Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΓ ΑΣΧΕΤΟ Τα έχω πάρει λιγάκι...Πού είναι οι φίλες μου??? ΟΕΟ?? Αυτές χωρίς παιδιά εννοώ!!!! Το να έρχονται μία φορά το μήνα δεν μου φτάνει...θα ήθελα περισσότερη συμπαράσταση... Και άλλο πάλι κι αυτό: ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (¨οχι πολύ συχνά...) ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!?!?!?!?!! Ποιά νέα ρε γμτ??? Από εμένα περιμένετε - κλεισμένη μες στο σπίτι?!?!?!?!

ΦΑΜ ....φαμ...φαμ.....ετσι ειναι παντα. Και εγω ετσι ενιωθα ..ότι με 'εσβησαν' απο την παρεα. Και όχι μονο οι φιλες μου αλλα και οι αδερφες μου. Συνηθιζεις λιγο, ξαναβρισκεις τους ρυθμους σου λιγο....θα το ξεπερασεις....

Κορίτσια βλέπω κανονίζετε για βάπτιση; Εμείς τίποτα ακόμα. Μέσα στο καλοκαίρι θα την βαπτίσουμε αλλά δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Νονό και νονά έχουμε πάντως. Αυτό με τα βαζάκια το έχω συναντήσει σε βάπτιση και είναι φοβερό. Αν και φαίνεται ακριβούτσικο!!!!!!!

Στη Τηνο θα βαφτισετε Νατασσουλα???

kαλημερα κοριτσια..

ειμαι να σκασω...το παιδακι του ξαδερφου μου 18 μηνων ειναι στο νοσοκομειο...εκει στα καλα καθουμενα που επαιζε λιποθυμαει και κανει μετα που συνερχετε εμετο...απο κει και περα εκανε συνεχεια εμετους...πανε στο νοσοκομειο ,του βαζουν ορο και τους λενε ιωση θα ειναι....μετα την αλλη μερα το παιδι ηταν καλυτερα , σταματησαν οι εμετοι...απλα λιγο ταλαιπωρημενο...τους λενε απογευμα βγαινετε....ερχετε η ωρα πανε να το ντυσουν και το παιδακι δε μπορει να στασθει στα ποδια του κ φυσικα ουτε περπαταει!! ακυρωθηκε η εξοδος κ τωρα του κανουν εγκεφαλογραφημα.....οι γονεις εχουν τρελλαθει, τους λενε για εγκεφαλικο κ τετοια χαζα ...απο το πρωι ειμαστε ολοι χαλια

κοριτσια υγεια κ παλι υγεια...ουτε λεφτα ουτε κρισεις ουτε να τσακωνομαστε γιασ βλακειες

σορρυ αν σας εριξα...νεοτερα το απογευμα

Παναγιτσα μου...περιμενουμε μονο ευχαριστα νεα....

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μη με ξεχάσατε! Τι κάνετε; Πώς είναι τα μωράκια σας; Εγώ τρέχω και δεν φτάνω! Έχω ξεκινήσει δουλειά από 4 Φεβρουαρίου, μου έχουν δώσει 2 τάξεις που δεν τις έχω ξανακάνει κι είμαι στην πίεση 24h !!! Πολύ διάβασμα, πολλά διορθώματα, δίνουμε και βαθμούς τώρα και τα'χω παίξει! Η μπεμπίνα μου μεγαλώνει, την είχα και ψιλοαρρωστούλα με λίγο βηχαλάκι αλλά είναι καλά τώρα. Μου λείπετε, τι ωραία που ήταν στην εγκυμοσύνη που είχαμε ελεύθερο χρόνο και κουβεντάζαμε μωρέ! Κάθε μέρα σας θυμάμαι αλλά προλαβαίνω να ανοίξω το pc 1 φορά στις 15 μέρες! Σας ζηλεύω όσες δεν δουλεύετε!

Πείτε μου όλες τα νέα σας, δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μνμ... Πώς πάνε τα μωράκια σας; Πώς μεγαλώνουν; Τα διδυμάκια της Σοφίας πώς είναι;

Φιλάκια σε όλες! Μη με ξεχνάτε κι εμένα μωρε! σνιφ....

Αλέκα πήρες τον "κατήφορο"; Εγώ στάσιμη είμαι! Δεν μπορώ να κόψω τα κωλογλυκα!

Μαρη και εμεις δουλευουμε και εχουμε δυο σκατουλια....μπες να μας λες κανα νεο...

