσουν για να τα κυνηγατε οπως εγω τον Δημητρη τωρα ρε που ειναι στο καροτσι εγω ειμαι μεσα και καταγγελω οτι ειστε ξετσιπωτες(κυριε διαχειριστα επιτρεπεται αυτη η λεξη?)ενα πατατακι εφαγα και με τσακωσατε και το δημοσιοποιησατε συν οτι αυτε τις φωτο ουτε εχθρος δεν θα τις εβαζε μα τι γαιδαρες ειστε πια μην δειτε αδυνατη να λυσαξετε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τσαααα. Σας ελειψα???

που εισαι βρε??? Θα καναμε καταληψη αν το συνεχιζατε...:tongue:

κοριτσια ψαχνω κειμενα για τα προσκλητηρια μιας κ θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι..τι λετε για αυτο??

Αγαπη ειναι...

να βλεπω τον μπαμπα μου να παντρευεται με τη μαμα μου μετα απο τοοοσο καιρο και να αισθανονται το ιδιο ερωτευμενοι!!!

Ευτυχια ειναι...

να εχουν κι εμενα διπλα τους, επιτιμο καλεσμενο και πρωταγωνιστη, αφου αμεσως μετα θα ακολουθησει το Ιερο Μυστηριο της Βαπτισης μου!!!

Χαρα μας θα ειναι να ειστε ολοι διπλα μας σ¨αυτη τη μερα γιορτης για την οικογενεια μας!!!

Σας περιμενουμε λοιπον το Σαββατο 14-02-2009 και ωρα 17,30 στον Ιερο Ναο....

Μετα τα Μυστηρια μη φυγετε!! Θα το καψουμε στο....

Εγω τηλ. δεν εχω ακομα αλλα εσεις που δε θα ερθετε τηλεφωνηστε στον μπαμπα μου στο 69........ η στη μαμα μου στο 69...... και εκεινοι θα με ενημερωσουν!!!

Φιλακια..μπεμπης!!

πολυ ωτραι...και συγκινιτικο. Με το καλο!!

λοιπον.....περαστικα στο ανηψακι της Μαριας κοκαλωσα δεν μπορω,για λιμνη Πλαστηρα γιατι να μεγαλωσουν για να τα κυνηγατε οπως εγω τον Δημητρη τωρα ρε που ειναι στο καροτσι εγω ειμαι μεσα και καταγγελω οτι ειστε ξετσιπωτες(κυριε διαχειριστα επιτρεπεται αυτη η λεξη?)ενα πατατακι εφαγα και με τσακωσατε και το δημοσιοποιησατε συν οτι αυτε τις φωτο ουτε εχθρος δεν θα τις εβαζε μα τι γαιδαρες ειστε πια μην δειτε αδυνατη να λυσαξετε

ελα ντε...λυσσαξαμε οι βαρελες (μονη μου δηλαδη γιατι οι αλλες ηταν μια χαρα)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσια καλησπερα, η μικρη κοιμαται εδω και καμια 5-6 ωρες, εκανε κακα της μετα απο 3 μερες(γα μας δεν ειναι περιεργο κανει 1 φορα τη βδομαδα) και ξεραθηκε στον υπνο!Κοιμηθηκα κι εγω!Ηθελα να σας ρωτησω, πονατε οταν ¨βρισκεστε¨με τον αντρουλη σας;Εγω τις 2 φορες που το καναμε πονουσα πολυ αλλα δεν πτοηθηκαμε!Ν'ανησυχω;;;;

mvarela πήγαινε μόλις μια σελίδα πίσω που συζητούσαμε το θέμα

annia πολύ ωραίο το κειμενάκι!!! πώς και δεν παντρευτήκατε με την βάφτιση της Μαίρης;;

σωστά τα λές Μαρίνα για τις εκδρομές, τώρα πρέπει να κάνουμε που είναι πιο εύκολα τα μωρούλια...μπορώ να έχω ένα ταξιδάκι στη Ρώμη, ενα διήμερο στην λίμνη Πλαστήρα, 3 μέρες στην Καστοριά και ενα τετραήμερο στο Λονδίνο παρακαλώ;;;;

ινακι λεγαμε να τον κανουμε με την ησυχια μας το γαμο μετα την βαφτιση της μαριας αλλα εμεινα εγκυος μετα απο 5μηνες κ ετσι θα τον κανουμε τωρα γιατι αν κανουμε ξεχωριστα βαφτιση και γαμο καηκαμε(απο θεμα οικονομικων)

:-D

Διαφημίσεις

σοφακι κ κατερινακι μπειτε καλε στο προφιλ μου να τις δειτε.γινετε φιλες μου.

