Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εφω δεν του εχω γυμναστηριο...ουτε στου Αγγελου ειχα...του εχω ενα σωρο μπλιμπλικια όμως που του αρεσουν. Τα κρεμαω πανω απο το λικνο και χαιρεται....Στο γυμναστηριο δεν ειναι λιγο αβολα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα μονο της φρεζιντερμ μας εσωσε η ειδικη σειρα για ατοπικα δερματα....ολοκληρη διαδικασια....κανε μπανιο με το ειδικο αφρολουτρο,βαλε στο μπανιο μετα το ειδικο λαδακι,βαλε μετα το μπανιο την ενυδατικη αστα....ευτυχως πιανεις πια δερμα λειο (οσο γινεται ναναι λειο το χειμωνα...)....ποσες φορες κρεμα σου ειπανε να βαζεις ??εμενα τουλαχιστον 2 την ημερα σε περιοδους εξαρσης.....

κι εγω εχω το αντιστοιχο ειδικο αφρολουτρο..απο κρεμα του βαζω οποτε βλεπω οτι χρειαζεται κ πριν τον βγαλω εξω.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Sofaki πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε πάρει μέχρι στιγμής αυτή η κούνια!!Πριν λίγο κοιμόταν στην αγκαλιά του άντρα μου,ξύπνησε και γκρίνιαξε και την έβαλε εκεί και κατευθείαν ξανακοιμήθηκε!!!Μακάρι να έπιανε λιγότερο χώρο,θα την έπαιρνα παντού μαζί μου!!

Ελενάκι δεν πρήζεταια,απλά βαραίνει.Μέσα στις 8-9 ώρες ύπνου ξυπνάει 2-3 φορές και πίνει πολύ γάλα,οπότε το στήθος έρχεται πάλι στα ίσια του.Και είναι λίγες μέρες τώρα που πίνει λιγότερη ώρα αλλά προφανώς χορταίνει περισσότερο κι έτσι μένει πιο πολλή ώρα χωρίς να φάει.

oCxsp2.png

Γειά σας!!!

Την πάτησα με τον παλιοαέρα...ψύξη στον αυχένα, ακριβώς εκεί που έχω το πρόβλημα...πάω σαν τον λύκο και τον μπέμπη τον φροντίζει ο Γιάννης...από δευτέρα τί θα κάνω??? Και φανταστείτε παίρνω ήδη voltaren....

Αλλά και Μονεμβασιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικά σου Φαμούλα!

Και για Μονεμβασιά μέσα :-P

α το αλλο δε σας το ειπα...ο μπεμπης μου δεν πιανει ουτε πιπιλα ουτε μπιμπερο οποτε το γαλα το αντλω για να ενεργοποιησω το στηθοσ το δεξι που με τουσ φραγμενουσ πορουσ μου κανε ζημια στην παραγωγη,αλλα δεν του το δινω γιατι ετσι κι αλλιωσ του φτανει το υπολοιπο κ ειναι χορτασμενος οποτε το φυλαω κ το βαζω στο υποκαταστατο του καφε που φτιαχνω..:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτό με τον καφέ θέλω να το δοκιμάσω :-P

κοριτσια ασχετο ποιο γυμναστηριο εχετε για τα μωρα??

εγώ παρήγγηλα αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=rainforest&pid=38182 , το οποιο όμως δεν το βρήκα Ελλάδα, το πήρα απο ebay

μόλις την έβαλα στο ρηλάξ κούνια μήπως κάνει κακά της (συνήθως εκει τα κάνουμε :mrgreen: :mrgreen: ). Το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ καλά γιατί είχε στομαχικές δυσκολίες... και χθές την ζύγισα και πήρε 130γρ αυτή την εβδομάδα και έχω αγχωθεί πάλι...ρε κορίτσια δεν μπορώ αλλο με το βάρος εχω κουραστεί...διαβάζω και τα δικά σας και απελπίζομαι.....και ο λόγος είναι οτι απόλυτα σίγουρη οτι δεν συμβαίνει κάτι και απλα είναι στο παιδί δεν μπορώ να είμαι...

όσο για το χρόνο θηλασμού...δεν έχω ιδέα!!! την ζορίζω να κάθεται πολύ μήπως πάρει περισσότερο λιπαρό γάλα

μόλις την έβαλα στο ρηλάξ κούνια μήπως κάνει κακά της (συνήθως εκει τα κάνουμε :mrgreen: :mrgreen: ). Το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ καλά γιατί είχε στομαχικές δυσκολίες... και χθές την ζύγισα και πήρε 130γρ αυτή την εβδομάδα και έχω αγχωθεί πάλι...ρε κορίτσια δεν μπορώ αλλο με το βάρος εχω κουραστεί...διαβάζω και τα δικά σας και απελπίζομαι.....και ο λόγος είναι οτι απόλυτα σίγουρη οτι δεν συμβαίνει κάτι και απλα είναι στο παιδί δεν μπορώ να είμαι...

όσο για το χρόνο θηλασμού...δεν έχω ιδέα!!! την ζορίζω να κάθεται πολύ μήπως πάρει περισσότερο λιπαρό γάλα

Ινακι μου...η μπεμπουλα φαινεται ότι ειναι μινιον...φαινεται απο το σκαρι της...αλλα αν αγχωνεσαι, κανε μια γενικη αιματος και ουρων να σιγουρευτεις....Τουλαχιστον προσπαθησε να δινεις μητρικο με μπουκαλι αφου δεν θες να δωσεις συμπληρωμα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αχ βρε ινακι ακομα δεν το εχει πιασει το μπιμπερο ε??υπομονη που θα παει προσπαθησε να τις το δινει καποιος αλλος γιατι εσενα σε εχει συνδιασει με το στηθος και θα δυσκολευτει πιο πολυ να πιασει το μπιμπερο αν της το δινεις εσυ...κανενα νεο απο την μαρινα εχουμε?