Απο τα κιλα καλα παω. Ειμαι 86.5 (απο 112) και ξεκινησα 78. Από ποντους, εδω και δυο εβδομαδες εχω αρχισει να μαζευω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τελικα μαλλον εχει υποστει εγκεφαλικο το μωρο...το διακομιζουν σεαλλο νοσοκομειο

πως ρε εσυ μαρακι?? Χριστος και παναγια.....Παιδια , γνωστη μου, επαθε εγκεφαλικο το μωρακι της μεσα στην κοιλια της....Και το γεννησε 7 μηνων...αλλα το παιδακι εχει προβλημα. Θεουλη μου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

πως ρε εσυ μαρακι?? Χριστος και παναγια.....Παιδια , γνωστη μου, επαθε εγκεφαλικο το μωρακι της μεσα στην κοιλια της....Και το γεννησε 7 μηνων...αλλα το παιδακι εχει προβλημα. Θεουλη μου....

δεν ξερω....ετσι στα καλα καθουμενα...στο παρκο ηταν και ταιζαν παπιες οταν λιποθυμησε. το παιδακι τωρα λεει λιγα λογακια αλλα δεν στεκεται ...δεν ξερω παραπανω..δεν παιρνω κ συνεχεια γιατι δεν ξερω κ τι να πω ρε κοριτσια...τι να πεις ρε κοριτσια..τι κουραγιο να δωσεις σ αυτους τους γονεις

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

δεν ξερω....ετσι στα καλα καθουμενα...στο παρκο ηταν και ταιζαν παπιες οταν λιποθυμησε. το παιδακι τωρα λεει λιγα λογακια αλλα δεν στεκεται ...δεν ξερω παραπανω..δεν παιρνω κ συνεχεια γιατι δεν ξερω κ τι να πω ρε κοριτσια...τι να πεις ρε κοριτσια..τι κουραγιο να δωσεις σ αυτους τους γονεις

Έχω φρικάρει εντελώς...:(:cry::cry:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

τι να πώ....κουράγιο και ελπίζω να ειναι αντιμετωπήσιμο...:(

πρεπει να το παρω αποφαση κ να τον παρω.....

ινακι ναι, χαλια θα ειναι ο καιρος..... κ εδω φυσαει απο το πρωι...που να τις βγαλω εξω????

κ ο αντρας μου εχει προβλημα με το δοντι του , εχει πρηστει εχει κανει κατι χειλια σαν της Αντζελινας:tongue:!!!! μας βλεπω να ακυρωνεται κ το Ναυπλιο....

παλι ασχετο.... (κατι με εχει πιασει σημερα...) σκεφτομαι αντι για γλυκακι στην βαφτιση να εχω βαζακια με γλυκο του κουταλιου.... κ για τα παιδακια λεω να φτιαξω πουγκακια με ζαχαρωτα κ γλυφιτζουρια... αλλα δεν θα εχω πολλα παιδακια γυρω στα 10-15.. πως σας φαινεται? αξιζει τον κοπο ή να το αφησω?

Σοφία μου επειδή πρόσφατα τα συζητουσα και εγω αυτα τα περί κουμπάρου θα σου πρότεινα και εγω καλυτερα να τον πάρεις τηλ και να είσαι ξεκάθαρη από την αρχή, μπορεί να στεναχωρεθείς λιγο αλλά τουλάχιστον από τη μεριά σου θα είσαι καθαρή, ο δικός μου κουμπάρος δεν είναι αδιάφορος καθε άλλο όποτε μπορεί έρχεται και βλέπει το μωρο και πάντα με δωράκια, απλά κάποια στιγμή του ανέφερα εγώ για τη βαφτιση και δεν απάντησε μπορεί κ να μην ακουσε το παιδι αλλά εγώ σκεφτόμουν οτι δεν τον ρωτήσαμε αν θελει να το βαφτίσει κ το θεωρήσαμε δεδομένο, κ ελεγα μηπως δεν θελει κ το αποφευγει, η μανά μου όμως μου είπε πως από την στιγμή που ήρθε στην κλινική και εφερε και χρυσαφικό για το μωρό έδειξε από μόνος του οτι θα είναι ο νονος, τελικά όντως είχα άδικο γιατι λίγες μέρες μετά μας ρώτησε από μόνος του για τη βαφτιση. κατα τη γνώμη μου όμως καλά κάνεις και τον αλλάζεις γιατί για ένα παιδάκι είναι σημαντικό να έχει νονό που να ενδιαφέρεται!!!

