Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες κ ευχαριστω για τα καλα σας λογια...:oops::oops:

στην φωτο με τον αντρα μου ειμαι εγκυος 5 μηνων κ ο μπουνιτσας στις φωτο ειναι πριν ενα μηνα, θα βαλω κ μερικες αλλες πιο προσφατες:P

mamageor τι ομορφοσογο ειστε καλε:Pκουκλοι ολοι:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε αλήθεια λέω!!!!!!!!! :-D:-D:-D Ο αντρούλης μου δεν κρατιέται με τίποτα....... Αρκετή νηστεία έκανε ;)!!!!!!!!

κι εμένα δεν κρατιεται, αλλά ούτε τον μπεμπη πολυκραταει, οπότε είμαι κομματια συνήθως. και τη 2η φορα ψιλοπονεσα, ένα τσουξιμο εσωτερικο, όχι πολύ εσωτερικό... λεω μηπως ειναι τα ραμματα που μ' ενοχλουν.

και κάτι που θέλω να το σχολιάσω μέρες, αλλά ξεχνάω!!! ca_te_rinaki και mvarela, σας υπενθυμιζω ότι η mamageor ειναι 1,84!!! εγώ με το 1,65 πού πάω????? δεν εχω τόοοοοσο ψηλά τακούνια! αν και, Μαρακι, για να σε φτασω, δε χρειαζομαι απλά τακούνια, κοθόρνους θέλω!!!

εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε 8,5 ώρες σερί!!!!! αφού το στήθος μου έγινε τούμπανο και ξύπνησα τελείως μούσκεμα!!!!! το βράδυ, κατα τις 12 παρά, τον θήλασα από το ένα και πήγα να τον βάλω και από το άλλο και δεν ήθελε, αλλά σκέφτηκα ότι αποκλείεται να χόρτασε γιατί έφαγε λίγη ώρα, οπότε ετοιμάσαμε 100μλ από τα οποία έφαγε τα 70μλ και γέμισε το ντεπόζιτο!!! και σήμερα, ξυπνήσαμε, παίξαμε, φάγαμε και τώρα μας πήρε ο υπνος στην αγκαλιά της μαμάς!!! :)

Υ.Γ. Έβαλα και φωτο στο γκρουπάκι μας στο fb και στο προφιλ μου, εδώ!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Καλημεεερααα και απο μενα!

Εγω το εριξα στην καθαριοτητα, κανω τα μπανια και εχω μαστουρωσει απο τις χλωρινες...

Ο μικρος μου κοιμηθηκε πρωτη φορα μεχρι τις 5:30 σερι!!! Συνηθως ξυπναει 3:30-4:00 για να φαει, αλλα αποψε τιποτα!!! Μακαρι να μπαινει σε προγραμμα να ηρεμησω και γω λιγακι...Βεβαια μετα ξανακοιμηθηκε στις 8, μια ορεξη για παιχνιδι νυχτιατικα, σαν να μου ελεγε "μη τα θελεις ολα δικα σου"...

κοριτσιααααααα!

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!

και εχω μονο 2 εβδομαδες που εχω ξεκινησει και εχω 20 κιλα να χασω δηλαδη αλλες 20 εβδομαδες:cry::cry::cry::cry::cry:.και εχεις και τον συζηγο που εχει γεμισει την πορτα του ψυγειου με kinder bueno,happy-hippo,σοκοφρετες,mars,twix:evil::evil::evil::evil:,και οταν του λεω να τα κρυψει μου λεει "εδω θα δειξεις ποσο θεληση εχεις"!!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

και εχει χαλασει και ο καιρος και δεν μπορω να βγω βολτα να καψω θερμιδες............ουφ!

Πείτε μου κάτι... σας πιάνει κάτι τα Σάββατα ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Κάποτε... πριν χρόνια... τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν για ξέφρενο βράδυ και ξενύχτι μέχρι τα ξημερώματα..... Δεν αλλάζω φυσικά με τίποτα την τωρινή μου κατάσταση και τα αγγελάκια μου, αλλά είναι κάτι βράδια που με πιάνει κάτι :confused:...

Πάντως το καλοκαίρι θα αφήσω τα μωράκια μου για πέντε ημέρες και θα πάμε Κρήτη για τρελό ξενύχτι! Μου έχει λείψει, τι να πω!