Ελινάκι είσαι μια κούκλα το ίδιο και το μωράκι σου φτου φτου και στους 2!

κοριτσια ψαχνω κειμενα για τα προσκλητηρια μιας κ θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι..τι λετε για αυτο??

Αγαπη ειναι...

να βλεπω τον μπαμπα μου να παντρευεται με τη μαμα μου μετα απο τοοοσο καιρο και να αισθανονται το ιδιο ερωτευμενοι!!!

Ευτυχια ειναι...

να εχουν κι εμενα διπλα τους, επιτιμο καλεσμενο και πρωταγωνιστη, αφου αμεσως μετα θα ακολουθησει το Ιερο Μυστηριο της Βαπτισης μου!!!

Χαρα μας θα ειναι να ειστε ολοι διπλα μας σ¨αυτη τη μερα γιορτης για την οικογενεια μας!!!

Εγω τηλ. δεν εχω ακομα αλλα εσεις που δε θα ερθετε τηλεφωνηστε στον μπαμπα μου στο 69........ η στη μαμα μου στο 69...... και εκεινοι θα με ενημερωσουν!!!

Φιλακια..μπεμπης!!

προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το έχω ξαναδιαβάσει σε προσκλητήριο.....αντε βρε η ώρα η καλή!!!

τσαααα. Σας ελειψα???

εννοείται, τωρα που γύρισες άρχισε πάλι τις ατάκες γιατί μας έλειψαν!!

mvarela πήγαινε μόλις μια σελίδα πίσω που συζητούσαμε το θέμα

annia πολύ ωραίο το κειμενάκι!!! πώς και δεν παντρευτήκατε με την βάφτιση της Μαίρης;;

σωστά τα λές Μαρίνα για τις εκδρομές, τώρα πρέπει να κάνουμε που είναι πιο εύκολα τα μωρούλια...μπορώ να έχω ένα ταξιδάκι στη Ρώμη, ενα διήμερο στην λίμνη Πλαστήρα, 3 μέρες στην Καστοριά και ενα τετραήμερο στο Λονδίνο παρακαλώ;;;;

Ααααααχ και βαααααχ Ρώμη η αγαπημένη μου πόλη (μωρέ 'όλη η Ιταλία μου αρέσει, ακόμα και το Lecce!!!!) και ας μην έχω πάει ποτέ, Λίμνη Πλαστήρα super ειδικά την άνοιξη!!!! εννοείται πως αν έρθεις Καστορια θα ειδοποιήσεις να βρεθούμε, να σηναντηθούμε και με την Μάχη... είναι πανεμορφα στην Καστοριά και το ΛΟνδίνο τι ωραίααααα, δεν βάζεις και μια ΝΥ???? αλλά εκει είναι για Χριστούγεννα!!! αντε ώρα να γυρίσω πλευρό τωρα και να επανελθω στην πραγματικότητα!!!! ωραία ήταν πάντως ινακι με ταξίδεψες!!!

Στην επομενη λοιπον θα καθομαστε πιο κοντα!:D

Εντωμεταξυ, ηθελα να ρωτησω τις κοπελες που θηλαζουν, ο δικος μου εχει περιορισει τα γευματα σε 5 την ημερα, βεβαια το καθενα διαρκει μινιμουμ 30 λεπτα και πολλες φορες του δινω και το αλλο στηθος πλεον, εσας ποσα κανουν την ημερα;

κι εμένα 5-7 κάνει. αναλόγως πόσες ώρες κοιμάται

εγώ έκανα ότι δεν το είδα το 1.84 εσύ τωρα γιατί μας το ξαναθύμησες για να πέσουμε σε κατάθλιψη, :tongue: να σου πω και κάτι να σε παρηγορήσω? είσαι ψηλότερη απο μένα για την ακρίβεια είμαι 1.64 όσο για το αν φτάνουμε την mamageor όχι κοθόρνους ξυλοπόδαρα θέλουμε :-D:-D:-D έχω μια φίλη που είναι 1.89 :twisted::twisted::twisted: φαντάσου πόδι αυτες οι κοπέλες!!!

