Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα μωρε ειναι πολυ μικρα ακομα για αυτο..μετα το χρονο θα σου περασει καπως..(οχι οτι εμενα μου εχει περασει)απλα τα λεω σε σενα για να τα ακουω εγω..

αχ! ετσι ειναι.... ασε που μου εχει καρφωθει οτι μου κρατανε μουτρα:?!!!!

baJfp2.png

Έεεεετσι, να μην ξεχνιόμαστε...αχ εσένα δεν σε χόρτασα στην συνάντηση, όλο μακρυά καθόμασταν...

Στην επομενη λοιπον θα καθομαστε πιο κοντα!:D

Εντωμεταξυ, ηθελα να ρωτησω τις κοπελες που θηλαζουν, ο δικος μου εχει περιορισει τα γευματα σε 5 την ημερα, βεβαια το καθενα διαρκει μινιμουμ 30 λεπτα και πολλες φορες του δινω και το αλλο στηθος πλεον, εσας ποσα κανουν την ημερα;

κοριτσια ξεχασα να σας πω,ηρθε και η παιδιατρος πριν γιατι μου φαινοταν σαν να εχει ακροαστικα ο μικρος αλλα μου ειπε πως ειναι μια χαρα...λοιπον ειμαστε 5800και 61ποντους..εχουμε παρει απο την μερα που γεννηθηκαμε 2,600και 10ποντους καλα δεν ειναι??

:-D

Διαφημίσεις

βρε ΦΑΜ μου θα κοκκινησω με τα κοπλιμεντα...:oops::oops::oops:

maliv εμενα ο μπουνιτσας δεν εχει προγραμμα τρωει οποτε του ρθει μεσα στην ημερα οποτε χανω το λογαριασμο...πολλες φορες απο λιγο.εαν καθεται τοση ωρα εσενα ισως να χορταινει γιαυτο δεν κανει περισσοτερα γευματα.εαν βρεχει με τσισα 5-6 πανες την ημερα παει να πει οτι τρωει μια χαρα οποτε μην ανυσηχεις;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσια ξεχασα να σας πω,ηρθε και η παιδιατρος πριν γιατι μου φαινοταν σαν να εχει ακροαστικα ο μικρος αλλα μου ειπε πως ειναι μια χαρα...λοιπον ειμαστε 5800και 61ποντους..εχουμε παρει απο την μερα που γεννηθηκαμε 2,600και 10ποντους καλα δεν ειναι??

ειστε τελεια;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

βρε ΦΑΜ μου θα κοκκινησω με τα κοπλιμεντα...:oops::oops::oops:

maliv εμενα ο μπουνιτσας δεν εχει προγραμμα τρωει οποτε του ρθει μεσα στην ημερα οποτε χανω το λογαριασμο...πολλες φορες απο λιγο.εαν καθεται τοση ωρα εσενα ισως να χορταινει γιαυτο δεν κανει περισσοτερα γευματα.εαν βρεχει με τσισα 5-6 πανες την ημερα παει να πει οτι τρωει μια χαρα οποτε μην ανυσηχεις;)

Δεν ανησυχω για τα κιλα του, ειναι αλλωστε ηδη 6, απλα ρωταω και σας εαν εχουν λιγοστεψει τα γευματα οπως ο δικος μου...Ξερω πως μετα τον 3ο τα γευματα πρεπει να ειναι 5 στα μωρακια που δεν θηλαζουν, κανω λαθος;

γεια σας κ απο εμενα....

κ εγω δεν το ξανακανω!!!!! χθες το βραδυ εκει που τρωγαμε, εβλεπα παιδακια με τους γονεις τους κ εβαλα τα κλαματα!!!! ασε που καθε 1 ωρα ( κ πολυ λεω) επαιρνα τηλ!!!!! κ το πρωι , μολις ηπιαμε καφε τα μαζεψαμα κ φυγαμε!!!!

