Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera stis omorfes!

Vre seis? Ti mwroulinakia einai auta pou exete oles? Sto metaxu den xerw ti lete eseis alla egw oles koukles sas vrhka!

Alecaki to malli einai super kai exeis meinei h mish mari!

Marina trws me tetoio skertso to patataki pou mou anoigei h orexh prwi prwi!

Annia, Inaki, Sofou, kouklitses kai oi 3!

Famoula giati den se eida pou8ena? Paw na xanatsekarw!

Yasemoula, kouklia ta paidakia sou! Apo th manoula phran kai ta 2 e? :)

Sas filw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

γεια σας κορίτσια, τρεχω και δεν φτανω εχω τον αντρα απο χτες με πολυ πυρετο και εμετους συνέχεια. και οπως καταλαβάίνετε είμαι παλι σε καραντίνα με το μωρό και κανω προσευχες μην εχω κολλήσει και εγω ... ο θεος βοηθός. ανυπομονω να δω φωτο απο σημερα

φιλια

Περαστικά!!!!!!!!!!!!!

Καλέ νόμιζες ότι πραγματικά πιστεύουμε ότι μιλάνε τα παιδιά μας...εννοείται ότι βγαίνουν τυχαία οι λεξούλες!!!!

Έχω ακούσει να λένε κάτι τέτοιο σοβαρότατα, ως εκ τούτου και η παρέμβαση... sorry...:mrgreen:

Χαίρομαι που περάσατε ωραία στη συνάντηση. Ευχαριστούμε και για τις περιγραφές!!! Εκτός των άλλων, μου ανοίξατε και την όρεξη για κρέπα!:P

Εμείς κοιμηθήκαμε καλά χτες (έπεσα όμως για ύπνο από τις 22:30!) και είδα αύξηση στο γάλα μου, χωρίς όμως να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Αφού έλεγα, άντε να ξυπνήσει να θηλάσει...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Kalhmera stis omorfes!

Vre seis? Ti mwroulinakia einai auta pou exete oles? Sto metaxu den xerw ti lete eseis alla egw oles koukles sas vrhka!

Alecaki to malli einai super kai exeis meinei h mish mari!

Marina trws me tetoio skertso to patataki pou mou anoigei h orexh prwi prwi!

Annia, Inaki, Sofou, kouklitses kai oi 3!

Famoula giati den se eida pou8ena? Paw na xanatsekarw!

Yasemoula, kouklia ta paidakia sou! Apo th manoula phran kai ta 2 e? :)

Sas filw!

να τη καλε http://www.parentscafe.gr/album.php?albumid=148&pictureid=836&commentid=1882#picturecomment1882 εχει κι αλλες που ειναι μονη της!

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και τα μωράκια σας πολύ γλυκούλια όλα!!!!!!!!

Inaki σε βόλεψε το sling?

Καλά κόψανε τη Μαρίνα? Τα αλαμπουρνέζικα σε αναλογία με τα κανονικά posts ήταν ελάχιστα...!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα!!!!!

ειδα κ τις υπολοιπες φωτο!!!! πολυ μου αρεσαν οι περιγραφες σας!!!!! μαλλον οι ορμονες μου δεν εχουν επανελθει , γιατι παλι συγκινηθηκα.....

μα καλα , για μερικα ποστ κοψανε την μαρινα????? ελπιζω να καταλαβουν κ να την ξανα ενεργοποιησουν....

ρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας... λιγο πολυ σας εχω πει το θεμα με τον κουμπαρο, που οοοολο ερχοταν κ ποτε δεν παταγε, που παντα εμεις τον παιρναμε τηλ. κ παντα μας ελεγε ναι δικιο εχουμε κλπ κλπ..... βεβαια ηρθε στο μαιευτηριο κ ασημοσε το μωρο κ εφερε κ ενα δωρο!

εχουμε κ λεμε: νονο θα βαλουμε αλλον! να τον παρουμε τηλ να μιλησουμε κ να του πουμε οτι θα βαλουμε αλλον λογω του οτι εμεις ζηταμε αλλα κ δεν μπορει να τα προσφερει???? ή να το αφησουμε το θεμα κ οποτε ενδιαφερθει να παρει, ΑΝ παρει, να του πουμε οτι βαλαμε αλλον???? η κουμπαρα μου μου λεει το 2ο, οτι κανονικα θα επρεπε να παρει απο μονος του κ εμεις να προχωρησουμε στον επομενο νονο.... μια φιλη μου μου λεει οτι κανονικα το 2ο θα επρεπε να κανω , αλλα αν κανω το πρωτο θα ειναι κ τελειωτικα ξεκαθαρισμενο.... τι κανουμε, οεο????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

ε ναι λοιπον!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e3GEsOALmOc&feature=related

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

θυμηθηκαμε τα νιατα μας!!!!!!!!!!!

τι ομορφες φωτο βγαλατε!!!!!αλεκα γιατι δεν μπορω να δω τις φωτο σου:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:?την επομενη φορα θα ερθω.θα βαλω το καθισματακι στην θεση του συνοδηγου,θα απενεργοποιησω τον αεροσακο και θα κουβαληθω:P!αλλα θα παρω και καθρεφτη που ειπε και το μελινακι!ευχαριστω μελινα!

σοφια κανε το πρωτο καλυτερα να ειναι ξεκαθαρισμενο.γιατι ασημωσε και το παιδι και καλυτερα να το ξεκαθαρισετε.ο παναγιωτης εχει ρεπο τριτη και τεταρτη,θελετε να βρεθουμε στο mall η δουλευει ο νικος?

Επεξεργάστηκαν by sofaki1978

ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ...ΔΙΝΩ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΗΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΑΛΙΒ ΧΑΧΑ...ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ:oops::oops: ΓΙΑ ΔΕ ΜΕ ΚΡΑΖΑΤΕ ΚΑΛΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΩ??