:-D

γεια σας , γεια σας κ απο το Ναυπλιο!!!!! ναι, ναι το δωματιο εχει κ ιντερνετ:P:p:p!!!!

ο αντρας μου βλεπει αγωνα κ ειπα να μπω να σας διαβασω τωρα που μπορω!!!!

κοριτσακια ευχαριστω για την βοηθεια κατι τετοιο θα κανουμε με τον νονο....

οσο για την κουνια, μου αρεσει κ εμενα παρα πολυ αλλα επι 2...μεγαλο το κοστος για λιγους μηνες....

mamageor ελπιζω να γινει συντομα καλα το ανηψακι σου κ να μην ταλαιπωρηθει αλλο η ψυχουλα μου.....

αντε δειτε και αυτο..πρωι πρωι εφριξα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57187

:shock::shock::shock::shock:

[quote name=sofaki1978;209332

εχω βγαλει μοσχαρι να μαγειρεψω' date='εκτος απο κοκκινιστο πως αλλιως να το κανω βρε κοριτσια?????καμια καλη συνταγη παιζει??

[/quote]

λιγο αργα σου απανταω..... με αγκιναρες ή κολοκυθακια αυγολεμονο!!!!

κ ναι, επιτελους επεσαν κ για εμας τα πυροτεχνιματα:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!

baJfp2.png

θυμαμαι που ελεγα οτι θελω πολυ μια κορη...τωρα δεν τον αλλαζω με ολα τα κοριτσακια του κοσμου:tongue:

παρομοίως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε Ελενα μου μπορει να χορταινει οταν τρωει 30 λεπτα απο το στηθος σου...νομιζω στην ηλικια που ειναι τα μπεμπιδια μας θηλαζουν πιο λιγη ωρα ...κανενα 15 λεπτο....ας μας πουν κ τα κοριτσακια που θηλαζουν αποκλειστικα ιννακιιιι....δορακιιιιιι , ποση ωρα θηλαζετε εσεις βρε κοριτσια/??

εγώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τον θήλαζα 1 ώρα τουλάχιστον!!!!!! πεινούσε το παιδί!!! αυτό κράτησε 2 εβδομάδες. τώρα χτυπάμε πάλι τα κλασικά 20-30λεπτα και μας φτάνει.

Ίσως... δεν ξέρω....

Τώρα όμως που πρέπει να φάει γιατί πονάει το στήθος μου και εκείνος κοιμάται... τι να κάνω? Να το βγάλω με το θήλαστρο ή να περιμένω πότε θα ξυπνήσει για να τον θηλάσω?

εγώ δεν τον ξυπνάω με τίποτα!!!!! ο ύπνος του είναι πολύτιμος... για μένα!!!

κι γω πλεον δεν ξυπναω μεπρησμενο στηθος απλα ειναι πιο βαρυ...

επίσης...

Sofaki πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε πάρει μέχρι στιγμής αυτή η κούνια!!Πριν λίγο κοιμόταν στην αγκαλιά του άντρα μου,ξύπνησε και γκρίνιαξε και την έβαλε εκεί και κατευθείαν ξανακοιμήθηκε!!!Μακάρι να έπιανε λιγότερο χώρο,θα την έπαιρνα παντού μαζί μου!!

Ρε κορίτσια, εμένα που δεν κάθεται πουθενά (μόνο μάρσιπο και αγκαλιά) λέτε να του αρέσει ή τζάμπα θα το πάρω???

και με αυτό δυσκολεύομαι...δεν το πιάνει καθόλου το μπιμπερό πλεον...καλά να πάθω...τοξοτίνα με ωροσκόπο υδροχόο και περιμένω να κάνει οτι θέλω εγώ;;; αμ δε!!!! :-D

:D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

αχ βρε ινακι ακομα δεν το εχει πιασει το μπιμπερο ε??υπομονη που θα παει προσπαθησε να τις το δινει καποιος αλλος γιατι εσενα σε εχει συνδιασει με το στηθος και θα δυσκολευτει πιο πολυ να πιασει το μπιμπερο αν της το δινεις εσυ...κανενα νεο απο την μαρινα εχουμε?

η ξαδέρφη μου είχε αυτό το πρόβλημα με τη μικρή της. μπιμπερό δε μπορούσε να της δώσει με τίποτα!!! άλλος την τάιζε!

15y6xxxv0qx3picm.png

και με αυτό δυσκολεύομαι...δεν το πιάνει καθόλου το μπιμπερό πλεον...καλά να πάθω...τοξοτίνα με ωροσκόπο υδροχόο και περιμένω να κάνει οτι θέλω εγώ;;; αμ δε!!!! :-D

τι μπιμπερο εχεις?? δοκιμασε διαφορες μαρκες και ειδη.

221882cb0gkyh7q4.gif

τι μπιμπερο εχεις?? δοκιμασε διαφορες μαρκες και ειδη.

εχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις θηλές που κυκλοφορούν στην αγορά..καιξένος που της το εδωσε καποιες φορές δεν είδα να το δεχεται πιο ευκολα..ατιμη κόρη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...