Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μας!!!

Κοιμηθήκαμε πολύ καλά,φάγαμε,ξανακοιμηθήκαμε 2 ώρες και τώρα είμαστε στην σωτήρια κούνια και χαζεύουμε τα ψαράκια!!

sofaki πραγματικά κοιτάει τα ψάρια όπως η δική σου,τους μιλάει,τους γελάει,κι αυτά τα άτιμα δεν της απαντάνε,δεν μπορούσαν να τα κάνουν να μιλάνε κι αυτά????

mamageor όλα να πάνε καλά και να συνέλθει γρήγορα το μωρό.

ElenaK μην ανησυχείς που κοιμάται,εμάς έχει μια βδομάδα τώρα που κοιμάται στις 10 και ξυπνάει στις 8-9 με ένα ή δύο διαλείμματα για θηλασμό και άμεσο ύπνο,και σήμερα κοιμήθηκε και 2 ώρες μετά το πρωινό γάλα...Γίνονται και θαύματα τελικά!!!!

Για Λίμνη Πλαστήρα κι εμείς!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρει καμμία να μου πεί πού θα βρω καλτσάκια- κουδουνίστρες ???

Κάτι σαν αυτά εδώ http://www.babyant.com/bv022232.html κι εδώ http://www.pixmania.gr/gr/gr/3795361/art/lamaze/oao-eaeooueea-oaneeunoea.html

καλτσάκια κουδουνίστρες μας έφεραν εμάς δώρο της φίσερ πραις από τα jumbo, είχα πάρει κ εγώ πάλι από τζάμπο κατι καλτσακια ελεφαντάκια που κουδουνίζουν

βρε κοριτσια τι λιακαδα....εδω εριχνε χιονονερο!!!!!!

εδώ το πρωι είχε χιονοθύελλα, μετά έβγα΄λε πολύ ήλιο κ τώρα εχει μουντο ουρανό με αερα τα'παιξε ο καιρός!!!!

καλτσάκια κουδουνίστρες μας έφεραν εμάς δώρο της φίσερ πραις από τα jumbo, είχα πάρει κ εγώ πάλι από τζάμπο κατι καλτσακια ελεφαντάκια που κουδουνίζουν

εδώ το πρωι είχε χιονοθύελλα, μετά έβγα΄λε πολύ ήλιο κ τώρα εχει μουντο ουρανό με αερα τα'παιξε ο καιρός!!!!

διόρθωση δεν ειναι φισερ πραις είναι της hasbro-playskool

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ

στα γρηγορα σας λεω προσοχη κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδα - κολλησρε ο αντρας μου, μετα απο μια μερα ο πεθερος μου που τον ειχε μεταφερει με το αμαξι,μ κ σημερα δυστυχως η μητερα μουπου ειχε ερθει να με βοηθησει με το μωρο κ εφυγε σημερα αρων αρων, εγω κ το μωρο ειμαστε σε παρακολουθηση μονοι στο σπιτι κ τα εχω παιξει απο το φοβο μου γιατι πριν λιγο εμαθα κ η πεθερα μου δεν νιωθει καλα !!

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ

διόρθωση δεν ειναι φισερ πραις είναι της hasbro-playskool

αυτά είναι που σου έλεγα απλά ήταν σε χαρτινη συσκευασία ίσως εδώ στην Ελλάδα την αλλάζουν κατα τα άλλα είναι τα ίδια, το πορτοκαλί κουδουνίζει κ το πρασινο οταν το πατάς βγάζει ήχο!

μ'αρέσει έγραψα το ,μην. κ δεν έβαλα το λινκ χαχαχα αυτο είναι http://cgi.ebay.com/Playskool-Piggie-Play-Foot-Rattles-Baby-Toys-New-Birth-/220553596967

Επεξεργάστηκαν by ca_te_rinaki

καλησπερα κοριτσακια δεν διαβαζω νεα σας,τρεχω σαν τρελη να τα προλαβω ολα...χαρηκα σημερα γιατι μετα το αγχος που ειχα για το βαροσ του μπεμπη λογω της αλλεργιας οτι δεν επαιρνε το σωστο,δοξα το θεο τον ζυγισα κ τωρα πηρε μπρος κ ειναι 6930:p:p:p

μολις φτιαξει κ τις φωτο του ο αντρας μου λιγακι θα τον βαλω να τον δειτε.ειχα πολυ στεναχωρεθει ομως παει καλυτερα,υπηρξαν μερες που φοβηθηκα με τετοια ταλαιπωρια που περασε με την κοιλιτσα του,δεν υσηχαζε ουρλιαζε το καημενο...κι εγω φυσικα τον μπουκωνω με το στηθος συνεχεια κ φυσικα εχω κοψει πολλα φαγητα λογω της αλλεργιας,αμα σας πω τι ΔΕΝ τρωω θα φρικαρετε...κ παιδευομαι να φτιαχνω κ 2 φαγητα ενα για μενα κ ενα για τον αντρα μου δεν λεει να τρωει ολο ντελιβερι τον λυπαμαι...:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ρε γαμώτο δεν τρώει!!!! :(

