Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kαλημερα κοριτσια..

ειμαι να σκασω...το παιδακι του ξαδερφου μου 18 μηνων ειναι στο νοσοκομειο...εκει στα καλα καθουμενα που επαιζε λιποθυμαει και κανει μετα που συνερχετε εμετο...απο κει και περα εκανε συνεχεια εμετους...πανε στο νοσοκομειο ,του βαζουν ορο και τους λενε ιωση θα ειναι....μετα την αλλη μερα το παιδι ηταν καλυτερα , σταματησαν οι εμετοι...απλα λιγο ταλαιπωρημενο...τους λενε απογευμα βγαινετε....ερχετε η ωρα πανε να το ντυσουν και το παιδακι δε μπορει να στασθει στα ποδια του κ φυσικα ουτε περπαταει!! ακυρωθηκε η εξοδος κ τωρα του κανουν εγκεφαλογραφημα.....οι γονεις εχουν τρελλαθει, τους λενε για εγκεφαλικο κ τετοια χαζα ...απο το πρωι ειμαστε ολοι χαλια

κοριτσια υγεια κ παλι υγεια...ουτε λεφτα ουτε κρισεις ουτε να τσακωνομαστε γιασ βλακειες

σορρυ αν σας εριξα...νεοτερα το απογευμα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μη με ξεχάσατε! Τι κάνετε; Πώς είναι τα μωράκια σας; Εγώ τρέχω και δεν φτάνω! Έχω ξεκινήσει δουλειά από 4 Φεβρουαρίου, μου έχουν δώσει 2 τάξεις που δεν τις έχω ξανακάνει κι είμαι στην πίεση 24h !!! Πολύ διάβασμα, πολλά διορθώματα, δίνουμε και βαθμούς τώρα και τα'χω παίξει! Η μπεμπίνα μου μεγαλώνει, την είχα και ψιλοαρρωστούλα με λίγο βηχαλάκι αλλά είναι καλά τώρα. Μου λείπετε, τι ωραία που ήταν στην εγκυμοσύνη που είχαμε ελεύθερο χρόνο και κουβεντάζαμε μωρέ! Κάθε μέρα σας θυμάμαι αλλά προλαβαίνω να ανοίξω το pc 1 φορά στις 15 μέρες! Σας ζηλεύω όσες δεν δουλεύετε!

Πείτε μου όλες τα νέα σας, δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μνμ... Πώς πάνε τα μωράκια σας; Πώς μεγαλώνουν; Τα διδυμάκια της Σοφίας πώς είναι;

Φιλάκια σε όλες! Μη με ξεχνάτε κι εμένα μωρε! σνιφ....

Αλέκα πήρες τον "κατήφορο"; Εγώ στάσιμη είμαι! Δεν μπορώ να κόψω τα κωλογλυκα!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

kαλημερα κοριτσια..

ειμαι να σκασω...το παιδακι του ξαδερφου μου 18 μηνων ειναι στο νοσοκομειο...

Τι λες τώρα ρε συ?????? Ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα..............

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Έλενα δίκιο έχεις, θα κάνω υπονομή και βλέπουμε. Ελπίζω να μην αναστρέψιμη η πορεία.

Mamageor πω, πω τί πάθατε!!!!!! Και αυτοί οι γονείς τί θα περνάνε!!!!!! Ελπίζω αργότερα να ακούσουμε καλύτερα νέα.

Rica μην ανησυχείς, δεν σε ξεχάσαμε!!!!!! Καλωσήρθες και πάλι και καλό κουράγιο!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

mamageor εύχομαι να πάνε όλα καλά.

rica πραγματικά ήταν πολύ διαφορετικά πριν...Τώρα ψάχνω λίγο χρόνο για να κάνω καμιά δουλειά!!!Κι η δικιά μου μπεμπούλα μεγαλώνει,με τους ρυθμούς της βέβαια,δε βιάζεται και πολύ!!

Καλό κουράγιο σου εύχομαι!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσια..