όσο για τις μπομπονιέρες η ιδέα σου είναι πολύ καλή το ίδιο σκεφτομουν και εγώ και μάλιστα τα βαζάκια με τα γλυκά κουταλιού τα κάνουν πολυ τωρα τελευταία στο χωριό μου υπάρχει ένας συνεταιρισμός από κατι γυναίκες που κανουν γλυκά του κουταλιού και αναλαμβάνουν να κάνουν και τις μπομπονιέρες ετσι και για τα παιδάκια έλεγα και εγώ πουγγακια με ζαχαρωτα και καραμελίτσες!

κορίτσια τέλειες οι φωτο από την συνάντηση, η ζήλια μας κορυφώνεται αλλά αφού περάσατε καλά αυτό μετράει κάποια στιγμή που θα κατεβω στον αδερφό μου θα σας ξεσηκώσω να βρεθούμε!!!! εμείς επειδή ζηλέψαμε είπαμε να πάμε πρώτη βόλτα με το καρότσι,πήγαμε να δούμε τον μπαμπα μας στο μαγαζί του κάναμε εκπληξη! ήτανε τέλεια η βόλτα ο μικρός ήτανε πολύ ήσυχος, είχε λίγο αερα βέβαια αλλά τον κουκούλωσα με την κουβερτα και φύγαμε, βέβαια στα μισά κόντεψα να πεθάνω από την κούραση γιατί όλη η διαδρομή είναι μια ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ ανηφόρα αλλά κατάλαβα οτι είναι καλή γυμναστική για τα πόδια! από αύριο τα κεφάλια μέσα πάλι γιατί ο ουρανός μαύρισε ήδη!!!!

kαλημερα κοριτσια..

ειμαι να σκασω...το παιδακι του ξαδερφου μου 18 μηνων ειναι στο νοσοκομειο...εκει στα καλα καθουμενα που επαιζε λιποθυμαει και κανει μετα που συνερχετε εμετο...απο κει και περα εκανε συνεχεια εμετους...πανε στο νοσοκομειο ,του βαζουν ορο και τους λενε ιωση θα ειναι....μετα την αλλη μερα το παιδι ηταν καλυτερα , σταματησαν οι εμετοι...απλα λιγο ταλαιπωρημενο...τους λενε απογευμα βγαινετε....ερχετε η ωρα πανε να το ντυσουν και το παιδακι δε μπορει να στασθει στα ποδια του κ φυσικα ουτε περπαταει!! ακυρωθηκε η εξοδος κ τωρα του κανουν εγκεφαλογραφημα.....οι γονεις εχουν τρελλαθει, τους λενε για εγκεφαλικο κ τετοια χαζα ...απο το πρωι ειμαστε ολοι χαλια

κοριτσια υγεια κ παλι υγεια...ουτε λεφτα ουτε κρισεις ουτε να τσακωνομαστε γιασ βλακειες

σορρυ αν σας εριξα...νεοτερα το απογευμα

σώπα ρε παιδι μου, το μαναρι μου μακάρι να γίνει καλά, ΄περαστικά να είναι!!!! έχεις δικιο υγεία πάνω απ'ολα, ακούγεται κλισέ αλλά τελικά μονο αυτό έχει σημασία να είναι καλά τα παιδάκια μας και όλα τα άλλα τελευταία!

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Τί φρίκη ήταν αυτή με το ανηψάκι της mamageor!!! Ο Θεός να τους βοηθήσει να το ξεπεράσουν, γονείς και παιδάκι...

ΦΑΜ κι εγω με μια τετοια διαθεση ξυπνησα σημερα...πέρασα κ απο την δουλεια του κολλητου μου και νονου της μικρης, με τον οποιο ναι μεν μιλαω καθε μερα αλλα ειχα να δω ενα μηνα και μου λέει χαθηκαμε.....ε τι το θελε...με εχει πιασει μια καταθλιψη τωρα..

ειδα και τον καιρο την αλλη βδομαδα και ειναι γΑ#$ΣΕ τα, αερας και βροχη μαζι....ουτε καροτσαδα δεν θα μπορουμε να παμε...

Ναι αυτό το "χαθήκαμε" είναι το κάτι άλλο....πολλά νεύρα έχω ρε γμτ και μιλάω άσχημα ΄με ότι μου λενε και δεν πρέπει... ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ...

σκεφτομαι αντι για γλυκακι στην βαφτιση να εχω βαζακια με γλυκο του κουταλιου.... κ για τα παιδακια λεω να φτιαξω πουγκακια με ζαχαρωτα κ γλυφιτζουρια... αλλα δεν θα εχω πολλα παιδακια γυρω στα 10-15.. πως σας φαινεται? αξιζει τον κοπο ή να το αφησω?

