Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα αυτο μου εκανε κ εμενα εντυπωση !!!! την στιγμη που ειναι στον ιδιο ομιλο με το ΜΗΤΕΡΑ , πως γινεται το ΛΗΤΩ να είναι ακριβότερο!!!!! αλλα εγω ρωταω καθαρα κ μονο για θεμα κρεβατιων στο δωματιο....

Κουλό όντως!!! Αυτό με τα λιγότερα κρεβάτια είναι μεγάλη υπόθεση...γι αυτό όπως σας έχω πει θα γίνω τρελή σκύλα με την πολυκοσμία... θέλω να πιστεύω ότι οι υπόλοιπεςλεχώνες θα είναι λογικές...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα αυτο μου εκανε κ εμενα εντυπωση !!!! την στιγμη που ειναι στον ιδιο ομιλο με το ΜΗΤΕΡΑ , πως γινεται το ΛΗΤΩ να είναι ακριβότερο!!!!! αλλα εγω ρωταω καθαρα κ μονο για θεμα κρεβατιων στο δωματιο....

Αυτο σου κανει εντυπωσή?Ογιατρος που ειναι στο λητω δεν εχει δικαιωμα να κανει επεμβαση γεννα στο μητερα εχει ομως για το Ιασω.Και το μητερα ειναι πιο παλιο και προσπαθει στο τελος να καλυψει ολα τα βαλαντια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο σου κανει εντυπωσή?Ογιατρος που ειναι στο λητω δεν εχει δικαιωμα να κανει επεμβαση γεννα στο μητερα εχει ομως για το Ιασω.Και το μητερα ειναι πιο παλιο και προσπαθει στο τελος να καλυψει ολα τα βαλαντια

Τί να πω βρε Μαρινάκι??? Δεν πάνε να βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους... Τα μωράκια μας να είναι υγειή!!!

Άσχετο: Η Ελευθερία που είναι???????????

μαλλον Λητω δεν εχει δια φορα αλλα απο οτι ειχα μαθει θα κατεβασε και αυτο τις τιμες παντως γαι πιο ακριβα ειναι αλλα ειναι της ταξεως 300 ε οπωτο υπολογισαμε.

και σκεφτομαι κοριτσια εσας τις πρωτο μανουλες που εχετε ενα καρο εξοδα παραπανω απο εμας γιατι οπως και να το κανεις 2-3 πραγματακια απο το πρωτο παιδακι και μαλιστα τα σημαντικοτερα οπως κρεββατακι καρεκλακια κλπ τα γλιτωνεις.Δεν βαριεσαι ας πανε ολα καλα γιατι μερικες φορες γυρναω μεσα στο φορουμ και με αυτα που συμβαινουν φρικαρω

αχ! αυτο ξαναπες το!!!! πολλα τα εξοδα!!!! ευτυχως εμας μας εδωσαν αρκετα πραγματα , όπως ρηλαξ καλαθουνες ,μπανακι αποστηρωτη υγραντηρα.... τα μόνα που αγορασαμε ήταν οι κουνιες ( ευγενικη χορηγια των γονιων μου) τα καθισματακια του αυτοκινητου ( χορηγια της γιαγιας μου) το καροτσι (χορηγια του κουνιαδου μου ) κ τη συρταριερα... εδω ψαχνουμε ακομα χορηγο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα μάλλον θα είναι η νονα μου!!! κ εχει κ συνεχεια γιατι ειμαστε μεγαλο σοι αλλα θα σκασουν στο μαιευτηριο!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αυτο δεν το ηξερα!!!! αλλα ξερω γιατρο που ειναι κ στα δυο.... μηπως ειναι πλεον καθαρα επιλογη του γιατρου????

baJfp2.png

Φαμ μην τρελενεσαι οταν ειναι ωρα για θηλασμο βγαινουν υποχρεωτικα ολοι εξω γιατι θηλαζεται ολες μαζι νομιζω

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!

Πάντως έτσι κι αλλιώς την ώρα του επισκεπτηρίου το θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνουν 5-5 οι επισκέπτες!!!! 6 γυναίκες * 5 επισκέπτες = 30 άτομα

Είναι δυνατόν???

εδω εγω πο εχω σχεδον τα παντα απο το πρωτο και ηταν κοντινες εποχες μονο σε μπιμερο ριλαξ και κατι αλλα πραγματακια οχι πολλα που δεν τα χρησιποποιεις 2η φορα και καποια χαζα ποαυχαθηκαν συν 1-2 ρουχαλακια κυριολεκτικα 1-2 εφυγαν 500 χωρις να βαλλω τα δικα μου ρουχα και πυζαμες

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!

Πάντως έτσι κι αλλιώς την ώρα του επισκεπτηρίου το θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνουν 5-5 οι επισκέπτες!!!! 6 γυναίκες * 5 επισκέπτες = 30 άτομα

Είναι δυνατόν???

