Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και φαρδυλαιμα, και στενολαιμα???? Και της ΝΥΚ και της Κικο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!Αργήσαμε να μπούμε σήμερα γιατί κάναμε βολτίτσες και δουλίτσες.Κάναμε γενική το σπίτι και μας έμειναν μόνο τα παράθυρα αλλά τα αφήνω για αύριο γιατί βαρέθηκα.Το καλό είναι οτι έχει άδεια ο Χρήστος όλη την εβδομάδα οπότε θα είμαι πιο ξεκούραστη και θα έχω και χρόνο για πυροτεχνήματα!!!(κοντεύω να το ξεχάσω το άθλημα:D:D)Το βραδάκι θα πάμε στο βαφτηστήρι μας και αύριο Θεσ/νίκη για καφέ στη νονά του μικρού:P

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

και φαρδυλαιμα, και στενολαιμα???? Και της ΝΥΚ και της Κικο???

και απο καουτσούκ..και απο σιλικόνη, και με μική ροή και με μεσαία ροή, τα πάντα σε λέω!!!

Καλησπέρα!Αργήσαμε να μπούμε σήμερα γιατί κάναμε βολτίτσες και δουλίτσες.Κάναμε γενική το σπίτι και μας έμειναν μόνο τα παράθυρα αλλά τα αφήνω για αύριο γιατί βαρέθηκα.Το καλό είναι οτι έχει άδεια ο Χρήστος όλη την εβδομάδα οπότε θα είμαι πιο ξεκούραστη και θα έχω και χρόνο για πυροτεχνήματα!!!(κοντεύω να το ξεχάσω το άθλημα:D:D)Το βραδάκι θα πάμε στο βαφτηστήρι μας και αύριο Θεσ/νίκη για καφέ στη νονά του μικρού:P

αντε με το καλο κι εσύ!!!

συγχαρητήρια και σε σένα Sofia_m!!

Διαφημίσεις

inaki τα ίδια ακριβώς έχω κι εγώ με τη μικρή,όχι μόνο δεν πίνει με τίποτα το ξένο γάλα αλλά και κίντερτε που είχα δοκιμάσει,ούτε για πλάκα.Σχετικά με το βάρος,η μαμά μου λέει ότι τα μωράκια που θηλάζουν έχουν δικό τους ρυθμό ανάπτυξης,δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνουν τεράστια είναι όμως υγιή.Και επειδή κι εμείς ανησυχήσαμε κάποια στιγμή,της κάναμε καλλιέργεια ούρων,ήταν πεντακάθαρη κι έτσι αφήνω το μωρό να τρώει με το ρυθμό που θέλει,όσο θέλει και όταν θέλει και δεν αγχώνομαι,μη μου κοπεί και το γάλα και τι θα κάνω μετά...

Την Τρίτη γίνεται 2,5 μηνών,χτες ήταν 4700 αλλά τη βλέπεις ότι κάθε άλλο παρά καχεκτικό είναι,και μπουτάκια,και γαμπίτσα και μάαααγουλα!!!Και μες στο κέφι,την ενέργεια και την πολύ ωραία ανάπτυξη.

yasemi μου εμένα ναι,κάνει διάλειμμα 5-10 λεπτά για φαγητό και συνεχίζει.Δε νομίζω καν ότι ξυπνάει μες στη νύχτα,μόνο ίσως κατά τις 5,που μας γελάει αλλά μετά από λίγο πάλι κοιμάται.

melsas μου δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Είναι ακριβούτσικο βέβαια αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του.Τώρα που γκρίνιαζε την έβαλα εκεί και σε 3' κοιμήθηκε.Εννοείται ήταν ταϊσμένη και αλλαγμένη,οπότε ήθελε κάτι άλλο!!

oCxsp2.png

εγω την εχω δώσει στο μπαμπά της τώρα και την κάνει βόλτες γιατι ειναι ανήσυχη! τελικά δεν έκανε κακάκια..ακόμα το παλεύει και ζορίζεται...

