Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις κοίμησα τον μικρό μου. παιδιά και ο δικός μου ο γιατρός είναι και στο ΙΑΣΩ και στο ΜΗΤΕΡΑ αλλά μας λέει να διαλέξουμε να πάμε όπου θέλουμε.

Στο ΙΑΣΩ μου είπε μια μαία ότι δεν τηρούνται οι ώρες επισκεπτηριου για αυτό ή θα συννενοηθούμε με τις άλλες λεχώνες ή θα τσακωθούμε με τις άλλες λεχώνες.

Για εμένα παιδιά η γέννα του δευτερου παιδιού μου -καλά να'ναι- μου κόστισε πιο πολλά από την πρώτη. Δεν πήρα βρεφικό δωμάτιο, πήρα όμως παιδικό για τον Άγγελο. Επίσης στο πρωτο όλοι έκανα δώρα, τώρα κανένας. Τέλος οι εξετάσεις τώρα ήταν πολύ περισσότερες. Και τις έκανα και εγώ όλες ιδιωτικά. Αλλά είπαμε χαλάλι.

Είμαι κομμάτια μιλάμε και κοιμήθηκα και λίγο το μεσημέρι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χαχα αλέκα μία από τα ίδια. Στην Άννα είχα πάρει μόνο μία κούνια από το μαδερκερ και αυτή της έκθεσης οπότε πιο φθηνή και σεντόνια κλπ ενώ τώρα μετακομίσαμε, πήραμε παιδικό δωματιο για την Άννα (που είναι σαφώς ακριβότερο) και φυσικά τώρα δεν έχει δώρα όπως στο 1ο...

Επίσης από ρούχα καμία σχέση γιατί η Άννα γεννήθηκε καλοκαίρι και ο μπεμπς καταχείμωνο και φυσικά δεν μπορώ να του φοράω ρόζ...

Όσο για τις επισκέψεις, έχετε δίκιο κορίτσια, θυμάμαι ότι τότε ήταν πάρα πολύ κουραστικές ακόμα και αυτές στο μαιευτήριο, κυρίως με άτομα που δεν έχεις τίποτα κοινό και σου κατσικώνονταν και 500 ώρες... εγώ δεν θέλω κανένα, μισάνθρωπος θα γίνω. Και φυσικά ούτε στο σπίτι... Θυμάμαι η παιδίατρος μου μου είπε να μην στείλω και την μικρή στον σταθμό για κανά μήνα όταν γεννήσω για να μην φέρνει ιωσεις... Αλλά βέβαια αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση....

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

ναι οι 'βρωμιάρηδες!!!' Μη σου πω για τη βοήθεια !!! Στο πρώτο δεν ειχα κάνει τίποτα... πρόσεχε το ένα προσεχε το άλλο... όλη μέρα ξάπλα! Τωρα... όλη την ώρα σκυμμένη να μαζευω τα πράγματα του μικρού, μαγειρευω,κυνηγάω το μικρό και φυσικά πάω και στην δουλειά. Αλλά το πιστευεις ότι πιο πολύ μου αρέσει τώρα... που έπλυνα και σιδερωσα τα ρουχαλάκια όλα μόνη μου, που έβαψα τα δωματιακια, τα ετοίμασα... έχει άλλη γλύκα αυτη η κούραση.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια γιατί τόσες εξετάσεις αίματος;;; Εμένα ο Χασιάκος μου έκανε στο 1ο τρίμηνο, την καμπύλη σακχάρου και στο 3ο τρίμηνο πάλι της επανέλαβα... Δεν λέω για κοπέλες που έχουν κάποιο θέμα αλλά εξετάσεις ρουτίνας κάθε μήνα πρώτη φορά το ακούω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

και εμενα καθε μηνα μου εχει γενικη αιματος-γενικη ουρων και ζαχαρο αιματος.εχω και αυριο πρωι πρωι(μπλιαχ).ειναι αναλογα τον γιατρο felinidoc,ο καθενας εχει το συστημα του.φαντασου υπαρχουν γιατροι που δεν λενε για καμπυλη ζαχαρου που ειναι σοβαρη εξεταση.

και εμένα ο γυναικολόγος μια σε κάθε τρίμηνο ζήταγε, αίμα και ούρα, αλλά κάθε 4 εβδ. έκανα ορμονολογικές και αντισώματα. Α έκανα και την καμπύλη στον 7ο μήνα.Και το Σοφάκι που έκανε πολλές ίσως λόγω διδύμων. Πολλοί γιατροί όμως - και ήταν κάτι που με είχε ανησυχήσει μην τυχόν και ο δικός μου δεν ήταν καλός- ζητάνε κάθε μήνα αίμαι και ούρα, τοξοπλασμα και cmv... τι να πω??

