Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν μεγαλώσουν τα μπεμπίδια θα κανονίσουμε ομαδική εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα !!!!!
δηλώνω απο τώρα συμμετοχη!!! :D

Φυσικά!!!!

Εγώ περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα που θα ξαναπάμε για το Πάσχα, 2 εβδομάδες!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.....καλα εγκεφαλικο απο τα νεφρα???δηλαδη θα εχει μονιμα προβλημα με τα νεφρα??/τι αλλο θα ακουσω...αφου το σκεφτομουνα το πρωι που ταϊζα τη μικρη και δεν αντεξα σηκωθηκα για να δω τι εγινε....πω πω...θα επανελθει το περπατημα??

οσο για τις βαφτισεις....για τις μπομπο του χαμογελου κλπ εχει φωτο κλπ στο σαϊτ τους εαν θελετε να δειτε...απλα θελουν 1-2 μηνες το ιδιο και τα προσκλητηρια που δε τα πληρωνεις δινεις οτι εχεις ευχαριστηση....

και εμεις ενα θεματακι με το νονο της μικρης...τελικα 3μηνιασαμε και ακομη να ερθει...ολο κατι τυχαινει...εγω του ειπα του αντρα μου να αλλαξουμε γιατι και ηγυναικα του δε μου καθεται πολυ καλα και αυτος και ξαναεδωσαμε διορια μεχρι την αλλη βδομαδα..εαν δεν εμφανιστει τηλεφωνακι ανακοινωσης οτι δε θελουμε κλπ κλπ και τελος....αλλιως αναζητειτε νονος ...ετσι και αλλιως τη βαφτιση θα την καθυστερησω παρα πολυ ......σοφια καλυτερα να τον παρετε τηλ

αντε δειτε και αυτο..πρωι πρωι εφριξα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57187

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μητερούλες !

Τι ωραία Σαββατιάτικη λιακάδα είναι αυτή ! Πάλι για έξω μας κόβω.....

emaς εδω παλι μια μουνταδα , μια συννεφια, γα@@το!

Ναι γιασεμι μου μας ειπαν οτι με λιγες φυσιοθεραπειες θα επανερθουν κ οτι ηταν ελαφρυ...τα νεφρα ειχαν καποιο προβλημα και απλα δεν το ειχανε καταλαβει και ανεβασε πιεση , γι αυτο επαθε εγκεφαλικο

Καλημερα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ουφ περαστικο να ειναι και να μη ξαναγινει....αλλα θα θελει λογικα προσοχη....και εγω καθομαι και αγχωνομαι με χαζομαρες....

παω για γενικη (λεω τωρα.....) και εχει και μια λιακαδααααααα...αλλα πρεπει να φαει και το ταμενο το μεγαλο αλλιως θα την ειχαμε κανει τωρα....για αυτο πρωτο μανουλε βγειτε τωρα που μπορειτε γιατι μετα...αντε μαγειρεψε για το ενα αντε φτιαξε κερμα για το αλλο θα περναει ημερα και παλι δε θα εχεις πρλαβει να βγεις εξω.....:-D:-D:-D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ξέρει καμμία να μου πεί πού θα βρω καλτσάκια- κουδουνίστρες ???

Κάτι σαν αυτά εδώ http://www.babyant.com/bv022232.html κι εδώ http://www.pixmania.gr/gr/gr/3795361/art/lamaze/oao-eaeooueea-oaneeunoea.html

Επεξεργάστηκαν by sofou

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Πραγματικά πολύ όμορφη ημέρα. Και αν δεν ήμασταν άρρωστες θα πηγαίναμε κι εμείς την πρώτη μας βόλτα :confused:!

Βρε κορίτσια είναι το τρίτο βράδυ που ο μικρούλης μου κοιμάται σερί από τις 11 με ένα διάλειμμα κατά τις 4. Τώρα προσπαθεί ο άντρας μου να τον ξυπνήσει και τον ακούω που ψιλογκρινιάζει. :confused:

Είναι καλά το μωρό μου?????:tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

καλε ασε το παιδι να κοιμηθει.....μια χαρα ειναι...:Dαπλα επειδη κοιμαται στις εντεκα το βραδυ νομιζεις οτι κατι γινεται...κοιμαται δωδεκαωρα σε αυτη την ηλικια οποτε εαν κοιμοταν 9 θα σου ξυπναγε 9 ...τωρα που κοιμαται αργα λγικο ειναι να ξυπναειθ αργα.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα!!!!!

ναι οντως ωραια μερα σημερα αλλα βαριεμαι να βγω...αν και θα επρεπε γιατι απο κυριακη χαλαει ο καιρος...

εχω βγαλει μοσχαρι να μαγειρεψω,εκτος απο κοκκινιστο πως αλλιως να το κανω βρε κοριτσια?????καμια καλη συνταγη παιζει??

επισης πανες βρακακι απο ποτε βαζουνε???συνηθως στον χρονο????

μαρια ευχομαι ολα καλα να πανε στο ανηψακι σου....η ψυχουλα μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...