Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sofaki την έχω βρει με 119,99!!!!!Τόσο τη λέει στον κατάλογο,τόσο έχει και στο jumbo!

Εσείς πόσο την πήρατε?Αρέσει στη μικρή?

doraki μας την χαρισανε,δεν την αγορασα.η μικρη καθεται ετσι

http://s622.photobucket.com/albums/tt308/sofiaNY_photos/?action=view&current=P2230008.jpg&newest=1 κολλημενη με τα ψαρια:D:D:D:D:D.αλλα καθεται περιπου 15-20 λεπτα,μετα κουραζεται.

mvarela εγω δεν την ξυπναω ποτε.και εχει κοιμηθει και 11 το βραδυ με 8 το πρωι.

sofia για που λες ?για το σπιτι σας η για εξω???

Γεια σας!!

Δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα...

Σήμερα είναι η συνάντηση,ε??? Περιμένω τα νέα σας!!!

Κορίτσια, δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά είναι πολυυυυυυυυ νωρίς για να λένε λέξεις τα μωράκια σας... Πρίν τους 8-10 μήνες δεν μπορούμε να μιλάμε για λέξεις, αλλά για άναρθρους ήχους αρχικά και βάβισμα στη συνέχεια...

Εμείς πάντως λέμε πολύ χαριτωμένα το "αγκού"! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ναι ναι !!!! εγώ είμαι από Κοζάνη αλλά έρχομαι Θεσ/νικη δεν είναι τίποτα! άμα ανοιξει ο καιρός και κανονίσετε συναντηση θα προσπαθήσω να έρθω!

θα το κανονίσουμε!!!

Ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι, και ναι επισης με παιδευει πολυ αυτη η τσουπρα μου!!!!Τι να κανω;;;;Τα'χω δοκιμασει ολα!!!Ποιες αλλες ειναι απο Θεσσαλονικη;;

κι εγώ, κι εγώ!!! Συκιές! εσυ πού μένεις?

ο δικός μου, πάντως, δεν κάθεται πουθενά! μόνο στο μάρσιπο...

καλημερααααααααααααααααααα!

πατε για καφεδακι????????ποσο σας ζηλευω ρε κοριτσια και ποσο πολυ θελω να ερθω!!!αλλα φοβαμαι να οδηγησω με την μικρη μεσα και εκεινη πισω αναποδα στο καθισμα,δεν μπορω να μην την βλεπω:(:(:(:(.ειπα στην αδερφη μου να ερθει αλλα ειχε σχολη αλλιως θα ερχομουν με την κορη μου.κριμα,αλλη φορα.......παντως καλα να περασετε(που ειναι σιγουρο).

Sofaki, εγώ πήρα με 3€ καθρέφτη με βεντούζα από μαγαζί με είδη αυτοκινήτου και τον έβαλα στο πίσω τζάμι και μια χαρά το βλέπω το μωρό όταν οδηγάω, παρόλο που το καρεκλάκι του είναι ανάποδα! πες τον άντρα σου να σου φέρει έναν! είναι πολύ πολύ βολικός!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Εγώ όταν η μικρή κοιμάται,δεν την ξυπνάω ποτέ,κάνουμε αμάν να κοιμηθεί,θα ήμουν ηλίθια να την ξυπνήσω!!

sofaki ΤΕΛΕΙΑ η μπεμπούλα!!Πολύ αφοσιωμένη στα ψαράκια!!

lucy μου δε νομίζω ότι καμιά μανούλα εννοεί ότι το μωρό της λέει λέξεις και τις καταλαβαίνει...Απλά μιμούνται τους δικούς μας ήχους,αυτό εννοείται!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

θα το κανονίσουμε!!!

κι εγώ, κι εγώ!!! Συκιές! εσυ πού μένεις?

ο δικός μου, πάντως, δεν κάθεται πουθενά! μόνο στο μάρσιπο...

Sofaki, εγώ πήρα με 3? καθρέφτη με βεντούζα από μαγαζί με είδη αυτοκινήτου και τον έβαλα στο πίσω τζάμι και μια χαρά το βλέπω το μωρό όταν οδηγάω, παρόλο που το καρεκλάκι του είναι ανάποδα! πες τον άντρα σου να σου φέρει έναν! είναι πολύ πολύ βολικός!!!

Εγω κεντρο, κοντα ειμαστε!Να κανονισουμε να συναντηθουμε και να βρουμε κι αλλες απο Θεσσαλονικη αν υπαρχουν!Αχχχ!Κι εγω ελεγα οτι εχω το πιο δυσκολο μωρο που υπαρχει, να φανταστεις οτι το προηγουμενο Σαββατο την πηγαμε βολτα με το καροτσακι στην παραλια και ολα κοιμοντουσαν και το δικο μας εκλαιγε!Τρελη απογοητευση μας ηρθε!Κι εμας μονο σε μαρσιππο καθεται, να φανταστεις εχουμε 5 διαφορετιους στο σπιτι!Ασε...δραμα η κατασταση!

lucy μου δε νομίζω ότι καμιά μανούλα εννοεί ότι το μωρό της λέει λέξεις και τις καταλαβαίνει...Απλά μιμούνται τους δικούς μας ήχους,αυτό εννοείται!!!

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, απλώς επειδή είδα ότι αναφέρθηκε το θέμα, είπα να το αναφέρω καλού κακού γιατί κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορα.:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εγω κεντρο, κοντα ειμαστε!Να κανονισουμε να συναντηθουμε και να βρουμε κι αλλες απο Θεσσαλονικη αν υπαρχουν!Αχχχ!Κι εγω ελεγα οτι εχω το πιο δυσκολο μωρο που υπαρχει, να φανταστεις οτι το προηγουμενο Σαββατο την πηγαμε βολτα με το καροτσακι στην παραλια και ολα κοιμοντουσαν και το δικο μας εκλαιγε!Τρελη απογοητευση μας ηρθε!Κι εμας μονο σε μαρσιππο καθεται, να φανταστεις εχουμε 5 διαφορετιους στο σπιτι!Ασε...δραμα η κατασταση!

απ'ότι είδα από τη λίστα των γεννήσεων, εμείς κι εμείς είμαστε από Θεσ/νίκη. άλλες 2 κοπέλες που γεννησαν θεσ/νίκη, δε μπαίνουν καθόλου.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

kai synexizo το τραγουδι μετα την αννια...τα περασαμε ομορφα και τουτη τη βραδια (μεσημερια ητανε αλλα τεσπα...χαχαχαχ)...αντε οι αλλες καομη να μαζευτουνε??κατσανε και σηκωσανε μαλλον ολα τα μαγαζια....θα μπω για περισσοτερες λεπτομερειες μετα γιατι ο κολος της μεγαλης θελει παλι βολτα .....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Δεν ξερω για σας, εγω παντως χτυπησα κατι ρουχαλακια απο το ΖΑRA και το Benetton για τον μικρο...Αυτος θα μου τα φαει ολα...

Κοριτσια, χάρηκα πολυ που τα ειπαμε και απο κοντααααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...