οταν λετε οτι πατε για καφε, εννοειτε σε κλειστο χωρο? εμεις μια φορα πηγαμε για φαγητο κ αυτο σε μαγαζι εκτος αθηνων, που ξεραμε οτι δεν θα εχει πολυ κοσμο κ δεν καπνιζανε...

σοφακι εγω τον πηγαινω σε καλα αεριζομενο χωρο και αποφευγω να ειναι αποπνικτικη η ατμοσφαιρα.

Τωρα τα μωρακια ειναι μικρα...δεν καταλαβαινουν ότι λειπεις...Και ειναι λογικο γιατι εισαι πρωτομανουλα και λιγο 'μπλοκαρεσαι'. Στην πορεια όμως δεν θα σου κανει καρδια να τα αφησεις...όταν μεγαλωσουν και καταλαβαινουν δηλαδη. Βεβαια όλα ειναι σχετικα γιατι εχω και φιλη που τα αφηνει συνεχεια στην πεθερα της....και διημερα και τριημερα. Περιεργως όμως τα μωρα της ειναι όλο κατσουφιασμενα. Ειναι δυο χρονων τωρα,

σουπερ ειναι....αφου ξερεις...

Δεν ανησυχω για τα κιλα του, ειναι αλλωστε ηδη 6, απλα ρωταω και σας εαν εχουν λιγοστεψει τα γευματα οπως ο δικος μου...Ξερω πως μετα τον 3ο τα γευματα πρεπει να ειναι 5 στα μωρακια που δεν θηλαζουν, κανω λαθος;

εμενα ειναι 6 τωρα....δεν εχω καποια τετοια 'οδηγια'. Πέντε γινονται διγουρα όταν μπουν και οι κρεμες.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κι εμένα δεν κρατιεται, αλλά ούτε τον μπεμπη πολυκραταει, οπότε είμαι κομματια συνήθως. και τη 2η φορα ψιλοπονεσα, ένα τσουξιμο εσωτερικο, όχι πολύ εσωτερικό... λεω μηπως ειναι τα ραμματα που μ' ενοχλουν.

και κάτι που θέλω να το σχολιάσω μέρες, αλλά ξεχνάω!!! ca_te_rinaki και mvarela, σας υπενθυμιζω ότι η mamageor ειναι 1,84!!! εγώ με το 1,65 πού πάω????? δεν εχω τόοοοοσο ψηλά τακούνια! αν και, Μαρακι, για να σε φτασω, δε χρειαζομαι απλά τακούνια, κοθόρνους θέλω!!!

εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε 8,5 ώρες σερί!!!!! αφού το στήθος μου έγινε τούμπανο και ξύπνησα τελείως μούσκεμα!!!!! το βράδυ, κατα τις 12 παρά, τον θήλασα από το ένα και πήγα να τον βάλω και από το άλλο και δεν ήθελε, αλλά σκέφτηκα ότι αποκλείεται να χόρτασε γιατί έφαγε λίγη ώρα, οπότε ετοιμάσαμε 100μλ από τα οποία έφαγε τα 70μλ και γέμισε το ντεπόζιτο!!! και σήμερα, ξυπνήσαμε, παίξαμε, φάγαμε και τώρα μας πήρε ο υπνος στην αγκαλιά της μαμάς!!! :)

Υ.Γ. Έβαλα και φωτο στο γκρουπάκι μας στο fb και στο προφιλ μου, εδώ!!!

εγώ έκανα ότι δεν το είδα το 1.84 εσύ τωρα γιατί μας το ξαναθύμησες για να πέσουμε σε κατάθλιψη, :tongue: να σου πω και κάτι να σε παρηγορήσω? είσαι ψηλότερη απο μένα για την ακρίβεια είμαι 1.64 όσο για το αν φτάνουμε την mamageor όχι κοθόρνους ξυλοπόδαρα θέλουμε :-D:-D:-D έχω μια φίλη που είναι 1.89 :twisted::twisted::twisted: φαντάσου πόδι αυτες οι κοπέλες!!!

