Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώ βρε Αλέκα που απάντησες τόσο σύντομα.Δεν του έδωσα.Μας το είχε πει τον προηγούμενο μήνα και δεν ήθελα να του δώσω.Τώρα που θα ξαναπάμε θα της πω οτι δεν πρόκειτε να του δώσω.Ο άλλος μας παιδίατρος στα Τρίκαλα είπε να μην του δώσω.Αν αυτή επιμείνει με βλέπω να την αλλάζω

εγω παντως ειμαι πολυ μελαχρινη, ο αντρας μου κανονικος, και ο μπεμπακος ειναι κατασπρος....τι επρεπε να του δωσω???? Πολλοι παιδιατροι και γενικοτερα γιατροι εχουν ενα μπουσουλα και ακολουθουν. και αυτο εμενα πολυ με εκνευριζει...Θελω την καθε περιπτωση να την παιρνουν ξεχωριστα, για αυτο τους πληρωνουμε....

Kalhmera koritsia!

:)

καλημερα κοριοτσακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μας!!!

Ήπιαμε το γάλα μας και καθόμαστε στο καρότσι με μια ψιλογκρινίτσα,επειδή η μαμά δε μας μιλάει,αλλά κάτι κάνει στον υπολογιστή....

Καλά να περάσετε κορίτσια!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες!

oCxsp2.png

καλημερες...

ψαχνω για γυμναστηριο και εκτος απο το κλασικο που ειναι ενα παπλωματακι με διαφορα κρεμαμενα βρηκα και αυτα τα 2

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_286_10751_-1_14055_94376_10001_14055

μπορει να το χρησιμοποιησει και πιο μεγαλο σαν τραπεζακι δραστηριοτητων η τραπεζι ζωγραφικης

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_286_10751_-1_14055_90750_10001_14055

ειναι σαν το κλασικο απλα παιζει και μουσική

περιμένω τη γνώμη σας!!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια ξύπνησα με μια χαρά σήμερα!!! Λες και θα συναντηθώ μ ετον Σάκη Ρουβά!!!!

ΦΑΜούλα μου δεν τα λέει και τα τρία μαζί,το "εκεί" το λέει μόνο του!

Αλλά ο Κομπόστας έχει προχωρήσει,λέει και μαμά??????

Καλά μη φανταστείς ότι τρελάθηκα...απλάκλαίγοντας καμιά φορά λέει "αμαμααααα"...

Δεν τον εβρισα τον καραγκιοζη αλλα του εταξα ότι θα φαει κξαμια σφαλιαρα την επομενη φορα, με το λεπτεπιλεπτιο χερακι μου (εν τω μεταξυ όπως ειμαι και με το τακουνι ηταν μεχρι το βυζι μου οποτε για βυζοσκαμπιλο λεω να ετοιμαστω)

Καλα τα παιδακια σας μιλησαν κι όλας??? Τελικα αυτη η ΝΑΣΑ εχει γινει υπερπληθυσμικη :D

Αλέκα ΘΕΑ!!! Ελπίζω να έρθεις!!!

καλησπερα κοριτσακια μου δεν σας διαβασα και ουτε θα το κανω ειμαι χωμα απο τις 10 που περιμεναμε τον εβαλαν 5 το απογευμα κρατησε 3 ωρες και τελικα ολα πηγαν καλα η καρδια λειτουργησε μονη της και θα κατσει 2 μερες εντατικη.Βρωμαω κοριτσια και η κουραση μου αλλο πραγμα.

Ελπιζω να τα πουμε αυριο

Γρήγορη ανάρρωση Μαρινάκι!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!

Άσχετη ερώτηση:μας είπε η παιδίατρος να του δώσουμε σίδηρο γιατί τον βλέπει λίγο άσπρο(:confused:)Δεν πρέπει να κάνουμε καμιά εξέταση πρώτα?Σημειωτέων:εγώ είμαι άπρη σαν το γάλα όπως και όλοι στην οικογένεια μου.Έδωσε καμία στο παιδάκι της σίδηρο?

Δεν είμαστε γιατροί αλλά το βρίσκω λίγο "ακομψο" εκ μέρους της να κάνει διάγνωση από την όψη και να δίνει κάτι σε νεογέννητο...Εδώ ο σίδηρος επιβαρύνει το δικό μας το συκώτι, στο μωρό τί θα κάνει??? Τί να σου πω βρε Δήμητρά μου, δεν μου άρεσε καθόλου...

ΥΓ. Ινάκι ψηφίζω το 2ο!!! Μακράν!!!!!

