Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα, χθες η μικρη ηταν πολυ καλη ολη μερα και ειπα μπας και εστρωσε το παιδι και δε ποναει πλεον και δουμε κι εμεις μια ασπρη μερα....αλλα οταν εμεις κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει!!!Σημερα ξυπνησε με γκρινια δε κοιμοταν και αντε παλι βολτες με τον μαρσιππο συνεχεια πανω μου!!!Αχχχχχχ

Να'μαι κι εγώ !!!!!!!!

Γυρίσαμε από τη βόλτα μας . Πήγαμε Practiker και μετά Λητώ και πήραμε πάρκο. Μόλις γυρίσουμε σπίτι μας θα της βάλω μέσα το γυμναστήριό της και θα την αφήνω από λίγο κάθε μέρα για να αρχίσει να το συνηθίζει το ''κλουβάκι'' της.

Ρικάκι !!!!!!! πού χάθηκες εσύ ???? φυσικά και μας έλλειψες και να μη το ξανακάνεις. Να μπαίνεις έστω και λίγο κάθε μέρα να μαθαίνουμε τα νέα σου.

Mamageor δεν ξέρω τί να πω....είναι κάποιες φορές που θες τόσα να πεις αλλά.........περαστικά να΄ναι μόνο και τίποτα άλλο........

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΗΣ MAMAGEORG ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΣΟΦΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ???ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

:-D

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Ναι αυτό το "χαθήκαμε" είναι το κάτι άλλο....πολλά νεύρα έχω ρε γμτ και μιλάω άσχημα ΄με ότι μου λενε και δεν πρέπει... ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ...

Κορίτσια ήθελα να σας πω (εσάς τις προκομένες που ξεκινάτε από τώρα και οργανώνετε τα βαφτίσια, γιατί εμείς ούτε νονό δεν έχουμε...) ότι μπορέιτε να πάρετε μπομπονιέρες από κοινωφελή ιδρυματα, π.χ. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...

Έχεις απόλυτο δίκιο κοπέλα μου αλλά στενοχωριέμαι και θυμώνω...και να σου πω και κάτι εγώ είμαι πιο έξυπνη ή πιο "καλή" που σε όποια φίλη μου έκανε παιδάκι πριν από εμένα ήμουν δίπλα της ΚΑΙ στην εγκυμοσύνη ΚΑΙ όταν ήρθε το μωράκι???

Δεν λέω να έρχονται κάθε εβδομάδα...θα ήταν κουραστικό και για εμένα άλλωστε...αλλά αν έπαιρναν ένα τηλ λίγο συχνότερα θα κουράζονταν πολύ???? Και όχι, δεν τις πρήζω με τον μπέμπη, μιλάω για άλλα θέματα και αναφέρομαι στον μπέμπη μόνο απαντώντας σε ερωτήσεις...ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!! Με νιώθετε έτσι, κάπου πρέπει να τα πω να ξεσπάσω γιατί μία τα νεύρα, μία η @γ@μία, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ!!!!

ωραία κ αυτη η ίδεα για μπομπονιέρες ξερει καμία πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε?

αυτό το χαθήκαμε έχουν να το λένε όλοι μάλλον επίτηδες τα λένε για να μας σπάσουν τα νεύρα!

εγώ πάλι έχω φίλες διαφορων κατηγοριών, μία από τις δύο παιδικές μου φίλες έχει εξαφανιστεί εντελώς, στη γέννα ένα τηλ πήρε μόνο δεν εχει ενδιαφερθεί καν να δεί τι κάνουμε (δεν έχει παιδιά είναι ανύπαντρη) , ενώ η άλλη παιδική μου φίλη που παντρεύτηκε ένα μήνα μετά από εμένα χωρίς παιδάκι με παίρνει ανα 2 μέρες τηλ να δει τι κάνουμε, ήρθε και να δεί το μωρό και γενικά συμπεριφέρεται σπαθί μετά έχω αλλες 2 φίλες που ήμασταν μαζι φοιτητριες η μία ανύπαντρη χωρίς παιδί παίρνει που κ που ενα τηλ. ρωτάει τι κάνει το μωρό κ μετα συνεχίζει να λέει: χθες γυρισα στις 4 το πρωι, αυριο θα βγω εκει κλπ κλπ κ το καλύτερο στο τέλος " καλά χανεις που δεν είσαι εδώ!!!!!" και η άλλη μου φιλη-συμφοιτήτρια είναι παντρεμένη με τον αδερφό μου κ εχουν ενα μωράκι 10 μηνών είναι άψογη κ μ΄λλον επειδή έχουμε πολλά κοινα θεματα προς συζήτηση

γκρίνιες νευρα κουραση παιδιά κλπ κλπ τελικά το μόνο που κάνω είναι να κρατάω επαφές με εκείνες που ενδιαφερονται κ ΄με τις άλλες τα τυπικά

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο κοπέλα μου αλλά στενοχωριέμαι και θυμώνω...και να σου πω και κάτι εγώ είμαι πιο έξυπνη ή πιο "καλή" που σε όποια φίλη μου έκανε παιδάκι πριν από εμένα ήμουν δίπλα της ΚΑΙ στην εγκυμοσύνη ΚΑΙ όταν ήρθε το μωράκι???

