Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που εισαστε βρε???????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου εστειλε η μαρίνα μηνυμα στο φεις οτι της κλειδώσαν την πρόσβαση γιατι εγραφε συστηματικά ασυναρτησίες!!! την έκαψε ο Δημητράκης!!

μπαρδον????? Κανα δυο φορες δεν εγινε αυτο??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε ο Δημητρακης την εκαψε ή δεν εβγαζαν νοημα οι ανθρωποι ετσι όπως τα εγραφε??:D:D:D:D Για πόσο καιρο??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αιντε βλεππω οτι καμια σας δεν εκανε σωστη ανταποκριση απο τη συναντηση ...α πα πα θα σας μαλωσω....

λοιπον θα σας τα πω εγω ολα με το νι και με το σιγμα....ετσι οπως τα ελεγα στον αντρα μου.....

αλεκα...μια χαρα κοπελα ,ωραια,δυναμικη και εχει πολυ πλακα....(τι καθεσαι και γκρινιαζεις και τραβιεσαι με τις μεζουρες ε???0 κυρια ομως ηπιε χυμο οχι σαν μερικες αλλες ονοματα δε λεμε που τσακισανε κατι κρεπες.....:tongue: μας εφυγε νωρις ομως ας οψεται η δουλεια.....

μαρινα μιμι ....ολα τα λεφτα αυτο το κοριτσι ....πολυ γελιο και μεσα στη ζωντανια....ο δημητρακης μαρη ειναι ησυχο παιδακι....τρομαξε και απο τη δικια μου το καημενο και κιχ δεν εβγαζε...η ελενιτσα παντως το ειπε...ο δημητρης ειναι φιλος μου μαμα ....οκ παιδι μου οτι πεις....(σπανια να πει οτι καποιος ειναι φικος...σημαινει οτι τον παει ) ..το μικρο ουτε ακουστηκε το καυμενο....εφαγε κοιμηθηκε....φτου σκορδα....και καλα εκανε γιατι ολο και καποιο μωρο της παρκαραμε στα χερια ....

φαμ....λοιπον η κιουρια φαμ και ο κομποστας....τς τς τς ...α πα πα ...γλυκυτατη και με τρομερη ορεξη.... για πλακα (τι νομιζες θα ελεγα οτι ειχες ορεξη και για κρεπα???οχιιιιιιιιι καληηηηηηη μου ...εγω ρουφ δε γινομαι ;Ρ ) ο κομποστας γλυκος σαν το ονομα του.....για φαγωμα

ινακι....αυτο το μινιον κοριτσακι το ησυχο εχει και ενα μινιον τρομερο μωρακι...μαμα και κορη πανεμορφες και ευτυχισμενες.....

μαλιβ....η ...καθυστερημενη της παρεας ( ;Ρ)....στο μωρο δε ξερω τι εδωσες καλη μου αλλα τον υπνο στο τσεπακι το εχει....για αυτο εχει ενα ομορφο προσωπακι φρεσκαδουρα το κοριτσι μας ;Ρ

αννια....χαχαχαχα...η μασκωτ της παρεας....ανευ των τζουνιορ αλλα ολο και καποιο μωρο κραταγε....οι οδηγιες στο μπαμπα μπεϊμπιστερ εγραψαν...(φραου αννια να την λεμε....θα δωσεις στις 2 νταν το γαλα ...5 μεζουρες ...εληφθη οβερ)

σοφου....ο σιφωνας της παρεας....νιωθω στη ταρατσα που καθομασταν εναν σιφουνα....τι εγινε ρε παιδια λεω???ααα δεν ειναι τιποτα το σοφακι μπηκε....ενα μπριο ,μια ζωντανια αλλο πραγμα....και η μικρη δειχνει χαρακτηρα σαν τη μαμα....ιδια η μαμα ιδια κουκλιτσα και αυτη.....

οκ δε γραφω αλλα γιατι θα με κραξετε....

(μη ριξετε ντοματες γιατι βγαινουν δυσκολα στο πλυσιμο εεεεεεε????????):)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια επιτέλους μαζεύτηκα !!!!!

Πριν 1 ώρα γύρισα σπίτι......Αρμένικη βόλτα έκανα σήμερα. Μετά το Mall πήγαμε στους κουμπάρους μας στην Πεύκη.

Λοιπόν στην ουσία τώρα.