κοριτσακια καλημερα!!!! ετοιμαζοσαστε για καφεδακι???? ζηλευωωωωωωω:(!!!!!

ινακι κ εγω το σκεφτομουν για γυμναστηριο αλλα ολες οι φιλες μου μου ειπαν οτι θα παει αχρηστο, καμιανης δεν το χρησιμοποιησανε,..... κ δεν ξερω τι να κανω τωρα... παντως το 2ο μου αρεσει κ εμενα...

μαρινακι καλη αναρρωση να εχει ο πατερας σου! να δεις που σε λιγο καιρο δεν θα τα θυμασαι!!!! τα περασα κ εγω με τον δικο μου πατερα , 3πλο μπαι-πας με προβλημα εκ γενετης στην μια αρτηρια κ οι περισσοτεροι γιατροι δεν αναλαμβαναν χειρουργειο.... τωρα εχουν περασει 6 χρονια κ ειναι μια χαρα! καλυτερα απο παλια! ετσι θα περασουν ολα κ θα τα ξεχασεις....

δη+χρ εγω εδωσα για τις πρωτες 40 μερες, μου το ειχαν πει απο το μαιευτηριο, αλλα η παιδιατρος μας μετα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι το παιρνουν απο το γαλα...βεβαια εμενα τρωνε ξενο, δεν θηλαζω....

baJfp2.png

καλημερααααααααααααααααααα!

πατε για καφεδακι????????ποσο σας ζηλευω ρε κοριτσια και ποσο πολυ θελω να ερθω!!!αλλα φοβαμαι να οδηγησω με την μικρη μεσα και εκεινη πισω αναποδα στο καθισμα,δεν μπορω να μην την βλεπω:(:(:(:(.ειπα στην αδερφη μου να ερθει αλλα ειχε σχολη αλλιως θα ερχομουν με την κορη μου.κριμα,αλλη φορα.......παντως καλα να περασετε(που ειναι σιγουρο).

doraki και εμεις αυτη την κουνια εχουμε.ποσο την βρηκες????

sofia ο βασιλοπουλος εχει babylino -40 %,δεν ξερω τι πανες βαζεις στις μικρες.

στο γυμναστηριο παντως καθεται η δικη μου αρκετα και χαζευει τον winnie.

παω να διαβασω τις σελιδες τοσων ημερων και επανερχομαι.

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ θηλάζω sofia m.Δεν τα κατάφερα γιατί ήταν μικρούλης και κουραζόταν.Μόνο ένα μήνα ήπιε δικό μου γάλα μετά μου.....τέλειωσε!!!!:)

αν στο ειπε λογω χρωματος κ μονο, προσωπικα δεν νομιζω τοτε οτι χρειαζεται... κ εμενα η μια φαινοταν ποοολυ ασπρη κ ολοι μου ελεγαν οτι το παιδι εχει προβλημα αλλα το εβλεπαν σε σχεση με την αλλη που ηταν παντα κατακοκκινη επειδη σφιγγοταν! οταν τις ειδε η γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα κ αν θελω να το κοψω το σιδηρο, αφου για να το πιουν αγανακτουσα κ τα εκαναν ολα αχρηστα!!!!

σοφακι πηγα προχθες στο βεροπουλο πηρα libero με -1ε στην συσκευασια.... εχω 3 κουτια μεγαλα τωρα... κ δεν εχω κ ανθρωπο να παω σουπερ μαρκετ.... σε ευχαριστω για την πληροφορηση!!!!!

βρε παρε μια μερα τον Παναγιωτη κ την μικρη κ ελατε βολτα!!!!

baJfp2.png

sofaki την έχω βρει με 119,99!!!!!Τόσο τη λέει στον κατάλογο,τόσο έχει και στο jumbo!

Εσείς πόσο την πήρατε?Αρέσει στη μικρή?

Εγω την εχω παρει απο το Jumbo 119.90, σωστα και στην μικρη αρεσει πολυ, καθεται και χαζευει καμια ωριτσα ενω στο ριλαξ δεν καθοταν καθολου!Αξιζει τα λεφτα της ....

Κι εμένα μ'αρέσει γιατί έχει πολλές δυνατότητες,κούνημα δεξιά-αριστερά,κούνημα μπρος-πίσω,ελπίζω να κάθεται εκεί η μπέμπα,γιατί θα φάω τις κοτσίδες μου!!

Emena pou einai duskoli kai den kathetai pouthena pantos se aftin kathetai!Na tin pareis!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...