221882cb0gkyh7q4.gif

Κι επειδή πάντα σε αυτό το παρεάκι η καθεμία λέει τα δικά της χωρίς να πρεξηγούνται οι υπόλοιπες, σας λέω κι εγώ τον πόνο μου...

Δεν κράτησα την υπόσχεσή μου να μην ξαναασχοληθώ κι έχασα και την γλυκιά νυστούλα που ένιωθα, γιατί είδα απάντηση από την ALIS στο θέμα εξακλινο στο ΙΑΣΩ (????) που λίγο πολύ λέει κορόιδα όσες γεννάνε σε ιδιωτικά μαιευτήρια...πόσο να κρατηθώ τίγκα στις ορμόνες!!!!???? Απάντησα πάλι...

Διαφημίσεις

το διάβασα ΦΑΜ... από τη στιγμή που το θέμα είναι 'εξακλινο στο ΙΑΣΩ' και βλέπεις ότι κάποια γράφει ενώ δεν θέλει να μιλήσει για αυτό το θέμα παρά για το άν πρέπει να πας σε δημόσιο ή ιδιωτικό, δεν βγάζεις άκρη. και εγώ για τον ίδιο λόγο σταμάτησα να γράφω για τα βλαστοκύταρα. Έλεγε το θέμα αν η φύλλαξη τους έιναι απάτη και εγώ υπερασπιζόμουν την φύλαξη τους για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Και ΄μερικές ήθελαν σώνει και καλα να πουν ότι οι ιδιωτικές είναι απάτη και αυτοί που πάνε σε αυτές είναι ή κορόιδα ή εγωιστες που δεν δίνουν τα δείγματα στο δημόσιο. και λέω και εγώ γιατί να ασχοληθώ?? Εγώ απλά ήθελα να πω ότι η επιστημη έχει δώσεις λύσεις με τα β/κ. Τώρα δημόσια ή ιδιωτική τράπεζα ο καθένας κάνει την επιλογή του. μερικοί άνθρωποι όμως είναι απόλυτοι και θεωρούν τόσο έξυπνο τον εαυτό τους που οι επιλογές τους θα πρέπει να είναι επιλογες όλων. Γι αυτό σου λέω μην ασχολείσαι. Δεν θα βγάλεις άκρη και θα ψυχρανθεις χωρίς λόγο με κάποιον που δεν ξέρεις. και θα νευριάσεις, στην κατάσταση σου!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Κι επειδή πάντα σε αυτό το παρεάκι η καθεμία λέει τα δικά της χωρίς να πρεξηγούνται οι υπόλοιπες, σας λέω κι εγώ τον πόνο μου...

Δεν κράτησα την υπόσχεσή μου να μην ξαναασχοληθώ κι έχασα και την γλυκιά νυστούλα που ένιωθα, γιατί είδα απάντηση από την ALIS στο θέμα εξακλινο στο ΙΑΣΩ (????) που λίγο πολύ λέει κορόιδα όσες γεννάνε σε ιδιωτικά μαιευτήρια...πόσο να κρατηθώ τίγκα στις ορμόνες!!!!???? Απάντησα πάλι...

ειδα την απαντηση της alis και αναρωτιομουν αν θα απαντησεις.παω να διαβασω:D:D:D

κυρια εισαι ΦΑΜ!!!

παντως πληροφοριακα δεν χρειαζεται μεσον για το μονοκλινο.τον μαιο που νοσηλευτηκα για 7 μερες ζητησα δικλινο και με βαλανε σε μονοκλινο απο το οποιο δεν με μετακινησαν και πληρωσα στο τελος φυσικα για δικλινο.:D:D

κοριτσακια! εσυ? υπαρχει περιπτωση για Δεκέμβριο?

αχ , βρε Νατασουλα !!!! μην δινεις σημασια σε οτι σε συγχιζει!!!!! το μωρακι σου να ειναι καλα κ ολοι οι αλλοι να πανε ....!!!!

ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 17/1 -21/1

4ywWp2.png

κοιλουμπίτσες γεια!!!

πάλι εδώ πρωινή...τώρα έχω και το πόδι που με πονάει όταν γυρίζω πλευρό!! Ευελπιστώ οτι αυτό είναι το διάλειμμα μου απο τον ύπνο και σε λίγο θα ξανακοιμηθώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...