Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας... λιγο πολυ σας εχω πει το θεμα με τον κουμπαρο, που οοοολο ερχοταν κ ποτε δεν παταγε, που παντα εμεις τον παιρναμε τηλ. κ παντα μας ελεγε ναι δικιο εχουμε κλπ κλπ..... βεβαια ηρθε στο μαιευτηριο κ ασημοσε το μωρο κ εφερε κ ενα δωρο!

εχουμε κ λεμε: νονο θα βαλουμε αλλον! να τον παρουμε τηλ να μιλησουμε κ να του πουμε οτι θα βαλουμε αλλον λογω του οτι εμεις ζηταμε αλλα κ δεν μπορει να τα προσφερει???? ή να το αφησουμε το θεμα κ οποτε ενδιαφερθει να παρει, ΑΝ παρει, να του πουμε οτι βαλαμε αλλον???? η κουμπαρα μου μου λεει το 2ο, οτι κανονικα θα επρεπε να παρει απο μονος του κ εμεις να προχωρησουμε στον επομενο νονο.... μια φιλη μου μου λεει οτι κανονικα το 2ο θα επρεπε να κανω , αλλα αν κανω το πρωτο θα ειναι κ τελειωτικα ξεκαθαρισμενο.... τι κανουμε, οεο????

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν έρχεται? Μένει μακρυά? Στο τηλ δεν έχετε μιλήσει καθόλου μετά τη γέννα? Εγώ στη θέση σας θα έπαιρνα τηλ και θα του έλεγα, κοίτα καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις τρεξίματα ή δεν ξέρω τι, αλλά για νονό θα θέλαμε κάποιον με περισσότερο χρόνο για το παιδί και από ότι φαίνεται εσύ δεν έχεις...

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Είμαι αρκετά στενοχωρημένη, δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κοντεύει να μου σταματήσει το γάλα. Δεν θηλάζω αποκλειστικά, είχα μια ποσότητα περίπου 70ml, έδινα σε κάθε γεύμα γύρω στα 60-90ml αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει μειωθεί δραματικά, μιλάμε για σταγόνες!!!!!!! Η μικρούλα μου κλαίει και οδύρεται και το αποτέλεσμα είναι να της δίνω ξένο γάλα γιατί δεν αντέχω να την βλέπω να υποφέρει. Άχ τί να κάνω; Έγραψα και στα κορίτσια στον θηλασμό μήπως και με βοηθήσουν.

Θα έλεγα να σταματήσεις να βγάζεις με το θήλαστρο και να βάζεις το μωρό στο στήθος απευθείας όσο περισσότερο μπορείς...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασουλα εγω δεν ξερω απο θηλασμο αλλα μαλλον εχει δικιο η lucy. με το θηλαστρο μειωνεις την παραγωγη σου....

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν έρχεται? Μένει μακρυά? Στο τηλ δεν έχετε μιλήσει καθόλου μετά τη γέννα? Εγώ στη θέση σας θα έπαιρνα τηλ και θα του έλεγα, κοίτα καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις τρεξίματα ή δεν ξέρω τι, αλλά για νονό θα θέλαμε κάποιον με περισσότερο χρόνο για το παιδί και από ότι φαίνεται εσύ δεν έχεις...

οχι βρε δεν μενει μακρυα .... 10 λεπτα με το αυτοκινητο! απλα οποτε εχει κοπελα εξαφανιζεται κ δεν παιρνει ουτε τηλ! αυτο γινοταν παντα αλλα ισως παλιοτερα το προσπερνουσα. τωρα με το παιδι δεν θελω να ερχεται για 5 λεπτα κ να φευγει!!!! κ να σημειωσω οτι ειμασταν ποοοολυ καλοι φιλοι!!! απλα η ριξη ηρθε μια μερα που μου ειχε πει οτι θα ερθει να δει το παιδι κ κανονισαμε για κυριακη απογευμα κ οτι δεν θα ξαναμιλαγαμε.... κ εμαθα απο τριτο ατομο οτι δεν θα ερθει!!!! δεν μας πηρε ουτε τηλ να ενημερωσει!!!!! απλα ειναι ανευθυνος , δεν ειναι οτι δεν ηθελε να βαφτισει το παιδι...

baJfp2.png

οχι βρε δεν μενει μακρυα .... 10 λεπτα με το αυτοκινητο! απλα οποτε εχει κοπελα εξαφανιζεται κ δεν παιρνει ουτε τηλ! αυτο γινοταν παντα αλλα ισως παλιοτερα το προσπερνουσα. τωρα με το παιδι δεν θελω να ερχεται για 5 λεπτα κ να φευγει!!!! κ να σημειωσω οτι ειμασταν ποοοολυ καλοι φιλοι!!! απλα η ριξη ηρθε μια μερα που μου ειχε πει οτι θα ερθει να δει το παιδι κ κανονισαμε για κυριακη απογευμα κ οτι δεν θα ξαναμιλαγαμε.... κ εμαθα απο τριτο ατομο οτι δεν θα ερθει!!!! δεν μας πηρε ουτε τηλ να ενημερωσει!!!!! απλα ειναι ανευθυνος , δεν ειναι οτι δεν ηθελε να βαφτισει το παιδι...

