Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πείτε μου κάτι... σας πιάνει κάτι τα Σάββατα ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Κάποτε... πριν χρόνια... τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν για ξέφρενο βράδυ και ξενύχτι μέχρι τα ξημερώματα..... Δεν αλλάζω φυσικά με τίποτα την τωρινή μου κατάσταση και τα αγγελάκια μου, αλλά είναι κάτι βράδια που με πιάνει κάτι :confused:...

Πάντως το καλοκαίρι θα αφήσω τα μωράκια μου για πέντε ημέρες και θα πάμε Κρήτη για τρελό ξενύχτι! Μου έχει λείψει, τι να πω!

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Έλενα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμείς βγήκαμε χθές Σάββατο βράδυ με τον αντρούλη μου μετά από πολύ καιρό, όχι για ποτάκι και τρελό ξενύχτι αλλά για καφέ. Ειλικρινά αισθάνθηκα πολύ καλά, σαν να έφυγε από πάνω μου ένα βάρος. Άφησα το μωράκι μου στην μητέρα μου και θυμήθηκα τα παλιά. Και πάλι όμως το μυαλό μου ήταν στην μικρούλα μου!!!!!!

Αλέκα την μικρή μου αρχικά λέγαμε να την βαφτίσουμε στην Τήνο αλλά βλέπουμε πώς είναι πολύ δύσκολο, δεν θα μπορέσουν να έρθουν ούτε τα αδέρφια μας!!!!!!! Από ότι φαίνεται το μυστήριο θα γίνει εδώ στην πόλη μας και μόλις μεγαλώσει λίγο θα πάμε οι τρείς μας να προσκυνήσουμε.

Όσο για τον θηλασμό, μου ήρθε πάλι το γάλα (όχι καμιά τεράστια ποσότητα) γιατί πλακώθηκα στις σούπες και στο νερό. Ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θέλω να την κόψω από τώρα. Στην ενότητα του θηλασμού μου απάντησε η Αγλαϊα, θέλει να της δώσω κάποια στοιχεία για να μπορέσει να μου πεί τί μπορεί να γίνει.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!Τι κάνετε?Ελπίζω να είχατε μια όμορφη νύχτα χωρίς πολλά ξυπνήματα!Εμείς είμαστε καλά και ετοιμαζόμαστε για Θεσ/νίκη.Ενδέχεται να μείνουμε εκεί το βράδυ για να πάμε αύριο στο Ιπποκράτειο να μας δώσουν βιβλιάριο υγείας του παιδιού,γιατί όταν γέννησα τους είχαν τελειώσει:rolleyes: και είμαστε με κάτι φωτοτυπίες-αντίγραφο του βιβλιαρίου!!!!

Καλημέρα. Δυστυχώς η μικρή μου απόψε είχε μπόλικη γκρίνια και δεν κοιμηθήκαμε καλά. Ευτυχώς κοιμάται τώρα και χαλαρώνω και εγώ.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κρίμα βρε Νατασσούλα που δεν ξεκουράστηκες το βράδυ αλλά τουλάχιστον ήπιες και έναν καφέ!!Και εμένα μου κακοφαίνεται πολύ να αφήνω τον μικρό και έτσι σπανίως βγαίνω:cry:Καλη ξεκούραση τώρα που κοιμάται η μικρή.

Φαμούλα μου περαστικά!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

εμεις χθες πηγαμε και για καφε και για φαγητο το μεσημέρι...μαζι με την μικρή και μια χαρά περάσαμε!!!

Κάθεται ήσυχη; Εγώ ακόμα δεν την έχω πάει σε κλειστό χώρο, φοβάμαι για τυχόν τσιγαρίλες!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ινακι και την δευτερη φορα πονεσα στην αρχη αλλα μετα ημουν οκ.

καλε κοβονται τα πυροτεχνηματα???????????μεσα σε ενα χρονο το καναμε 2 φορες,τωρα τιποτα δεν με σταματαει:D:D:D:D.

Κρίμα βρε Νατασσούλα που δεν ξεκουράστηκες το βράδυ αλλά τουλάχιστον ήπιες και έναν καφέ!!Και εμένα μου κακοφαίνεται πολύ να αφήνω τον μικρό και έτσι σπανίως βγαίνω:cry:Καλη ξεκούραση τώρα που κοιμάται η μικρή.