Εχθές τον θήλαζα 45 λεπτά και είπα αφού σταμάτησε να του δώσω και απ'το μπιμπερό να δω αν θα φάει, αν χόρτασε. Και μόλις του το έβαλε ο άντρας μου στο στόμα του, έκανε αιμετό. Και φυσικά μετά πού όρεξη να ξαναφάει! κοιμήθηκε, ξύπνησε στις 4 που τον θήλασα κανα τέταρτο. Μετά το πρωί με το ζόρι που τον ξύπνησε ο άντρας μου τον θήλασα 30 λεπτά (δεν ξέρω πόσο έφαγε), κοιμήθηκε και πριν καμιά ώρα που ξύπνησε έφαγε μόλις 70 (:confused:) ml και αυτά με το ζόρι !!!!!!!!!!

Τι έχει πάθει το μωράκι μου???? :(

Έκλεισα ραντεβού με την παιδίατρο την Δευτέρα.

Ανησυχώ ρε παιδί μου.... πάνε 2 εβδομάδες τώρα που δεν έχει όρεξη και είναι κρίμα να μην τρώει τώρα που έχω γαλατάκι να του δώσω :( :( :(

Σας είπα τον πόνο μου και πάω να φάω .....:(

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

γεια σας κοριτσακια..τι μου κανετε???σοφου τωρα τις ειδα της φωτο αφου σου ειπα εμενα κανε με photoshop:tongue: φαινομαι χοντρη..:cry::cry:
...δεν εισαι όπως σε δειχνουν οι φωτο...σου προσθετει η φωτογραφιση χαχα. Μια χαρα εισαι βρε...και μολις γεννησες εξαλλου.
annia σταμάτα να παραπονιέσαι!!Είσαι γυναικάρα!!

Εγώ έχω 20 κιλά να χάσω ακόμα,και δεν είναι της εγκυμοσύνης αλλά τα προηγούμενα λάθη μου...

Και εγω 16 κιλα εχω να χασω. 8 της εγκυμοσυνης και τα παραπανω που ειχα....

Ελινα χαιρομαι που εισαστε καλυτερα...μπραβο.

Εμενα ο διμος μου σημερα εχει κεφια...όλο τσιριζε και φυσικα δεν πολυτρωει....αλλα ασ'τον...στα κιλα καλα ειναι 7.250, νηστικος και πρωι ζυγισμενος...

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ElenaK μην ανησυχείς που κοιμάται,εμάς έχει μια βδομάδα τώρα που κοιμάται στις 10 και ξυπνάει στις 8-9 με ένα ή δύο διαλείμματα για θηλασμό και άμεσο ύπνο,και σήμερα κοιμήθηκε και 2 ώρες μετά το πρωινό γάλα...Γίνονται και θαύματα τελικά!!!!

Για Λίμνη Πλαστήρα κι εμείς!!!!

Doraki δεν πρίζεται το στήθος σου μετά από τόσες ώρες?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

αστα να πανε πλακωθηκα στην γυμναστικη σημερα πρωι πρωι..αντε να δουμε θα φυγει κανα κιλο?/εχω απελπιστει..ελενακι μου δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχιτικο αλλα πηγαινε στο γιατρο να σου φυγει το αγχος..αυτο που λες τοο ειχε παθει η κουμπαρα μου γιατι τον παραταιζε και ηρθε και εσκασε το μωρο και δεν ετρωγε καθολου 40-50μλ μονο ετσι του λιγοστεψε την ποσοτητα και σιγα σιγα οταν του επανηλθε η ορεξη του την αυξησε..αλλα εδινε μονο ξενο...

με πηρανε τηλ και για τα γαλατα την δευτερα θα τα εχω.

:-D

Γειά σας!!!

Την πάτησα με τον παλιοαέρα...ψύξη στον αυχένα, ακριβώς εκεί που έχω το πρόβλημα...πάω σαν τον λύκο και τον μπέμπη τον φροντίζει ο Γιάννης...από δευτέρα τί θα κάνω??? Και φανταστείτε παίρνω ήδη voltaren....

ηρθα κι εγ...λοιπον τα νεα ειναι οτι το εγκεφαλικο προηρθε απο τα νεφρα! καποιο προβλημα στα νεφρα το εκανε να αναιβασει πιεση κ επαθε το εγκεφαλικο...μας ειπαν οτι ηταν ελαφρυ κ θα το ξεπερασει ,τωρα για τα νεφρα δεν πολυκαταλαβα...τελοσπαντων εμενα ο μπεμπης εχει μια γκρινια απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ εγω ειμαι μεσα στα νευρα

ωραιες οι φωτο σαςε...κουκλιτσες ολες οι μανουλες

Αφού ξεπεράστηκαν τα χειρότερα ελπίζω να μην του αφήσουν κάποιο πρόβλημα τα νεφρά...

