Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κι εσεις να τα χαιρεστε τα μπεμπονια:P:p

εγω στη φωτο ειμαι λεχωνα 10 ημερων κ εκει ο αντρας μου με εβγαλε την ωρα που ψιλοκοιμομουν κ φυσικα ημουν κομματια απο το ξενυχτι.... θα σας βαλω καποια στιγμη κ καμια αλλη να με δειτε λιγο πιο περιποιημενη:mrgreen::mrgreen:...ο μικρος καλα το πες Αλεκακι ειναι τρελος τσαμπουκας κ το βλεμμα αυτο το χει μονιμως...εχει τα ματια μου αλλα οταν εχει αυτο το βλεμμα ειναι του πατερα του...

όταν γεννησα τον αγγελο μου λεει ο γιατρος πώς σου φαινεται??? Του λεω σα να με κοιταει ο αντρας μου τσακωμενοι...:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα!

Πέρασα στο γρήγορο τις σελίδες... Μα πότε προλάβατε να γράψετε τόσα πολλά???

αχ Ελενα, τι καλα!!!!

καλημερεεες

Λουσι με ειχες ρωτησει για το σλινγκ νομιζω, μια χαρα το εχω βολευτει!!!

Σκεφτόμουν να πάρω, αλλά τελικά δεν πήρα...:(

Ξέρει καμμία να μου πεί πού θα βρω καλτσάκια- κουδουνίστρες ???

Κάτι σαν αυτά εδώ http://www.babyant.com/bv022232.html κι εδώ http://www.pixmania.gr/gr/gr/3795361/art/lamaze/oao-eaeooueea-oaneeunoea.html

Εγώ έχω παντοφλάκια κουδουνίστρες αλλά μου τις έφερε ο αδερφός μου από Αγγλία... Εδώ δεν έχω δει, αλλά δεν έχω ρωτήσει κιόλας...

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ

στα γρηγορα σας λεω προσοχη κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδα - κολλησρε ο αντρας μου, μετα απο μια μερα ο πεθερος μου που τον ειχε μεταφερει με το αμαξι,μ κ σημερα δυστυχως η μητερα μουπου ειχε ερθει να με βοηθησει με το μωρο κ εφυγε σημερα αρων αρων, εγω κ το μωρο ειμαστε σε παρακολουθηση μονοι στο σπιτι κ τα εχω παιξει απο το φοβο μου γιατι πριν λιγο εμαθα κ η πεθερα μου δεν νιωθει καλα !!

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ

Είχε περάσει η μεγάλη μου κόρη μια ψιλογαστρεντερίτιδα πριν 3 βδομάδες περίπου, αλλά δεν κόλλησε κανείς και την πέρασε ελαφρά. Έκανε ένα 38,5 για μια ημέρα και 1-2 εμετούς. Μας είπε η παιδίατρος πάντως ότι κυκλοφορεί πολύ γαστρεντερίτιδα, ενώ δεν υπάρχει κοινή γρίππη που υπήρχε συνήθως τέτοια εποχή, γιατί έχουν όλα εμβολιαστεί φέτος!

Γειά σας!!!

Την πάτησα με τον παλιοαέρα...ψύξη στον αυχένα, ακριβώς εκεί που έχω το πρόβλημα...πάω σαν τον λύκο και τον μπέμπη τον φροντίζει ο Γιάννης...από δευτέρα τί θα κάνω??? Και φανταστείτε παίρνω ήδη voltaren....

Περαστικά και γρήγορα!

Κάποια ρώτησε για γυμναστήριο... Έχω ένα της fischer price

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

επιμενω ελινα εσενα μοιαζει ο μικρος μπουνιτσας...

καλα αλεκα ακομα γελαω με το σχολιο

ναι το ξερω :-D:-D:-Dο αντρας μου οποιος του λεει οτι μοιαζει σε μενα το παιδι του λεει "λαθος κανεις να πας σε οφθαλμιατρο":mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Πείτε μου κάτι... σας πιάνει κάτι τα Σάββατα ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Κάποτε... πριν χρόνια... τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν για ξέφρενο βράδυ και ξενύχτι μέχρι τα ξημερώματα..... Δεν αλλάζω φυσικά με τίποτα την τωρινή μου κατάσταση και τα αγγελάκια μου, αλλά είναι κάτι βράδια που με πιάνει κάτι :confused:...

Πάντως το καλοκαίρι θα αφήσω τα μωράκια μου για πέντε ημέρες και θα πάμε Κρήτη για τρελό ξενύχτι! Μου έχει λείψει, τι να πω!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ρε κοριτσια (στις θηλαζουσες λεω ) οταν λετε 8ωρο υπνου σερι εννοειται με γευμα ενδιαμεσα??γιατι εμενα κανει σερι χωρις γευμα..

εγώ το σερί θεωρώ το αδιάκοπο, έτσι και ξυπνήσω "ξε-σερι-άζεται" η κατασταση!!!

melsas μου δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Είναι ακριβούτσικο βέβαια αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του.Τώρα που γκρίνιαζε την έβαλα εκεί και σε 3' κοιμήθηκε.Εννοείται ήταν ταϊσμένη και αλλαγμένη,οπότε ήθελε κάτι άλλο!!

μάλλον θα το δοκιμάσω...

εγω την εχω δώσει στο μπαμπά της τώρα και την κάνει βόλτες γιατι ειναι ανήσυχη! τελικά δεν έκανε κακάκια..ακόμα το παλεύει και ζορίζεται...

