Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω 20 εχω να χασω,3 της εγκυμοσυνης και τα αλλα αμαρτιες παλιες...

doraki την πηρατε την κουνια τελικα ε???φανταζομαι πως θα χαζευει:)!

ελινα μου αρεσει που ανησυχουσες για το βαρος.τελειος ειναι....μια εβδομαδα διαφορα με την κορη μου ειστε και η δικη μου ειναι 5200.αλλα για να λεμε την αληθεια γεννηθηκε 3090 η κορη μου,δεν ειναι το ιδιο.

ελενα ουτε η δικη μου τρωει οσο ετρωγε.σε ενα γευμα 80 ml,στο επομενο 4 ωρες μετα 50 ml και μετα μπορει να φαει και 150.οτι να'ναι.τουλαχιστον εχετε αποκλεισει την ουρολοιμωξη.λενε οτι για καθε κιλο του μωρου πρεπει να τρωει 20 ml ανα γευμα.δηλαδη αν ειναι 5 κιλα να τρωει 100 ml ανα γευμα,νομιζω στο σαιτ 'παιδιατρος' το διαβασα.

annia γρηγορα ηρθαν τα γαλατα ε????

και εμενα πριν 2 εβδομαδες περασε την ιδια ιωση η μαμα μου(πρεβεζα,εχει κανει τον γυρο της ελλαδας:D),ηταν να ερθει κιολας αθηνα να μας δει 5 μερες μετα την αναρρωση αλλα δεν την αφησα να ερθει.γιατι ακομα δεν εχω βγαλει ακρη για το ποτε κολλαμε μια ιωση,στην αρχη η στην αναρρωση?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω πρωι τον ζυγιζω κ μαλιστα ειναι η ωρα που κανει κ τα κακα του συνηθως κ αλλαζουμε ολα τα ρουχα γιατι λερωνομαστε παντου:mrgreen:κι ετσι ειναι αδειος κ απο κακα κ απο τσισα για να μην μπερδευομαι με τα γραμμαρια κ τα βγαζω λαθος.;)παντως τρελο γελιο ριχνει πλεον κ τον βλεπω κ λιωνω:oops:

θυμαμαι που ελεγα οτι θελω πολυ μια κορη...τωρα δεν τον αλλαζω με ολα τα κοριτσακια του κοσμου:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γειά σας!!!

Γιατί πιστεύεις ότι δεν τρώει??? Με 30 και 45 λεπτά στο στήθος τί κάνει? Βάρος δεν παίρνει ο μπεμπούλης?

Ξεκίνησε να κάνει αιμετούλη πριν από δύο εβδομάδες και σιγά σιγά να μειώνει το γάλα του (το έβγαζα και του το έδινα). Με κλάματα έπιανε το μπιμπερό και ίσα που έπινε. Είπα λοιπόν μήπως έχει πάθει σύγχυση (τον έβαζα και καμιά φορά στο στήθος μου) και πήρα τις θηλές που μοιάζουν πολύ με τις δικές μας, αλλά δεν τις θέλει καθόλου. Και αφού δεν πονάει πια το στήθος μου, είπα να τον θηλάζω αποκλειστικά, αλλά και πάλι δεν γίνεται γιατί το στήθος μου είχε μάθει να βγάζει το γάλα κάθε 3 ώρες και τώρα ο μπεμπάκος μου δεν έχει κανένα πρόγραμμα και φυσικά δεν μου το αδειάζει, οπότε πρέπει να χρησιμοποιώ το θήλαστρο. Ένα μπάχαλο επικρατεί....:( Βάρος παίρνει, έχει φτάσει 6 κιλά και μαγουλάκια έχει και μπουτάκια έχει, αλλά αν έτρωγε και κανονικά θα είχε πάρει περισσότερο, έτσι δεν είναι??? :(

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ΦΑΜουλα μου δυστυχως δεν εχω βοηθεια πλεον οπως στην αρχη γιατι κ η μαμα μου δουλευει κ δεν εχει αλλο χρονο κ ο αντρας μου μαγειρευει τα κλασσικα μακαρονια κτλ..αλλα δεν τα κανει κ καλα κ συν τοις αλλοις πρεπει να ναι απαραιτητα ξεχωριστα γιατι εγω τρωω πολυ συγκεκριμενα τωρα...αν δεν του φτιαξω δεν λεει τιποτα αλλα τον λυπαμαι ολο κατι πιτογυρα της κακιας ωρας τρωει...:mrgreen:οποτε αναγκαστικα προγραμματιζω την προηγουμενη το τι θα φτιαξω.μαζι κ τις δουλειες...πικρα αλλα δεν μπορω να ναι αχουρι τρελαινομαι:mrgreen::mrgreen:(λειπει κ η Μαρινα να με κραξει τωρα...:tongue::tongue:)