ειμαι να σκασω...το παιδακι του ξαδερφου μου 18 μηνων ειναι στο νοσοκομειο...εκει στα καλα καθουμενα που επαιζε λιποθυμαει και κανει μετα που συνερχετε εμετο...απο κει και περα εκανε συνεχεια εμετους...πανε στο νοσοκομειο ,του βαζουν ορο και τους λενε ιωση θα ειναι....μετα την αλλη μερα το παιδι ηταν καλυτερα , σταματησαν οι εμετοι...απλα λιγο ταλαιπωρημενο...τους λενε απογευμα βγαινετε....ερχετε η ωρα πανε να το ντυσουν και το παιδακι δε μπορει να στασθει στα ποδια του κ φυσικα ουτε περπαταει!! ακυρωθηκε η εξοδος κ τωρα του κανουν εγκεφαλογραφημα.....οι γονεις εχουν τρελλαθει, τους λενε για εγκεφαλικο κ τετοια χαζα ...απο το πρωι ειμαστε ολοι χαλια

κοριτσια υγεια κ παλι υγεια...ουτε λεφτα ουτε κρισεις ουτε να τσακωνομαστε γιασ βλακειες

σορρυ αν σας εριξα...νεοτερα το απογευμα

Πιθανόν να χτύπησε το κεφάλι του όταν έπαιζε και να μη το πήραν χαμπάρι. Αυτά είναι τα συμπτώματα από ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, το είπε ο παιδίατρος σε μια μια φίλη μου που το μωρό της έπεσε από το κρεβάτι.

Η Παναγιά μαζί του εύχομαι, όλα να'ναι περαστικά.

wMZNp2.png

Κορίτσια αυτές τις μέρες,δεν ξέρω τι με έχει πιάσει,πεινάω συνέχεια...

Αλλά συνέχεια.Αν σας πω τι τρώω κάθε μέρα θα τρομάξετε...

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα και συνεχίζεται αμείωτο..

Τι γλυκά,τι φαγητά,ό,τι βρω μπροστά μου το χλαπακιάζω...

oCxsp2.png

Κορίτσια αυτές τις μέρες,δεν ξέρω τι με έχει πιάσει,πεινάω συνέχεια...

Αλλά συνέχεια.Αν σας πω τι τρώω κάθε μέρα θα τρομάξετε...

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα και συνεχίζεται αμείωτο..

Τι γλυκά,τι φαγητά,ό,τι βρω μπροστά μου το χλαπακιάζω...

Μήπως....;;;; Λέω, μήπως...

wMZNp2.png

Νατασούλα και εγώ πριν λίγες μέρες είδα ξαφνικά μείωση στο γάλα χωρίς προφανή λόγο... Τώρα είναι κάπως καλύτερα. Μην της κόψεις το συμπλήρωμα, απλά βάζε την συχνά στο στήθος ώστε να αυξηθεί η ζήτηση και κατ'επέκταση η παραγωγή γάλακτος. Λάβε υπόψη σου και το ότι το μωράκι μεγαλώνει και χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα από μέρα σε μέρα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να την βάζω σε κάθε γεύμα στο στήθος, πίνει όσο πίνει και μετά της δίνω συμπλήρωμα αν δω ότι δεν έχει χορτάσει. Στα μισά περίπου γεύματα ικανοποιείται με τον θηλασμό και μόνο (κυρίως αργά τη νύχτα και το πρωί...

mamageor ελπίζω να αντιμετωπιστεί ότι συμβαίνει! Μήπως χτύπησε πουθενά? Ελπίζω να συνέλθει σύντομα. Έχεις δίκιο! Πάνω από όλα υγεία! Όλα τα άλλα έπονται!

Rica καλωσήρθες και πάλι!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

και εμενα ο δικος μου ηθελε εχτες χωρις σκουφακι.....αλλα ειναι και οι γονιμες μερες μου....δεν ειμαστε για τετοια:D:D:D:D:D:D.

και εμεις βγηκαμε καροτσαδα σημερα γιατι ακουσα οτι θα χαλασει ο καιρος,κριμα και εχανα πολλες θερμιδες ετσι......

mamageor περαστικα να ειναι και ολα να πανε καλα.δεν αντεχω πλεον να ακουω τετοια,πολυ στενοχωριεμαι:cry::cry::cry::cry:.

mamageor ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 3ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΡΕ ΓΙΑ 3ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...

ΣΟΦΑΚΙ ΤΑ ΠΑΡΡΗΓΕΙΛΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ

ελα??σοβαρα?μπραβο!ποσα κουτια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...