Το μητσάκι Μελίνα είναι κιαυτό λίγο δύσκολο στον ύπνο..μόνο του έχει κοιμηθεί μόνο μια φορά..αλλα πλέον κάθεται αρκετά λεπτά στην κούνια και το ρηλάξ. Και επειδή η κούνια που σου λένε έχει mobile που αρέσει σε όλα τα μωράκια νομίζω οτι ειναι καλή αγορά! Εγω ήθελα κατι που να κλείνει και να μεταφέρεται πιο εύκολα γιατι εχω πολλές σκάλες στο σπίτι και πήρα μια της chicco αλλα βλέπω τα αποτελέσματα στα άλλα κορίτσια και ζούλεψα!! Η δικιά μας έχει απλά κάτι κρεμάμενα, τα βλέπει μεν αλλα με το mobile κολλάει πιο πολύ...

εμεις σήμερα κλείσαμε 7 μέρες "άκακοι". αφου δε ζοριζεται, δε θα του βαλω υποθετακι. ο δικός μου τώρα τελευταια άρχισε να καθεται στην κουνια και να χαζευει το mobile. αλλά πως? έβαλα μεσα στο κρεβατακι το ριλαξ για να είναι λιγο πιο ψηλα, γιατί οταν οριζοντιώνεται κλαίει!!!! και το εβαλα να κοιταει προς τον τοιχο γιατι του αρεσει να χαζευει μια μπορντούρα με τον γουίνι. καθεται 10-15 λεπτά, αρκετός χρόνος για να προλάβουμε να φαμε... :)

Ελινάκι, κούκλοι και οι τρεις, αλλά ο μπεμπούλης σας τρωει στη στροφή!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Πείτε μου κάτι... σας πιάνει κάτι τα Σάββατα ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Κάποτε... πριν χρόνια... τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν για ξέφρενο βράδυ και ξενύχτι μέχρι τα ξημερώματα..... Δεν αλλάζω φυσικά με τίποτα την τωρινή μου κατάσταση και τα αγγελάκια μου, αλλά είναι κάτι βράδια που με πιάνει κάτι :confused:...

Πάντως το καλοκαίρι θα αφήσω τα μωράκια μου για πέντε ημέρες και θα πάμε Κρήτη για τρελό ξενύχτι! Μου έχει λείψει, τι να πω!

μπα τιποτα δεν με πιανει.....με τις δουλειες που εχω κανει ειτε ηταν σαββατο ειτε τεταρτη το ιδιο και το αυτο......καθε 2 μηνες καθομουν σαββατοκυριακο οποτε δεν μου λειπει.....να πας στην κρητη και να περασεις τελεια!!!!ελπιζω χανια ε?

ελινα και εγω θελω να δω τον γιοκα σου!!!!!!!

εγω γυμναστηριο εχω παρει ενα με τον winnie απο το amazon,το εχω σε φωτο στο facebook.το ειχε σε προσφορα 24 λιρες.και σημερα κατεληξα και σε καρεκλακι φαγητου,ξερω νωρις ειναι αλλα μιας και κανω παραγγελια με αλλα πραγματα θα χτυπησω και αυτο.ηθελα ενα με 150 ευρω αλλα καταπιεστηκα και πηρα ενα με 55:???::?:???::?:???:.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελινα μου ειστε κουκλοι και οι 3... κι εσυ αν και λες ταλαιπωρημενοι , εμενα κουκλα μου φανηκες!

Αννια μου κι εσεις ειστε πολυ ομορφοι! Η φωτο δε με την τουρτα με τα 19 κερακια απαιχτη! Να την βλεπουμε οι υπολοιπες να τρωμε τα λυσσακα μας!!!:):)

εχω βαλει κι εγω λιγες φωτο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημέρα!!!

458 προσπάθεια εξοικίωσης με το μπιμπερό ελαβε τέλος ανεπιτυχώς...απο εγκυρες πηγές έμαθα οτι όταν συνειδητοποίησε τι παει να κάνει εμπιξε τα κλάματα (σημειωτεον οτι το μπιμπερό είχε χαμομηλομάραθο γιατι ολο το βραδυ σφιγγοταν πάλι και οτι πειναγε πολύ)

εγω στα πυροτεχνήματα γιατι συνεχίζω και ποναω;; τα πήρα απο φόβο και τα έκοψα πάλι!!!!

πάω να δώ τις φωτό σας (που να την βλεπατε την Ελίνα πριν μπεί να γεννήσει τι κουκλα που ήταν!!)

εγω αυτα τα συναισθηματα τα ξεχασα...το εχω παρει αποφαση...στην πρωτη εγκυμοσυνη τα ενιωθα

Δεν μπορω όμως να αφησω τα παιδακια μου ουτε για σκ....και 'ας με λενε τρελη' χαχα

καλημεεεεραααααααα!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!!!Τι κάνετε?Ελπίζω να είχατε μια όμορφη νύχτα χωρίς πολλά ξυπνήματα!Εμείς είμαστε καλά και ετοιμαζόμαστε για Θεσ/νίκη.Ενδέχεται να μείνουμε εκεί το βράδυ για να πάμε αύριο στο Ιπποκράτειο να μας δώσουν βιβλιάριο υγείας του παιδιού,γιατί όταν γέννησα τους είχαν τελειώσει:rolleyes: και είμαστε με κάτι φωτοτυπίες-αντίγραφο του βιβλιαρίου!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...