Περάσαμε πολύ καλά και μου άρεσε πολύ που επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά μετά από τόσους μήνες που μιλάμε καθημερινά.

Τα σχόλια τώρα:

Η yasemi κούκλα με τα 2 γιασεμάκια της και τον πολύ καλόβολο αντρούλη της που γυρνούσε όλη την ώρα βόλτες με τη μεγάλη που είναι μία κούκλα. Το μικρούλη ούτε που ακούστηκε.

Η Annia πολλήηηηηηηη μικρή κορίτσια......αλλά πολλήηηηηηηη μικρή σας λέω. Ήλθε άνευ μπεμπακίων (ο δικός της ''καλόβολος'' τα κρατούσε και τα δύο σπίτι)

Το Inaki κουκλίτσα σκέτη, το δε Μητσάκι ένα πολύ ήσυχο κουκλάκι ,μια σταλίτσα ήταν και φορούσε όχι μόνο ρουχαλάκια αλλά και παπούτσια !!!!! έχει αναπτυγμένα πέλματα !!!!!

Η Maliv μία κούκλα !!! ο δε Νικολάκης κοιμόταν στο καροτσάκι του και δεν έβγαλε ούτε κιχ, τόσο ήσυχο μωράκι.

Η Aleca μία νταρνάτα-κούκλα-εργαζόμενη-κολυμβήτρια-μάνα με πολύ εκφραστικά μάτια και σούπερ κουρεματάκι, που έφυγε όμως νωρίς για τους παραπάνω λόγους....την επόμενη φορά θα σε ευχαριστηθούμε περισσότερο Αλεκάκι.

Η Φαμούλα μας, η γλυκειά συμπεθέρα μου που τσάκισε μία κρεπούλα Ζαμποντ 007 (υπάρχουν και ντοκουμέντα) με τον κομπόστα που το έπαιζε σε διπλό ταμπλό παρακαλώ, γλυκοκοίταζε και την μπεμπού μου και το Μητσάκι.....αχ τι έχουμε να τραβήξουμε .......

Τέλος το Μαρινάκι ....θεά....και ο Δημητράκης όλα τα λεφτά...έδινε συνεχώς το παρόν με το σύνθημα ''μαμάααααααα'' !!!! Το δε μπεμπίδιο κατακουκουλωμένο στο καρότσι του φούσκωνε σαν το τσουρέκι .....έτσι θα κάνει το τρίτο η Μαρίνα, από το φούσκωμα του μικρού !!!!

Αυτά!

Έφτιαξα 2 album στο προφίλ μου στο parents με τις φωτό και αύρια θα τις βάλω και στο γκρουπάκι μας στο face. Επειδή όμως είμαι κομμάτια από τις τσάρκες, τις περιγραφές και τα ονόματά μας στις φωτό θα τα περάσω αύριο. Περιμένω τα σχόλιά σας....

θα τα πούμε το πρωί.

Καληνύχτα μητερούλες..........

Επεξεργάστηκαν by sofou

καλημεραα....το μικρο χτες κοιμοτανε απο τις 9μιση ξυπνησε 4μιση για φαγητο (πω πω βαρβαρο το ειχα ξεχασει αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι και ενα 7ωρο σερι ) και ξαναξυπνησε στις 8......τωρα περιμενω και την μεγαλη......πω πω πολυπρωι δεν ειναι.....την εχω βαλει στο γυμναστηριο και με πολυχαρα βλεπω οτι χααχαχααχ απλωνει τα χερια της συνειδητα και πιανει (προσπαθει να πιασει δηλ ) τα πραγματα...το ενα καταφερε και το ξεκολλησε.....παει το μωρο μου μεγαλωνει....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

kaλημερα τσουπρες μου......Καταρχην σας ευχαριστω για τα καλα σα λογια....θα εχετε χασει και εσεις το γουστο σας μετα τις γεννες χαχα!!! Ετσι και εγω....παλια ημουν αμειλικτη, τωρα με αυτα που βλεπουν τα ματια μου, συγχωρω και τα ασυγχωρητα!!!!!

Ειπαμε, τωρα πια δεν ειμαι χοντρελα...μια απλη χοντρη ειμαι!!

Ξυπνησα στις 7 να ταισω και εφυγα αμεσως γιατι ειχα πολυ δουλεια όλη αυτην την εβδομαδα...πίκρα...Τουλαχιστον ειναι Παρασκευη.

Τα μπεμπονια.... τι γλυκα μωρε....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...