εγω μαγειρευωωωωωωωω!

κοκκινιστο τελικα.......

εμείς φάγαμε στους γονείς μου στιφάδο!

βρεχει!!! και δεν πηγαμε ατα...εφτιαξα μηλοπιτα και τωρα ψηνω μπριζολες

εδώ άρχισε πάλι να χιονίζει ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ????

κοριτσιααααααα!

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!

και εχω μονο 2 εβδομαδες που εχω ξεκινησει και εχω 20 κιλα να χασω δηλαδη αλλες 20 εβδομαδες:cry::cry::cry::cry::cry:.και εχεις και τον συζηγο που εχει γεμισει την πορτα του ψυγειου με kinder bueno,happy-hippo,σοκοφρετες,mars,twix:evil::evil::evil::evil:,και οταν του λεω να τα κρυψει μου λεει "εδω θα δειξεις ποσο θεληση εχεις"!!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

και εχει χαλασει και ο καιρος και δεν μπορω να βγω βολτα να καψω θερμιδες............ουφ!

εγ΄ω θα τα έτρωγα και ας έλεγε οτι ΄΄ηθελε έτσι κ αλλιώς δικό του φταίξιμο είναι που τα έφερε στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γλυκά, σήμερα περίμενα επισκέψεις και τον έστειλα να πάρει μετρημένα 3 κομμάτια πάστες οχι τιποτ'αλλο μένουν μετά και τα τρώω εγώ και τελικά λόγω κακοκαιρίας δεν ήρθε κανεις και πάλι έμειναν!!!! ε! τωρα φταίω εγω να τα τσακισω?

Με πιάνει κάτι, όχι μόνο Σάββατα, αλλά και Κυριακές και Δευτέρες και Τρίτες... Δεν χρειάζομαι ξενύχτια (ποτέ δεν ήμουν του ξενυχτιού) αλλά κανένα καφεδάκι, μπαράκι, ένα σινεμά βρε αδερφέ που κάποτε πήγαινα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα... Πριν λίγο καιρό βγήκαμε για ένα φαγητό (κράτησε η μαμά μου τις μικρές) και αυτό ήταν όλο... Ε, και χθες τσιμπήσαμε κάτι έξω τ μεσημέρι μετά το supermarket... Καλά, να αφήσω τα παιδιά έστω και για 1 ημέρα, δεν μπορώ με τίποτα... Με πιάνει σύνδρομο στέρησης... Δεν αντέχω να φύγω χωρίς τα βλαστάρια μου... Τη μεγάλη που είναι δυόμισυ χρονών, την έχω αφήσει να κοιμηθεί στη γιαγιά της 2-3 φορές συνολικά και αυτό για να πάμε σε γάμους στενών φίλων όπου αναγκαστικά ξενυχτήσαμε. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση... Είμαι μαζοχα, το ξέρω...:rolleyes:

εμένα με έπιασε αυτό το συναισθημα τα Χριστουγεννα, με πιανει ήδη για το Πάσχα και γενικά τις μέρες που βγαίναμε έξω ολοκληρο μπουγιο με την παρέα αλλά τις τελευταιες μέρες φαγώθηκα να πάμε για κανα καφεδακι η για φαγητό με το μωρο δε με πειράζει να τον έχω αντίθετα αμα τον αφησω καμια φορά νιωθω τυψεις!

γεια σας κ απο εμενα....

κ εγω δεν το ξανακανω!!!!! χθες το βραδυ εκει που τρωγαμε, εβλεπα παιδακια με τους γονεις τους κ εβαλα τα κλαματα!!!! ασε που καθε 1 ωρα ( κ πολυ λεω) επαιρνα τηλ!!!!! κ το πρωι , μολις ηπιαμε καφε τα μαζεψαμα κ φυγαμε!!!!