α, κατάλαβα... Πάρε τηλέφωνο απλά να ανακοινώσεις την απόφασή σας. Δηλαδή ότι θα βαφτίσει άλλος το παιδί... Αν ζητήσει το λόγο πείτε του ευθέως όλα αυτά. Ο νονός μου ήταν πάντα άφαντος και με στενοχωρούσε αυτό πολύ. Αρχικά έστελνε τη λαμπάδα ή το όποιο δώρο μέσω αντιπροσώπου και στη συνέχεια σταμάτησαν και οι λαμπάδες και μου τις έπαιρναν οι γονείς μου...:(

Lucy δεν συνηθίζω να βγάζω το γάλα με το θήλαστρο γιατί έχω άσχημη εμπειρία!!!!!!! Το βγάζω με το χέρι.... το ξέρω ότι σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν αντέχω το θήλαστρο με τίποτα. Η μικρή μου δεν κάθεται στο στήθος αν δεν υπάρχει αξιόλογο γεύμα, δεν ασχολείται με σταγόνες. Μίλησα τώρα με τηννκουνιάδα μου και μου είπε ότι ίσως έπαιξε ρόλο και η διατροφή, η αλήθεια είναι πώς προσπάθησα να μειώσω λίγο το φαγητό μήπως και χάσω κανά κιλό αλλά μάλλον κακό στο παιδί και στο θηλασμό θα κάνω από ότι φαίνεται.

Sofia_m και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο ο/η νονός/νονά του παιδιού και θα πρέπει να τους επιλέγουμε πολύ προσεκτικά.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ λυπάμαι :( που δεν ήρθαμε τελικά εχθές :(. Βλέπετε είμαι άρρωστη κι εγώ και η μικρή μου :(. Ακόμα δεν είδα φοτο σας, αλλά κατάλαβα πως περάσατε πολύ καλά. Ελπίζω στην τρίτη συνάντηση να έρθουμε!

Να σας πω κάτι πολύ ευχάριστω: και προχθές και εχθές το βράδυ ο μικρούλης μου κοιμήθηκε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί!!!!! Και δεν έβγαλα το γάλα μου τόσες ώρες και το πρωί ήταν έτοιμο να εκραγεί!

Νατασούλα μου μήπως κουράστηκες? Μήπως δεν πίνεις πολλά υγρά? Μήπως σου σταματάει? Πάντως κι εγώ με το θήλαστρο το βγάζω το γάλα μου την ημέρα και δεν έχει μειωθεί, οπότε δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ λυπάμαι :( που δεν ήρθαμε τελικά εχθές :(. Βλέπετε είμαι άρρωστη κι εγώ και η μικρή μου :(. Ακόμα δεν είδα φοτο σας, αλλά κατάλαβα πως περάσατε πολύ καλά. Ελπίζω στην τρίτη συνάντηση να έρθουμε!

Να σας πω κάτι πολύ ευχάριστω: και προχθές και εχθές το βράδυ ο μικρούλης μου κοιμήθηκε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί!!!!! Και δεν έβγαλα το γάλα μου τόσες ώρες και το πρωί ήταν έτοιμο να εκραγεί!

Νατασούλα μου μήπως κουράστηκες? Μήπως δεν πίνεις πολλά υγρά? Μήπως σου σταματάει? Πάντως κι εγώ με το θήλαστρο το βγάζω το γάλα μου την ημέρα και δεν έχει μειωθεί, οπότε δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό.