Γιατί να σε κράξουμε?!?! Εμείς στην ηλικία σου νομίζεις φορούσαμε ζιβάγκο????!!!!!!

Αλεκα το μαλλί σου πάει απίστευτα, μαρεσε πάρα πολύ!

Συμφωνώ!!! Συ δίνει φοβερό στυλ Αλέκα, αλλά και της Γιασεμί μου άρεσε πολύ!!! Καμία σχέση με το προηγούμενο μαλλί!!! Αχ μακάρι να μην είχα το παλιοαυχενικό να τα έκανα κι εγώ καρέ...

μου εστειλε η μαρίνα μηνυμα στο φεις οτι της κλειδώσαν την πρόσβαση γιατι εγραφε συστηματικά ασυναρτησίες!!! την έκαψε ο Δημητράκης!!

Έλα ρε γμτ....Ελπίζω να το αναιρέσουν!!!!!

Καλημέρα!!!!!Τι κούκλες είστε καλέ?Και τι όμορφα μωράκια??Μήπως να κάνετε κι άλλα να ομορφύνετε τον κόσμο????:P:p:p:p

Μιλάς κι εσύ που είδα τον χαμογελαστούλη σου κι έλιωσα?!?!?!?!?! ;););)

Έχω ακούσει να λένε κάτι τέτοιο σοβαρότατα, ως εκ τούτου και η παρέμβαση... sorry...:mrgreen:

Σοβαρά???? Και έχουν γίνει γονείς αυτοί οι άνθρωποι???? Τόινγκ!!!!!!

καλημερα!!!!!

ειδα κ τις υπολοιπες φωτο!!!! πολυ μου αρεσαν οι περιγραφες σας!!!!! μαλλον οι ορμονες μου δεν εχουν επανελθει , γιατι παλι συγκινηθηκα.....

μα καλα , για μερικα ποστ κοψανε την μαρινα????? ελπιζω να καταλαβουν κ να την ξανα ενεργοποιησουν....

ρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας... λιγο πολυ σας εχω πει το θεμα με τον κουμπαρο, που οοοολο ερχοταν κ ποτε δεν παταγε, που παντα εμεις τον παιρναμε τηλ. κ παντα μας ελεγε ναι δικιο εχουμε κλπ κλπ..... βεβαια ηρθε στο μαιευτηριο κ ασημοσε το μωρο κ εφερε κ ενα δωρο!

εχουμε κ λεμε: νονο θα βαλουμε αλλον! να τον παρουμε τηλ να μιλησουμε κ να του πουμε οτι θα βαλουμε αλλον λογω του οτι εμεις ζηταμε αλλα κ δεν μπορει να τα προσφερει???? ή να το αφησουμε το θεμα κ οποτε ενδιαφερθει να παρει, ΑΝ παρει, να του πουμε οτι βαλαμε αλλον???? η κουμπαρα μου μου λεει το 2ο, οτι κανονικα θα επρεπε να παρει απο μονος του κ εμεις να προχωρησουμε στον επομενο νονο.... μια φιλη μου μου λεει οτι κανονικα το 2ο θα επρεπε να κανω , αλλα αν κανω το πρωτο θα ειναι κ τελειωτικα ξεκαθαρισμενο.... τι κανουμε, οεο????

Σοφία μου να σου πω την αλ'ήθεια η πρώτη σκέψη είναι να κάνεις το δεύτερο, αλλά το πιο "σοφό" είναι να κάνεις το πρώτο, όσο δύσκολο και αν είναι!!! Εσύ να είσαι η σωστή!!! Να μη λες και ξελές...

καλημερα!!!!!!!!!!!

ε ναι λοιπον!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e3GEsOALmOc&feature=related

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

θυμηθηκαμε τα νιατα μας!!!!!!!!!!!

τι ομορφες φωτο βγαλατε!!!!!αλεκα γιατι δεν μπορω να δω τις φωτο σου:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:?την επομενη φορα θα ερθω.θα βαλω το καθισματακι στην θεση του συνοδηγου,θα απενεργοποιησω τον αεροσακο και θα κουβαληθω:P!αλλα θα παρω και καθρεφτη που ειναι και το μελινακι!ευχαριστω μελινα!

Μπράβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! Άντε και στα δικά μας!!!!

Κι εγώ έτσι το έκανα Σοφάκι...έτρεμα βέβαια, αλλά αφού το λένε και οι οδηγίες του τουτού και του καθίσματος, εφόσον βέβαια το κάθισμα είναι κανονικά δεμένο, το έβαλα μπροστά και πήρα τους δρόμους!!!!

του ειχατε πει οτι θα γινει νονος η απλα εννοειται αφου σας παντρεψε;

βασικα μας παντρεψε κ το ειχε δεσει απο την αρχη οτι θα βαφτισει κ παιδι.... κ ολο ελεγε το βαφτηστηρι μου κ το βαφτηστηρι μου! μεχρι που γεννησα....

baJfp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Είμαι αρκετά στενοχωρημένη, δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κοντεύει να μου σταματήσει το γάλα. Δεν θηλάζω αποκλειστικά, είχα μια ποσότητα περίπου 70ml, έδινα σε κάθε γεύμα γύρω στα 60-90ml αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει μειωθεί δραματικά, μιλάμε για σταγόνες!!!!!!! Η μικρούλα μου κλαίει και οδύρεται και το αποτέλεσμα είναι να της δίνω ξένο γάλα γιατί δεν αντέχω να την βλέπω να υποφέρει. Άχ τί να κάνω; Έγραψα και στα κορίτσια στον θηλασμό μήπως και με βοηθήσουν.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...