Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

yasemi είπε:
ρε κοριτσια με εχετε μπερδεψει με τα θηλαστρα και τα λοιπα και πως να σας βοηθησω τωρα.....δε βγαζω ακρη....λοιπον εμεις αντε να θηλαζουμε κανα τεταρτο...μονο το τελευταιο γευμα πριν τιν υπνο τρωει περισσοτερη ωρα αλλα μετα κοιμαται ερι συν του οτι νανουριζεται κιολας εκεινη την ωρα....γενικα ξερω οτι εαν σε ποναει το στηθος βγαζεις ποσοτητα τοση οσο να ανακουφιστεις περιπου δυο κουταλιε της σουπας...

ειδικα εσυ ελενακ με εχεις μπερδεψει.....γιατι βγαζεις καθε 3 ωρες γαλα με το θηλαστρο???

ειδες το ιδιο ειπαμε;)

εγω το θηλαστρο το βαζω στο δεξι στηθος καποιες φορες αυτεσ τις μερες γιατι μου το πε συμβουλος θηλασμου επειδη φραξαν καποιοι ποροι κ μου γινε ζημια στην παραγωγη κ επειδη ειχε μικρη ροη ο μικροσ τσαντιζοταν κ δεν θηλαζε απο κει σχεδον καθολου.τωρα καλυτερευσε κ τρωει κ αυτος απο κει περισσοτερο αλλα κι εγω βγαζω για να το βοηθησω τις φορες που δεν θελει.κατα τα αλλα αχρειαστο μου ειναι γιατι δεν δινω μπιμπερο ουτε λειπω απο το σπιτι.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

yasemi είπε:
πλακα πλακα με την αλλεργια που εχετε θα σου χρειαστουνε ......:mrgreen:

:-D:-D:-Dαστα...πικρα η κατασταση...ολα τα αλλεργιογονα κομμενα κ απο γαλακτοκομικα ουτε κατσικισια ακομη τα φοβαμαι οσπου να δουμε τι γινεται...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

yasemi είπε:
ρε κοριτσια με εχετε μπερδεψει με τα θηλαστρα και τα λοιπα και πως να σας βοηθησω τωρα.....δε βγαζω ακρη....λοιπον εμεις αντε να θηλαζουμε κανα τεταρτο...μονο το τελευταιο γευμα πριν τιν υπνο τρωει περισσοτερη ωρα αλλα μετα κοιμαται ερι συν του οτι νανουριζεται κιολας εκεινη την ωρα....γενικα ξερω οτι εαν σε ποναει το στηθος βγαζεις ποσοτητα τοση οσο να ανακουφιστεις περιπου δυο κουταλιε της σουπας...

ειδικα εσυ ελενακ με εχεις μπερδεψει.....γιατι βγαζεις καθε 3 ωρες γαλα με το θηλαστρο???

Το έβγαζα κάθε 3 ώρες και του το έδινα με το μπιμπερό. Δεν τον θήλαζα παρά καμιά - δυο φορές την ημέρα. Αν αρχίσω να αργώ να βγάζω το γάλα μου, δεν θα αρχίσει και η παραγωγή μου να μειώνεται?

Ελινα Ζ. είπε:
μπορεις να βγαλεισ με το χερι λιγο?ισα να ανακουφιστεισ κ οχι περισσοτερο γιατι παλι θα σου αυξηθει η παραγωγη κ παλι τα ιδι θα χεισ...ετσι εκανα κι γω καποιεσ φορεσ.αυτο που σου λεωτο διαβασα στο βιβλιο τησ πατσουρου για τον θηλασμο οποτε ειναι εγκυρο,αν μπορεις βγαλτο με το χερι λιγακι αλλιως λιγο με το θηλαστρο

Οπότε λες να μην το βγάλω όλο, αλλά λίγο και να περιμένω πότε θα ξυπνήσει για να τον θηλάσω. Καλά κατάλαβα?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ElenaΚ είπε:
Το έβγαζα κάθε 3 ώρες και του το έδινα με το μπιμπερό. Δεν τον θήλαζα παρά καμιά - δυο φορές την ημέρα. Αν αρχίσω να αργώ να βγάζω το γάλα μου, δεν θα αρχίσει και η παραγωγή μου να μειώνεται?

Οπότε λες να μην το βγάλω όλο, αλλά λίγο και να περιμένω πότε θα ξυπνήσει για να τον θηλάσω. Καλά κατάλαβα?

ναι βγαλε λιγακι να ξαλαφρωσεις κ μολις ξυπνησει μπουκωσε τον;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον αφου το εχεις γυρισει στο να δινεις στηθος....προσφερε του οποτε θελει οσο θελει και εαν σε ποναει βγαζε λιγο για να ανακουφιζετε..θα στο ρυθμιση το μωρο τη παραγωγη οπως πρεπει..απο τη στιγμη που εχετε εδραιωση το θηλασμο δε θα σου κοπει η παραγωγη....ειναι θεμα προσφορας και ζητησης....οταν θα πινει τοτε παραγεται το γαλα....δεν ειναι για παντα πρησμενο το στηθος και φουσκωμενο....αφησε το μωρο να σε οδηγησει και μην αγχωνεσαι......μπορει να θελει να τρωει ανα δυο ωρες και το βραδυ να σου κραταει σερι 7 ανευ φαγητου...(καλη ωρα σαν τη δικια μου ) αυτο ρυθμιζεται μονο του (με λιγα λογια δε ξυπναω με πρησμενο στηθος μετα απο τοσες ωρες )