Φαμούλα μου περαστικά!!!!

Δεν είμαι και εντελώς άυπνη αλλά ο ύπνος μου ήταν διακεκομένος και χαλάστηκα. Έχω την αίσθηση ότι ξυπνάει μέσα στην νύχτα και γκρινιάζει γιατί θέλει αγκαλιά.

Όσο για τα πυροτεχνήματα, εμείς πάμε μια χαρά!!!!!!! Μη σας πώ και σε καθημερινή βάση ;););)!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

με εχει σωσει το σλινγκ, την βαζω και κοιμαται, απλα κουνιεμαι λιγακι οταν παει να ξυπνήσει! κιαν πειναει την θηλαζω κανονικά, βαζω και το εξτρα υφασμα μπροστα και δεν φαίνεται τιποτα! Εχω βρει και μια καφετερια που πηγαινουν πολλες οικογενειες και δεν πολυκαπνιζουν...και για φαι παλι πηγαμε μιαμιση που ειχε μονο 2 παρέες!

Σοφακι εγω και την τρίτη πόναγα φριχτα..μαλλον ειμαι υπερβολικα ξηρη λόγω ορμονων θηλασμού..δεν ξέρω!!

με εχει σωσει το σλινγκ, την βαζω και κοιμαται, απλα κουνιεμαι λιγακι οταν παει να ξυπνήσει! κιαν πειναει την θηλαζω κανονικά, βαζω και το εξτρα υφασμα μπροστα και δεν φαίνεται τιποτα! Εχω βρει και μια καφετερια που πηγαινουν πολλες οικογενειες και δεν πολυκαπνιζουν...και για φαι παλι πηγαμε μιαμιση που ειχε μονο 2 παρέες!

Σοφακι εγω και την τρίτη πόναγα φριχτα..μαλλον ειμαι υπερβολικα ξηρη λόγω ορμονων θηλασμού..δεν ξέρω!!

Εμείς την πηγαίνουμε επισκέψεις σε σπίτια αλλά ακόμα δεν έχω επιχειρήσει να την βγάλω σε καφετέριες και τέτοια. Μόλις φτιάξει λιγάκι ο καιρός θα ξεκινήσουμε με το καρότσι. Το σλίνγκ είναι κάτι όπως ο μάρσιπος; Σε ρωτάω γιατί είμαι κομματάκι άσχετη.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

εμεις χθες πηγαμε και για καφε και για φαγητο το μεσημέρι...μαζι με την μικρή και μια χαρά περάσαμε!!!

και εγω μαζι τους παιρνω....και μια χαρα περναμε. Καμια φορα (σπανια) τον εχω αφησει τον Αγγελακο για να βγω βραδυ, και αυτο χρειαζεται. Αλλα παντα τον επαιρνα όταν γυριζα ό,τι ωρα και αν ηταν. Και επειδη το πρωι επρεπε να ξυπνησω νωρις για να νταντεψω, συνηθως με κουραζε πολυ η εξοδος η βραδυνη. Εγω ρε κοριτσακια δεν μπορω να κοιμηθω αν δενε χω τα μωρουλια μου στο σπιτι....

καλε κοβονται τα πυροτεχνηματα???????????μεσα σε ενα χρονο το καναμε 2 φορες,τωρα τιποτα δεν με σταματαει:D:D:D:D.

ε ναι....ετσι ειναι....δεν κοβονται τα ρημαδια...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κι εμεις κοριτσια βγαινουμε κανενα σαββατοβραδο μονοι μας αλλα ερχετε η μαμα μου σπιτι α τα κρατησει κ μετα παλι κοιμομαστε ολοι μαζι....τη μερα δεν το συζητω βγαινουμε ολλλλλλλοιιιιι μαζι κ τον μπεμπη τον εχω παει κ για καφε κ για φαγητο!

αχ εχτες χλαπακιασα κατι φαχιτας! εβαλα κ κατι φωτο απο το ταξιδι του μελιτος μας κ βλεπω το σωμα μου κ λεω τοοοο χασαμε το κορμι πατριωτηηηηηηηηηηη....

αντε να περασει κανενας χρονοσ να ξαναρθουμε στα οπα μας!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...