οταν λετε οτι πατε για καφε, εννοειτε σε κλειστο χωρο? εμεις μια φορα πηγαμε για φαγητο κ αυτο σε μαγαζι εκτος αθηνων, που ξεραμε οτι δεν θα εχει πολυ κοσμο κ δεν καπνιζανε...

μια φορά που τον πήρα εγώ πήγα σε καφε που υποτιθεται δεν είχε πολυ κόσμο αλλά τελικά μετά βρωμουσαμε τσιγαρίλα, στις μεγάλες πόλεις πάντως δεν πιστευω να υπάρχει προβλημα λογικά τα αντικαπνιστικά μετρα θα τα κρατάνε αλλα εδω...... ουτε σεβασμός ουτε τιποτα!

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εγω μολις τα κοιμισα και τα δυο και εκατσα για χαλαρουιτα..κοριτσια εγω οταν ριξαμε για πρωτη φορα πυροτεχνηματα δεν πονεσα καθολου παρα μονο λιγο τσουξιμο..μα ειμαι πολυ αναισθητη τελικα...ινακι οντως μπορει να πονας λογω το οτι θηλαζεις γιατι καπου διαβασα πως με το θηλασμο ξερενετε ο κολπος..

σοφια εγω την μικρη την αφησα πρωτη φορα για 3μερες που φυγαμε 15μηνων και το ποσο μου ελειπε δεν μπορεις να φανταστεις..

εγώ πονούσα παραπάνω φορές μπορεί και τις 10 πρώτες και μάλιστα πονουσα υπερβολικά αφού νόμιζα οτι ο γιατρος με εραψε παραπάνω από το κανονικο που έπρεπε :tongue::tongue::tongue: μιλάμε για πόνο οχι αστεια!!! αλλά δεν το έβαλα κάτω και εμεις σε καθημερινη βάση τα ρίχναμε τα πυροτεχνήματα .....ώσπου κάποια στιγμή βαρέθηκα τώρα επιν 15 μέρες του έλεγα οτι έχω περίοδο....:tongue::tongue::tongue:8)8):cool: και έτσι το απέφευγα, αλλά χθες του δωσαμε και κατάλαβε ολονυχτια έπεσε (είναι που δεν ήθελα....τραβατε με κ ας κλαιω!!!!)

αχ! ετσι ειναι.... ασε που μου εχει καρφωθει οτι μου κρατανε μουτρα:?!!!!

και εγώ έτσι νομίζω οτι μου κρατάει μουτρα μετά!!!

ελινα θελω κ εγω να δω φωτοοοοο!!!!!!

αννια μια χαρα ειναι βρε ο μικρος σου!!!! 1300 τον μηνα ειναι σουπερ!!!!

και εγωωωωωωω και εγω θέλω!!!!

κοριτσια ψαχνω κειμενα για τα προσκλητηρια μιας κ θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι..τι λετε για αυτο??

Αγαπη ειναι...

να βλεπω τον μπαμπα μου να παντρευεται με τη μαμα μου μετα απο τοοοσο καιρο και να αισθανονται το ιδιο ερωτευμενοι!!!

Ευτυχια ειναι...

να εχουν κι εμενα διπλα τους, επιτιμο καλεσμενο και πρωταγωνιστη, αφου αμεσως μετα θα ακολουθησει το Ιερο Μυστηριο της Βαπτισης μου!!!

Χαρα μας θα ειναι να ειστε ολοι διπλα μας σ¨αυτη τη μερα γιορτης για την οικογενεια μας!!!

Σας περιμενουμε λοιπον το Σαββατο 14-02-2009 και ωρα 17,30 στον Ιερο Ναο....

Μετα τα Μυστηρια μη φυγετε!! Θα το καψουμε στο....

Εγω τηλ. δεν εχω ακομα αλλα εσεις που δε θα ερθετε τηλεφωνηστε στον μπαμπα μου στο 69........ η στη μαμα μου στο 69...... και εκεινοι θα με ενημερωσουν!!!

Φιλακια..μπεμπης!!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...