Με πιάνει κάτι, όχι μόνο Σάββατα, αλλά και Κυριακές και Δευτέρες και Τρίτες... Δεν χρειάζομαι ξενύχτια (ποτέ δεν ήμουν του ξενυχτιού) αλλά κανένα καφεδάκι, μπαράκι, ένα σινεμά βρε αδερφέ που κάποτε πήγαινα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα... Πριν λίγο καιρό βγήκαμε για ένα φαγητό (κράτησε η μαμά μου τις μικρές) και αυτό ήταν όλο... Ε, και χθες τσιμπήσαμε κάτι έξω τ μεσημέρι μετά το supermarket... Καλά, να αφήσω τα παιδιά έστω και για 1 ημέρα, δεν μπορώ με τίποτα... Με πιάνει σύνδρομο στέρησης... Δεν αντέχω να φύγω χωρίς τα βλαστάρια μου... Τη μεγάλη που είναι δυόμισυ χρονών, την έχω αφήσει να κοιμηθεί στη γιαγιά της 2-3 φορές συνολικά και αυτό για να πάμε σε γάμους στενών φίλων όπου αναγκαστικά ξενυχτήσαμε. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση... Είμαι μαζοχα, το ξέρω...:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

κοριτσιααααααα!

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!

και εχω μονο 2 εβδομαδες που εχω ξεκινησει και εχω 20 κιλα να χασω δηλαδη αλλες 20 εβδομαδες:cry::cry::cry::cry::cry:.και εχεις και τον συζηγο που εχει γεμισει την πορτα του ψυγειου με kinder bueno,happy-hippo,σοκοφρετες,mars,twix:evil::evil::evil::evil:,και οταν του λεω να τα κρυψει μου λεει "εδω θα δειξεις ποσο θεληση εχεις"!!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

και εχει χαλασει και ο καιρος και δεν μπορω να βγω βολτα να καψω θερμιδες............ουφ!

εγω σημερα και εχθες όλο τρωω και όλο ζασλιζομαι...ισως επειδη περιμενω να αδιαθετησω....πολυ ζαλαδα μιλαμε....

Εγω το εριξα στην καθαριοτητα, κανω τα μπανια και εχω μαστουρωσει απο τις χλωρινες...

Ο μικρος μου κοιμηθηκε πρωτη φορα μεχρι τις 5:30 σερι!!! Συνηθως ξυπναει 3:30-4:00 για να φαει, αλλα αποψε τιποτα!!! Μακαρι να μπαινει σε προγραμμα να ηρεμησω και γω λιγακι...Βεβαια μετα ξανακοιμηθηκε στις 8, μια ορεξη για παιχνιδι νυχτιατικα, σαν να μου ελεγε "μη τα θελεις ολα δικα σου"...

και εμενα ο μικρος σημερα πρωτη φορα κοιμηθηκε 9.30 ωρες σερι, χωρις να ξυπνησει....τι καλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

κοριτσια εβαλα μερικες φωτο κι εγω του μπουνιτσα μου στο προφιλ μου:P:p:p

Τί απεριποίητη καλέ??? ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!! Και ο γιόκας σου ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Φτου-φτου-φτου!!!!!!

Πείτε μου κάτι... σας πιάνει κάτι τα Σάββατα ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Κάποτε... πριν χρόνια... τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν για ξέφρενο βράδυ και ξενύχτι μέχρι τα ξημερώματα..... Δεν αλλάζω φυσικά με τίποτα την τωρινή μου κατάσταση και τα αγγελάκια μου, αλλά είναι κάτι βράδια που με πιάνει κάτι :confused:...

Πάντως το καλοκαίρι θα αφήσω τα μωράκια μου για πέντε ημέρες και θα πάμε Κρήτη για τρελό ξενύχτι! Μου έχει λείψει, τι να πω!

Το ξενύχτι δεν μου έλειψε καθόλου...φρόντισε ο Κομποστούλης μου γι αυτό...μου έλειψε λιγάκι η βραδυνή έξοδος γενικ'ά...θα μπορούσα βέβαια να φέρνω τη μαμά μου και να βγαίνω κανένα Σάββατο, αλλά προτιμώ να μένω με το παιδάκι μου και τον αντρούλη μου...θα μου άρεσε πολύ να έρχονται φίλοι, αλλά βαριούνται μάλλον την μπεμπεδοκατάσταση...

ΦΑΜ και ελενα μονο εσεις νομιζω μεινατε χωρις πυροτεχνηματα.....παντως πονεσα αρκετα στην αρχη:?:-?:?:-?

Μας το λες για παρηγοριά, ε??

καλημέρα!!!

458 προσπάθεια εξοικίωσης με το μπιμπερό ελαβε τέλος ανεπιτυχώς...απο εγκυρες πηγές έμαθα οτι όταν συνειδητοποίησε τι παει να κάνει εμπιξε τα κλάματα (σημειωτεον οτι το μπιμπερό είχε χαμομηλομάραθο γιατι ολο το βραδυ σφιγγοταν πάλι και οτι πειναγε πολύ)

πάω να δώ τις φωτό σας (που να την βλεπατε την Ελίνα πριν μπεί να γεννήσει τι κουκλα που ήταν!!)

Αχ βρε Μητσάκι τί σου έκαναν τα μπιμπερό και δεν τα χωνεύεις???

Συγνώμη, πιο κούκλα γίνεται?????