Δεν λέω να έρχονται κάθε εβδομάδα...θα ήταν κουραστικό και για εμένα άλλωστε...αλλά αν έπαιρναν ένα τηλ λίγο συχνότερα θα κουράζονταν πολύ???? Και όχι, δεν τις πρήζω με τον μπέμπη, μιλάω για άλλα θέματα και αναφέρομαι στον μπέμπη μόνο απαντώντας σε ερωτήσεις...ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!! Με νιώθετε έτσι, κάπου πρέπει να τα πω να ξεσπάσω γιατί μία τα νεύρα, μία η @γ@μία, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ!!!!

:D:D:Dτουλαχιστον το τελευταιο προβλημα μπορεις να το λυσεις....

φαμ μου το ειχα σκεφτει αλλα καπου ειδα οτι πρεπει να τους ειδοποιησεις ενα χρονο πριν...

δε νομιζω...η ευη απο το νοεμβρη το εκανε....

ωραία κ αυτη η ίδεα για μπομπονιέρες ξερει καμία πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε?

αυτό το χαθήκαμε έχουν να το λένε όλοι μάλλον επίτηδες τα λένε για να μας σπάσουν τα νεύρα!

εγώ πάλι έχω φίλες διαφορων κατηγοριών, μία από τις δύο παιδικές μου φίλες έχει εξαφανιστεί εντελώς, στη γέννα ένα τηλ πήρε μόνο δεν εχει ενδιαφερθεί καν να δεί τι κάνουμε (δεν έχει παιδιά είναι ανύπαντρη) , ενώ η άλλη παιδική μου φίλη που παντρεύτηκε ένα μήνα μετά από εμένα χωρίς παιδάκι με παίρνει ανα 2 μέρες τηλ να δει τι κάνουμε, ήρθε και να δεί το μωρό και γενικά συμπεριφέρεται σπαθί μετά έχω αλλες 2 φίλες που ήμασταν μαζι φοιτητριες η μία ανύπαντρη χωρίς παιδί παίρνει που κ που ενα τηλ. ρωτάει τι κάνει το μωρό κ μετα συνεχίζει να λέει: χθες γυρισα στις 4 το πρωι, αυριο θα βγω εκει κλπ κλπ κ το καλύτερο στο τέλος " καλά χανεις που δεν είσαι εδώ!!!!!" και η άλλη μου φιλη-συμφοιτήτρια είναι παντρεμένη με τον αδερφό μου κ εχουν ενα μωράκι 10 μηνών είναι άψογη κ μ΄λλον επειδή έχουμε πολλά κοινα θεματα προς συζήτηση

γκρίνιες νευρα κουραση παιδιά κλπ κλπ τελικά το μόνο που κάνω είναι να κρατάω επαφές με εκείνες που ενδιαφερονται κ ΄με τις άλλες τα τυπικά

γενικα όταν αλλαζουν τα δεδομενα της ζωης μας, όλες οι σχεσεις επαναπροσδιοριζονται πιστευω....οι καλες μπαινουν σε νεες βασεις...τις κακες τις αποχαιρετας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε νομιζω...η ευη απο το νοεμβρη το εκανε....

στο site του χαμόγελου τουλάχιστον για τα προσκλητήρια λέει ότι η παραγγελία πρέπει να δωθει 1 μήνα πρίν αλλά για μπομπονιέρες δεν αναφέρει κάτι!

γενικα όταν αλλαζουν τα δεδομενα της ζωης μας, όλες οι σχεσεις επαναπροσδιοριζονται πιστευω....οι καλες μπαινουν σε νεες βασεις...τις κακες τις αποχαιρετας

ακριβώς!!!! :cool::cool::cool::-D:-D

ναι βρε κατερινακι...εχεις δικιο...προσκλητηρια εννοουσα αλλα κοιμαμαι όρθια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

φαμ μου το ειχα σκεφτει αλλα καπου ειδα οτι πρεπει να τους ειδοποιησεις ενα χρονο πριν...

Πήρε μια φίλη από το χαμόγελο πρόπερσι το καλοκαίρι για βάφτιση και χρειάστηκε 2-3 μήνες η παραγγελία...

εγώ πάλι έχω φίλες διαφορων κατηγοριών, ........

Κατερινάκι κι εχώ έχω μια ανύπαντρη "φίλη" που ήμαστε μαζί από 1η Γυμνασίου και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!! Μάλλον μπαίνει και ο παράγοντας ΖΗΛΕΙΑ στη μέση...Δυστυχώς...

Για το χαμόγελο πάρε 1056 να σου πουν...

Όπως πάντα σωστή! Σε όλα όσα λες!!!!

Εντάξει συνήλθα τ'ωρα...ήπια ένα ουισκάκι στο μπαλκόνι, κάπνισα και 5 τσιγαράκια, πήρα 2 φίλους στο κινητό κι όλα καλά!!! Ήμουν πολύ "κάπως"πριν...

Σας χαιρετώ να δω ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ να δω και τον μπέμπη της Βαρβάρας που θα παίξει την κόρη της Ναταλί!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

ηρθα κι εγ...λοιπον τα νεα ειναι οτι το εγκεφαλικο προηρθε απο τα νεφρα! καποιο προβλημα στα νεφρα το εκανε να αναιβασει πιεση κ επαθε το εγκεφαλικο...μας ειπαν οτι ηταν ελαφρυ κ θα το ξεπερασει ,τωρα για τα νεφρα δεν πολυκαταλαβα...τελοσπαντων εμενα ο μπεμπης εχει μια γκρινια απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ εγω ειμαι μεσα στα νευρα

ωραιες οι φωτο σαςε...κουκλιτσες ολες οι μανουλες

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...