Το μητσάκι Μελίνα είναι κιαυτό λίγο δύσκολο στον ύπνο..μόνο του έχει κοιμηθεί μόνο μια φορά..αλλα πλέον κάθεται αρκετά λεπτά στην κούνια και το ρηλάξ. Και επειδή η κούνια που σου λένε έχει mobile που αρέσει σε όλα τα μωράκια νομίζω οτι ειναι καλή αγορά! Εγω ήθελα κατι που να κλείνει και να μεταφέρεται πιο εύκολα γιατι εχω πολλές σκάλες στο σπίτι και πήρα μια της chicco αλλα βλέπω τα αποτελέσματα στα άλλα κορίτσια και ζούλεψα!! Η δικιά μας έχει απλά κάτι κρεμάμενα, τα βλέπει μεν αλλα με το mobile κολλάει πιο πολύ...

Κορίτσια πονάω, αλλά και μόνο που σας το λέω νιώθω καλύτερα!!!!!

εφω δεν του εχω γυμναστηριο...ουτε στου Αγγελου ειχα...του εχω ενα σωρο μπλιμπλικια όμως που του αρεσουν. Τα κρεμαω πανω απο το λικνο και χαιρεται....Στο γυμναστηριο δεν ειναι λιγο αβολα??

Κι εγώ έτσι νόμιζα, γι αυτό πήρα το πιο φθηνό (?30)...πάντως του αρέσει του Κομποστάκου, αρκεί να είναι κάποιος δίπλα του!

περαστικά σου Φαμούλα!

εγώ παρήγγηλα αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=rainforest&pid=38182 , το οποιο όμως δεν το βρήκα Ελλάδα, το πήρα απο ebay

μόλις την έβαλα στο ρηλάξ κούνια μήπως κάνει κακά της (συνήθως εκει τα κάνουμε :mrgreen: :mrgreen: ). Το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ καλά γιατί είχε στομαχικές δυσκολίες... και χθές την ζύγισα και πήρε 130γρ αυτή την εβδομάδα και έχω αγχωθεί πάλι...ρε κορίτσια δεν μπορώ αλλο με το βάρος εχω κουραστεί...διαβάζω και τα δικά σας και απελπίζομαι.....και ο λόγος είναι οτι απόλυτα σίγουρη οτι δεν συμβαίνει κάτι και απλα είναι στο παιδί δεν μπορώ να είμαι...

όσο για το χρόνο θηλασμού...δεν έχω ιδέα!!! την ζορίζω να κάθεται πολύ μήπως πάρει περισσότερο λιπαρό γάλα

Ινάκι ευχαριτώ!

Τέλειο το γυμναστηριάκι!!!

Αφού είπαμε θα γίνει μοντέλο το Μητσάκι σου!!!!!

...κανενα νεο απο την μαρινα εχουμε?

Θα μπει αύριο!!!!!

γεια σας , γεια σας κ απο το Ναυπλιο!!!!! ναι, ναι το δωματιο εχει κ ιντερνετ:P:p:p!!!!

....

κ ναι, επιτελους επεσαν κ για εμας τα πυροτεχνιματα:D:D:D:D:D:D

Μπράβο βρε Σοφία!!! Και στα δικάμας!!!!!!!

Αχ ωραία εβδομάδα θα περάσετε!!!!!!

εμεινε καμια χωρις πυροτεχνηματα??????????:D

Εγώωωωωωω....και τώρα με τον αυχένα...βράστα!!!!

Διαφημίσεις

αχ ελινακι μου ειναι κουκλι να σου ζησει..μου φαινετε εσενα μοιαζει..

ευχαριστω:oops::oops::oops:κι εσενα τον ειδα κ η μπουμπου γλυκες ειναι!!!

εσυ κ ο συζυξ ταιριαστοι ομορφοι κ μικροι:P:p

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ελινακι να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου...κοτζαμ αμτρας ειναι βρε!!!!!!! Σε ειδαμε και εσενα τελικα!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστω κι εσεις να τα χαιρεστε τα μπεμπονια:P:p

εγω στη φωτο ειμαι λεχωνα 10 ημερων κ εκει ο αντρας μου με εβγαλε την ωρα που ψιλοκοιμομουν κ φυσικα ημουν κομματια απο το ξενυχτι.... θα σας βαλω καποια στιγμη κ καμια αλλη να με δειτε λιγο πιο περιποιημενη:mrgreen::mrgreen:...ο μικρος καλα το πες Αλεκακι ειναι τρελος τσαμπουκας κ το βλεμμα αυτο το χει μονιμως...εχει τα ματια μου αλλα οταν εχει αυτο το βλεμμα ειναι του πατερα του...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...