Ειλικρινά δεν ξέρω τί συμβαίνει. Πολύ πιθανόν να έχει σχέση με τα υγρά, έτσι τουλάχιστον φαντάζομαι.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασούλα μου επειδή κι εγώ δεν είμαι καθόλου του νερού, κάθε φορά που βγάζω το γάλα μου έχω δίπλα μου ένα μπουκαλάκι 700ml και το πίνω με το ζόρι. Προσπάθησέ το, ακλό θα σου κάνει. Και προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι τώρα, γιατί κακό θα σου κάνει.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Lucy δεν συνηθίζω να βγάζω το γάλα με το θήλαστρο γιατί έχω άσχημη εμπειρία!!!!!!! Το βγάζω με το χέρι.... το ξέρω ότι σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν αντέχω το θήλαστρο με τίποτα. Η μικρή μου δεν κάθεται στο στήθος αν δεν υπάρχει αξιόλογο γεύμα, δεν ασχολείται με σταγόνες. Μίλησα τώρα με τηννκουνιάδα μου και μου είπε ότι ίσως έπαιξε ρόλο και η διατροφή, η αλήθεια είναι πώς προσπάθησα να μειώσω λίγο το φαγητό μήπως και χάσω κανά κιλό αλλά μάλλον κακό στο παιδί και στο θηλασμό θα κάνω από ότι φαίνεται.

Πιστεύω ότι φταίει ο τρόπος άντλησης. Εδώ υποτίθεται και ένα θήλαστρο μειώνει σιγά σιγά την παραγωγή, γιατί δεν μιμείται ακριβώς τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού. Φαντάσου λοιπόν με το χέρι.

Προσπάθησε όμως να αυξήσεις τα υγρά στη διατροφή σου. Νερό, σούπες, χυμούς, αφεψήματα...

ρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας... λιγο πολυ σας εχω πει το θεμα με τον κουμπαρο, που οοοολο ερχοταν κ ποτε δεν παταγε, που παντα εμεις τον παιρναμε τηλ. κ παντα μας ελεγε ναι δικιο εχουμε κλπ κλπ..... βεβαια ηρθε στο μαιευτηριο κ ασημοσε το μωρο κ εφερε κ ενα δωρο!

εχουμε κ λεμε: νονο θα βαλουμε αλλον! να τον παρουμε τηλ να μιλησουμε κ να του πουμε οτι θα βαλουμε αλλον λογω του οτι εμεις ζηταμε αλλα κ δεν μπορει να τα προσφερει???? ή να το αφησουμε το θεμα κ οποτε ενδιαφερθει να παρει, ΑΝ παρει, να του πουμε οτι βαλαμε αλλον???? η κουμπαρα μου μου λεει το 2ο, οτι κανονικα θα επρεπε να παρει απο μονος του κ εμεις να προχωρησουμε στον επομενο νονο.... μια φιλη μου μου λεει οτι κανονικα το 2ο θα επρεπε να κανω , αλλα αν κανω το πρωτο θα ειναι κ τελειωτικα ξεκαθαρισμενο.... τι κανουμε, οεο????

εγω νομιζω θα εκανα το δευτερο...τοσο σκυλα και μικροπρεπης.....αναλογη του παρ΄΄ ολιγον κουμπαρου

τι ομορφες φωτο βγαλατε!!!!!αλεκα γιατι δεν μπορω να δω τις φωτο σου:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:?την επομενη φορα θα ερθω.θα βαλω το καθισματακι στην θεση του συνοδηγου,θα απενεργοποιησω τον αεροσακο και θα κουβαληθω:P!αλλα θα παρω και καθρεφτη που ειπε και το μελινακι!ευχαριστω μελινα!

σοφια κανε το πρωτο καλυτερα να ειναι ξεκαθαρισμενο.γιατι ασημωσε και το παιδι και καλυτερα να το ξεκαθαρισετε.ο παναγιωτης εχει ρεπο τριτη και τεταρτη,θελετε να βρεθουμε στο mall η δουλευει ο νικος?

πρεπει να εισαι φιλη μου...θα σου στειλω ρικουεστ

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Είμαι αρκετά στενοχωρημένη, δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κοντεύει να μου σταματήσει το γάλα. Δεν θηλάζω αποκλειστικά, είχα μια ποσότητα περίπου 70ml, έδινα σε κάθε γεύμα γύρω στα 60-90ml αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει μειωθεί δραματικά, μιλάμε για σταγόνες!!!!!!! Η μικρούλα μου κλαίει και οδύρεται και το αποτέλεσμα είναι να της δίνω ξένο γάλα γιατί δεν αντέχω να την βλέπω να υποφέρει. Άχ τί να κάνω; Έγραψα και στα κορίτσια στον θηλασμό μήπως και με βοηθήσουν.

ετσι που ξεκινησες με τρομαξες...ελα βρε...και να μην εχεις αλλο δεν πειραζει... μην σε πιανει μανια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βρε Αλεκα σωστα τα λες..... κ ο αντρας μου το ιδιο λεει.... αφου δεν ενδιαφερεται , να του πεις τι?????

αυτο που θελω να κανω ειναι το 2ο κ να παει να χ@##@ αλλα ξερω οτι το πρωτο ειναι το σωστο.... ασε που φοβαμαι οτι αν τον παρω τηλ θα συγχιστω κ θα χασω την μπαλα με οτι θα του λεω...:evil:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα.....Έγραψα και στα κορίτσια στον θηλασμό μήπως και με βοηθήσουν.