Ετσι παει δεν μπορει να μπαινει μεσα και ενας ενας ειναι εν απο τα αρνητικα του 6 κλινου αλλα και στο μονοκλινο που ημουν εγω στο ελενα και με το μωρο μεσα εσκασαν ξαφνικα γυρω στα 20 ατομα 2η μερα ουτε καθετηρα δεν ειχα βγαλει και τους ειχα μεσα στα ποδια μου.Τωρα δεν θελω ουτε στο μαιευτηριο ουτε και στο σπιτι ηη εχει γινει η ανκοινωση για το σπιτι επεσε το απαγορευτικο λογω γριπης και οποιος θυμωσει χ@@@κα

κυρι προεδρε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμας αυτο που μας "πονεσε" ηταν οι εξετασεις!!!!! ποοοοολλες εξετασεις , κάθε μηνα!!!! 150-180ε στις εξετασεις κ αλλα τοσα στο ΜΗΤΕΡΑ μια φορα το μηνα!!! τωρα εχουμε φτασει να κανω εξετασεις 2 φορες το μηνα( αιματος , αντισωματα κλπ) κ 2 φορες στο ΜΗΤΕΡΑ.... αφου συγκεντρωσα τις αποδειξεις κ είναι πάνω απο 1000ε!!!!!! τωρα θα μου πειτε γιατι δεν παω με το ικα... οσες φορες το είχα επιχειρησει παλαιοτερα δεν εβγαλα ακρη! απο την αλλη ξεκινησα εξετασεις σε ενα συγκεκριμενο κεντρο κ μου ειπαν καλο να συνεχισω εκει για να είναι το ιδιο μετρο συγκρισης!!!! ελπιζω τουλαχιστον στην φορολ.δηλωση του χρονου!!!!!:D

baJfp2.png

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!

Είναι δυνατόν???

απο φιλη που γεννησε φετος ξερω για το ΜΗΤΕΡΑ τουλαχιστον οτι 5-10 λεπτα πριν την ληξη του επισκεπτηριου φερνουν τα μωρα.... το ειπα στη γιατρο μου κ μου είπε οτι μπορω να κανονισω να μου τα φερνουν μετα.... βεβαια τοτε, λογω γριπης ειπε θα εχουν αλλαξει τα πραγματα... για να δουμε...

baJfp2.png

εμας αυτο που μας "πονεσε" ηταν οι εξετασεις!!!!! ποοοοολλες εξετασεις , κάθε μηνα!!!! 150-180ε στις εξετασεις κ αλλα τοσα στο ΜΗΤΕΡΑ μια φορα το μηνα!!! τωρα εχουμε φτασει να κανω εξετασεις 2 φορες το μηνα( αιματος , αντισωματα κλπ) κ 2 φορες στο ΜΗΤΕΡΑ.... αφου συγκεντρωσα τις αποδειξεις κ είναι πάνω απο 1000ε!!!!!! τωρα θα μου πειτε γιατι δεν παω με το ικα... οσες φορες το είχα επιχειρησει παλαιοτερα δεν εβγαλα ακρη! απο την αλλη ξεκινησα εξετασεις σε ενα συγκεκριμενο κεντρο κ μου ειπαν καλο να συνεχισω εκει για να είναι το ιδιο μετρο συγκρισης!!!! ελπιζω τουλαχιστον στην φορολ.δηλωση του χρονου!!!!!:D

Ναι Σοφία_Μ του χρόνου θα έχεις επιστροφή!!! Κι εγώ στο ΙΚΑ πήγαινα μέχρι που φούσκωσα πολύ και δεν άντεχα να μαλώνω για να μου δώσουν προτεραιότητα....άσε που μου πήγαινε "ΝΑ" με την χνωτίλα της πολυκοσμίας...ιδιωτικά κι εγώ -μετά τον 7ο τουλάχιστον- οι εξετάσεις...

Μαρίνα έχω ξεκινήσει και λέω από τώρα ότι 1.δεν ξέρω πώς θα είμαι εγώ και 2.δεν ξέρω και τί συνθήκες θα επικρατούν με τη γρίπη, οπότε πάρτε τηλέφωνο για να μην έρθετε άδικα στο μαιευτήριο...όσο για το μετά (σπίτι δηλαδή) λέω ότι θα ορίσει ο παιδίατρος πότε θα επιτραπούν οι επισκέψεις (ανάλογα με τα εμβόλια φαντάζομαι...) και ήδη ξυνίζουν....

Αλλά ΞΥΔΙ!!!!

Αν θέλετε να με δείτε εδώ είμαι 24ώρες το 24ωρο και λιώνω στην μοναξιά μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου!!!!!!!!!! Ελάτε τώρα που μπορώ!!!!

κρατησου. η επισκεψη 120 και εσενα οι εξετασεις ,τολαχιστον οι υπερηχοι ήταν ολα διπλα εμεις καλημερα και 120 χωρια τις εξετασεις και εγω γιατι ειχα περσει καποιες ατυχιες και με περασε κοσκινο.Εχουμε υπολογισει χωρις πλακα 10000 εχει στοιχισει εγκυμοσυνη με γεννα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να' μαι πάλι!!!!!!!!! Έκανα το μπανάκι μου, έβαλα τις κρεμούλες μου, έφαγα κιόλας και μπήκα για πολύ λίγο.

Και εγώ κορίτσια το πρώτο σαρανταήμερο δεν θα δέχομαι επισκέψεις στο σπίτι, μετά ανάλογα τις γρίπες και τις εξάρσεις τους. Και όποιος θέλει ας το καταλάβει αυτό, διαφορετικά όπως λέει και η ΦΑΜ ξύδι-ξύδι-ξύδι!!!!!!!!!!!!! Και αν κάνει πώς έρχεται κανένας ενώ του έχω κάνει γνωστό πώς δεν θέλω επισκέψεις εκείνο το διάστημα, μετάς λύπης μου δεν θα βλέπει το παιδί και ας με λένε κακιά-στρίγγλα ή ότι άλλο τους κατέβει. Και στην τελική ας μην ξαναπατήσουν. Έχουμε περάσει ήδη αρκετά, το τελευταίο που φοβάμαι είναι να κολλήσει το νεογέννητο καμιά γρίπη και να ψαχνόμαστε.

Κοριτσάκια σας αφήνω, πηγαίνω να αράξω λίγο στην τηλεόραση. Πιστεύω να τα πούμε αύριο. Καλό βράδυ σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...