Σοφακι μου εννοειται η μπεμπα σου γεννηθηκε μικροτερη κ ειναι πολυ καλη στα κιλα κ ειναι κ κοριτσακι που σημαινει διαφορετικη αναπτυξη;)

εγω ανησυχουσα για την παλιο αλλεργια κ μια καμψη που σε 10 μερες ειχε παρει μονο 130γρ.κ φρικαρα.ηταν η βδομαδα που εκδηλωθηκε η αλλεργια κ ο μικροσ ηταν σε αθλια κατασταση.επαθε κ το δεξι στηθοσ μου απο τοτε ζημια,εφραξαν ποροι κ πετρωσε κ πονοσ φοβεροσ κ πρηξιμο κ ο μικρος αδυνατον να φαει αφου ολημερα ειχε τρομερουσ κολικουσ απο την αλλεργια.κ μειωθηκε το γαλα στο δεξι αλλα τωρα το βοηθαω με θηλαστρο που πηρα κ τρωει κ ο μικροσ οσο μπορει κ καλυτερευσε...κ με ενα παλι τον ταισα δοξα το Θεο αν κ ειχα αγχωθει κ γιαυτο..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ξεκίνησε να κάνει αιμετούλη πριν από δύο εβδομάδες και σιγά σιγά να μειώνει το γάλα του (το έβγαζα και του το έδινα). Με κλάματα έπιανε το μπιμπερό και ίσα που έπινε. Είπα λοιπόν μήπως έχει πάθει σύγχυση (τον έβαζα και καμιά φορά στο στήθος μου) και πήρα τις θηλές που μοιάζουν πολύ με τις δικές μας, αλλά δεν τις θέλει καθόλου. Και αφού δεν πονάει πια το στήθος μου, είπα να τον θηλάζω αποκλειστικά, αλλά και πάλι δεν γίνεται γιατί το στήθος μου είχε μάθει να βγάζει το γάλα κάθε 3 ώρες και τώρα ο μπεμπάκος μου δεν έχει κανένα πρόγραμμα και φυσικά δεν μου το αδειάζει, οπότε πρέπει να χρησιμοποιώ το θήλαστρο. Ένα μπάχαλο επικρατεί....:( Βάρος παίρνει, έχει φτάσει 6 κιλά και μαγουλάκια έχει και μπουτάκια έχει, αλλά αν έτρωγε και κανονικά θα είχε πάρει περισσότερο, έτσι δεν είναι??? :(

Ελενακι μηπως εχει καποιας μορφης ΓΟΠ κ δυσανασχετει??παντως οσο μπορεις βαζε τον στο στηθοσ κ θα σου ρυθμισει την παραγωγη σιγα σιγα,τωρα για το θηλαστρο μπορει να σου πει κ η αγλαια ακριβωσ τι να κανεις...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισα κι εγω ...πηγαμε για ενα καφεδακι και μετα φαγακι -(σαλατα δηλ...εχω μερες που βοσκαω!!!!)

κι εγω απ οτι ξερετε κολημα με τακιλα...δεν χανω γραμμαριο αλλα μετα την περιπετεια του ξαδερφου μου λεω δε πανε να χεστουν κ τα κιλα!!!!

βρε Ελενα μου μπορει να χορταινει οταν τρωει 30 λεπτα απο το στηθος σου...νομιζω στην ηλικια που ειναι τα μπεμπιδια μας θηλαζουν πιο λιγη ωρα ...κανενα 15 λεπτο....ας μας πουν κ τα κοριτσακια που θηλαζουν αποκλειστικα ιννακιιιι....δορακιιιιιι , ποση ωρα θηλαζετε εσεις βρε κοριτσια/??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

α το αλλο δε σας το ειπα...ο μπεμπης μου δεν πιανει ουτε πιπιλα ουτε μπιμπερο οποτε το γαλα το αντλω για να ενεργοποιησω το στηθοσ το δεξι που με τουσ φραγμενουσ πορουσ μου κανε ζημια στην παραγωγη,αλλα δεν του το δινω γιατι ετσι κι αλλιωσ του φτανει το υπολοιπο κ ειναι χορτασμενος οποτε το φυλαω κ το βαζω στο υποκαταστατο του καφε που φτιαχνω..:tongue::tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