Νατασούλα μου επειδή έτυχε να διαβάσω κάποια "πορωμένα" μηνύματα στα τόπικ του θηλασμού, θα ήθελα να σου πω ότι ήδη 2 μήνες που θήλασες δεν είναι καθόλου άσχημα, αν πάλι η μπεμπούλα ή ο οργανισμός σου δεν θέλουν άλλο, δεν χάθηκε κι ο κόσμος!!! Στο λέω αυτό, με όλο το θάρρος γιατί υπάρχουν κοπέλες που νομίζουν ότι η ζωή αρχίζει και τελειώνει στον θηλασμό και είναι κρίμα... Μην επηρρεαστείς...

Πάντως πρώτη φορά ακούω να γίνεται άντληση με το χέρι...όσο για τη διατροφή και τα υγρά λένε ότι είναι το Α και το Ω στην παραγωγή γάλατος (μαζί με την καλή ψυχολογία φυσικά!!!)

Πάντως εγώ που από την 15η μέρα μέχρι και την 45η που έβγαζα μόνο με θήλαστρο η παραγωγή μου ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ λυπάμαι :( που δεν ήρθαμε τελικά εχθές :(. Βλέπετε είμαι άρρωστη κι εγώ και η μικρή μου :(.

Αχου περαστικούλια σε μανούλα και κορούλα!!! θα σας δούμε στην επόμενη συνάντηση!!!

βρε Αλεκα σωστα τα λες..... κ ο αντρας μου το ιδιο λεει.... αφου δεν ενδιαφερεται , να του πεις τι?????

αυτο που θελω να κανω ειναι το 2ο κ να παει να χ@##@ αλλα ξερω οτι το πρωτο ειναι το σωστο.... ασε που φοβαμαι οτι αν τον παρω τηλ θα συγχιστω κ θα χασω την μπαλα με οτι θα του λεω...:evil:

Είναι λίγο λεπτό το θέμα βρε Σοφία μου, πάντως επειδή οι κουμπαριές υποτίθεται ότι είναι σχέσεις ζωής, προτείνω να είσαι κι εσύ σωστή από τη μεριά σου κι ασε τον άλλον ν ακόψει το λαιμό του!!! Αν και καταβάθος, θα του άξιζε να του φερθείς με τον ίδιο τρόπο!!!

ΥΓ ΑΣΧΕΤΟ Τα έχω πάρει λιγάκι...Πού είναι οι φίλες μου??? ΟΕΟ?? Αυτές χωρίς παιδιά εννοώ!!!! Το να έρχονται μία φορά το μήνα δεν μου φτάνει...θα ήθελα περισσότερη συμπαράσταση... Και άλλο πάλι κι αυτό: ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (¨οχι πολύ συχνά...) ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!?!?!?!?!! Ποιά νέα ρε γμτ??? Από εμένα περιμένετε - κλεισμένη μες στο σπίτι?!?!?!?!

Συμφωνω με ΦΑΜ περι κουμπαρου...

ΦΑΜ κι εγω με μια τετοια διαθεση ξυπνησα σημερα...πέρασα κ απο την δουλεια του κολλητου μου και νονου της μικρης, με τον οποιο ναι μεν μιλαω καθε μερα αλλα ειχα να δω ενα μηνα και μου λέει χαθηκαμε.....ε τι το θελε...με εχει πιασει μια καταθλιψη τωρα..

ειδα και τον καιρο την αλλη βδομαδα και ειναι γΑ#$ΣΕ τα, αερας και βροχη μαζι....ουτε καροτσαδα δεν θα μπορουμε να παμε...

πρεπει να το παρω αποφαση κ να τον παρω.....

ινακι ναι, χαλια θα ειναι ο καιρος..... κ εδω φυσαει απο το πρωι...που να τις βγαλω εξω????

κ ο αντρας μου εχει προβλημα με το δοντι του , εχει πρηστει εχει κανει κατι χειλια σαν της Αντζελινας:tongue:!!!! μας βλεπω να ακυρωνεται κ το Ναυπλιο....

παλι ασχετο.... (κατι με εχει πιασει σημερα...) σκεφτομαι αντι για γλυκακι στην βαφτιση να εχω βαζακια με γλυκο του κουταλιου.... κ για τα παιδακια λεω να φτιαξω πουγκακια με ζαχαρωτα κ γλυφιτζουρια... αλλα δεν θα εχω πολλα παιδακια γυρω στα 10-15.. πως σας φαινεται? αξιζει τον κοπο ή να το αφησω?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...