Όσο για τον θηλασμό, μου ήρθε πάλι το γάλα (όχι καμιά τεράστια ποσότητα) γιατί πλακώθηκα στις σούπες και στο νερό. Ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θέλω να την κόψω από τώρα. Στην ενότητα του θηλασμού μου απάντησε η Αγλαϊα, θέλει να της δώσω κάποια στοιχεία για να μπορέσει να μου πεί τί μπορεί να γίνει.

Μπράβο Νατασούλα!!! Να μη μου στενοχωριέσαι!!!!!

Φαμούλα μου περαστικά!!!!

Ευχαριστώωωωω!!!!

εμεις χθες πηγαμε και για καφε και για φαγητο το μεσημέρι...μαζι με την μικρή και μια χαρά περάσαμε!!!

Μπράβο οικογενειούλα όμορφη και βολταδόρισσα!!!!!

...καλε κοβονται τα πυροτεχνηματα???????????μεσα σε ενα χρονο το καναμε 2 φορες,τωρα τιποτα δεν με σταματαει:D:D:D:D.

Χαχα!!! Εσύ και η Θεοπούλα: ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ????

Όσο για τα πυροτεχνήματα, εμείς πάμε μια χαρά!!!!!!! Μη σας πώ και σε καθημερινή βάση ;););)!!!!!!!!!!!!

Ε ρε γλέντια στην Χαλκίδα!!!!!!!!

θα πηδηχτω ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!

Αφού από το κρεβάτι πονάς, δοκίμασε το παράθυρο!!!!:lol::lol::lol:

Έεεεετσι, να μην ξεχνιόμαστε...αχ εσένα δεν σε χόρτασα στην συνάντηση, όλο μακρυά καθόμασταν...

κοριτσιααααααα!

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Αν αντέξεις τέτοιους πειρασμούς, σου βγάζω το καπέλο!!!!

Με πιάνει κάτι, όχι μόνο Σάββατα, αλλά και Κυριακές και Δευτέρες και Τρίτες... ... Δεν αντέχω να φύγω χωρίς τα βλαστάρια μου... Τη μεγάλη που είναι δυόμισυ χρονών, την έχω αφήσει να κοιμηθεί στη γιαγιά της 2-3 φορές συνολικά και αυτό για να πάμε σε γάμους στενών φίλων όπου αναγκαστικά ξενυχτήσαμε. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση... Είμαι μαζοχα, το ξέρω...:rolleyes:

Τί πιο φυσιολογικό... Καθόλου μαζοχιστικό..Νομίζω αν το είχες μεγαλύτερη ανάγκη θα το έκανες αφού υπάρχει διαθέσιμη γιαγιά!!!

εγω σημερα και εχθες όλο τρωω και όλο ζασλιζομαι...ισως επειδη περιμενω να αδιαθετησω....πολυ ζαλαδα μιλαμε....

και εμενα ο μικρος σημερα πρωτη φορα κοιμηθηκε 9.30 ωρες σερι, χωρις να ξυπνησει....τι καλα...

Αλέκα κανόνισε...έχεις καθυστέρηση?

9.30 ώρες?!?!?! Φτου σκόρδα!!! Κι εγώ θέλω σερί 9.30 ώρες, πού το αγοράζεις??????

FAMMM??? Θεος φυλαξοι!!!!!! Απλα περιμενω δευτερα με τριτη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κ απο εμενα....

εγω αυτα τα συναισθηματα τα ξεχασα...το εχω παρει αποφαση...στην πρωτη εγκυμοσυνη τα ενιωθα

Δεν μπορω όμως να αφησω τα παιδακια μου ουτε για σκ....και 'ας με λενε τρελη' χαχα

καλημεεεεραααααααα!!!!

κ εγω δεν το ξανακανω!!!!! χθες το βραδυ εκει που τρωγαμε, εβλεπα παιδακια με τους γονεις τους κ εβαλα τα κλαματα!!!! ασε που καθε 1 ωρα ( κ πολυ λεω) επαιρνα τηλ!!!!! κ το πρωι , μολις ηπιαμε καφε τα μαζεψαμα κ φυγαμε!!!!

οταν λετε οτι πατε για καφε, εννοειτε σε κλειστο χωρο? εμεις μια φορα πηγαμε για φαγητο κ αυτο σε μαγαζι εκτος αθηνων, που ξεραμε οτι δεν θα εχει πολυ κοσμο κ δεν καπνιζανε...

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εγω μολις τα κοιμισα και τα δυο και εκατσα για χαλαρουιτα..κοριτσια εγω οταν ριξαμε για πρωτη φορα πυροτεχνηματα δεν πονεσα καθολου παρα μονο λιγο τσουξιμο..μα ειμαι πολυ αναισθητη τελικα...ινακι οντως μπορει να πονας λογω το οτι θηλαζεις γιατι καπου διαβασα πως με το θηλασμο ξερενετε ο κολπος..

σοφια εγω την μικρη την αφησα πρωτη φορα για 3μερες που φυγαμε 15μηνων και το ποσο μου ελειπε δεν μπορεις να φανταστεις..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...