Κορίτσια ήθελα να σας πω (εσάς τις προκομένες που ξεκινάτε από τώρα και οργανώνετε τα βαφτίσια, γιατί εμείς ούτε νονό δεν έχουμε...) ότι μπορέιτε να πάρετε μπομπονιέρες από κοινωφελή ιδρυματα, π.χ. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...

βρε Φαμουλα μην τους παρεξηγεις... αν δεν εχεις παιδι δεν σε καταλαβαινει κανενας!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο κοπέλα μου αλλά στενοχωριέμαι και θυμώνω...και να σου πω και κάτι εγώ είμαι πιο έξυπνη ή πιο "καλή" που σε όποια φίλη μου έκανε παιδάκι πριν από εμένα ήμουν δίπλα της ΚΑΙ στην εγκυμοσύνη ΚΑΙ όταν ήρθε το μωράκι???

Το φοβερό είναι να σου λένε "χαθήκαμε" ...

Τους σιχτιρίζεις ή δεν τους σιχτιρίζεις?!?!?!?!?!?!

Εννοείται πώς θέλω να θηλάσω αλλά το θέμα είναι πώς η μικρή μου δεν χορταίνει, πραγματικά δεν χορταίνει και έχουμε πολλά κλάματα αν της μειώσω έστω και 20-30ml το συμπλήρωμα και δεν κοιμάται με τίποτα. Στο γεύμα που είχε πριν από μια ώρα περίπου της έδωσα το στήθος μου, έφαγε ότι έφαγε, πιπίλισε και λίγο και μετά ήπιε και 90ml ξένο γάλα γιατί έκλαιγε πάρα πολύ. Δεν μπορώ να της το κόψω αμέσως από την μια στιγμή στην άλλη, λογικά αυτό γίνεται σταδιακά. Πάντως μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί εκεί που της είχα μειώσει το συμπλήρωμα στα 20ml περίπου και καμιά φορά δεν έτρωγε και καθόλου, ξαφνικά το στήθος μου δεν ξαναγέμισε!!!!!! Δεν ακούγεται λίγο κουφό;

Βέβαια άρχισα και γυμναστική, εννοώ πώς γυμνάζω πολύ την κοιλιά μου και κατ' επέκταση και το στήθος μου. Λέτε να παίζει ρόλο αυτό; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τί να υποθέσω πλέον.

Δώσε λίγο χρόνο και προσπάθησε να μην σε καταβάλει η στενοχώρια και το άγχος γιατί περνάνε με το γάλα στην μπεμπούλα σου... Σου ξαναλέω πάντως μην σε τρελάνουν οι υπερβολές των πορωμένων με τον θηλασμό...καμία πόρωση δεν έιναι καλή...κι εγώ είμαι υπέρ του θηλασμού, αλλά όχι όταν φτάνει σε σημεία να κάνει κακό στην μανούλα από την ταλαιπωρία ή/και τον πόνο...

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου λείπετε, τι ωραία που ήταν στην εγκυμοσύνη που είχαμε ελεύθερο χρόνο και κουβεντάζαμε μωρέ! Κάθε μέρα σας θυμάμαι αλλά προλαβαίνω να ανοίξω το pc 1 φορά στις 15 μέρες! Σας ζηλεύω όσες δεν δουλεύετε!

Πείτε μου όλες τα νέα σας, δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μνμ... Πώς πάνε τα μωράκια σας; Πώς μεγαλώνουν;

Μας έλειψες βρε Ελευθερία!!!! Όλα μας τα νινάκια καλά είναι!!! Ελπίζω να μπορείς να μπαίνεις λίγο συχνότερα να μας λες και τα δικά σου νεάκια...και άσε κάτω αυτό το σοκολατάκι...σε βλεπω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΦΑΜ ....φαμ...φαμ.....ετσι ειναι παντα. Και εγω ετσι ενιωθα ..ότι με 'εσβησαν' απο την παρεα. Και όχι μονο οι φιλες μου αλλα και οι αδερφες μου. Συνηθιζεις λιγο, ξαναβρισκεις τους ρυθμους σου λιγο....θα το ξεπερασεις....

Δεν λέω να έρχονται κάθε εβδομάδα...θα ήταν κουραστικό και για εμένα άλλωστε...αλλά αν έπαιρναν ένα τηλ λίγο συχνότερα θα κουράζονταν πολύ???? Και όχι, δεν τις πρήζω με τον μπέμπη, μιλάω για άλλα θέματα και αναφέρομαι στον μπέμπη μόνο απαντώντας σε ερωτήσεις...ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!! Με νιώθετε έτσι, κάπου πρέπει να τα πω να ξεσπάσω γιατί μία τα νεύρα, μία η @γ@μία, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...