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

yasemi είπε:
λοιπον αφου το εχεις γυρισει στο να δινεις στηθος....προσφερε του οποτε θελει οσο θελει και εαν σε ποναει βγαζε λιγο για να ανακουφιζετε..θα στο ρυθμιση το μωρο τη παραγωγη οπως πρεπει..απο τη στιγμη που εχετε εδραιωση το θηλασμο δε θα σου κοπει η παραγωγη....ειναι θεμα προσφορας και ζητησης....οταν θα πινει τοτε παραγεται το γαλα....δεν ειναι για παντα πρησμενο το στηθος και φουσκωμενο....αφησε το μωρο να σε οδηγησει και μην αγχωνεσαι......μπορει να θελει να τρωει ανα δυο ωρες και το βραδυ να σου κραταει σερι 7 ανευ φαγητου...(καλη ωρα σαν τη δικια μου ) αυτο ρυθμιζεται μονο του (με λιγα λογια δε ξυπναω με πρησμενο στηθος μετα απο τοσες ωρες )

συμφωνω απολυτως...ε ρε πωσ φαινεται ο γνωστης του θηλασμου...;)κι γω πλεον δεν ξυπναω μεπρησμενο στηθος απλα ειναι πιο βαρυ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ελινα κουραγιο αλλα ειναι το καλυτερο ετσι....εγω πια δε κανω πολυ περιορισμενη διατροφη γιατι οι εξετασεις της δευτερης βγηακνε καθαρες αλλα οσο ναναι δε μπουκωνομαι με γαλα και τυρια πολυ οπως στη πρωτη.....η φαγουρα του περασε καθολου???ποια ενυδατικη βαζεις???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

annia είπε:
κοριτσια ουτε εγω εχω καποιες ιδιαιτερεσ προτασεις για νονο/α ενω στο πρωτο κανανε ουρες..μου ζητησε μια ξαδελφη να το βαφισει αλλα ειναι 500χλμ μακρια ποτε θα το βλεπει??ασε που δεν εχουμε και πολυ καλες σχεσεις..

καμια φιλη ?μηπως να προτεινατε και εσεις...βασικα και εγω το ιδιο προβλημα εχω....εαν εξαιρεσουμε αυτον που υποτιθεται ηθελε να τηβαφτιση δεν εχω κανεναν αλλο...το πηρα αποφαση...θα τη βαφτισω μεγαλη να βρει μονη της νονο....οχου..........θα παω απλα να τη δηλωσω το ονομα και οταν ειναι ας ειναι.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

yasemi είπε:
ελινα κουραγιο αλλα ειναι το καλυτερο ετσι....εγω πια δε κανω πολυ περιορισμενη διατροφη γιατι οι εξετασεις της δευτερης βγηακνε καθαρες αλλα οσο ναναι δε μπουκωνομαι με γαλα και τυρια πολυ οπως στη πρωτη.....η φαγουρα του περασε καθολου???ποια ενυδατικη βαζεις???

σε γενικες γραμμες καλυτερα εχθες ειχε αρκετη φαγουρα κι ειχε ψιλοκοκκινησει δεν ξερω ισως να ναι απο την ομοιοπαθητικη θεραπεια κ ειχε γδαρει τα μουτρα του:?:-?,αγανακτισα να του τραβαω τα χερια,συνηθως του τακαλυπτω με φορμακια που εχουν γαντακι...του βαζω την cold cream της Αvene.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

yasemi είπε:
κοριτσια ασχετο ποιο γυμναστηριο εχετε για τα μωρα??

εγω εχω ενα πουμου φεραν δωρο fisherprice ενα απλο με κατι μπλιμπλικια που κρεμονται ενα καθρεφτακι ενα πιγκουινο με μουσικη κ ενα λιονταρακι,ετσι πολυχρωμα.που κ που τον βαζω κ τα χαζευει..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινα Ζ. είπε:
σε γενικες γραμμες καλυτερα εχθες ειχε αρκετη φαγουρα κι ειχε ψιλοκοκκινησει δεν ξερω ισως να ναι απο την ομοιοπαθητικη θεραπεια κ ειχε γδαρει τα μουτρα του:?:-?,αγανακτισα να του τραβαω τα χερια,συνηθως του τακαλυπτω με φορμακια που εχουν γαντακι...του βαζω την cold cream της Αvene.

εμενα μονο της φρεζιντερμ μας εσωσε η ειδικη σειρα για ατοπικα δερματα....ολοκληρη διαδικασια....κανε μπανιο με το ειδικο αφρολουτρο,βαλε στο μπανιο μετα το ειδικο λαδακι,βαλε μετα το μπανιο την ενυδατικη αστα....ευτυχως πιανεις πια δερμα λειο (οσο γινεται ναναι λειο το χειμωνα...)....ποσες φορες κρεμα σου ειπανε να βαζεις ??εμενα τουλαχιστον 2 την ημερα σε περιοδους εξαρσης.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...