α το αλλο δε σας το ειπα...ο μπεμπης μου δεν πιανει ουτε πιπιλα ουτε μπιμπερο οποτε το γαλα το αντλω για να ενεργοποιησω το στηθοσ το δεξι που με τουσ φραγμενουσ πορουσ μου κανε ζημια στην παραγωγη,αλλα δεν του το δινω γιατι ετσι κι αλλιωσ του φτανει το υπολοιπο κ ειναι χορτασμενος οποτε το φυλαω κ το βαζω στο υποκαταστατο του καφε που φτιαχνω..:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα δεν παιζεσαι!!! φτιαξτο και ρυζογαλο :P:):):D

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γεια σας κοριτσια...μολις γυρισα κι εγω ...πηγαμε για ενα καφεδακι και μετα φαγακι -(σαλατα δηλ...εχω μερες που βοσκαω!!!!)

κι εγω απ οτι ξερετε κολημα με τακιλα...δεν χανω γραμμαριο αλλα μετα την περιπετεια του ξαδερφου μου λεω δε πανε να χεστουν κ τα κιλα!!!!

βρε Ελενα μου μπορει να χορταινει οταν τρωει 30 λεπτα απο το στηθος σου...νομιζω στην ηλικια που ειναι τα μπεμπιδια μας θηλαζουν πιο λιγη ωρα ...κανενα 15 λεπτο....ας μας πουν κ τα κοριτσακια που θηλαζουν αποκλειστικα ιννακιιιι....δορακιιιιιι , ποση ωρα θηλαζετε εσεις βρε κοριτσια/??

εμενα προσωπικα θηλαζει πολυ λιγη ωρα,μολις 10 λεπτα κ χορταινει.βεβαια μιλαμε οτι κανει πολλα γευματα κ απο λιγο.δεν εχει προγραμμα του προσφερω στηθος συνεχεια οποτε θελει κ οσο θελει.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελενα οντωσ τωρα που το πε κ η mamageor τρωει πολλη ωρα ο δικοσ σου ισωσ να χορταινει ρε συ.διαβασα οτι η υπερσιτιση κανει το μωρο να ποναει στην κοιλιτσα κ στο τελοσ να κανει εμετο για να ανακουφιστει.μηπως αυτο που του δινεισ επιπλεον τον μπουχτιζει τον καημενο?λεω τωρα ξερω γω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ίσως... δεν ξέρω....

Τώρα όμως που πρέπει να φάει γιατί πονάει το στήθος μου και εκείνος κοιμάται... τι να κάνω? Να το βγάλω με το θήλαστρο ή να περιμένω πότε θα ξυπνήσει για να τον θηλάσω?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ρε κοριτσια με εχετε μπερδεψει με τα θηλαστρα και τα λοιπα και πως να σας βοηθησω τωρα.....δε βγαζω ακρη....λοιπον εμεις αντε να θηλαζουμε κανα τεταρτο...μονο το τελευταιο γευμα πριν τιν υπνο τρωει περισσοτερη ωρα αλλα μετα κοιμαται ερι συν του οτι νανουριζεται κιολας εκεινη την ωρα....γενικα ξερω οτι εαν σε ποναει το στηθος βγαζεις ποσοτητα τοση οσο να ανακουφιστεις περιπου δυο κουταλιε της σουπας...

ειδικα εσυ ελενακ με εχεις μπερδεψει.....γιατι βγαζεις καθε 3 ωρες γαλα με το θηλαστρο???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ίσως... δεν ξέρω....

Τώρα όμως που πρέπει να φάει γιατί πονάει το στήθος μου και εκείνος κοιμάται... τι να κάνω? Να το βγάλω με το θήλαστρο ή να περιμένω πότε θα ξυπνήσει για να τον θηλάσω?

μπορεις να βγαλεισ με το χερι λιγο?ισα να ανακουφιστεισ κ οχι περισσοτερο γιατι παλι θα σου αυξηθει η παραγωγη κ παλι τα ιδι θα χεισ...ετσι εκανα κι γω καποιεσ φορεσ.αυτο που σου λεωτο διαβασα στο βιβλιο τησ πατσουρου για τον θηλασμο οποτε ειναι εγκυρο,αν μπορεις βγαλτο με το χερι λιγακι αλλιως λιγο με το θηλαστρο

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...