Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

ΦΑΜ δίκιο έχεις και συμφωνώ μαζί σου αλλά έλεγα να την θήλαζα λίγο ακόμα. Θα προσπαθήσω βέβαια με διατροφή και πολλά υγρά αλλά αν δεν θέλει και η φύση... τί άλλο να πώ;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια βλέπω κανονίζετε για βάπτιση; Εμείς τίποτα ακόμα. Μέσα στο καλοκαίρι θα την βαπτίσουμε αλλά δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Νονό και νονά έχουμε πάντως. Αυτό με τα βαζάκια το έχω συναντήσει σε βάπτιση και είναι φοβερό. Αν και φαίνεται ακριβούτσικο!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κορίτσια βλέπω κανονίζετε για βάπτιση; Εμείς τίποτα ακόμα. Μέσα στο καλοκαίρι θα την βαπτίσουμε αλλά δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Νονό και νονά έχουμε πάντως. Αυτό με τα βαζάκια το έχω συναντήσει σε βάπτιση και είναι φοβερό. Αν και φαίνεται ακριβούτσικο!!!!!!!

μπα μην το λες! με μια ματια στο παρεντς λενε οτι εχουν απο 0,17 εως 0.45 το βαζακι.... το γλυκο θα μου το φτιαξει μια φιλη μου.... δικη της ιδεα ηταν! ε, μετα ποσο να πανε οι κορδελες κ το υφασμα -ψαθα για διακοσμηση????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

natasoula με το συστημα που κανεις σου μειωθηκε απλα το γαλα και θα αποθηλασεις....οταν δινουμε στηθος και μετα κοτσαρουμε και συμπληρωμα σε καθε γευμα το γαλα μειωνεται γιατι απλα δε ξερει ο ργανισμος οτι εσυ δινεις και συμπληρωμα να σου κατεβασει γαλα....το μωρο μεγαλωνει αυξανει ποσοτητα αλλα το στηθος βγαζει την ιδια και πιο λιγη απο τη στιγμη που δινεις περισσοτερο συμπληρωμα,,,,εαν θες να το γυρισεις τοτε θα πρεπει να δινεις στηθος πιο πολυ και πιο λιγο συμπληρωμα με τροπους που η αγλαϊα θα σε βοηθησει ή καποια εμπειρη μανουλα...την ποσοτητα που βγαζουμε με θηλαστρο δε τη μετραμε γιατι υπαρχουν γυναικες (μεσα σε αυτες και εγω ) που θηλαζουν αλλα με πολυ κοπο με θηλαστρο να βγαλουν 10-20 μλ.....ειναι στο χερι σου εαν θες να συνεχισεις να θηλαζεις ή οχι....δε ξερω τι σου ειπανε μεσα στο αλλο δεν εχω μπει ακομη.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Γεια σας αγαπημένες μου!!!

Είστε όλες καλά?Δεν έχω προλάβει σήμερα να σας διαβάσω γιατί τακτοποιούσα τα ντουλάπια της κουζίνας,ευτυχώς η μικρή ήταν ήσυχη στο καρότσι της,μετά φάγαμε και τώρα ψήνω μηλόπιτα,μοσχοβολάει όλο το σπίτι και επίσης η μπέμπα μου κοιμάται ήσυχα ήσυχα!!

Χτες το βράδυ βλέπαμε σε dvd το "2012",αγχώθηκα κάπως,σκέφτηκα μήπως μου κοπεί το γάλα (!!!) αλλά όχι,τελικά μια χαρά είναι!!

Είδα σχεδόν όλες τις φωτο από τη συνάντησή σας,πρέπει να περάσατε πολύυυυ ωραία...Ελπίζω στην επόμενη να μπορώ να έρθω κι εγώ με το κοριτσάκι μου,αλλά όχι να κλαίει και να θηλάζουμε όλη την ώρα...

Νατασούλα διάβασα λίγο το μήνυμά σου,θα συμφωνήσω απόλυτα με τη yasemi,κι εγώ την εποχή που έδινα συμπλήρωμα δεν κατέβαζα πολύ γάλα,κάποια στιγμή η μικρή δεν έπινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το συμπλήρωμα και το πήρα απόφαση ότι θα περάσουμε μέρες και νύχτες με το μωρό στο στήθος ΑΛΛΑ το αποτέλεσμα δικαίωσε και τις δυο μας,εκείνη απολαμβάνει το γάλα και το στήθος της μαμάς της και εγώ το ότι μπορώ να δώσω στο μωρό μου το καλύτερο για εκείνη και επίσης ούτε πλένω μπιμπερό,ούτε αποστειρώνω,ούτε αγοράζω γάλατα κάθε βδομάδα.

Αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις.Τρόποι για να κατεβάσεις γάλα (το καλύτερο είναι να έχεις το μωρό συνέχεια στο στήθος) υπάρχουν,στο βιβλίο που διαβάζω λέει ότι και γυναίκες που θα υιοθετήσουν μωρό μπορούν να το θηλάσουν,έστω και λίγο,όχι αποκλειστικά.

oCxsp2.png

ΥΓ ΑΣΧΕΤΟ Τα έχω πάρει λιγάκι...Πού είναι οι φίλες μου??? ΟΕΟ?? Αυτές χωρίς παιδιά εννοώ!!!! Το να έρχονται μία φορά το μήνα δεν μου φτάνει...θα ήθελα περισσότερη συμπαράσταση... Και άλλο πάλι κι αυτό: ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (¨οχι πολύ συχνά...) ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!?!?!?!?!! Ποιά νέα ρε γμτ??? Από εμένα περιμένετε - κλεισμένη μες στο σπίτι?!?!?!?!

Το φοβερό είναι να σου λένε "χαθήκαμε" ...

παλι ασχετο.... (κατι με εχει πιασει σημερα...) σκεφτομαι αντι για γλυκακι στην βαφτιση να εχω βαζακια με γλυκο του κουταλιου.... κ για τα παιδακια λεω να φτιαξω πουγκακια με ζαχαρωτα κ γλυφιτζουρια... αλλα δεν θα εχω πολλα παιδακια γυρω στα 10-15.. πως σας φαινεται? αξιζει τον κοπο ή να το αφησω?

Και εγώ στην πρώτη βάπτιση εκτός από τις κανονικές μπομπονιέρες, είχα βαζάκια με γλυκό κουταλιού, τυλιγμένα με τούλι σαν μπομπονιέρα και πάνω τους είχαν κουταλάκι. Μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά φέτος πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο... Τα ζαχαρωτά και τα γλυφιτζούρια μια χαρά είναι! Εγώ είχα βάλει μέσα στις παιδικές μπομπονιέρες εκτός από κουφέτα και γλειφιτζουράκια + ζελεδάκια, αλλά τα παιδάκια επαιρναν και γλυκό κουταλιού όπως και οι μεγάλοι.

Νατασούλα, προσπάθησε να επιμείνεις στο να την βάζεις στο στήθος απευθείας όσο πιο συχνά γίνεται. Αν δεν θέλει στήθος, δοκίμασε να βγάλεις πρώτα λίγο γάλα και με αυτό να αλείψεις τη θηλή ώστε να της μυρίσει μπας και την προσελκύσεις...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εννοείται πώς θέλω να θηλάσω αλλά το θέμα είναι πώς η μικρή μου δεν χορταίνει, πραγματικά δεν χορταίνει και έχουμε πολλά κλάματα αν της μειώσω έστω και 20-30ml το συμπλήρωμα και δεν κοιμάται με τίποτα. Στο γεύμα που είχε πριν από μια ώρα περίπου της έδωσα το στήθος μου, έφαγε ότι έφαγε, πιπίλισε και λίγο και μετά ήπιε και 90ml ξένο γάλα γιατί έκλαιγε πάρα πολύ. Δεν μπορώ να της το κόψω αμέσως από την μια στιγμή στην άλλη, λογικά αυτό γίνεται σταδιακά. Πάντως μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί εκεί που της είχα μειώσει το συμπλήρωμα στα 20ml περίπου και καμιά φορά δεν έτρωγε και καθόλου, ξαφνικά το στήθος μου δεν ξαναγέμισε!!!!!! Δεν ακούγεται λίγο κουφό;

Βέβαια άρχισα και γυμναστική, εννοώ πώς γυμνάζω πολύ την κοιλιά μου και κατ' επέκταση και το στήθος μου. Λέτε να παίζει ρόλο αυτό; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τί να υποθέσω πλέον.

eH1op2.png

LMcjp2.png

μπα μην το λες! με μια ματια στο παρεντς λενε οτι εχουν απο 0,17 εως 0.45 το βαζακι.... το γλυκο θα μου το φτιαξει μια φιλη μου.... δικη της ιδεα ηταν! ε, μετα ποσο να πανε οι κορδελες κ το υφασμα -ψαθα για διακοσμηση????

Το αποτέλεσμα θα είναι SUPER, είμαι σίγουρη!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασούλα άσε την γυμναστική και την δίαιτα για μετά τον θηλασμό.

Κι εγώ θα ήθελα να αδυνατίσω και να γίνει όμορφο το σώμα μου, αλλά προέχει το μωράκι. Κάνε λίγο υπομονή.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...