Όταν μεγαλώσουν τα μπεμπίδια θα κανονίσουμε ομαδική εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα !!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά και Μονεμβασιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εμεις ενα θεματακι με το νονο της μικρης...τελικα 3μηνιασαμε και ακομη να ερθει...ολο κατι τυχαινει...εγω του ειπα του αντρα μου να αλλαξουμε γιατι και ηγυναικα του δε μου καθεται πολυ καλα και αυτος και ξαναεδωσαμε διορια μεχρι την αλλη βδομαδα..εαν δεν εμφανιστει τηλεφωνακι ανακοινωσης οτι δε θελουμε κλπ κλπ και τελος....αλλιως αναζητειτε νονος ...ετσι και αλλιως τη βαφτιση θα την καθυστερησω παρα πολυ ......σοφια καλυτερα να τον παρετε τηλ

αντε δειτε και αυτο..πρωι πρωι εφριξα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57187

Αντί να σκοτώνονται ποιος θα πρωτοβαφτίσει τα κουκλιά μας, αδιαφορούν...τί να πω!! Μπράβο Γιασεμάκι ομως που είσαι δυναμική! Όσο για το άλλο, καλύτερα να μην το έβαζες....

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ

στα γρηγορα σας λεω προσοχη κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδα - κολλησρε ο αντρας μου, μετα απο μια μερα ο πεθερος μου που τον ειχε μεταφερει με το αμαξι,μ κ σημερα δυστυχως η μητερα μουπου ειχε ερθει να με βοηθησει με το μωρο κ εφυγε σημερα αρων αρων, εγω κ το μωρο ειμαστε σε παρακολουθηση μονοι στο σπιτι κ τα εχω παιξει απο το φοβο μου γιατι πριν λιγο εμαθα κ η πεθερα μου δεν νιωθει καλα !!

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ

Μακρυά σας και μακρυά μας....παλιοίωση...την πέρασε η κόρη της κουμπάρας μου - Θεσσαλονίκη...

καλησπερα κοριτσακια δεν διαβαζω νεα σας,τρεχω σαν τρελη να τα προλαβω ολα...χαρηκα σημερα γιατι μετα το αγχος που ειχα για το βαροσ του μπεμπη λογω της αλλεργιας οτι δεν επαιρνε το σωστο,δοξα το θεο τον ζυγισα κ τωρα πηρε μπρος κ ειναι 6930:p:p:p

μολις φτιαξει κ τις φωτο του ο αντρας μου λιγακι θα τον βαλω να τον δειτε.ειχα πολυ στεναχωρεθει ομως παει καλυτερα,υπηρξαν μερες που φοβηθηκα με τετοια ταλαιπωρια που περασε με την κοιλιτσα του,δεν υσηχαζε ουρλιαζε το καημενο...κι εγω φυσικα τον μπουκωνω με το στηθος συνεχεια κ φυσικα εχω κοψει πολλα φαγητα λογω της αλλεργιας,αμα σας πω τι ΔΕΝ τρωω θα φρικαρετε...κ παιδευομαι να φτιαχνω κ 2 φαγητα ενα για μενα κ ενα για τον αντρα μου δεν λεει να τρωει ολο ντελιβερι τον λυπαμαι...:mrgreen:

Χαίρομαι που ο μπεμπούλης σου είναι καλά, αλλά θα έπρεπε να σου μαγειρεύουν να τρως...όχι να μαγειρεύεις εσύ δύο(???) φαγητά...

Ρε γαμώτο δεν τρώει!!!! :(

Εχθές τον θήλαζα 45 λεπτά και είπα αφού σταμάτησε να του δώσω και απ'το μπιμπερό να δω αν θα φάει, αν χόρτασε. Και μόλις του το έβαλε ο άντρας μου στο στόμα του, έκανε αιμετό. Και φυσικά μετά πού όρεξη να ξαναφάει! κοιμήθηκε, ξύπνησε στις 4 που τον θήλασα κανα τέταρτο. Μετά το πρωί με το ζόρι που τον ξύπνησε ο άντρας μου τον θήλασα 30 λεπτά (δεν ξέρω πόσο έφαγε), κοιμήθηκε και πριν καμιά ώρα που ξύπνησε έφαγε μόλις 70 (:confused:) ml και αυτά με το ζόρι !!!!!!!!!!

Τι έχει πάθει το μωράκι μου???? :(

Έκλεισα ραντεβού με την παιδίατρο την Δευτέρα.

Ανησυχώ ρε παιδί μου.... πάνε 2 εβδομάδες τώρα που δεν έχει όρεξη και είναι κρίμα να μην τρώει τώρα που έχω γαλατάκι να του δώσω :( :( :(

Σας είπα τον πόνο μου και πάω να φάω .....:(

Γιατί πιστεύεις ότι δεν τρώει??? Με 30 και 45 λεπτά στο στήθος τί κάνει? Βάρος δεν παίρνει ο μπεμπούλης?

κοριτσια ουτε εγω εχω καποιες ιδιαιτερεσ προτασεις για νονο/α ενω στο πρωτο κανανε ουρες..μου ζητησε μια ξαδελφη να το βαφισει αλλα ειναι 500χλμ μακρια ποτε θα το βλεπει??ασε που δεν εχουμε και πολυ καλες σχεσεις..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...