:D:D:D:D:D:D

μια φορά που τον πήρα εγώ πήγα σε καφε που υποτιθεται δεν είχε πολυ κόσμο αλλά τελικά μετά βρωμουσαμε τσιγαρίλα, στις μεγάλες πόλεις πάντως δεν πιστευω να υπάρχει προβλημα λογικά τα αντικαπνιστικά μετρα θα τα κρατάνε αλλα εδω...... ουτε σεβασμός ουτε τιποτα!

ναι καλά! τα ίδια σκ... είναι κι εδώ!!!

εγώ πονούσα παραπάνω φορές μπορεί και τις 10 πρώτες και μάλιστα πονουσα υπερβολικά αφού νόμιζα οτι ο γιατρος με εραψε παραπάνω από το κανονικο που έπρεπε :tongue::tongue::tongue: μιλάμε για πόνο οχι αστεια!!! αλλά δεν το έβαλα κάτω και εμεις σε καθημερινη βάση τα ρίχναμε τα πυροτεχνήματα .....

τις πρώτες πόσες φορές???? σε τι βάση????? μωρέ μπράβο...

Αγαπη ειναι...

Ευτυχια ειναι...

Φιλακια..μπεμπης!!

πολύ καλό! εγώ θα το γράψω μόνη μου το ποιηματάκι. θ' αρχίσω να σκέφτομαι από... ΤΩΡΑ!!!

τσαααα. Σας ελειψα???

Μόνο μας έλειψες???

Κοριτσια καλησπερα, η μικρη κοιμαται εδω και καμια 5-6 ωρες, εκανε κακα της μετα απο 3 μερες(γα μας δεν ειναι περιεργο κανει 1 φορα τη βδομαδα) και ξεραθηκε στον υπνο!QUOTE]

εμείς κάναμε σήμερα μετά από 8 μέρες!!! και χ@σαμε όλη τη β. ελλάδα! σου'ρθε τίποτα?? :)

15y6xxxv0qx3picm.png

caterinaki οκ γυρισες ελλαδα?????:D:D:D:D

ρωμη πηγα τον απριλιο για 4 μερες με μια φιλη μου αλλα ημουνα ψιλοχαλια....σηκωνομουνα το πρωι,επλενα το προσωπο μου δεν ενιωθα καλα και ξαπλωνα μεχρι να συνελθω.τον καφε στο πρωινο ουτε που το πλησιαζα,περπαταγα δεκα λεπτα και ηθελα μιση ωρα ξεκουραση.αα και σηκωσα και πυρετο!!!!!ναι βρε εγκυος ημουνα αλλα δεν το ηξερα:D:D:D:D:D:D.πηγα με 7 μερες καθυστερηση αλλα δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο οτι ειμαι εγκυος γιατι 2 μηνες πιο πριν ειχα 27! μερες καθυστερηση οποτε θεωρησα οτι συνεβη παλι το ιδιο.αλλα ΟΧΙ,ηταν το ζουζουνι μου:tongue:.ε το πρωτο πραγμα που εκανα μολις προσγειωθηκαμε ηταν να παω στο φαρμακειο του αεροδρομιου να παρω τεστ(ειχαν περασει και εντεκα μερες πια!)

επισης νεα υορκη εχω γεννηθει κατερινουλα,8 χρονων ηρθαμε ελλαδα(ναι πολυ εξυπνο που γυρισαν οι γονεις μου,τι να πω!!).ε απο τοτε πηγαινω(η μαλλον πηγαινα)μια φορα το χρονο,κανω τα ψωνια μου και γεμιζω μπαταριες.

απο καστορια εισαι????νομιζα κοζανη.......

annia πολυ ωραιο κειμενο!!!!!!!η μπομπονιερα η πορτοκαλι ποσο κοστιζει????????

βρε σοφια για να κλαψεις πηγες ναυπλιο??????σε καταλαβαινω παντως,και εγω την πρωτη φορα που βγηκα εξω για καφε με την αδερφη μου ενιωσα τυψεις,σαν να εγκατελειψα το παιδι μου.ααααχ δεν ειμαστε ετοιμες για αποχωρισμους ουτε για λιγο.......πως ειναι ο αντρας σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...